Dekor: 3.šuplík obsazen (Lush)

box a legends DSC07202
Nasysleno. :D
Pamatujete si, jak jsem vyhrála dárek Lush Legends? Bylo to shodou okolností v době, kdy jsem se do handmade kosmetiky Lush právě zamilovala a tento stav trvá dodnes. Jediné, co mě trochu štve, jsou ceny výrobků. Nakoupila bych si jich více, protože je tolik skvělých věcí, které bych si přála vyzkoušet, ale kvůli vyšším cenám (kterým i na druhou stranu rozumím) nakupuji většinou vždy po dvou až třech výrobcích. Zatím mě zklamalo pár balistik a dekorativka. Naopak mýdla, tělové kondicionéry a pleťové výrobky jsou naprosto k nezaplacení. Konkrétně zatím nejvíce doporučuji Buffy, King of Skin, Honey, I washed the kids, Rock star, pleťové vody, Comforter (pěna), Mask of magnaminty, Dream cream (krém na pleť) a American cream (na vlasy) a Rub rub rub (sprchový peeling). 
A abych to zase moc nezakecala (o Lushi bych mohla vyprávět klidně dvě hodiny :D), chtěla jsem Vám dnes ukázat, jak jsem si nově výrobky uložila. Našla jsem jim místo ve třetím šuplíku v boxu (je z Jysku), který jsem Vám již ukazovala. Balistiky a pěny jsem dnes ještě zabalila do papírových pytlíčků, aby nepřestaly vonět (což se asi u Lush věcí nikdy nestane, dokud je nespotřebujete) a aby nezvlhly. Samozřejmě to nejsou jen věci, které jsem vyhrála. Spoustu jsem jich už dříve nakoupila a teď i dokupuji. Nepotřebuji je a poštovnému zdarma odolávám, ale jakmile jsem fyzicky v obchůdku v Praze nebo Drážďanech a přičichnu - nemůžu si pomoct. Některé výrobky mám ještě v koupelně (používaná mýdla a tělové kondicionéry) a na kosmetickém stolku (pleťové vody). Tento týden jsem Lush ve spěchu navštívila, abych si očichala vánoční limitku a něco málo jsem si musela pořídit. Co to bylo ukáži až zítra, protože tento článek je dnes již druhým a na jeden den by toho bylo moc. Tak snad se máte na co těšit.

Jak skladujete Lush vy, jestli nějaké výrobky vlastníte?

46 komentářů:

  1. Tobě to tam musí nádherně vonět! (asi jako mně - mám podobnou sbírku) :) Já je skladuju buď v koupelně nebo v proutěných košících z ikei, mám je různě po pokojích, hlavně v ložnici :)
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To o Buffy ráda slyšim, dneska jsem si ji objednala :) Jinak ten šuplík je potěcha pro oko. To musí bejt vůně..

    OdpovědětVymazat
  3. Od Lush jsem zatím nic nevyzkoušela, ale musim to napravit!

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! Já své hory Lushe skladuju v jejich dárkových krabicích a plechovkách, vše pěkně vystavené v policích :) (Plus věci, které používám denně, mám na stole a dekorativku v kosmetické taštičce.) A hrozně mě baví všechny ty věcičky přeorganizovávat podle různých kritérií :D Jsem na tohle trochu magor.

    OdpovědětVymazat
  5. já miluju jejich vánoční limitku :) hlavně javorovej balzám na rty :))

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, závidím, strašně moc :) od Lush nic nemám, takže se o to víc těším na Tvé recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Také miluju Lush, ale díky ceně tady v ČR jsem se rozhodla, že budu nakupovat už jen z UK .. jsou tam podstatně levnější :) A skladuji ho, kde se dá:)část je v koupelně, část v pokoji v šuplíku a zbytek ve skříni :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké uložení Lush výrobků :))

    OdpovědětVymazat
  9. cenam sice nerozumim (neb prakticky vsude v zahranici maji ceny o dost nizsi) ale lasku chapu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, ten šuplík ti musí nádherně vonět:)))

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem od lush ještě nic nevyzkkoušela,ale byla bych hrozně ráda, kdybych měla šanci...tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  12. vyhrát takový množství lush výrobků je prostě dělo!!

    OdpovědětVymazat
  13. Já zkouším Lush teprve krátkou dobu, ale třeba American Cream mě hrozně zklamal. Vůbec na mě nefunguje tak, jak by měl. Nevím, čím to je, ale vlasy nemám jemnější a rozčesat jdou hůř než předtím. S jinými kondicionéry jsem problém neměla. Zatím se mi celkem líbí fresh farmacy, mask of magnaminty a pleťové vody.

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé , mňám ! ? :D :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Uf, nestihala by som to vsetko minut a to mam veru tiez obrovsku zbierku (z ktorej pravidelne posuvam produkty tete a kamsokam :D).

    giveaway: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. wow! ty máš výrobků :D :) z Lush zatím nic nemám, ale k Vánocům bych si chtěla nadělit nějakou pleťovou masku :)

    OdpovědětVymazat
  17. asi ako napísala elisha,to musí byť vôňa po otvorení toho šuplíka :) ja z lushu žiaľ nič nemám,ale ty máš zbierku fakt skvelú

    OdpovědětVymazat
  18. Jmenuji tě na LUSH KRÁLOVNU :)

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé,to ti závidím :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Upřímně řečeno Lush neznám, ale líbí se mi výrobky, jenže ta cena :/ nevím no

    OdpovědětVymazat
  21. Jinak moc hezké uložení věcí :) Je fajn, že to má své místečko :)

    OdpovědětVymazat
  22. lush výrobky jsem ještě nevyzkoušela, nějak jsem se té mánii zatím vyhnula:) ale musím uznat, že máš celkem slušnou zásobičku lushe!

    OdpovědětVymazat
  23. já mám Lush děsně ráda a dokázala bych celý obchůdek vykoupit :D škoda jen těch cen, u některých produktů jsou opravdu vyšší :-/

    OdpovědětVymazat
  24. Dnes jsem si po tvém článku o černých tečkách koupila svůj první Lush výrobek a to Mask of Magnaminty. Jsem naprosto nadšená a určitě to není poslední Lush výrobek, co se mi objevil v nákupní taštičce :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ja som na Lush zanevrala s ich odchodom zo Slovenska, kupovat len tak bez "ocuchania" z netu nie je moja salka kavu, takze kym sa nevratia alebo nepojdeme minimalne do Viedne, je pre mna passe... Ale Snow fairy ma laka stale, zboznujem ho :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky, já s LUSH teprv začínám mám zatím jen šampon Rehab a kondicioner Veganese, ale jsem naprosto spokojená x) a zatím je mám jen v koupelně na vaně

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem už pár let věrná Mask of magnaminty. Lepší očistec pro moji pleť neexistuje:) Miluju balastiky, různá mýdla, zkoušela jsem pár sprcháčů a dnes poprvé vyzkouším šampon na rovnání vlasů. A láká mě šampuk:)

    OdpovědětVymazat
  28. WAU ! Taky chci tolik "lusháků" !!!

    Mám doma pěnu Comforter a mám ji v papírovém sáčku z LUSHe, je otevřený a ve skřínce s oblečením, všechno mi tak úžasně voní!
    Pak mám Jumping Juniper v plechovičce, na stole a občas "učichávám" :D

    OdpovědětVymazat
  29. Od Lush jsem ještě nikdy nic nezkoušela, tak snad někdy :) .. Miuško prosím tě.. já už jsem ti několikrát psala ohledně tech černých lodiček.. já bych opravdu potřebovala, aby si se mi ozvala.. za necelý tři týdny mám stužkovák a spoléhala jsem právě na ty tvoje botky.. a kdyby mi náhodou nebyly, tak abych si stihla ještě koupit nové... :( Ale chápu, že toho máš hodně... :) Kdybych opravdu neměla stužkovák, tak na ně tak nespěchám... :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem asi jedna s mála která Lush nemusí nechápu ceny protože znám plno přírodní kosmetiky co takhle předražené nejsou.Zkusila jsem pár výrobků a ano dobrý ale nic co by mě nadchlo a řekla jsme si jo to za tu cenu stojí koupím si něco dalšího

    OdpovědětVymazat
  31. Vystavené v poličce. Ale je pro ně vyhrazené místo vpředu :) :D

    OdpovědětVymazat
  32. Závidím ti tvůj šuplík 3 :(

    OdpovědětVymazat
  33. Asi ti přijdu vykrást třetí šuplík ..

    OdpovědětVymazat
  34. Hlavne pozor na masky a tekutiny od Lush, maji strasne kratkou dobu spotreby na rozdil od ostatnich znacek. At v tom supliku dlouho nelezi :)

    OdpovědětVymazat
  35. och,ja som sa do značky Lush tiež zamilovala,akurát že ešte od nich nemám nič :( poštovné na SR je hrozne drahé,a aj samotné výrobky nie sú najlacnejšie..snáď sa mi niekedy pošťastí sa k nim dostať..každú chvíľu mi totiž na mail chodí newsletter a ja som z toho smutná,že také skvelé veci nemôžem mať doma :/.

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní29.10.12 8:32

    wau, pořádná sbírka! chápu tvou posedlost, na druhou stranu nevýhoda, že nemáš šanci z toho všechno pořádně používat:D mám stejný problém.. až budeš zabydlená, nechtěla by jsi zveřejnit článek s fotkami celé tvé kosmetiky? kolik toho dohromady celá vlastně taková kosmetická blogerka jako ty má?

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám Lush na poličce v proutěných košíkách, ve sprše a u kosmetiky, kterou používám denně :)

    OdpovědětVymazat
  38. Lush mě zatím nechává zcela chladnou, ale to je právě tou cenou. Kdo ví, třeba jí taky jednou propadnu :-)

    OdpovědětVymazat
  39. ten tvůj šuplík vypadá jak pulka obchodu :D mě lush nijak nezajímá, přijde mi předražené a proto se na ty výrobky ani nekoukám. vystačím si s tím co mám, přijde mi to jako platit za něco, co nepotřebuji. zbytečné :D

    OdpovědětVymazat
  40. Páni, to je kosmetiky a přitom jen od Lushe!
    Ráda bych si něco koupila, ale ty ceny jsou na mě moc vysoké.

    OdpovědětVymazat
  41. Bože, to vypadá fakt perfektně. Doufám, že bude recenze, už něco prostě vyzkoušet musím :) a nějaké ty typy na dárečky od Lush :)

    OdpovědětVymazat
  42. Lush mě vůbec neoslovil, ráda si o něm počtu, ale že bych letěla a kupovala ve velkém to teda vůbec. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, prosímtě máš/máte někdo zkušenost s deodorantama Lush ? :) Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  44. Zatím jsem ještě v Lush nenakupovala, ale na Vánoce se chystám. Máš to krásně uložené, musí to tam skvěle vonět! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tolik věcí teda zdaleka nemám :( se svýma studentsky ušetřenýma penězma musím trochu jinak no :D o to víc mě překvapil obchod http://www.kvalitazprirody.cz , kde taky všechno tak krásně voní! (a sice to taky není za babku, ale pro studenty určitě přijatelnější)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡