První vánoční nákupy LE 2012 v Lush

nakup
Jak jsem slíbila, tak píšu. Minulý čtvrtek jsem měla schůzku na Náměstí Republiky, a protože proběhla nečekaně rychle, zbylo mi asi 15 minut, než bych měla běžet na metra směrem Dejvická. Přemýšlela jsem, kam na tu chvilku zajít, ale jakýsi voňavý magnet mě automaticky zatáhl do obchůdku Lush. O:) 
Neodolala jsem sladké vůni Snow Fairy, která voní jako scrub na rty Bubblegum po žvýkačkách a cukrové vatě. Do košíčku jsem přidala i Mouřenín (You snap the whip), který jsem si koupila na jaře v Drážďanech, ale už jsem jej bohužel spotřebovala. Jde o jemný tělový peeling, který obsahuje dokonce i uhlí a makadamový olej. Voní úžasně, jako ze zahrádky, po černém rybízu. Ta vůně se nedá zapomenout. Jediné, co mi na něm vadí je to, že strašně rychle mizí.
Jinak Lush poradkyně byly opět neskutečně milé! Všechny nové výrobky mi ochotně ukázaly a sami mi dokonce nabídly i vzorečky - nový sprchový levandulový gel Stmívání a vlasový krém R&B na suché konečky. Pochválila jsem krásné nové růžové tašky určené pro nákupy dekorativky Emotional Brilliance a jedna z tamních víl byla tak štědrá, že mi jednu věnovala. <3 A jaké jsou mé položky na pomyslném Lush seznamu přání? Jednoznačně Andělský třpyt (mýdlo, které dokonale voní po mandarinkách a pomerančích) a balistika Party Popper, jejíž vůni nedokážu popsat. V popisu na Lushcz.cz je zmíněn zázvor a šampaňské, ale já při očichání cítila spíš něco hodně sladkého. Po dlouhé době balistika, kterou musím mít, i když má životnost doslova jepičí. A Brusinkovou štolu snad ani nemusím zmiňovat - je to vánoční Lush bestseller!
tip na nákup postovne zdarma
Pro ,,nePražačky" je poštovné zdarma příjemným dárkem, tak ho nepropásněte! :) Stačí jen zadat kouzelný kód 0161 k Vaší objednávce.

Plánujete si objednat nebo navštívit Lush obchůdek s vánoční limitkou?
Myslíte, že bude zas po Vánocích (na konci zimy) 50% výprodej, jako byl tento rok? (Jen abych si pak netrhala vlasy. :D Avšak některým produktům prostě nejde odolat.)

54 komentářů:

  1. Tak na ten sprcháč Snow Fairy jsem právě na jejich stránkách koukala, ale bojim se, jestli to nevoní moc sladce. Každopádně jak už si dlouho řikám, musim se sakra do toho obchůdku vydat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je vážně nejlepší jednou/dvakrát obchůdek navštívit a vše si očichat, abys pak už některé vůně znala a věděla, co objednávat. Například Mouřenín by mě na eshopu nikdy nezaujal, ale stačilo jedno přičichnutí a věděla jsem, že je to ten pravý, přesto, že na pohled není nijak hezký. :D :)

      Vymazat
    2. Za mě můžu říct, že Snow Fairy na přičichnutí voní hodně sladce a silně, ale na těle je božské ! jen lehká sladká vůně.. Dokonce ho teď vyzkoušel na těle i přítel a říkal, že krásně voní :)

      Vymazat
  2. R&B máme doma taky, kupovala jsem ho mamce v červenci na dovolené a ještě teď,po každodenním používání, má přes půlku kelímku... + ta dokonalá vůně která se šíří ještě druhý den celým bytem je prostě nepopsatelná ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už tuto značku tak dlouho "opěvuješ" , že by bylo opravdu neslušné si něco nepořídit ! ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jee,to vypadá dokonale :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. pri pohľade na tvoj nákup mi nezostáva nič iné, iba dúfať, že v Lush sa spamatajú, a opäť zavítajú na SR :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprcháč vypadá parádně a ta barvička :)

    OdpovědětVymazat
  7. výprodej určitě bude, nebo nějaká jiná akce. Předminulé Vánoce byla akce nakup za nějakou cenu (přesně si nevzpomenu, ale myslím, že to bylo nad 500 a nebo nad 1000) a dostaneš ve stejné ceně taštičku, kterou sis mohla vybrat, měli jich tam plno, ale v každé bylo něco jiného z Vánočních "zbytků" a ty jsi nevěděla co si vybíráš, takže to byla taková náhoda. Ale alespoň si mohla vyzkoušet i něco co by sis třeba sama nekoupila :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. SnowFairy je prostě úžasná klasika!! Kupuji si ji každé Vánoce a vždy ji používám přes zimu, ani letos tomu nebude jinak :) Mám v plánu nějaké jejich massage bars, protože zvlášť v zimě moje pokožka hodně strádá :(

    OdpovědětVymazat
  9. Miuš já se Ti ani nedivím, právě u mě probíhá Lushmánie:) už mám doma Snow fairy a zítra mi má přijít BubbleGum a kouzelná hůlka.. plus už mám doma páči o pleť a vlasy:D

    OdpovědětVymazat
  10. z Lushe nic nemám, vždycky mě odradila ta cena, ale musím uznat, že vůně jsou to nádherné:)
    Když jsem byla v praze v Lush obchůdku, nejvíc mě pobavila "slečna ručička" - tuhý krém na ruce:)

    OdpovědětVymazat
  11. Lush jsem si zamilovala. Ale odrazuje mě jejich vysoká cena. Ach jo. Kéž by to mohlo být levnější.
    http://nothing-about-all.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Brusinkovou štolu jsem měla, ale nějak extra mě nedostala. Ale ten nový gel Stmívání musím zkusit!

    OdpovědětVymazat
  13. Mii :),
    článek moc hezký :).
    I když od Lush nic nemám navnadila jsi mě, že si něco musím koupit :). Začátkem prosince jedu do Drážďan na Vánoční trhy, poradila bys mi kde můžu objevit Lush obchůdek :) ?
    Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  14. Osobně jsem lush krámek navštívila teprve nedávno a zamilovala se snad do všeho, nicméně právě kamarádky mi poradili počkat s nákupem až po Vánocích, kdy by snad měl být výprodej, tak jsem zvědavá. Jinak budu nejspíše uvažovat o nákupu z UK, kde jsou ceny přeci jen příznivější

    OdpovědětVymazat
  15. Moc děkuji za ten kód. Určitě využiji :) A pořídila si moc hezké věci. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Snow fairy mám doma ještě z loňských Vánoc a víc mi teda voní v lahvičce než na těle :-) Povánoční výprodej doufám bude, mám nachystaný seznam toho, co bych chtěla :-)

    OdpovědětVymazat
  17. já bych ráda vyzkoušela některý z nových vánočních sprcháčků! vypadají úžasně a i ten popis mě láká :D a v tu 50% slevu doufám! :D

    OdpovědětVymazat
  18. Vůbec tuhle kosmetiku neznám, je dobrá ? :) Uvažuji že bych něco vyzkoušela, ale vůbec nevím co... Škoda že v Brně nemáme kamenný obchod :(

    www.luciet2.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. z Lush bych si konečně něco chtěla objednat k Vánocům, tak snad se mi tento rok poštěstí :D

    OdpovědětVymazat
  20. Kolik se platí za ty vzorečky??? :-)

    Marťa

    OdpovědětVymazat
  21. Ta růžová barvička lahvičky/výrobku mě vážně okouzlila.

    OdpovědětVymazat
  22. Lush zbožnuju! A Snow Fairy to je jedna velká žvýkačka. Někdy si tím umyju i vlasy a cítím z vlasů tutti frutti celý den:)
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Snow Fairy budu kupovat určitě i letos ... to je proste ta nejlepší vuuuuuune :))) jinak jsem očuchávala v pátek různé ty novinky a bohužel mě nezaujalo nic svoji vůni :))) doufám, ze letos zase neprošvihnu ten povánoční výprodej :))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Jestli Snoq Fairy voní jako ten scrub na rty, tak do toho nejdu. Ten totiž podle mě docela smrděl a jeho účinky teda nic moc.

    OdpovědětVymazat
  25. Nejradši bych si každý vánoce nakoupila plno zásob Snow fairy. Tak dostatečně, že by mi vydržely do dalších vánoc :D
    Neuvěřitelná vůně :)
    Letos bych chtěla vyzkoušet i Stmívání a brusinkovou štolu (většinou mám jejich vánoční limitky nejradši ze všech produktů, co prodávají :))

    OdpovědětVymazat
  26. nee vánoční nákupy ještě ne:D

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé...dojdu to taky omrknout:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Výrobky vypadají lákavě, ale já prostě nesnesu tu parfemaci. Stačí mi okolo jejich obchodu projít a mám šílené bolení hlavy. Jednou jsem se odvážila tam i vkročit a nikdy více. Obdivuji prodavačky, že tam dokáží pracovat. Mě by to zabilo. Ale to samé mám i v parfumeriích. Rychle prolétnout, zkusit 2 až 3 vůně a pak pádím mílovými kroky pryč. Abych pravdu řekla, ta moje přecitlivělost mě rozčiluje.

    OdpovědětVymazat
  29. To poštovné zdarma mě velmi potěšilo, takže bych i já konečně mohla vlastnit něco od Lush :)).

    OdpovědětVymazat
  30. Značka Lush má rozhodně velmi dobře zvládnutou reklamu a vizuální prezentaci výrobků. Na jejich stránkách mě ale odrazují ty recenze výrobků, které zboží vždycky nekriticky vychvalují. Ráda bych něco vyzkoušela, ale na mě je to předražená značka. Samozřejmě pro Brity to tak drahé není, ale ve srovnání s našimi platy je to opravdu moc peněz za málo muziky..

    OdpovědětVymazat
  31. Taky zbožnuji Lush, vždy v paladiiu mě tam tahne ta vůně. Jinak ten sprcháč voní božsky:ú

    OdpovědětVymazat
  32. Já bych si od Lush hrozně ráda nakoupila tolik věcí, jenže mě odrazují ty ceny:// A když už jsem se přes ně nějak přenesla, tak pak když jsem viděla jak jsou ty balení malá, tak sem si řekla že ani náhodou:D Jediný, co jsem měla byla ta čokoládová maska:))

    OdpovědětVymazat
  33. No jo...taky se chystám. Ach jo....to je děsná závislost :))))

    OdpovědětVymazat
  34. já když jsem tam byla minule tak mi daly jenom jeden vzoreček:( dva mi dát nechtěly:(

    OdpovědětVymazat
  35. Miuško, dej sem prosím zase nějakej outfit. Moc se mi líbí jak se oblékáš. Seš pro mě jedna velká inspirace!
    ahojky

    tvoje Linda

    OdpovědětVymazat
  36. O víkendu jsem tam byla dvakrát. Nejvoňavější obchod na světě! ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Vyzerá to super, inak HAPPY HALLOWEEN :)

    PS: Zapojte sa do našej prvej giveaway. Dnes je posledný deň :) http://glamourroses.blogspot.sk/2012/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  38. Vše vypadá moc dobře, ale Lush je na můj vkus moc drahý:)

    OdpovědětVymazat
  39. COOOOŽEEE? on bude výprodej??? HURÁÁÁÁÁÁ :D:D

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Na vánoční nákupy se teprve chystám - o to víc oceňuju kód na poštovné zdarma :D. Ale poslední dobou jsem si oblíbila levnější variantu - http://www.kvalitazprirody.cz - nabídka je sice menší, ale ty barevné mýdla jsou úžasně voňavé!! takže komu přijde Lush moc drahý, tak můžete zkusit tohle :).

    OdpovědětVymazat
  42. Party popper už doma mám...Zavinělo mi to celou chodbu.. Já tam zase cítím hodně mandarinku.. Akorát jsem si taky koupila brusinkovou štolu ale nějak mi moc nevoní ...:/ Chtěla jsem se zeptat jestli to tak voní i na té tváři? Dík Barun

    OdpovědětVymazat
  43. Mio, co jsi udělala pro to aby Ti chodili domů katalogy Lush?:)

    OdpovědětVymazat
  44. Mio díky za kód na poštovné zdarma, konečně i já budu vlastnit pár výrobků od Lush :) :) :). Už se těším, až objednávka dorazí domů ;). Hanča

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělý článek už si ho čtu poněkolikáté a nemůžu se těch věcí nabažit,moc mě tato značka přírodní kosmetiky zaujala. (Jen škoda,že v okolí tento obchůdek nemáme)Je taky pravdou,že už delší dobu přemýšlím nad koupí přírodní kosmetiky,ale zaujala mě až tahle. Tak jsem si zkusila pár věcí z eshopu objednat a už se mooc těším až mi balíček dorazí :) A objednala jsem si sérum na oči Enchanted Eye Cream a pleťový krém Skin Drink, tak uvidím jaké budou... :) Každopádně až někde tento obchůdek uvidím určitě navštívím očuchat :D

    OdpovědětVymazat
  46. Hi everyone, it's my first pay a quick visit at this website, and piece of writing is actually fruitful designed for me, keep up posting these articles.
    Also visit my homepage - current transfer news for arsenal

    OdpovědětVymazat
  47. Hey there! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to
    find a template or plugin that might be able
    to fix this problem. If you have any recommendations, please share.
    Appreciate it!
    Have a look at my blog post ; transfer news about arsenal football club

    OdpovědětVymazat
  48. Anonymní15.02.13 2:32

    Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick
    shout out and say I truly enjoy reading through your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same topics?
    Thank you!
    My web page ; pizza games for preschoolers

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní15.02.13 2:32

    Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same topics?
    Thank you!
    Also see my website :: pizza games for preschoolers

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní15.02.13 4:07

    Its like you read my mind! You appear to know so much
    about this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you could do with some pics to drive the message home
    a little bit, but other than that, this is great blog. A great read.
    I'll certainly be back.
    Feel free to visit my web-site ; best pizza games ever

    OdpovědětVymazat
  51. Heya i am for the first time here. I came across this
    board and I find It truly useful & it helped me out much.
    I hope to give something back and help others like you
    helped me.

    my web-site :: Buy Instagram Likes Free

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡