Krémománie

DSC06871
zleva: Essence - My skin, Ryor - Intenzivní ošetření pleti, Ryor - Hydratační maska s minerály, Ziaja - Rozjasňující krém, Lush - Dream cream, Nobilis Tilia - Balzamický krém Elizabeth, Bioderma - Pore refiner, Clinique - Dramatically different moisturzing lotion, Bobbi Brown - Hydratační pleťový krém, Clinique - Superdefence spf 25.
Má zásoba krémů na podzim/zimu. Uznávám, že se mi jich od jara nahromadilo trochu moc, ale přesto jsem nenašla ten pravý zimní hutný super-krém. Budu ráda, když se v komentářích podělíte o svůj tip na kvalitní hydratační krém. Nezáleží na ceně. I přesto, že používám i dražší krémy (na obrázku seřazeny od nejlacinějšího po ty dražší - tedy přibližně), nebráním se ani těm levnějším, pokud pleti poskytnou stejnou službu. Jaký krém jste si vybrali pro tuto zimu vy? 

96 komentářů:

  1. Já používám na mou mastnou plet krém od Physiogelu :) je super pro plet s akné a mastnou plet. Krásně zmatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. shiseido nourishing and recovery. po vyzkouseni vseho mozneho a utraceni nekolika tisic jsem nasla hutny skvely krem na zimu a po zime skvely na noc. plet je jak kasmir. hebka uzasna. cena cca1500. vyplati se!!!!

      Vymazat
  2. urcite cetaphil...ja ho mam od svojej koznej lekarky a je fakt super...krasne hydratuje je lahky, vhodny aj na citlivu a mastnu plet (to je ta moja :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní28.10.12 9:38

      Dívala jsem se na složení cetaphilu ... samé parabeny, alkohol, prostě vše, čemu se snažím v kosmetice vyhnout. Přijde mi to jako pěkný chemický sajrajt.

      Vymazat
    2. Já ho měla taky a hydratoval skvěle ;) pleť se mi loupala a Cetaphil tomu utnul tipec :)

      Vymazat
  3. Tu hydratacnu masku od ryoru som si kupila na tvoje doporucenie a je super :) Co sa tyka kremu, odporucam francuzsku legendu Embryolisse, len netusim, ako ju zozenies, ja som si kupila dve balenia v lete, ked som bola v Parizi...

    secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych doporučila Aqua Sensation od Nivei :) Ten je vážně hutný, nemastný, ale úplně skvělý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní29.10.12 8:21

      Aqua Sensation od Nivei a hutný? Já používám už třetí (možná i čtvrté) balení, protože mi tento krém moc vyhovuje, ale hutný není ani trochu. Právě naopak, je lehoučký.

      Vymazat
  5. mými favority na zimu jsou my skin od essence a dream cream od lush :) i když jsem tomu od essence nedávala moc vekou šanci, tak je skvělý a vyhovuje mi stejně jako ten od lush :)

    OdpovědětVymazat
  6. Výživný krém Exclusive od Ryoru je hodně hutnej a mastnej, na zimu ideální :))

    OdpovědětVymazat
  7. Na zimu je mým favoritem hydratační maska od Avonu - http://www.direto.cz/Detail-zbozi/Avon-Solutions-Winter-Hydratacni-maska/8389201/ - jenže tuším, že už se nevyrábí :(
    A z krémů používám hydratační krém od MK - http://www.marykay.cz/pripravky.php?kat=7&p=729.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky používám ten zimní krém od Avonu, a vyrábí se pořád, akorát mají jinej obal, teď jsem si ho zrovna objednávala :)

      Vymazat
  8. Já mám dobrou zkušenost s krémem od benefit- total moisture facial cream :)

    OdpovědětVymazat
  9. Eucerin pleťový krém s 5% ureou nebo regenerační dětský krém od Manufaktury (na obale s Krtečkem) - ty jsou na zimu super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si teď oblíbila krém Cure Solutions od Yves Rocher, přijde mi skvělý :).

    OdpovědětVymazat
  11. Rozhodně Cetaphil! V lékárně stojí okolo 150,- a je supr. Méně hutný a o chlup dražší je Physiogel, taky moje jednička. A nebo možná ještě Hydro/lipo lotio, je to sice tělové mléko, ale vím, že ho spousta lidí používá jako krém a nestěžují si :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hutné krémy moc nemusím. Osobně nedám dopustit na Hydreane od La Roche-Posay. Gelová konzistence, lehce se roztira, je lehoučký a opravdu skvěle hydratuje. Pro mě je hlavní, že se perfektně vstřebá a nezanechá na tváři mastný film. Cena je taky příznivá. Z hutnějších krémů bych doporučila Sensibio Rich od Biodermy. Taky skvěle hydratuje, příjemně se nanáší, ale mastný film zanechává. Ovšem někomu to nevadí.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, ja pouzivam od Avonu ten zimni a na noc hydratacni:-) sice mi trochu vadi, ze je takovy leskly, ale na plet mi dela dobre:-) zkusim jeste.nejaky od ryoru.

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám ráda kozí řadu od Ziaja. :) Noční krém je opravdu velmi hutný a hydratační, ale ten denní je spíš lehčí, takže to asi nebude to, co hledáš. :) Určitě bych ale koukla po dalších výrobcích od nich, minule jsem si nemohla vybrat. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě to je nemastny krém od neutrogeny a hydratacni od vichy jen ale nevím přesně nazev...něco aqua riche..nemohu si vzpomenout přesně a zrovna jej nemám u sebe..

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám tenhle - http://onlinelekarna.com/image/cache/data/A/ABENA/ABENA%20Skincare%20-%20regenera%C4%8Dn%C3%AD%20mast%20150ml-500x500.jpg Abena Skincare. Používám ho na suchý nos, který se mi neustále loupe a opravdu pomáhá. A pleť je po něm vypnutá. Ale má dost hutnou konzistenci a po natření je stříbrný, takže používat na noc :)

    OdpovědětVymazat
  17. Určitě bych doporučila starý dobrý Mastný krém s vitamínem E, vyráběl ho Ústav lékařské kosmetiky, teď to lze na netu najít pod Cosmetica s.r.o. Je to opravdu zázrak! Ráda ho používám na noc, i když je to mastný krém, tak do rána není po krému památky a pleť je jen krásně jemná a hladká, i když mám pleť smíšenou tak ji nemastí :) a teď v zimě, nejlepší ochrana. Cenu si nepamatuji úplně přesně, ale do 100Kč to bude určitě. :))

    OdpovědětVymazat
  18. Používám krémy od Vichy, ale na zimu nedam dopustit na detskym krem od Bübchen http://www.lekarna.cz/bubchen-ochr-krem-pri-vetru-a-mrazu-75ml/ :-) Zimni krem by mel byt hutnejsi,aby ochranil pred mrazy:-) Asi se moc nehodi jako podklad pod make-up,ale ja ho zboznuji .

    OdpovědětVymazat
  19. Já zatím používám Steam Cream a postupně přesedlám na levandulový MuLondon, neobsahuje vodu, takže na zimu bude ideální :)

    OdpovědětVymazat
  20. naprosto super hutný je od dove - názevteďfaktnetuším a pak taky klasická nivea :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ja se priznam ze cim dal tim casteji premyslim, ze se vratim k Clinique DDML, kdyz jsem ji mela, neskutecne mi vyhovovala. Momentalne pouzivam Missha super aqua krem a ma spis gelovou konzistenci, ale i tak velice dobre hydratuje a nemuzu si ho vynachvalit:-) Naopak mi vubec nesedl ten ryor vlevo dole....

    OdpovědětVymazat
  22. ja odmalicka pouzivam kremy Astrid...a nemozem si ich vynachvalit :)

    OdpovědětVymazat
  23. slušná zásobička :-))
    já mám jeden od Yves Rocher a jsem s ním moc spokojená, mazadla mají bezkonkurenční :-))

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní28.10.12 0:28

    Ahoj Mio.Nevím,jestli to sem vůbec psát,krémy jsou levné a z drogerie DM.Mně tyto krémy ale vyhovují(pleť mám citlivou,smíšenou).Doteď jsem používala Babylove Ultra Sensitiv(bílý obal 100ml),v tomto počasí už začnu používat druhý krém-Babylove leichte Gesichtscreme(žlutý obal 75ml),oba jsou dětské a cena je do 50kč.Jsem s nimi spokojená,třeba vyzkoušíš také.Hezký zbytek víkendu.

    OdpovědětVymazat
  25. Pokud se mi v zimě objeví šupiny, koupím si v lékárně pleťový krém Panthenol Winter. Stojí kolem stovky.

    OdpovědětVymazat
  26. Určitě vyzkoušej denní a noční krém od Ziaji kozí mléko, jsou správně hutné na zimu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky ho používám! :-) Je na zimu podle mě super!
      Šárka

      Vymazat
  27. Já mám ráda Loreal triple active :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já doporučuji od Ryoru ultra mastný mandlový krém, ten je vážně super ;)

    OdpovědětVymazat
  29. na uplne uplne tuhú zimu používam trošku modrej Nivei. Je síce dosť hutná, ale účel splní vždy :)

    OdpovědětVymazat
  30. já mám suchou pleť a v zimě se mi dělají šupinky takže jsem hledala na netu a loni jsem konečně našla to co potřebuju bambucké máslo od Saloos používám jen na noc a jsem šťastná že mám po problému

    OdpovědětVymazat
  31. Essence a biodermu sébium mám také. Mně se vysouší jen některá místa, takže naštěstí zas tak moc hydratační krém nepotřebuji. Každopádně jednou za čas si jím namažu a na to my tyto dva stačí. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Zkus krém, který se zvláštně jmenuje "mléčný tuk", seženeš v dobře zásobených lékárnách, a je moc příjemný, hutný, stojí pár kaček:))

    OdpovědětVymazat
  33. ten od essence mám taky, koupila jsem ho v létě v Berlíně, mám ho ráda, používám ho pod makeup :) a ještě jsem si oblíbila krém značky MY ( koupila jsem ho v Bille, asi za 40 korun :DD ) a je fajn, není mastný, hezky hydratuje a pod makeup se taky hodí :) Zatím mi stačí ty levnější krémy, nejsem v tomhle nijak náročná, takže bohužel neporadím...

    OdpovědětVymazat
  34. Mně se osvědčila klasická nivea za 45 kaček ;)

    OdpovědětVymazat
  35. jsem naprosto spokojená s eucerin aquaporin active s spf 15. je určen na sušší pleť a proto výborně hydratuje a hodí se i pod makeup. už mám asi čtvrté balení a nevzdávám se ho :D

    OdpovědětVymazat
  36. Já používám Niveu v tom kulatém modrém obalu. Tenhle mi pleť krásně vyživý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je nejlepší, vždy se k ní stejně vrátím :D Evča

      Vymazat
  37. Anonymní28.10.12 9:46

    upřímně, já v zimě používám pouze klasickou modrou Niveu, která stojí asi 50,- kč. Byla mi doporučena přímo od kožní lékařky, protože na ni nejsou téměř žádné alergické reakce a je opravdu velmi hutná. Když ji dáš v zimě pod make-up, je to nejlepší podklad.)

    OdpovědětVymazat
  38. Dobrá zásoba krému. Já jsem si odblíbila od Oriflamu hydratační tělový krém Swedish Spa (fialový) a hydratačí tělový krém s aloe vera a melounem a na obličej hydratační krém aqua rhythm.

    OdpovědětVymazat
  39. Když je hodně velká zima, tak klidně i mandlový krém Ryor a jinak mám na zimu nachystaný HydraZen od Lancome :)

    OdpovědětVymazat
  40. ja na zimu pouzivam od Ryoru krem Ryamar na citlivu plet a ten je velmi hutny a prijemny, skratka na zimu uplny ideal, kupujem uz balenia pre kozmeticke salony (250ml) a mam tretie! :D

    OdpovědětVymazat
  41. No já právě chci zkusit českou firmu Barekol, měla jsem už od nich odličovací mléko a bylo super a mamka už nějaký krém používala a taky byla spokojená. A právě tam mají takový hutný krém, udělaný přesně pro zimní počasí. A je to fakt hodně levná záležitost....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja pouzivam kosmetiku od Barekolu roky a nemuzu si je vynachvalit. Paradni cena a neuveritelna kvalita. Nejradeji mam IQ krem. Hydratuje, je prijemny a rychle se vztreba. Nezanechava mastny film na pleti. A kdyz se divam na jejich reference, tak to mluvi za vsechno :)

      Vymazat
  42. Nejlepší jsou ty dětské zimní krémy, každoroční tradice :)))

    OdpovědětVymazat
  43. Já mám od Ryoru noční krém s mořskými řasami a řekla bych, že se n azimu parádně hodí. Je opravdu hutnější ale na noc příjemný.

    OdpovědětVymazat
  44. Já doporučuju od Avéne krém pro intolerantní pleť! Na zimu jako stvořený.
    Mimochodem neplánuješ recenzi na tyhle krémy? Moc bych ji uvítala. :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Já používám modrou Niveu v té plechové krabičce, která je naprosto ideální:)

    OdpovědětVymazat
  46. Opravdu mě mile překvapil krém od Cien kosmetiky (z Lidlu), je moc příjemný a hezky hydratuje. Jako šokovou terapii používám občas na večer La Roche - Effaclar H, který je hodně mastný, ale vstřebá se a vždycky mi dá dohromady přeušenou pokožku. Jen není vhodný na den pod makeup.Pak používám od Olay krémy s těmi jsem taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  47. Já mám taky vždycky slušnou zásobu krémů. Mám strašně suchou pokožku a obzvlášť v zimě dost trpí :/ :D

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Hodne vyzivny mi prijde nocni krem od Ziaji z kozi rady. Ten mi fakt hodne vyhovuje a hodne hydratuje :) zaroven ale plet nezmasti a neudela neplechu, takze presne neco pro me. Ted budu zkouset krem mumio od dr.popova tak jsem zvedava, melo by to byt neco jako ten kozi :)

    OdpovědětVymazat
  49. pěkná sbírka!! :)) já chci vyzkoušet něco od Ryoru

    OdpovědětVymazat
  50. Já poživám od firmy Just -San activ je tam i sůl z mrtvého moře, krém neobsahuje žádnou vodu. Je hutný tak akorát a nádherně voní. Požívám ho,ale jen v zimě, není vhodný přes léto ani na podrážděnou kůži kvůli té soli.Jinak ta hydratační maska od ryoru je opravdu super a nádherně voní, myslím si, že povedený výrobek od ryoru.
    Sara

    OdpovědětVymazat
  51. super je noční od Ziaja, kozí řada, ten je hutný, nejhutnější, já ho přes zimu používám i jako denní!

    http://wind-in-hair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  52. Doporučuju norkový krém, na zimu je to nejlepší, co může být. Prodávaj drogerie.

    OdpovědětVymazat
  53. jelikož mám mastnou pleť, tak hutné krémy moc nepoužívám...ale na mé extra suché ruce se mi osvědčila nivea ;)

    OdpovědětVymazat
  54. V žádném případě ti nikdy, nikdy, nikdy nedoporučuji krém od Ryoru z řady Aknestop. Vůbec nehydratuje. Teď jsem se zrovna nakrémovala před dvaceti minutami a když pokrčím nos, cítím, jak je celý můj oblečej totálně vysušený. Večer si musím dávat dvě hrubé vrstvy krému a stejně to nepomáhá. Ale hodně hydratační krém je úplně ten obyčejný od Nivei, hydratace zaručena. :)

    Charlott - Beauty-Store.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  55. tiež hľadám nejaký hutný krém na zimu , všetky krémy , ktoré mám sú skôr na leto :/

    OdpovědětVymazat
  56. Já jsem taky pro klasickou modrou Niveu ;) Ta je podlě mě na zimu ideální! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Mio, bude Ti stačit naprosto jakýkoli dětský krém proti větru a mrazu. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, v zimě mi vyhovuje měsíčkový krém od Yves Rocher - http://www.yves-rocher.cz/regeneracni_krem_na_den_a_noc mám pleť řekla bych smíšenou, místy sušší a moje mamka má extrémně suchou pleť a tenhle krém na zimu taky používá. Zrovna se chystám jít nám ho zase koupit do zásoby :) a když jedu v zimě třeba na hory, používám někdy i Panthenol.

    cula

    OdpovědětVymazat
  59. Miji, já, když je opravdu už sníh a mráz, používám normálně dětské krémy. Jsou mastné, antialergenní, voní jemňě jako dětský pudr a maximálně hydratují. Zatím je na ně podle mě čas, ale na tu pravou zimu je skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  60. ja určite na zimu nedám dopustiť na mandľový krém v tube od Body Tip. stoji cca 100kč. Je určený na veľmi suchú a citlivú pleť, a aj keď je hustý a extra mastný, je to to najlepšie na moju zmiešanú a citlivú pleť :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ja som úplne nadšená z krému "Regenerační výživný krém s intenzivním hydratačním účinkem" od Mary Kay. Obsahuje lipidy, takže je vzlášť na zimu úplne úžasný, krásne vyživuje a hydratuje, posobí proti starnutiu pleti a zároveň sa krásne vstrebáva a nezanecháva mastný pocit, takže ho možeš kľudne používať pod make up a nemusíš sa báť mastnej pokožky. Ja osobne som strašne rada, že som tento krém objavila. Dlho som niečo také hľadala a teraz sa vďaka nemu na zimu teším. :)

    OdpovědětVymazat
  62. Mám moc ráda krémy od biodermy, protože na ty jediné se můžu spolehnout pro mou atomickou pokožku. Takže jedině od biodermy! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Pěkně jsi zásobována! :D. Já zatím budu muset vypotřebovat Balea Young s limetkama a potom učitě šáhnu po tom od Essence :)Jinak já moc hutné krémy nemusím, já radši takové ty krémovo-gelové konzistence :)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Mio,
    "hezké" odpoledne :)
    Krém, se kterým jsem v zimě velmi spokojená je od Yves Rocher - Nutri Specifict ultra confort Soin Relipidant JOUR. Používám ho společně i s nočním krémem a nemůžu si ho vynachválit. Pleť mám smíšenou místy suchou a kór v zimně vysušenou, takže krémuju a krémuju.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj na zimu ti doporučuji cremcann z konopí, je hutný, ideální na zimu, hodí se na všechny typy pleti:) http://www.lecivekonopi.cz/

    OdpovědětVymazat
  66. také potřebuji tip na nějaký, prosím! miluju krémy na ruce:))

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Mio, na tvůj blog chodím už dlouhou dobu a ještě jsem tu nenechala žádný komentář, ač to tu mám velice ráda :) Dnes tedy první a za mě ti doporučuji krém od Eucerinu. Po tomhle krému mám pleť jako miminko, je to můj nejoblíbenější a to jsem jich zkusila už opravdu hodně.
    http://www.eucerin.cz/dry_skin/5_urea_cream.asp
    Krásný den, Markét

    OdpovědětVymazat
  68. Obyčejná Nivea. :)
    Já ji používám jak na ruce, tak jako podklad pod make-up, dá se použít na vše, jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  69. Mio a zkusila už jsi ten krém od Neutrogeny Visibly Clear Oil-free Moisturiser? Myslím, že zrovna ty jsi mě na něj upozornila, že má dobré ohlasy v severských zemích. Je dost hutný (na mě možná až moc, mám radši gelovější krémy) ale hydratuje perfektně!! A cena 120Kč za 50ml? Přímo úžasná! Navíc se mi po něm hrozně zlepšila pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me ten krem se libi taky, ale spis by ho zaradila na leto :)

      Vymazat
  70. nedám ránu bez loccitane anděliky- hutná, ale ne úplně!! bez ní v zimě nevylézám :)

    OdpovědětVymazat
  71. Mám docela mastnou plet i s pupínky takže v zimě používám stejné krémy jako jindy, ale když jde fakt do tuhého (mrazu zamozrejme) :) tak si normálně mažu neutregonu krém na ruce! ten glicerynový hutný, ale jen na tváře. Na rukou funguje jako rukavice proti mrazu a následným prasklinkám, tváře mi ochrání dokonale:)

    OdpovědětVymazat
  72. Já mám pleť mastnou a přitom vysušenou na nose a čele.. je to peklo!! :-D Když jsem používala obyčejnou modrou niveu, tak se mi na čele udělala krupička, takže pro mastnější pleť bych asi moc nedoporučovala. Já si dnes koupila hydratační norkový krém. Četla jsem někde, že není tak moc hutný jako nivea, ale přitom perfektně hydratuje... takže jsem moc zvědavá :-)) kdyžtak přidávám i recenzi na něj ;-) http://www.omlazeni.cz/recenze/ulk-norkovy-hydratacni-krem-1340.html ... a moc příjemně voní, vždy si vzpomenu na babičky :-))

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Mio, doporučuji Zimní sadu Solutions od Avonu ;)

    OdpovědětVymazat
  74. Ja používam essence a garnier a s obydvoma som naprosto spokojna :)


    PS: všetkých pozývame na našu prvú giveaway :) konči už o 3 dni..
    www.glamourroses.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  75. Já si našla kozí od ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  76. Mám teď na zimu konopný a je super (od Annabis)

    OdpovědětVymazat
  77. Teraz idem testovať jeden krém s bambuckého masla. Akonáhle mu dám verdikt dám ti sem link :)

    OdpovědětVymazat
  78. Mio, radím ti můj objev roku - norkový krém, recenze zde: http://svetpodles.blogspot.cz/2012/10/to-ze-moje-plet-byla-vzdycky-problemova.html

    OdpovědětVymazat
  79. Nejlepsi zimni krem pro me vyrabi L'Occitane
    http://loccitane.cz/vyzivny-denni-krem,15,2,14656,252101.htm

    OdpovědětVymazat
  80. Já za sebe teda můžu doporučit dražší krém a to od GOLDWELLu. Je krásně hutný, hezky voní, snad by ti mohl vyhovovat... Nevím, jestli ještě "existuje". Jestli je ještě v prodeji, protože já už ho mám asi 2 roky, ale je fakt super... Je to nějaká zimní řada, je přímo pro zimní období ;) jÁ mám i ten šampon, ve kterém tedy moc nevidím rozdíl, jako od "normálních" pro každodenní použití, ale funguje též doře ;)

    Tady je → http://www.google.cz/imgres?num=10&hl=cs&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbnid=IeEBJQti95rdPM:&imgrefurl=http://www.zbozi-vlasy.cz/Goldwell-Dualsenses-Winter-care-Darkovy-balicek-Darkova-tasticka-ZDA-g1683.html&docid=E9zH9CO_h9RxQM&imgurl=http://www.zbozi-vlasy.cz/uploaded-7/1683-1.jpg&w=429&h=572&ei=17iOUIb3KZDEsgbb4YGQBA&zoom=1&iact=hc&vpx=1205&vpy=4&dur=735&hovh=259&hovw=194&tx=136&ty=75&sig=113483361737232697086&page=2&tbnh=137&tbnw=103&start=33&ndsp=35&ved=1t:429,r:27,s:20,i:214

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé prosím kde se dá sehnat ta řada na pleť od essence? vůbec nevím kde to hledat:( a to jsem prolezla už hodně obchodů

      Vymazat
  81. Krásná sbírka. Mám zkušenosti jen s biodermou (Hydra) a ráda bych vyzkoušela Clinique. Jinak používám na pleť třeba Loreal nebo klasickou Niveu - zbožňuju její vůni. :)

    OdpovědětVymazat
  82. Anonymní01.11.12 9:01

    Na zimu jednoznačně Excipial Lipolotio, je hutný, je třeba ho chvíli nechat vstřebat, ale je to ta nejlepší ochrana na zimu,jakou jsem kdy vyzkoušela. Dá se koupit v lékárnách, cena asi okolo 180 Kč. Podobně pak Eucerin s ureou nebo zmiňované dětské krémy, třeba ten od Bubchen, ten je naprosto skvělej !

    OdpovědětVymazat
  83. Na zimu nedám dopustit na British Nanny z Lushe, obvzlášť když už mrzne. Je trošku mastnější, takže je potřeba přepudrovat, ale s pudrem se pak už nelesknu. Navíc naprosto fantasticky voní <3

    OdpovědětVymazat
  84. Mám normální typ pleti, ale přes zimu místy vysušenou přes den používám: Vichy Aqualia Thermal Legere nebo Garnier Essentials Hydrating Day care a na noc tu nejobyčejnější vazelínu, v případě, že se mi zdá plet opravdu hodně vysušená většinou, když jsou venku opravdové mrazy a tu zase střídám s La Roche Hydreane Riche. Tahle kombinace se mi osvědčila. Co se týče krémů jsem v zimě poctivější a více dbám na péči, přes zimu to mírně flákám a vystačím si s jedním lehkým krémem :)

    OdpovědětVymazat
  85. Anonymní08.11.12 1:11

    Pokial mas v ziem problemy s velmi suchou pletou, rovnako ako aj ja, urcite odporucam Atoderm Nutritive od Biodermy a potom Kakaove maslo od Ziaji. Vyskusala som tony kremov, ci uz drahsich alebo lacnejsich a tieto dva su proste top!
    barbory.

    OdpovědětVymazat
  86. Anonymní12.03.13 7:41

    já používám krém Sun active od firmy Just. Na zimu je super a moje chladová alergie je pryč:-))

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡