5 Swap: Kissbook/Beautymanners (Mia/Naty)

Jsem nadšená ještě teď, když se zamyslím, jak z jednoho malého skromného nápadu, vznikl zajímavý projekt a tento článek! Celé jsem si to vymyslela vlastně sama a byla jsem šťastná, že zrovna Naty kývla na realizaci. 

O co jde? 
Mám ráda kosmetické/módní swapy (výměny), které běží na youtube i na blozích. Celá věc spočívá v tom, že dvě slečny (většinou každá z jiného kontinentu) se domluví, že si pošlou určitý počet věcí, ať už kosmetiku, doplňky nebo sladkosti(..časopisy, apod.) v určité cenové relaci. Tak vlastně získají věci, které by se jim za celý život nemusely dostat pod ruku. Já jeden takový swap plánuji na příští rok (mimochodem s jednou slavnou britskou beauty kočkou! mňau : ), ale říkala jsem si, že bych ráda něco podobného zrealizovala s někým z mé země už letos. Přece jen, i když mi člověk ze stejné země pravděpodobně pošle věci, které seženu i já, tak i tak půjde o překvapení. Dále mám ráda beauty boxy. Vím, že se mi většinou investice moc nevyplatí, protože s některými překvápky se mi realizátoři netrefí do vkusu, ale nevadí. Já totiž miluji překvapení. Ráda překvapuji své okolí a mám strašnou radost, když někdo dokáže překvapit i mě. A poslední věc, která s dnešním článek souvisí je rubrika 5 věcí, kde vždycky ukážu pět věcí, které mě za nějakou dobu potěšily. 
Znáte to, když se máte učit, ale nechce se Vám, a tak se snažíte najít ve všem jiném alespoň malou zábavu, abyste učení mohli o chvíli odložit, i kdyby mělo jít o uklízení. :D Tak jsem se tak jednou ,,učila" a přemýšlela nad tím, jak bych mohla spojit swap, beauty box a článek 5 věcí. A napadlo mě oslovit oblíbenou blogerku, která mi je něčím blízká, a navrhnout jí, abychom spolu udělaly takovou malou výměnu a po předání o ní napsat. 

Oslovila jsem Natalii. Naty byla snad první českou beauty blogerkou, kterou jsem začala sledovat už na jejím starším blogu. Moc dobře vím, že i ona sledovala můj starší Kissbook, protože jsme si už od začátků vzájemně komentovaly články. Říkala jsem si, že ona je jednoduše ta pravá, jelikož vím, že také sleduje mnoho youtube channelů, kde swapy probíhaly, též má zálibu i v konceptu beauty boxů a její články jsou neskutečně zábavně psané. Svým stylem je mi velmi blízká. Pro mě je jednou z nejstylovějších online žen na české blogoscéně, protože zůstala stále svá. Ihned bych si ji najala jako svou stylistku. Líbí se mi, jak dokáže být sexy, ale nikdy ne prvoplánová. Obléká se elegantně, trendy sleduje, ale rozhodně je nikdy slepě nekopíruje. Taktéž se vyzná v kosmetice (na níž staví i svůj blog). Studuje, má práci v módě. Dokonalá to žena! Kdybych ji někde potkala a neznala ji, asi bych si myslela, že jde o dosud neznámou kamarádku Lauren Conrad, z připravované reality show v Beverly Hills (podobně jako Laguna beach/The Hills/The city) a 100% bych se za tak krásnou dámou ohlédla. Možná bych i zakopla, haha. 
149130_4064207120110_352436012_n
Pravidla 5 swapu:
Poslat v domluvený termín balíček, ve kterém bude přesně 5 produktů společně se vzkazem. Může jít o kosmetiku, knížku, doplňky nebo sladké (apod.). Své ,,swap kámošce" můžete koupit věci, které jsou Vašimi oblíbenci, věci které jsou méně známé nebo také věci, u kterých odhadujete, že by dotyčné mohly opravdu udělat radost.
DSC08468
Co jsem dostala od Naty
V den, kdy balíček přišel jsem si šla na poštu vyzvednout balíky tři, ale Natalin boxík jsem okamžitě poznala. Jak vidíte na fotce - nešlo jej přehlédnout! 
swap
Dokumentace z rozbalování: Očucháno. Schváleno.
DSC08582
Dopis od N. <3 V pokračování jsou popisky produktů, které jsem si četla samozřejmě přednostně a už jen ty, mě na rozbalování opravdu nalákaly!
DSC08571
Natalí nedodržela pravidla. Musím to na ní prásknout, haha. Bylo mi hrozně trapně, jelikož jsem ji opravdu chtěla přihodit do balíčku další věci, ale říkala jsem si, že pravidla jsou stanovená a nebudu je porušovat. A Naty mi nabalila spoustu údajných bonusů ,,mimoswap", které mě samozřejmě velmi potěšily, ale byla jsem na sebe trochu naštvaná, že jsem tak zásadová.
DSC08573
Dostala jsem:
  • lak na nehty v tmavě modrém odstínu (Rimmel) - nádherná temná modř!
  • rtěnku v odstínu 600 Nude delight (Rimmel) - Natynky nejoblíbenější (stačila spotřebovat již dvanáct tub!) a já jsem z ní naprosto nadšená
  • růžový lesk na rty (Dermacol) - mňam
  • šumivou kostku do koupele kokos (Yves Rocher) - kokos a koupel, to je moje <3
  • sprchový gel s limitky s makronkami a granátovým jablkem (Balea) - tento sprcháček mi udělal obrovskou radost, jelikož mi zmizel před nosem a sama Naty mi psala, že ten pro mě byl v regálu poslední
DSC08575 swap-001
  • votivní svíčku krémový karamel (Yankee Candle) - asi není třeba nic dodávat, miluji svíčky, zvláště YC, díky jejich neskutečné a pronikavé vůni
  • vločku na klíče (už mi je zdobí!)
  • zdravé mlsání v podobě čokoládových bio sušenek (Alnatura) - skvělá svačinka na třikrát do školy (sušenky jsou baleny po třech v balíčcích)
DSC08174

A co jsem dala Natálce já? Více než na poslední fotce uvidíte na jejím skvělém blogu!

Já Ti Natálko děkuji. Byla jsi pokusný králíček a jak se celý proces vyvedl! Opravdu jsem od toho moc nečekala, i když jsem věřila, že mě od Tebe nemůže nic zklamat. Celý swap předčil má očekávání a udělala jsi mi obrovskou radost! <3 PS: Ale pravidla jsou pravidla! :D

Už se moc těším na můj příští swap. Už asi i vím, koho bych chtěla v budoucnu oslovit. Nicméně pokud máte zájem něco podobného zrealizovat nebojte se oslovit Vaší oblíbenou blogerku. Budu neskutečně ráda, pokud v tomto malém milém projektu bude kdokoliv pokračovat. Přece jen je vážně zábavné vymýšlet dárky pro někoho, koho znáte jen virtuálně, ale také i čekat na to, jak Vás ten druhý odhadl a zda se Vám strefil do vkusu. 

Pro bloger(k)y:
Vytvořila jsem tyto čtyři ikonky, které si můžete dát na svůj blog. Tak vlastně Ti, co by Vás rádi oslovili poznají, že máte o swap zájem a někoho hledáte. Můžete si vybrat ze čtyř barev, dle designu Vašeho blogu. :) A můžete si je samozřejmě stáhnout na mém flickeru.

swap kissbook gold swap kissbook red swap kissbook black swap kissbook pink

Líbil se Vám tento swap? :)

78 komentářů:

  1. Báječný nápad!!
    Rozhodně se mi to zamlouvá, také miluji překvapení a doufám, že jednou také s někým vyměním.
    Paráda!
    A hned se jdu podívat na její blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ráda když se mezi nás pčipojíte na swaplace :) www.swaplace.com místo kde si snadno najdete nebo zalozite swap...

      Vymazat
  2. Miunko, tohle je moc zajímavý nápad:) Viděla jsem to u několika zahraničních blogerů, kde ty slečny byly z různých zemí a myslím, že je to doopravdy fajn způsob, jak vyzkoušet nové věci:) Článek mě moc bavil a těším se na další!:)

    OdpovědětVymazat
  3. jé =) to je skvělý nápad

    OdpovědětVymazat
  4. wow! je to super napad.
    musim neco podobneho vyzkouset.

    OdpovědětVymazat
  5. To je opravdu povedený nápad!!
    :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je fakt skvělé a je vidět, že jste si obě daly záležet jak na obsahu tak i formě :)

    OdpovědětVymazat
  7. SUPER napad Mio. Do toho urco pujdu. Jsem v UK, takze muzem s holkama swapovat o sto šest :DDD To bude sama MUA a Sleek a Gosh ;) juuuuz se tesim,az budu moci nekoho překvapit ;)
    Dekuji za napad

    OdpovědětVymazat
  8. to je moc zajímavý :) nikdy předtím jsem o tom neslyšela

    OdpovědětVymazat
  9. Naty je i moje oblíbená blogerka, sleduju ji taky už od dob jejího staršího blogu, který byl hlavně fashion. Je krásná, stylová, svá...to se mi na ní líbí. Krásný swap, tenhle trend se mi líbí a klidně bych ho někdy vyzkoušela, uvidíme :).

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní17.12.12 8:26

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your website is
    excellent, let alone the content!
    Visit my web site ... golden virginia tobacco

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, to je skvělý nápada, skvělý článek :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mio. Úžasný nápad :). Hned jsem si dala tvoji ikonku na blog, protože bych se taky ráda zúčastnila této "Výměny".

    OdpovědětVymazat
  13. to je vynikající nápad, přiznám se, že mě nadchnul:)

    OdpovědětVymazat
  14. Super nápad :) Post se mi líbil i u Naty a nejvíc mě dostala ta rtěnka od Dermacolu, co jsi jí nadělila - nádherná barva.

    OdpovědětVymazat
  15. Slyším o tom poprvé a moc se mi tenhle nápad zamlouvá :)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní17.12.12 8:57

    Noo tak to je bomba. A fotky z rozbalování mě moc rozesmály! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Už jsem k ní koukala. Mám její blog šíleně ráda. Koukám, že jsi dostala pořádný balíček! :)

    Závidím. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Proto mám tvůj blog tak ráda, ukážeš nám něco, co by většinu z nás ani nenapadlo, nápad se mi velmi líbí, nevím zda se do toho pustím, s blogerkami jsem už pár výměn věcí zažila ale obvykle jsem věděla, co dostanu, to překvapení se mi na tom moc líbí:) A vy jste si určily i ceny nebo jen počet těch věcí?

    OdpovědětVymazat
  19. som zvedava na recenziu :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Je to skvělý nápad, jak se s jinou blogerkou poznat trochu lépe..Příjde mi to jako zajímavý projekt, kterého se určitě zúčastním :).Jak jsi psala, může se k Tobě dostat spoustu věcí, které by sis v životě nekoupila. Je to tak jednoduché, jenom na takový skvělý nápad přijít :-D. Takže přidávám Tvou ikonu a MĚNÍM :-*

    OdpovědětVymazat
  21. Panečku Mio, klobouk dolů za výborný nápad. Myslím si, že má velkou šanci se v našem českém blogerském rybníčku uchytit a překoná i české beautyboxy.
    Blogerku Naty jsem neznala a tak jsem zvědavě nakoukla na její blog. Sledovat jí ale bohužel nebudu. Dávám přednost přirozenější jemné kráse před "umělým" vzhledem odbarvené blondýny s tmavým make upem a téměř černým obočím.

    OdpovědětVymazat
  22. Fakt úžasný nápad!! článek vás obou se mi moc líbil a hned si jdu dát ikonku na svůj blog :D :))

    OdpovědětVymazat
  23. skvelý nápad Mia a ten rúž od Naty vyzerá božsky :)

    OdpovědětVymazat
  24. wau!!! myslím, že tohle je fakt super nápad :) možná lepší, než oekávání krabiček krásy jako je Ladybox nebo Senzabox :))

    OdpovědětVymazat
  25. skvělý nápad! kdyby se to mezi bloggerkami rozjelo, bylo by to super :)))

    OdpovědětVymazat
  26. Jee, já jsem si takhle před pěti lety swapovala s holkama z Ameriky a vyměňovaly jsme si blbinky Hello Kitty :D:D:D! Tohle je skvělý nápad s kosmetikou!

    OdpovědětVymazat
  27. O Naty jsem ještě neslyšela, ale hned jsem si její blog zamilovala. Skvělý nápad!
    vesspurplediary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. to je úžasný nápad. chtěla bych provést swap s jednou z nějakých těch zahraničních blogerek nebo jen nějakých holek, jenže jelikož nemám blog, toto mi asi neprojde, škoda :(

    OdpovědětVymazat
  29. skvělý nápad:) ten Balea sprcháč je perfektní, spotřebovala jsem už 3 balení :D
    A Oreo milku, kterou jsi vybrala mám taky moc moc moc ráda!:D

    OdpovědětVymazat
  30. Vážne dobrý nápad :)
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je opravdu super nápad :) Jdu si dát ikonku na blog, doufám, že se mi podaří o tom i sesmolit článek :) Budu vyčkávat, jestli bude mít někdo zájem :)

    OdpovědětVymazat
  32. wow to je úplne úžasná vec! ;) hneď si dám na blog :))

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, to je fakt surpovej nápad, já bych do toho šla hned a ráda:))
    JaneB

    OdpovědětVymazat
  34. Super nápad! Hned bych do toho taky šla, miluju překvapení!! :)

    OdpovědětVymazat
  35. o niečom takomto som ešte nikdy nepočula, ale je to fakt super :) Určite by sa aj tu takýto projekt uchytil! a ten sprcháč od Balei mám tiež a je proste úžasný!

    OdpovědětVymazat
  36. Jeee tak to je opravdu výborný nápad! To by mě také moc bavilo vymýšlet co bych poslala a hlavně taky miluju samozřejmě překvapení :D Vybrala sis opravdu skvělou kolegyni - Nat je opravdová DIVA :))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. páni!!! super nápad, nedávno jsem viděla "swap" video u beauty gurus na youtube (poprvé asi u Carli se Stephanií ♥) a moc jsem nechápala, co je to za 'projekt', ale pak jsem zjistila, že je to na youtube docela obvyklá věc! ;) Je to zajímavý nápad a líbí se mi, že tohle konečně přišlo i k blogerkám do Čech ;)
    Musím říct, že dárky jste vybraly opravdu super a i když se může zdát, že z toho čtenáři nic nemají - ANO, mají, protože jsem konečně zjistila, že Nat v blogování pokračuje. Pamatuju si, že na fashionaffair dlouho, dlouho nic nepřidávala a pak už jsem tam teda bohužel ani nechodila, protože jsem byla pokaždé zklamaná, že žádný "i'm back článek" nepřibývá... a teď? :))))) takže místo učení-se veřejné správy jdu pokračovat ve čtení jejich článků (od ledna - to mám o zábavu na večer postaráno :D)

    OdpovědětVymazat
  38. jee Naty starý blog jsem také sledovala a vubec jsem netusila ze má nový!:)a tehle clanek je super nápad, tesím se na další:)

    OdpovědětVymazat
  39. wow! skvělý skvělý skvělý skvělý skvělý! :) o tomto projektu sice slyším poprvé, ale článek jsem přečetla jedním dechem a hodně mě to zaujalo :) o Naty slyším taky poprvé, ale hned se jdu podívat na její blog :)

    OdpovědětVymazat
  40. to je dobrej nápad :))
    o těch zahraničnich vím (i když mi přijde, že o český věci by asi moc zájem nebyl :D), ale takhle lokálně jsem o to neuvažovala

    OdpovědětVymazat
  41. Naty ani její blog jsme neznala, takže děkuji Mio, že jsem se na něj díky tobě mohla podívat. Čekala jsem mladou krásnou vkusnou slečnu. Místo toho jsem objevila slečnu, která svou krásu přebíjí silnou vrstvou makeupu s barvou pokožky a lá grilované kuře. Možná mě teď většina z Vás ukamenuje, ale tohle je opravdu přehnané a naprosto zbytečné u tak mladé holky.

    OdpovědětVymazat
  42. To je skvělý nápad, takové dárečky určitě moc potěší :).

    OdpovědětVymazat
  43. to je skvělé :-)) až pominou tyhle Vánoční výdaje, tak určitě si tu ikonku na blog dám ! skvělé :-))

    OdpovědětVymazat
  44. Zní to dost zajímavě :) Jsem zvědavá jestli se to uchytí :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. Moc se mi to líbí! :) Určitě bych se tomu nebránila :) Líbí se mi, jak jste obě uvažovaly podobně a obě jste si poslaly něco na zub :D :)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak tohle je úžasný nápad :). Teď jsem si s jednou slečnou na Votočvohozu posílala vánoční dárek. Dohodly jsme se na ceně a počtu věcí. Hodně se těším, co mi přijde :). Tyto projekty mě hodně baví, připadá mi to lepší než nějaký Senza Box a tak. Člověku se takhle dostane do ruky něco, co třeba nikdy neměl :) A když je to třeba od nějaké zkušené blogerky, tak to asi bude stát za to :)

    OdpovědětVymazat
  47. Nat taky sleduju už hrozitááánsky dlouho a tenhle nápad na článek se mi děsně líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi mnohem hezčí než ta druhá slečna, na těch vašich fotkách vedle sebe je krásně vidět, jaký rozdíl může být mezi blondýnkou a "blondýnkou".

    OdpovědětVymazat
  49. Wow, tohle je fakt super, úplně jsi mě motivovala, že asi taky oslovím tušenou blogovou spřízněnou duši :)

    OdpovědětVymazat
  50. Mia, Naty som doteraz nepoznala, tak idem preskumať jej blog, dakujem za tip, inak čo sa članku a tohto napadu tyka, je to fakt skvele a velmi sa mi to pači ! :o)
    Xoxopatty

    OdpovědětVymazat
  51. Super nápad! Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  52. Jéé to je skvělý nápad! Nikdy jsem o něčem podobném neslyšela! Dostala jsi krásný balíček!

    OdpovědětVymazat
  53. :) super ! :) do toho by som sla hned :) kto ma zaujem skuste sa ozvat :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeme zkusit, pokud se mi nikdo neozve, napiš mi na amanda.02@seznam.cz (mám channel na YT) :o)

      Vymazat
  54. jééé, to je super nápad! :-)

    OdpovědětVymazat
  55. moc pěkně se to četlo, jelikož bylo vidět, že z toho máš upřímnou radost :) moc fajn nápad!

    OdpovědětVymazat
  56. Moc pěkný článek a skvělý nápad. Souhlasím, je vzrušující dárky vymýšlet, dávat a přijímat:-) Eva

    giveaway Orofluido parfemky a Lush

    OdpovědětVymazat
  57. Tak tohle mě dostalo, protože jsem o něčem podobném uvažovala v trochu jiném provedení už dávno a přitom jsem toto vůbec neznala! Já si vždycky něco vymyslím a než to zrealizuji, udělá to někdo jiný přede mnou :-))
    Rozhodně bych měla o swap zájem, takže hledám parťáka :-)

    WorldByBella



    OdpovědětVymazat
  58. Hledám parťáka pro svůj swap :)). Máte někdo zájem ?

    OdpovědětVymazat
  59. je to vážne skvelý nápad hlavne so zahraničnými blogerkami :)

    OdpovědětVymazat
  60. Tak já už jsem se o tom na blogu zmínila, je to úžasný nápad..ty jsi úúúžasná!:-))
    M.

    OdpovědětVymazat
  61. Very nice blog! Let's follow each other if you want :)

    Merry Christmas! Bisous, Marie

    OdpovědětVymazat
  62. Přemýšlím že bych něco podobného mohla zkusit zrealizovat se svojí nejlepší kamarádkou se kterou od sebe bydlíme skoro 400 km daleko. :-/ Děkuju za inspiraci! :-)

    OdpovědětVymazat
  63. já bych se také ráda přidala :)najde se tu někdo, kdo by měl zájem?

    L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeme zkusit jeslti chceš :)

      Vymazat
    2. Ahoj holky, přidejte se k rozrůstající komunitě swaperek na http://swapujeme.cz/ Čím víc nás bude, tím líp!:)

      Vymazat
  64. Anonymní30.01.13 2:22

    important link

    Also visit my page - foreclosure
    Feel free to visit my webpage ; real estate lawyers

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní30.01.13 2:31

    Sat Tv Know-how Guide For Idiot's

    Here is my blog lawyer search engine optimization
    Check out my webpage leads for lawyers

    OdpovědětVymazat
  66. Mio, odkud máš ten balící papír s matryoshkama? Musím ho mít! :-D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡