Essence pigmenty (na oči, rty a nehty)

Jistě jste je už všichni v drogeriích viděli, nebo už i dokonce nějaké máte doma. Pigmenty jsou dost multifunkční. Můžete je používat k líčení očí, tváře, rtů, ale i na nehty. Můžete je míchat, vrstvit, dělat s nimi ombré, atd. Nevýhodou je nepořádek, který mohou způsobit, ale zas je s nimi zábava. Jeden pigment stojí 65 Kč a objem je 1,8g.
DSC06737 DSC06747
Odstíny jsou krásné, myslím, že si vybere každý. Můj nejoblíbenější je 06 WOW it's orange!Mně se na oči moc neosvědčily. Jsem na to celkem dost pohodlná. Nechce se mi mít ,,bordel" všude po obličeji, když ty třpytky padají všude, kam nemají. O rtech ani nemluvím. Děsí mě představa, že jím třpytky. :D A proč jsem si jich tedy koupila tolik? Jsou to mé nové ,,laky" na nehty
DSC06749
Celkem mě překvapilo, že dva z mých pigmentů mají nový (a lepší) uzávěr, který je pevný, takže se nemusíte bát, že by se Vám někde rozsypaly. Snad je to novinka a budou mít takový uzávěr časem všechny. 

OMBRÉ (MARBLE) NEHTY
S pomocí dvou pigmentů jsem si vytvořila tyto nehty. Určitě to zvládne každý z Vás. Vůbec to není těžké a stačí k tomu pár věcí. Vypadá to celkem hezky, odstíny jsou originální a manikúra vydrží déle než klasický lak na nehty. /A ano, už mám zase hranaté nehty. Měním je jako počasí, haha./
DSC06820 DSC06744

Co je potřeba?

  • pigmenty (množství je na vás)
  • štěteček na nanášení (já použila Dermacol star choice na glittery, je fuk, jaký vyberete, po dokončení nehtů jej umyjete v odlakovači, dětském šampónu a můžete jej zas normálně používat)
  • bázi na nehty (myslím, že jí může nahradit i obyčejný bezbarvý lak)
  • papír/podložku, na které pigmenty budete míchat/sypat a nanášet

DSC06753
Myslím si, že návod psát ani nemusím. Každý si poradí sám a bude se vším pracovat tak, jak mu to bude nejlépe vyhovovat. Já postupovala tak, že jsem natřela bází celý nehet, nanesla pigmenty a po chvilce přetřela (někdy dala druhou vrstvu a ještě jednou přetřela). A to je vše. :)

Už máte nějaké pigmenty od Essence? Zkoušeli jste s nimi už něco vytvořit?

53 komentářů:

  1. Pigmenty sou moc hezká věc ale ten bordel nooo:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já zatím žádné nemám, ale omrknout už jsem je byla, to zas jo :)
    Jinak použití na nehty je super nápad a navíc to i moc hezky vypadá :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo to je fakt nádherný, vůbec nevim, že jsou na nehty!!! :D Díky za inspiraci Miuško! :-*
    Alinka

    OdpovědětVymazat
  4. já si koupím modrej na oči, děkuju !! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. prepac, ale podla mna tie nechty vyzeraju strasne :(

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá to upatlaně, jako by si malovala malá holčička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele nenadávej,sama bys to líp neudělala!!

      Vymazat
  7. zatím jsem je ještě nezkoušela a popravdě jsem si jich ani v drogerii nevšimla :D ale barvičky to jsou moc hezký a za tu cenu si určitě aspoň jeden pořídím :) dík za tip :))

    OdpovědětVymazat
  8. To je super! už vím kde koupit třpytky na ozdobení látkových tašek. :)

    OdpovědětVymazat
  9. A jak by jsi řekla, že jsou namleté? Jakože myslíš, že by mi na očích neměly vadit? Někde jsem totiž četla, že nejsou moc dobře namleté, spíš to jsou "třpytky než pigmenty". Tak jestli už to napravili nebo je to pořád hrubě namleté?

    OdpovědětVymazat
  10. já bych si chtěla alespoň jedny pořídit, lákají mě ty uplně třpytivé :)

    OdpovědětVymazat
  11. Bezva nápad, vypadá to pěkně. Pigmenty nevlastním a do dneška jsem ani neměla v úmyslu si je kupovat. Teď bych si je koupila jen kvůli těm nehtům.:-)

    OdpovědětVymazat
  12. mně zas pigmenty vůbec nelákají, protože vím, že na oči ani rty bych je nepoužívala a mám ráda klasické laky, nerada se s něčím piplám :) ale věřím, že někoho pigmenty baví a používají je rádi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se to moc nelíbí. Ale já jsem strašná konzerva, jak je na nehtu víc jak jedna barva, tak mi to přijde přehnaný :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Miunko, to je super nápad, nehtíky se mi moc líbí. O ombre už jsem docela dlouho přemýšlela, tak že bych do nich konečně šla...?:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty nehty jsou boží!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. jsou skvělé :) taky si nějaké barvičky pořídím

    OdpovědětVymazat
  17. To mě vůbec nenapadlo použít tyhle pigmenty na nehty :) Super nápad ... na oči bych je v žádném případě nevyužila, ale na nehty to už je jiná :) Zítra se po nich také mrknu :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tyhle pigmenty jsem viděla a vůbec mě nenapadlo k čemu slouží, jen jsem si pro sebe říkala, že bych je použila na nehty :) A když vidím že to jde, možná to zkusím) Ombre se ti povedlo!

    OdpovědětVymazat
  19. Super postík :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné odstíny, i já pigmenty používám na nehty a je to zábava.
    justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. když jsem to viděla v obchodech, tak mi celkem vrtělo v hlavě, k čemu to může být. super článek!

    OdpovědětVymazat
  22. Tvůj blog obdivuju a navštívím ho klidně i několikrát do týden. Proto je mi líto to, co teď napíšu, ale nedá mi to. Použití pigmentů na nehty je supr nápad, ale na té tvojí fotce to bohužel vypadá příšerně. Mám takovou teorii, že když nějaká blogerka publikuje například fotku líčení očí, má to mít už vážně zmáknuté, upravené atd. U tebe se mi sice líbí to sladění pigmentů, ale máš to rozmatlané okolo nehtu, celkě to prostě působí hrozně ušmudlaně. Je mi líto, že jsem to musel napsat, ale prostě mi to nedalo. Hodně úspěchů dál, měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  23. Úplně v pohodě, jsem ráda za Vaše názory, ať už jsou jakékoliv. Jen bych se chtěla ohradit v tom, že mi nehty spíš nešly vyfotit. Mám to moc hezké na živo, pracně jsem to právě odlakovávala okolo vatovou tyčinkou, ale třpytky na fotce bohužel vynikly, i když už jsem měla nehty relativně čisté a krémem namazané. Nezdá se mi to zas nějak strašně, ale taky s fotkou nejsem spokojená, když se podívám jak vypadají nehty v reálu, nedá se to srovnat. :(
    Díky za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že ev skutečnosti to musí vypadat fakt hezky :)

      Vymazat
    2. teda ja ti neviem, ale davat fotku na net ktoru uvidi minimalne tvojich 2161 followerov a nebyt s nou spokojna je podla mna celkom zvlastne...akoby ti ani na tom nezalezalo, len aby si mala dalsi clanok odbity...

      Vymazat
    3. Kate, nechtěla jsem čtenáře odbýt, jen jsem to fotila asi tak stokrát a tahle fotka byla nejpovedenější.

      Vymazat
    4. nemas za co se omlouvat me to prijde nahodou uplne v pohode a naopak hezky

      Vymazat
  24. Ten 06 vypadá fakt skvěle :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. to je zajímavý nápad, já si s nehty moc ráda hraju, toto je pěkný námět na oživení :-)

    OdpovědětVymazat
  26. No já nevím, s pigmenty mám špatnou zkušenost, jsem na to levá, bordel z toho je všude.. na ty nehty je to fajn varianta, ale stejně by se mi s tím nechtělo patlat, tak zůstanu jen u laků :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc hezké, něco podobného mám doma, ale hodlám si něco z nabídky pořídit :) mám dotaz...Aby pigmenty vydržely na očních víčkách bude mi stačit báze pod oční stíny nebo to bude chtít ještě něco jiného? :) Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to skvěle :) mám dotaz, ohledně použití pigmentů, jako stíny :) Bude pod ně stačit báze pod oční stíny nebo to bude chtít ještě něco jiného? :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásná recenze. T je dobrý nápad z toho udělat laky na nehty. Máš krásné nehty :).

    OdpovědětVymazat
  30. Zajímavý nápad, škoda, že jsem na to moc líná :D Tyto pigmenty používám na oči a moc mi vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to by mě nenapadlo. Jsi moc šikovná. Ale já na to mít asi nervy nebudu :-D

    OdpovědětVymazat
  32. Holky, nebojte se pigmentů. Jakmile se s nimi naučíte pracovat, tak si je zamilujete. Já je používám na oči velice často. Oči to úplně rozzáří. S bází vydrží celý den. I pozdě večer drží jak přibité. Je pravda, že trochu práší a proto nejdřív líčím oči a pak až nanesu make up. Pořídila jsem si vějířový štětec, který opadané pigmenty z tváří krásně odklidí. Světlé pigmenty slouží bezvadně jako rozjasňovače (např. pod obočí), dobře se blendí a dají se míchat, takže si můžete vytvořit originální barvy a odstíny.
    Na nehty jsem pigmenty ještě nezkoušela, možná vyzkouším. Musím se přiznat, že ombre nehty, které vytvořila Mia se mi vůbec nelíbí. Věřím tomu, že ve skutečnosti to vypadá líp než na fotce, která je katastrofální. Promiň Mio, ale vážně je to šíleně upatlané. Taková profesionálka jako jsi Ty by si měla dávat pozor na přešlapy tohoto druhu.

    OdpovědětVymazat
  33. Musím souhlasit s některými komentáři, je to takové upatlané. Možná je to i tím štětečkem, kterým jsi to nanášela, chtělo by to něco většího nebo houbičku :)

    OdpovědětVymazat
  34. Z vlastní zkušenosti musím říci, že někdy se fotka prostě nepovede tak jak bysme chtěli. Záleží na světle, jak máš nastavené prsty, a jaký máš foťák. Já dělám gelovky a nikdy se mi tak na fotce netřpytí jako ve skutečnosti. Mě se tvoje tvorba líbí i když bych malinko upravila ten přechod mezi barvami. Je to však můj názor. Ty pigmenty vypadají úžasně, nejvíc mě zaujaly ty křiklavé :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ta 04 Broadway starlet vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  36. Promin ale možná se mi to jenom zdá, ale vypadáto hrozně upatlaně :-(( překvapuje mě že sem dáváš fotky ikdyž se ti to vůbec nepovede :/

    OdpovědětVymazat
  37. Neumím si představit, že bych si ty pigmenty dávala na rty :D Ale nehty jsou moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  38. Oj, tak to se mi taky moc nelíbí, vypadá to jako nehty namočené v mouce, ale nápad to není špatný!:)

    OdpovědětVymazat
  39. přemýšlela sem nad nimi hned jak se objevily v regálech,ale odradilo mě to sypké složení a tak doma nemám ani jeden.Ale možná že nakonec i vyzkouším:)
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Cokoli "ombre" mi přijde dost hrozný, ať už je to na vlasech, na nehtech, kdekoli... Kromě toho, že je to nevzhledný, to nehty opticky zkracuje. Ale zas já nemám ráda na nehtech žádnou divočinu, maluju si jen červenou nebo růžovou, na ty experimenty prostě nejsem. :)

    OdpovědětVymazat
  41. 06 WOW it's orange! je aj môj obľúbený, ale ja ho používam na líčenie očí. Ako to u mňa vyzeralo môžeš pozrieť tu: http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2012/09/licenie-s-essence-pigmentami.html

    OdpovědětVymazat
  42. Jde to i rozmichat v gelu-ma tady nejaka profesionalni manikerka zkusenost? Nejsou mastne?
    Diky!

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní15.10.12 9:00

    Mě moc lákají 2 barvičky - Paparedzzi a Miss Piggy´s Lollipop
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  44. na nehty jsem ho ještě nevyzkoušela...tak to napravím :)

    OdpovědětVymazat
  45. ty hranaté nehty máš mnohem hezčí! jinak ty pigmenty jsem dneska okukovala v drogerce a odolala jsem! :D zase si říkám, já bych to nevyužila.. i co se týče těch nehtů jsem hrozně líná, raději si plácnu nějaký lak (většinou červený, oranžový anebo zlatý) a jdu :D

    OdpovědětVymazat
  46. mňa odrádza ten bordel, čo to robí :D
    ale v krabičke sú pekné :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡