18.12.2012

KISSBOOK 
Víte, že články neodbývám a preferuji hlavně ty tematické, které k něčemu budou, než ty ze života (říkejme jim třeba kecací), ale aktuálně mám tak maličko volného času, že nestíhám vůbec fotit za světla - a to mám tolik připravených článků. Teď mám, asi jako každý vysokoškolák zápočťák, tedy zápočtový týden a je fakt, že se nezastavím. Navíc mě už od začátku týdne doprovází špatná nálada a já se jí ne a ne zbavit. Chvíli jsem si myslela, že ze mě stres už spadl a přišla na mě konečně i sváteční nálada, protože mám všechny dárky s předstihem nakoupené (a že budu letos opravdu štědrá!) a už je stačí jen hezky zabalit, ale nějak nestíhám ve škole a na to nejsem moc zvyklá, takže jsem ze všeho dost unavená a možná i protivná. Všechno se to teď nakupilo a kdo říká, že je prvák na vejšce nejhorší, tak si vymýšlí, protože druhák je masakr mnohem většího kalibru. :D Kdo to zažil nebo zažívá, určitě ví, o čem mluvím, a kdo koho to teprve čeká, má se na co těšit. V pátek už mám volno a já doufám, že o svátky alespoň na chviličku vypnu naspeedovaný režim a budu relaxovat (jak v posteli, u babiček, tak i na Kissbooku) a užívat si chvíli klidu před bouří - zkouškovým obdobím. Šíleně moc bych Vám chtěla ukázat, co jsem nakoupila svým blízkým, co jsem objevila v prosincových boxech a co si vezmu pravděpodobně na sebe na Štědrý den, ale raději nic neslibuji. Výhledově se těším alespoň na čtvrtek. Sice budu psát na poslední chvíli seminárku, ale věřím, že článek také stihnu. No a pak už je tu pátek a mini-prázdniny! :)
DSC08696

Už máte dárky nakoupené a zabalené? 
Cítíte se už vánočně naladění nebo vůbec?
Plánujete už i něco na Silvestra, nebo raději nic moc dopředu neplánujete?

*Na prvních dvou fotkách mám na rtech úžasnou rtěnku z nové limitované kolekce Home sweet home od Essence v odstínu 01 RED-Y TO RELAX. Pokud se u nás v tato limitka objeví, určitě rtěnku doporučuji koupit. Je velmi pigmentovaná, krémová, hydratační, voňavá a na rtech má nádhernou šťavnatou zdravě červenou barvu.

Posílám Vám velké objetí a hodně energie! xoxo

65 komentářů:

  1. Úžasný :) moc ti to sluší :) právě že tyhle "kecací" články mám snad nejraději + outfity :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, to zvládneš! :) Já už se pomalu začínám ladit na Vánoce a neskutečně se těším na prázdniny...

    OdpovědětVymazat
  3. neříkám to poprvé a vím, že ani naposledy, ale..jsi nádherná!! strašně moc ti to sluší :)
    N.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si tu vejšku snad rozmyslím :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to nééé, je to pohodička, jen prostě pár nocí v semestru nespíš, no :-D A bohužel je to udělané tak, že ty noci následují po sobě :-D M.B.

      Vymazat
  5. tvůj kluk musí být na tebe pyšný, já bych rozhodně byl :-) jsi chytrá, krásná, přátelská, šikovná, co víc si přát :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. Přeju ti ať to vše zvládneš a pak si zaslouženě odpočineš. Zkus věřit, že poslední roky na škole už budou pohoda, mě tedy tak už přišly:-) Nejlepší je pak ta euforie, když člověk udělá státnice a vychází ze školní budovy naposledy:-))
    Eva

    giveaway Orofluido parfemky a Lush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20.12.12 9:17


      Evi, ale pak zjistí, že se mu po škole šíleně stýská :)! Já takhle studuju už třetí (samo při práci), člověk zjistí, že to učení je vlastně moc fajn :)). Jessie

      Vymazat
  7. Moc ti to sluší a držím pěsti, není to fajn období ale bude lépe :) Jsi dobrá, já řešila školu a mám jen jeden dáreček, takže se o víkendu přidám k těm bláznům, co nakupují na poslední chvilku. Skrz tu školu mi to ani nijak nepříjde, že se blíží Vánoce. Pěkný článeček, papa a krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  8. nechapu, jak muzes ve stresu vypadat tak bozsky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na všech fotkách ti to strašně moc sluší, máš na sobě skvělé svetry a kecací články mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. mam tak rada jak mile pises jsi super a neboj my cekame na kazdy a kazdy clanek si uzivame klidne i vice dni nekolikrat dokola - carrie

    OdpovědětVymazat
  11. Sice netématický článek, zato ale velmi milý. :) A navíc ti to na fotkách moc sluší :) Jinak také dělám na poslední chvíli seminárku do školy. Měla jsem na to celé dva měsíce a samozřejmě to dělám dva dny před doděláním. :D Dárky mám nakoupené z části, ještě nějaké budu muset o víkendu sehnat, ale alespon už vím co budu přibližně kupovat, ted už jen doufat, že se nezblázním v těch nekonečných frontách lidí, kteří dárky nechali stejně jako já na poslední chvíli :) Přeju spoustu síly a dobré nálady do následujících dní. A hodně dalších úspěchů s Kissbookem :*

    OdpovědětVymazat
  12. Dárky už mám nakoupené a zabalené skoro všechny :) Ale moc jich není, dárky si dáváme jen v rámci rodiny, s ostatními si spíš jdeme někam sednout nebo tak...Nemám ráda Vánoce v tomhle ohledu. Když chci někomu dát dárek, dávám ho jen tak - ne proto, že jsou Vánoce a čeká se to :) A Silvestr je už náplanovaný, tak se těším :))
    Moc ti to sluší jako vždycky ;) Přeju příjemný a klidný svátky :)

    OdpovědětVymazat
  13. nechci být rýpavá, ale píše se "objetí" :)
    jinak Ti to moc sluší, ta rtěnka je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Presne, takisto nejako v škole nestíham, unavená som jak ďas a vianočná nálada nikde :D ale veď ona príde... neskutočne sa teším na piatok :)

    giveaway: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem taky ve druháku, studuju češtinu. Je to vážně šílený. Už jsme psali 13 testů :( Jestli přežiju tenhle semestr se tolika zkouškami, tak už to snad dokopu k tomu titulu :D

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná jako vždy! jen prosím - určitě články NEODBÝVÁŠ, ne NEODBÍJÍŠ...

    OdpovědětVymazat
  17. to svetlo je fakt hrozné..
    teším sa na tie články, ak sa k nim teda dostaneš.. naozaj by ma zaujímalo, čo si zobreš na seba :)
    panebože, ty si tak krásna!

    OdpovědětVymazat
  18. ta rtěnka je kráásná, moc ti sluší! :))
    já psala svůj historicky první zápočet dneska - z ájiny.. a super pocit před i po :) zítra píšu z kvantitativních metod, ale to není nic životně důležitého, tak na to kašlu.. už mám totiž vánoční náladičku a pokud se něco neboduje, vůbec nemá cenu se stresovat anebo šrotit, žejo.. držím ti na všechno palce! :)))

    OdpovědětVymazat
  19. Moooc ti to sluší jako vždy, jsi opravdu moc krásná. Jenom malá rada-užívej si "pohodu" ve druháku, protože ten pravý masakr tě teprve čeká za rok :D Teď to prožívám a taky nevím, kde mi hlava stojí a moc se těším aspoň na pár dní, kdy nebudu muset na tu školu myslet. Ale všechno se zvládne, držím palce! :) Dárečky mám nakoupené, balit budeme s přítelem asi až o víkendu, máme to takový rituál..

    not-a-perfect-girl

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jsi úplná panenka:) A přeji hodně štěstí ve škole! určitě všechny zkoušky zvládneš:)

    OdpovědětVymazat
  21. Sluší ti to <3 Jsem taky protivná, unavená, ale to je tím že jsem nemocná.. A tím i jaksi opadává moje vánoční nálada. Ještě musím dva dárky dokoupit, takže se úplně bojím víkendového obchoďáku :D Na Silvestra možná s přítelem zajede do hotelu někde v Praze, ale zatím není nic jisté) Moc se těším na články a pevné nervy!

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Mio,
    nechci vůbec strašit, ale každý vysokoškolák by měl vědět, že rok od roku, respektive semestr od semestru je náročnější a náročnější.. já jsem ve třeťáku a nezastavím se vůbec, samé seminárky, prezentace, rešerže, průběžné testy, zkoušení a ejhle uteče to a zápočty a zkoušky a pak "jen" dalších 10 týdnů, člověk má mezitím psát bakalářku, ale kdy to fakt nevím :D a státnice...jo pak si asi fakt dám 2 roky prázdnin :D
    Mé poučení zní - važ si toho co právě máš, bude hůř :D a mimochodem, ještě nikdy jsem to nedodržela, ale zpětně si pořád říkám jaká to byla brnkačka těch 5 předmětů a teď 12 :D
    Takže soucítím a hodně štěstí u zápočtů a zkoušek ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Jsi hrozně hezká!:) A bude líp;)

    OdpovědětVymazat
  24. rtěnka je nádherná a já takové články čtu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  25. nakoupené mám, některé ještě dovytvořím :) a balit budu ve čtvrtek. A Vánoce na mě jdou už od listopadu :DD. Silvestr budu slavit s nejlepší kamarádkou u ní v novém pokoji, takže se mega těším, až to tam pokřtíme :D a Silvestr s kamarádkou je vždycky nejlepší :)
    hodně štěstí při zápočtech :*

    OdpovědětVymazat
  26. No jo všichni vysokoškoláci mají stejné starosti, i ti za hranicemi.:) Na té první fotce máš super vlasy i ta rtěnka ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  27. S tím druhákem mi povídej. V prváku jsem byla vyklepaná a ubrečená jen ze 6 zkoušek a to jsem nevěděla, co mě teprve čeká. Ve druháku jsem jich už měla 14. Zvládla jsem to. I tři zkoušky za den se dají stihnout, ale zopakovat bych si to už nechtěla;)
    Moc ti to sluší a na tu rtěnku budu číhat, moc se mi líbí.
    Vánoční náladu jsem si vyloženě naordinovala, zařizovat Vánoce mě moc baví.
    Ale trochu si to kazím tím, že pořád nevím, kde budu na Štědrý den a s kým ho budu nakonec prožívat.
    Hannah

    OdpovědětVymazat
  28. Tak mně se právě tyto články od tebe hrozně moc líbí, ráda se o tobě něco dozvím, co děláš a tak :). A musím teda říct, že ti to tady ohromně sluší, na tu rtěnku z té limitky se musím podívat, barva je úžasná. A držím palce, at se ve škole daří :).

    OdpovědětVymazat
  29. Sviatočnú náladu zatiaľ nejak nepociťujem, tak snáď to ešte príde :) Darčeky už z časti nakúpené mám, ale chystám so vo štvrtok do Viedne, tak tam ešte nejaké pohľadám. Ja mám toho v škole tiež veľa, aj keď sa pripravujem ešte len na maturity.. tak nechcem vedieť, čo ma čaká na vysokej :D

    OdpovědětVymazat
  30. Ja som úplne nenaladená na Vianoce, ako každý rok :D Mňa sviatky jednoducho nejako neberú :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti sluší sv. modrá, a rtěnka taky samozřejmě pěkná =)

    OdpovědětVymazat
  32. Né že by jsi nebyla na ostatních, ale na první fotce jsi opravdu nádherná :) ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Ty první fotky jsou krásné,moc ti to sluší :) Jinak dárky už mám všechny, a taky jsem nešetřila, obdarovávání mě hrozně baví :)Taky jsem ve druháku na výšce a 5 testů za týden je na mě fakt moc :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Miuško, ty jsi tak krásná!
    Přeju ti, abys to všechno zvládla a ty to určitě všechno i zvládneš.. na jedničku :)
    Jinak já tak nějak skoro vůbec necítím, že budou Vánoce, ale snad to brzy přijde..
    Dárky nakoupené mám, zabalené ještě ne, to až ráno na Štědrý den :)
    JaneB

    OdpovědětVymazat
  35. na tej poslednej fotke si strasne krasna co ja by som dala za to aby som vyzeral akao ty :)

    OdpovědětVymazat
  36. hezky clanek... ja se porad nejak nemuzu dostat do vanocni nalady :(((

    OdpovědětVymazat
  37. ta barva rtěnky mi z fotky přijde hodně podobná jako tužka na rty z LE cherry blossom girl a myslím, že jedna taková barva mi bohatě stačí :D a spíš mě zaujala druhá (resp. třetí) fotka v té světle modré!

    OdpovědětVymazat
  38. počkej si na třeťák...taky to neni žádnej med ti povim :D Jinak rtěnka je vážně super, doufám že jí taky seženu :)

    OdpovědětVymazat
  39. Vánoce ještě nějak nezaznamenávám a to díky VŠ, ano druhák je ještě větší masakr než prvák :D. Tak hodně štěstí, budeme ho potřebovat!

    OdpovědětVymazat
  40. máš úplnou pravdu, prvák byl oproti tomu, co se děje teď, zívačka :-D
    jinak sváteční nálada mě zatím taky míjí... navíc potřebuji ještě pár dárečků dokoupit...

    OdpovědětVymazat
  41. Jestli druhák bude ještě horší.. no.. já se spíš bojím, abych se tam vůbec dostala :D:D:D!

    OdpovědětVymazat
  42. Děkuji, za typ na rtěnku. Hrozně se mi líbila a jako bys mi četla myšlenky a rovnou tam napsala odstín! :) Hned zítra mrknu do města.

    OdpovědětVymazat
  43. ahojky Miuš,

    já jsem na tom uplně stejně..:) akorát už nejsem ve druháku (kterej byl uplně hroznej-chybí mi Syntax a Peřina:( a ještě ke všemu jsem dodělávala z prváku Úvod do studia Teorie literatury), ale ve třeťáku a je opravdu na co se těšit :D Nestíhám referáty, učit se, do toho psát bakalářku.. :D no ale nechci Tě strašit.. Těším se na příští týden, kdy si (snad) od všeho odpočinu a načerpám síly na zkouškové v lednu :) Určitě vše zmákneš a zbytečně se nenervuj - je to přeci jen škola a jsou důležitější věci :) Tak žádný nervíky a stres a hlavu vzhůru :) Užij si svátky pěkně v klídku

    Měj se krásně, Peťula

    OdpovědětVymazat
  44. Ta rtěnka ti moc sluší! s tou školou mi čteš z duše. A vlastně se cítím stejně, moc bych si přála vychutnávat si tu vánoční atmosféru, ale se dvěma zápočtama denně mi to moc nejde. Ale zítra už nikam nejdu, takže si pěkně vychutnám balení všech těch dárků a vánoční úklid. Tak pevný nervy i tobě!

    OdpovědětVymazat
  45. Úpplně se mi vybavily ty probdělé noci a dny strávené učením. Nejhorší to bude ale až před státnicema;) já už mám naštěstí jak bc., tak ing a na školu jen vzpomínám :) zvládneš to, neboj :)

    OdpovědětVymazat
  46. Na fotkách ti to moc sluší a pokud jde o školu, mám to podobně takže s tebou soucítím a přeji ti, abys všechno zvládla :))... Dárky ještě všechny nemám, budu dokupovat až ve čtvrtek :))

    OdpovědětVymazat
  47. Seminárku právě píšu :D Sváteční náladu jsem měla mnohem víc, když byl ještě sníh.. Ale i tak to na mě vždycky dýchne když vidím vánoční výzdobu (nebo slyším koledu, nebo si pustím poslední díl TVD)

    OdpovědětVymazat
  48. já se cítím Vánočně naladěná už dlouho, a moc se těším :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Já taky právě dopisuju seminárku na poslední chvíli, zítra mám termín odevzdání. S tou tvou ti přeji hodně štěstí a doufám, že stihneš pro nás připravit všechny ty články, moc se na ně těším :)

    OdpovědětVymazat
  50. Vyzeráš úžasne :)

    Pozývam ťa na moju giveaway - http://nathalies-life.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  51. byla bych potěšená článkem co komu jsi koupila a co naopak jsi našla pod stromečkem ty :)) Přeji Ti ať se ti nálada brzy zlepší! :) :*

    OdpovědětVymazat
  52. Co to je za rtěnku, jak máš na tý poslední fotce? :)

    HOW TO BE DIVINE

    OdpovědětVymazat
  53. Jako vždy vypadáš moc krásně :) a ta rtěnka ... mmm... myslím že jsi mě nalákala! :D Zrovna dnes jedu do Olympie, tak snad se mi v Rossmannu poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
  54. waau obľúbila som si tvoj blog, vyzeráš dobre. :)

    lifemafia :) kuknite si môj blog:) budem veľmi rada:)

    OdpovědětVymazat
  55. nejvíc ti to sluší :-))
    PS: Tebe (a všechny co toto čtou) srdečně zvu na svou GIVEAWAY, která se teď u mě na blogu koná. Můj blog nemá moc velkou návštěvnost, takže šanci na výhru máš vážně velkou. http://photosvogue.blogspot.cz/2012/12/giveaway-for-christmas.html

    OdpovědětVymazat
  56. Nakupování dárků s předstihem? Ale jdi to není ono, správnej adrenalin je nakupovat je týden předem:D

    OdpovědětVymazat
  57. Ja darčeky nemám nakúpené a priznám sa že ani nekupujem. Už to nie je také ako keď som bola dieťa. Jedine čo tak to kúpim niečo synčekovi a priateľovi ale inak nekupujem nikomu nič.

    pls follow my blog: http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  58. Já jsem se hrozně dlouho těšila na tu vánoční pohodu a když je konečně taky, tak jsem též nějaká protivná :/ vůbec nechápu proč :/
    Dárky už mám všechny, takže pohodička :)
    A o tom, že je druhák ještě horší, jak prvák, mi snad radši ani neříkej :D

    OdpovědětVymazat
  59. Sluší ti to moc :)

    littleann5.blogspot.cz :*

    OdpovědětVymazat
  60. http://poppysmicree.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní15.02.13 6:19

    I know this web page offers quality based content and extra material,
    is there any other website which gives these kinds of data in quality?
    My blog post : pizza games on cool math

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡