Recenze: paletka líčení Sněhurka a lovec

DSC06904 


Dnešní článek bude sice kosmetický, ale trochu jiný, než je na Kissbooku zvykem. Čeká Vás recenze, líčení i outfit. Všechno to do sebe zapadá, proto jsem se rozhodla vložit vše do jednoho článku.

Zhruba před měsícem jsem neodolala a musela jsem si udělat radost touto nádhernou designovou paletkou líčení, kterou na motivy pohádky bratří Grimů navrhl Diego dalla Palma (populární italská značka kosmetiky oblíbená hlavně v USA), který se podílel i na make-upu herců ve filmu. Řeč je o paletě Snow white & the hutsman /Sněhurka a lovec/. Sněhurku ve filmu ztvárnila Kristen Stewart a zlou božskou královnu oscarová herečka Charlize Theron. 

Popis: ,,Magická paletka obsahující 6 odstínů inspirovaných dobrodružstvím - obsahuje 3 perleťové a 3 matné stíny, které se výborně doplňují, rtěnku v barvě krve a tužku na oči v nejčernější černé. Vše si vyzkoušíte u kouzelného zrcadla uvnitř palety."

Paletka obsahuje: 6 stínů, rtěnku a tužku na oči + zrcátko
Velikost: formát A5
Vyrobena: v Německu
Koupíte ji tady: Minibazar
Cena: 649 Kč (do konce listopadu 2012)

DSC06909 DSC06914

Mé hodnocení:
Design/obal: Velmi kvalitní, pevný a moc se mi líbí. Zrcádlo uvnitř je naprosto kouzelné. Sice mi neříká, že jsem nejkrásnější, ale poslouží dobře. :D Zdá se mi luxusní, když je výrobek v černém obalu, ale zase na druhou stranu nejde vyfotit tak, jak si to představuji. Ve skutečnosti jsou paletka i stíny ještě krásnější.
Stíny: Konzistencí mi připomínají stíny od Urban Decay. Používám zvláště první řadu, protože se mi zdá i více pigmentovaná. Odstíny jsou nádherné, ideální pro podzim a vhodné pro každý typ, jelikož jsou neutrální. Můžete si s nimi vytvořit jak nenápadné jemné líčení, tak i kouřové líčení očí.
Rtěnka: Zářivější červenou snad doma nemám, tak mi dokonale doplnila mou sbírku. Už jsem si ji vzala i na nákupy. Přiznávám, že jsem cítila dost pohledů a skutečně na mě většina lidí i opakovaně zíralo, tak mi bylo trochu divně. (,,Proboha, vždyť je to jen rtěnka," říkala jsem si.) Chápu to, je doost výrazná, ale je nádherná. Odstín nemá naoranžovělý podtón, takže by měl opět slušet brunetce i blondýně (posuďte na posledních fotkách). Co mě však překvapilo nejvíce, že rtěnka drží úplně úžasně po celý den, aniž bych ji nějak musela doplňovat. Není úplně matná, ale rozhodně se nijak zvlášť neleskne, takže jsem pro jistotu rty přetřela i vazelínou. Vím, že rtěnku tolik nevyužiji, ale jsem z ní i tak nadšená.
Tužka: Klasická matná černo-černá černá tužka se skvělou výdrží. 

DSC06920 DSC06912 DSC06932
-> Snow Shield, Mirror Mirror, Fairest, Destiny, Battleground
DSC06921 DSC06928

SNĚHURKA BRUNETA
DSC06953 DSC06943

SNĚHURKA BLONDÝNA
DSC06811

A co bych si na sebe vzala jako ,,moderní blond Sněhurka"?
retro
Košile Sheinside, kabelka VjStyle, džíny H&M, lodičky Oasap.


Jak se Vám líbí paletka? Byla by pro Vás využitelná? :) A co dnešní článek? Baví Vás i takový mix?

PS: Kvůli dnešnímu článku jsem si zapůjčila vlasy za které tímto moc děkuji! Berte to prosím spíše jako srandu, třeba inspiraci pro maškarní bál. Pokud by se vám však líbilo i nějaké líčení pro brunety, protože ne všechny jsme blondýny :) a já bych se někdy ráda nalíčila trochu jinak, určitě dejte vědět v komentářích. Mám možnost si vlasy půjčit znovu. :)

94 komentářů:

  1. musím povedať že snehurka blondína je ovela krajšia ako bruneta :-) velmi pekné líčeni:-)

    nadkinsvet.blogspot.sk robím rozdávačku :-) zapojte sa :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hnědé vlasy k tobě vůbec nesedí, ale rozhodně dobrý nápad s tím líčením :)
    Celkově je článek hodně povedený :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, krása, krása! Rtěnka vypadá perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý příspěvek! Opravdu si s tím dáváš celkem dost práce. Jinak sněhurka-blondýna je skvělá, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. blondýnce sluší víc! :) a nejhezčí jsou jednoznačně první dva odstíny paletky, ty by se mi fakt hodily :D

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezký článek, víc takových :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta červená ti moc sluší a odhaduji, že lidi se na tebe dívali právě proto! :) Když si vezmu tmavší rtěnku já, taky cítím pohledy... Tak nevím, jestli jsou obdivné nebo lidi prostě nedokážou nějakou tu menší výstřednost zkousnout.

    Dělat líčení s jinými vlasy je dobrej nápad, zase si je půjč. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já když jsem viděla tu první fotku, kde si jako bruneta tak už jsem se lekla, že jsi se obarvila a musím říct, že jako blondýnce ti to sluší víc :) Ale moc se mi líbí ten nápad udělat recenzi na paletku a outfit v jednom. Moc povedený článek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavá paletka, moc se mi líbí a určitě bych jí využila. Podle mě ti ty hnědé vlasy sluší víc - jsi v nich výraznější ;)

    http://zeldamartina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Fuu, ta cervena je naozaj dost "harcore", ale vyzera to super!
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  11. Ta paletka má krásný barvy :O

    OdpovědětVymazat
  12. Krasna Snehurecka ses:-) A jako brunetka vypadas fakt uplne jinak, bych docela chtela videt jak bych vypadala blond:-D x

    OdpovědětVymazat
  13. tak tyhle hnědé vlas ti nejvíc sluší!!!!! uplně mega moc! :) přemý¨šlela jsi někdy, že by ses na chvíli obarvila na hnědo? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Musím se přidat, skvělý článek! Moc ti to sluší, ale více se mi líbíš jako blondýnka ;-)! Paletka má moc krásné barvy, vypadá luxusně a cena taky není žádná hrůza! Budu uvažovat o koupi :-). Díky za tip!!! Iva

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ty jsi krásná i jako brunetka i jako blonýnka! Paletka je úžasná! Jen ty rty bych si neodvážila dát, hlavně ne tady v tom našem malém městečku(Zlín):D Jinak skvělý článek, ostatně jako vždycky:D:))
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. ta rtěnka je perfektní! určitě bych ocenila víc návodů na líčení i pro brunetky - máš pravdu - ne všechny jsou blondýnky ;) a takovýhle mix je fajn : )

    OdpovědětVymazat
  17. já bych tě nechala na tmavo :)

    OdpovědětVymazat
  18. páni, nemám slov! paletka skvělá, rtěnka dokonalá (klidně jí nos častěji, moc Ti sluší a pohledy neřeš, ber je jako kompliment) a outfit boží :)) hnědé vlasy by Ti sekly, ale zůstaň u blond! ať v tom nejsem sama :D

    OdpovědětVymazat
  19. paletka je hezká, ale nekoupila bych si jí. Jinak ta paruka mě dostala nejdřív jsem se lekla, že ses obarvila :D a paruku si určitě ještě někdy pujč :)

    OdpovědětVymazat
  20. kristin.brno17.10.12 12:19

    Vypadá to, že se bude muset přepsat i pohádka, protože Sněhurce blondýně to sluší víc.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. velmi podarene, ta cervena je krasna a pristane ti :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. super post. asi jsem divna, ale jako tmavovlaska se mi moc libis. (asi to bude tim, ze jsem taky blond a celkove se mi tmave vlasy libi vic:))

    OdpovědětVymazat
  23. parádní článek! :-) oceňuji, že všechno domýšlíš do detailů! a paletka mě moc zaujala, opravdu krásné neutrální stíny a ta rtěnka ♥ a vůbec se nemusíš cítit divně, strašně ti sluší, proto všichni čučí :-D

    OdpovědětVymazat
  24. tahle paletka mi připomíná jednu paletku od Too Faced (název jsem samozřejmě zapomněla :) jinak fandím blonďaté Sněhurce, ta tmavá je na můj vkus moc drsná a tvrdá :) a rtěnka má fakt krásnou zářivou barvu!

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný článek. Paletka je hezká jen je škoda, že je tak drahá. Ty se nikdy nebarvy na brunetu, blond ti sluší milionkrát víc :-)Outfitu dávám jedničku podtrženou, miluji psaníčko a červené lodičky!

    www.justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Jako bruneta mi vůbec nesedíš ..... k tobě proste nejvice pasuje ta blond :) to jsi jako hotova panenka!!! Jinak ta rtěnka vypadá úžasně a lidi prostě na výrazné rtěnky vždycky divně koukají :/ znám z vlastní zkušenosti :D ale ať koukaj, že :))))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný, sluší ti to, i outfit se k tomu parádně hodí :).

    OdpovědětVymazat
  28. Ľudia si stále ešte nezvykli na niečo iné, ja si myslím, že o pol roka uvidíš kopu dievčat v podobnej farbe, lebo sa im to páčilo, ale nemali odvahu. Musia to vidieť na niekom inom. A inak Ti to veľmi sekne, ale Snehulienka blond u mňa vyhrala =)

    OdpovědětVymazat
  29. wow, Mio v těch hnědých vlasech vypadáš naprosto skvěle! jsi takový více výraznější a podle mého názoru Ti to sluší více než blonďaté vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  30. to je najčervenší rúž aký som videla, ale veľmi ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  31. Teda jako bruneta by ti to vůbec neslušelo, ale možná je to jen tím moc nakresleným obočím :-) Blondýna super. Jinak u paletky se mi hrozně líbí ten venkovní design.

    OdpovědětVymazat
  32. Článek je super! Blonďatá Sněhurka je určitě větší kočka :)
    A chválím celý blog, čtu pravidelně, pořizuju si zrecenzované výrobky (naposled krémové stíny od Benefitu a masku od Ryoru) a vždycky jsem na 100 % spokojená. Jen tak dál!

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  33. Sladěné boty s rtěnkou!!!♥

    OdpovědětVymazat
  34. Ta rtenka je nadherna:) Da se nekde sehnat i samotna?

    OdpovědětVymazat
  35. Rozhodně se nepřebarvuj na hnědou :D Mnohem víc ti to sluší jako blondýna :)

    OdpovědětVymazat
  36. brunetka vyzerá síce viac sexy, ale skôr ako úpírka :) takže ako snehulienka tak rozhodne blond :)

    OdpovědětVymazat
  37. No, tak já jsem tedy pro brunetu...nevím, ale mě se to hrozně líbí..:)

    OdpovědětVymazat
  38. Wow, já se lekla, že máš tmavé vlasy! Nesluší ti - neber to prosím nijak špatně. Jako blondýnka jsi mnohem krásnější! Kde jsi si ty vlasy půjčila? Taky bych někdy chtěla zkusit jak bych vypadala v jiné barvě vlasů, ale nemám třeba odvahu se tak obarvit...
    Jinak paletka je nádherná! O tom filmu jsem zatím neslyšela...
    Jana

    OdpovědětVymazat
  39. ta hnědá barva vlasů je zajímavá, ale tobě prostě sedí blond!! na posledních fotkách ti to sakra sekne!

    OdpovědětVymazat
  40. teda ta fotka na fb mi vyrazila dech úžasné!
    jinak celý film jsem viděla a byl úžasný jen tak mimo a paletka vypadá úžasně designově i vzhledově stíny a rtěnka musí být doopravdy super :)

    OdpovědětVymazat
  41. Skvělý článek! :) ta paleta vypadá strašně dobře!
    Ta rtěnka je skvělá a neboj se ji nosit, vypadáš s ní úžasně. :)
    Hnědé vlasy ti sluší, ale na blond to nemá!
    PS: Jsi nejkrásnější blondýnka kterou znám. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Musím uznat, že hnědá ti nesluší, jako blondýnka jsi úžasná, ale zase s tou hnědou kdybych si nevšimla nápisu sněhurka, tak bych řekla, že jdeš na twilight casting :D :).

    OdpovědětVymazat
  43. ta červená je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  44. moc vydařený článek! jeden z nejlepších za poslední dobu, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  45. Mně se naopak ta tmavá barva vlasů na tobě moc moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  46. Dobrý nápád, jsem i pro líčení pro brunetky!:)

    OdpovědětVymazat
  47. Sněhurka bruneta se mi vůbec nelíbí, promiň :) Ale Sněhurka blondýna - to je jiná! Jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  48. Rtěnka je opravdu výrazná,krásně sytá,ale páni... strašně ti sluší...!Nemužu na těch fotkách z tebe oči spustit :)

    OdpovědětVymazat
  49. Jee, Miunko, no já koukám jak blázen! Ta hnědá barva ti neuvěřitelně sluší:) Paletka je moc pěkná, určitě by se mi hodila:)

    OdpovědětVymazat
  50. Na film jsem šla i do kina a moc se mi líbil.
    Tento článek mně moc oslovil ;) Víc takových...

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Hneď som po paletke zatúžila a možno si ju niekedy doprajem, výborný článok :)

    giveaway: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  52. Ta červená je na tobě opravdu dokonalá ! Pryč s jemným a přirozeným líčením, takhle ti to doopravdy sekne ! :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Wááááu! Tak ta červená je fakt bomba! Přesně jak říkáš ,Víc červěnější sem snad v životě neviděla!xD´ ale je to rozhodně hezký a originální!

    OdpovědětVymazat
  54. paletka má úžasný obal ale najviac na nej sa mi páčia tie tiene :) také by som potrebovala

    OdpovědětVymazat
  55. Deset bodů za originální design paletky! A dalších deset za brunetu (teda až na to obočí...) :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  56. Je to MIMIbazar, ne minibazar:)))))

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Mio,článek je bezva.Paletka se mi líbí moc,krásné barvy a tobě to opět moc sluší(až na Sněhurku brunetu,to jsem se fakt lekla).Tvé články se hezky čtou,jsou zajímavé a vůbec mám tvůj blog ráda,jsi stále fajn.

    OdpovědětVymazat
  58. moc ti ta cervenaa slusi mela by si ji nosit casteji :)

    OdpovědětVymazat
  59. charlotte.kratochvilova@sezznam.cz17.10.12 18:31

    Ta rtěnka je naprosto dokonalá! Z toh že koukali si nic nedělej lidi prostě blbě koukají už na všechno:D...a ještě se chci zeptat podle fotek a toho že jsem tě dneska viděla jsi také z Ústí nad Labem ale kdy tam scháníš některé ty značky?:) já je třeba nebviděla ještě a to tam žiju celí život:) předem děkuji za odpověd:)

    OdpovědětVymazat
  60. Ta rtěnka je snad nejlepší :D. Nos ji častěji, je to vážně perfektní :) Věř že se koukali lidi jen proto, že Ti to ohromně sluší :).

    OdpovědětVymazat
  61. Blondýnka, jsi krásná. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  62. Článek je moc povedený, stejně jsi nejkrásnější jako blondýnka :) Líčení je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  63. Děkuji za skvělý článek!! :) Tobě to víc sluší jako blondýnce, no prostě je to tak. Já bych ale uvítala i líčení pro brunetky. Myslím, že úplně blond a úplně černovlasé slečny (takové kontrastní) to mají s líčením snazší. Já jsem tmavě blond/světle hnědá a připadám si ve všem nevýrazná... Kačka

    OdpovědětVymazat
  64. Ty jako bruneta! BOŽÍ!:)

    OdpovědětVymazat
  65. vyzerá zaujímavo :) a outfit s tým líčením vyzerá naozaj super , si krásna :)

    OdpovědětVymazat
  66. Wow Mio tak tohle ti moooooc sluší, ta červená tě rozzářila!

    OdpovědětVymazat
  67. jsem pro blonďatou verzi, krása, krása, krása:-)

    OdpovědětVymazat
  68. a odkud ze je??? je genialní!

    OdpovědětVymazat
  69. náhodou, sluší ti i tmavé vlasy i výrazná červená rtěnka :)) a líčení pro brunetky bych já osobně určitě uvítala :))

    ...a mimochodem, ta paletka vypadá kouzelně, ach♥ ;)) :D

    OdpovědětVymazat
  70. Krásná v andělské i ďábelské verzi ! :)

    OdpovědětVymazat
  71. wow..až teraz vidím, čo dokáže farba vlasov!!!vyzeráš úplne inak! a rozhodne snehurka blondýna!!!:)) ten rúž je úplne dokonalý, veľmi sa ti hodí a s tými topánkami neskutočne oživili celý outfit!

    OdpovědětVymazat
  72. Článek je parádní. Paletku bych asi moc nevyužila ale i tak se mi recenze líbí. Jako tmavovlásku si tě představit nedokážu ani se mi moc nelíbíš, za to ty poslední tři fotky jsou opravdu skvělé. Jsi na nich nádherná. Musím ti to říct já protože to zdrcátko nefunguje :-)

    OdpovědětVymazat
  73. Amazin' babe! Mia aka Snow White, byl vážně výtečný nápad! Paleta má skvělé odstíny, hlavně teď na podzim, a určitě jdou využít i pro přírodní líčení :). Palec nahoru za článek :))

    OdpovědětVymazat
  74. Úžasná a originální recenze, wow! Sluší ti to všude, ale bruneta mi přece jen k tobě nejde, tvoje hezká blond je prostě nej...ale celkově, tahle recenze, nápad - palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  75. vypadáš jako domina!

    OdpovědětVymazat
  76. Tedy, ta paletka je kouzelná... Dnes čtu tenhle příspěvek počtvrté! Jednak jsi krásná a hezky se na tebe kouká, protože máš styl (ten outfit ti vážně strašně sluší), a druhak já tu paletku prostě chci. :D Do filmu jsem se zamilovala, nadchl mě ani ne tak pro příběh nebo celkové ztvárnění a výkon, ale jednoduše mě dostaly efekty a kostýmy... Ty stíny v paletce jsou vysloveně "moje" barvičky a takový odstín rtěnky, jako je tu, jsem si vždy přála. :) Inu, budou Vánoce, že..? :D

    Díky za článek!

    OdpovědětVymazat
  77. Film jsem viděla a moc se mi líbíl. A ta červená rtěnka je fakt krásná, takovou červenou jsem snad ještě neviděla, nedivím se, že se lidé otáčeli, protože vypadá vážně dobře.

    OdpovědětVymazat
  78. Tohle je úžasný článek, moc mě bavil, prosím si další takové :)! A jak už jsem psala na facebooku, mně se líbíš i jako bruneta a rozhodně ta rtěnka ti ohromně sluší, určitě ji nos!

    OdpovědětVymazat
  79. Mio sice trochu od tématu, ale rozjasňující pudr se používá k čemu?.Vždycky sem si myslela, že je to bronzer, ale asi ne...

    OdpovědětVymazat
  80. Rozhodně blonďatá sněhurka :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  81. Sněhurka a lovec byl skvělý film(teda podle mě)Na to že tam toho moc není mi ten ''boxík'' připadá zbytečně drahý,mohli to aspon o 100 ubrat.A nevim proč na tebe lidi čuměli,vždyt ta červená ti sluší a náhodou až tak výrázné to není,je to ''jenom'' červená rtěnka :)*

    OdpovědětVymazat
  82. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY VE KOMENTÁŘE! ♥
    Ani nedokážu vyjádřit slovy, jak mě Vaše komentáře těší. Mám z nich obrovskou radost a cítím, že mé blogování má stále smysl. Posouváte mě dál, moc děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  83. Ta rtěnka ti neuvěřitelně sluší! :) Moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  84. Môj názor: červený rúž nie!...máš jemné sfarbenie pokožky, očí, vlasov. Netuším, aký si farebný typ, ale táto stránka stojí za to:
    http://www.supervizaz.net/blog.search?q=r%C3%BA%C5%BE

    OdpovědětVymazat
  85. Rtěnka je úžasná. A i hnědé vlasy ti sluší více ti vyniknou oči. :)

    OdpovědětVymazat
  86. Skvělý článek Miuško! :)A ta červená rtěnka je boží <3

    OdpovědětVymazat
  87. Blond je dobrá :-) musím říct, že ta rudá rtěnka sice bije do očí, ale přitom to vůbec nepůsobí vynuceně. Jen doplňuje. POužíváš ještě nějaké linky kolem rtů?Kamarádka to pořešila permanentním make upem ale tohle vypadá sakra stylově. Mimochodem, odstín destiny vypadá hodně dobře.
    http://www.mujpermanent.cz

    OdpovědětVymazat
  88. jsi strašně krásná:)) moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  89. Moc pěkná paletka, přesně podle mého gusta :) A jako blondýnce ti to sluší rozhodně víc :)

    OdpovědětVymazat
  90. http://poppysmicree.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj bolo by super keby si urobila tutorial na líčenie s tímito produktami a môže byť aj na večerné aj denné íčenie, bolo by to super :)
    diarybyalexis.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  92. výrazné obočí a rudá rtěnka ti nesluší.

    OdpovědětVymazat
  93. už dlhšie pokukujem po tejto paletke a vďaka tvojej recenzií som si ju práve objednala :)

    OdpovědětVymazat
  94. už dlhšie pokukujem po tejto paletke a vďaka tvojej recenzií som si ju práve objednala :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡