5

Rubrika 5 věcí se tu teď nejspíš bude objevovat častěji, protože je tolik věcí, co mi dělá radost, a to nejen hmotných. A také nemám moc času na plnohodnotné denní články, na které jste byli zvyklí.  :( Jsem sice už komplet přestěhovaná, ale mám pořád hodně starostí (zařizování), školu, práci, navíc jsem i nemocná (jako asi každý v tomto počasí). Nestíhám vídat kamarádky a moc mi chybí přítel, který je teď na 2-3 týdny v Asii. Taky mě štve, že se nemohu pořádně vyspat (dojíždím hodinu a půl do školy, tam a zpět tři hodiny) a trochu vyléčit (i když to asi nemá cenu - člověk vyleze ven a kašel/rýma se objeví znova) a ještě víc mě štve, že ačkoliv už přes dva týdny bydlím v novém, ještě jsem si nestačila skoro ani vybalit (kromě šatníku a běžných potřebných věcí), natož něco naaranžovat. Ale snad se ten frmol nějak uklidní a zvyknu si. O víkendu jedu do IKEy nakoupit věci na uskladňování a nějaké doplňky, poté už se snad zabydlím a později Vám ukážu nějaké detaily z mého bydlení. 

Nejteplejší domácí válenky (+ koberec ,,chlupáč")
Nějak mě tento rok neoslovily klasické válenky (a la UGG), a tak mi leží v botníku. Docela se mi líbí ty kratší kotníčkové, ale nevím, asi si je nebudu kupovat. Má je sestra, která má asi o číslo větší nohu, tak si je mohu půjčit. :) Za to bačkůrkové vyteplené domácí válenky s mašličkami jsou mými věrnými společníky! I přesto, že je byt vytopený, mně je pořád hrozná zima, takže je vyzouvám jen tehdy, když se jdu koupat. *Jsou z F&F.
Současně s bačkorami můžete na fotkách vidět i krémový chlupatý koberec, který jsem si vždycky přála a teď ho mám! Mám z něj takovou radost, že teď všechno do školy píšu na zemi a nejraději bych na něm spala, haha.
DSC06578 
Organizer na bižuterii a jiné
Tento organizér mi dnes přišel poštou (objednala jsem si ho od jedné milé slečny z votočvohoz.cz, původně je z Primarku). Jistě víte, jak je v Čechách doslova nemožné sehnat jakýkoliv organizér, ať už plastový nebo umělohmotný, proto jsem ráda, že jsem ho ulovila. :) Nejspíš se inspiruji u Ingrid a dám si do něj nejen drobnou bižuterii, ale i oblíbené laky na nehty (inspirace tady). 
DSC06557 
Kotníkové podzimní boty
No nejsou nádherné? Nemohu se na ně vynadívat! Je mi je i líto nosit, jak jsou krásné a největší sranda je, že jsou značky MIA shoes (:D!) a pořídila jsem je v Chicwish. Určitě Vám je ještě ukážu. :) 
DSC06559 
Čelenky (Tally Weijl) a perlový náhrdelník (dárek od tety z Německa)
DSC06582 
A to nejlepší na konec..

Hello Kitty power drink od mé kamarádky Mily
Není nic hezčího, když máte za sebou únavný den ve škole, který nemá konce a na přednášku vás poctí svým příchodem vaše milovaná kamarádka, navíc i s bonusem v podobě roztomilé kočičí ,,vzpruhy", haha. 
DSC06581

PS: Sledujte mě pokud možno na FB. Přispívám tam poměrně často, a také píšu dopředu, zda chystám nějaký článek nebo důvod, proč jsem neaktivní. Přeji krásný večer!

75 komentářů:

  1. ty papuče mám taky, ale dostanu je až na Vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty válenky musí být na nohou příjemný! Já sama mám na doma, když je mi zima, takový podobný chlupatý ponožky a taky je mam hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. můžu se zeptat odkud máš ty válenky?? :)
    ten hello kitty drink je opravdu roztomilý :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ??? Vždyt to tam má napsaný :-D

      Vymazat
  4. Ať se brzo uzdravíš! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, to je krásný článek. V poslední době mě takové dost baví, možná bych taky mohla podobný udělat. Ten drink od kamarádky, to je od ní fakt hezký. :) Máš to krásně nafocený a ty domácí válenky<3

    OdpovědětVymazat
  6. O takovém organizéru taky uvažuju :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. je už z těhle fotek je vidět, že si to tam zařizuješ hezky, vypadá to holčičkovsky a přitom čistě, moderně :) no jsem zvědavá! boží článek!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky na doma nosím bačkůrky, i když mám topení na pětku :D a také mě skolil podzim, naštěstí už je to lepší, tak i tobě přeji ať si brzy fit! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak to je supeer, rubrika 5 things se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  10. tuhle rubriku začínám mít hodně ráda :) taky jsem vždycky chtěla chlupatý koberec :D a ty válenky jsou roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  11. no možná kdyby sis trochu zorganizovala čas a chvíli nepsala články tak by jsi to stíhala

    OdpovědětVymazat
  12. ten koberec ti závidím, přesně takový chlupatý bych taky chtěla :) a domácí válenky jsou taky super, já teď pořád nosím růžové plyšové papuče z Primarku, jako správná blondýna:DD
    tyhle články mám moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  13. ty kotníčkové boty jsou úžasné!
    jinak já jsem na takovém koberci v létě spala a bylo to docela pohodlně, ale bolely z toho záda :D

    OdpovědětVymazat
  14. Stejné papuče (teda vypadají stejně) mám taky, jenom nejsou z f&f :D

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý post, ty huňaťoučké válenky jsou úžasný, Miunko :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Mio!
    Skvělý článek. Boty jsou krásné a hlavně Ti závidím ten organizér, nějaky takový už nějakou dobu scháním, abych nemusela mít věci všude možně po krabičkách :-) Díky za Tvé články, když jdu do drogerie tak často koukám na nějaké tipy od Tebe, také proto Tě mám na svém blogu, ve svých oblíbených!
    Měj se hezky, Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za úžasný komentář!!! :-*
      Moc mě potěšil Míšo <3

      Vymazat
    2. Není vůbec zač, Mio! Jsi skvělá a brzy se uzdrav, já jsem taky nějaká nemocná, ale jak jsi psala, kdo není... :-( M.

      Vymazat
  17. Pěkné věci! úžasný jsou ty válenky asi si je taky pořídím :D. Vypadají fakt krásně.

    OdpovědětVymazat
  18. Všechno moc krásné :) jak bačkory, tak čelenky, botky a hello kitty :) At se máš v novém bytečku krásně, brzy se tam zabydlíš a všechno stíháš tak jak si přeješ :) ono to uteče a přítele budeš mít zpátky :)

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ten Energy drink je super a vynikající je taky ten se spongebobem (žlutou mořskou houbou) je ananasový s bublinkami.ŇAMI!

    OdpovědětVymazat
  20. Ty kontíčkové boty jsou prostě DOKONALÉ!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. jeee, a já chci i papučky i boty i všecko! :D Ty mě vždycky navnadíš:) nejlepší blog!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-* Moc děkuji, tyhle komentáře mi vytváří úsměv na tváři a zároveň fungují jako tvářenka zdarma. :D:)

      Vymazat
  22. ja mám také papučky len ružové :)
    HK drink! ja milujem čokoľvek s Hello Kitty, hento som videla minule v potravinách, ale odolala som :D

    a neboj sa, keď vybalíš veci, tak si v novom byte rýchlo zvykneš :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nevěděla jsem, že je takový problém sehnat organizér. Když se nám před dvěma lety rozbil na chatě, vlítli jsem do prvních domácích potřeb po cestě a nový, průhledný organizér byl na světě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to teda závidím. As neumím hledat nebo jsem moc vybíravá. :))

      Vymazat
  24. To chápu, taky občas nestíhám:// A s tím přítelem, to chápu snad uplně nejvíc:D:(.. ten můj minulý týden začal chodit do práce, takže se moc nevidíme a hlavně ted má odpolední a nevidíme se vůbec, a ty to máš ještě horší:/ Tak at ti to rychle uteče!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to otrava, ale musíme to vydržet no. :( :* Děkuji, i Tobě!

      Vymazat
  25. ty válenky na doma jsou krásný, taky takový sháním. :)
    your-honeybee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Super článek:) Strašně ti fandíme:DD :)máš nejlepší články

    Stew,Hanny a Kájlol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepší čtenářky! :-* :-* :-*
      Moc děkuju.

      Vymazat
  27. koberec ti strašně závidím! :D taky ho chci, ale naši jsou zásadně proti - prý kdo by to vysával :D :D :-/ tak si musím počkat do vlastního bytu.. pak ať se opováží mi ho někdo odepřít! :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ty botičky :) jsou pěkné

    OdpovědětVymazat
  29. papučky si musím taky pořídit, pořád mi je zima od noh :) a organizér je super, jen já už mám doma na dveřích něco podobného, ale není průhledný a má pár kapsiček, jednu velkou a zrcadlo, ale tento vypadá líp :)

    OdpovědětVymazat
  30. IKEA se neskloňuje!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já vím, ale nejde mi přes pusu ,,jedu do IKEA", ,,pojedeš se mnou do Tesco?",.. apod. .)

      Vymazat
    2. Stejnak je obdivuhodné, jak jsi milá i přes toto těžké období a praštěný komentáře. Opravdu jako blogerku jsem si tě moc oblíbila.:)A ten koberec si taky přeju, dost to zútulní domov. Věci jsou super, hlavně ty boty Mia shoes :D

      Vymazat
  31. papuče sú veľmi pekné a vyzerajú aj teplo, no ja už mám nejaké podobné :) A koberec je taktiež super, mám také rada :)

    OdpovědětVymazat
  32. Podobné domácí válenky mám doma od loňských Vánoc a jsou naprosto dokonalé. Nic nezahřeje a nevypadá líp než právě ony :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky :) skvělej článek,s časem a nemocema sme na tom asi uplně všichni stejně :) škola,tréninky,škola ´...a pořád dokola příjde mi,že nic jinýho nedělám no,ale nedávno jsem tě viděla v Ústí, musela jsme se podívat dvakrát jestly to seš ty :D a na nemocnýho, a nák vyřízenýho člověka vůbec si nevypadala :):D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc milý. Děkuju :D:) Jo, jo, nejsme v tom nikdo sám. :D Pořád se za něčím honíme. A to pochmurný počasí ke špatný náladě a stresu bohužel přidává. :/

      Vymazat
  34. Mio už se moooooc těším na článek o tvém novém bydlení...také nově zařizuji pokoj a jsem moc zvědavá jak to tam máš hezky uspořádané, už se těším, jak se budu moct inspirovat :-)))
    A můžu tě uklidnit, že nejsi jediná, kdo dojíždí hodinu a půl... já jsem na tom stejně a je to unavující...jedinou výhodou je, že se ve vlaku stihnu pěkně namalovat, něco i naučit a posnídat, takže mám konečně pravidelný režim :D
    Díky za článek!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, že máš pravdu? Neměla bych být tolik ve stresu a víc tu hodinu a půl využít. Jenže ono je to buď brzo ráno nebo pozdě večer. V obou případech jsem polomrtvá. :D Ale vynasnažím se alespoň něco sníst, podívat se na učení, popřípadě doladit řasenku. :))

      Vymazat
  35. Moc Vám děkuji za komentáře! Děláte mé dny lepšími! <3

    OdpovědětVymazat
  36. zrovna teď mi taky není moc teplo, ale protože nemám ty tvoje úžasný válenky, tak si budu muset vystačit s vanou teplé vody :)

    OdpovědětVymazat
  37. ty první boty jsou úžasné, nějaké takové teplé si chci tay pořídit. Právě teĎ tu sedím u stolu a mrznou mi nohy :D a ty kotníčkové boty se mi taky moc líbí. A Hello Kitty power drink nemá chybu :D

    OdpovědětVymazat
  38. ty tlapky mám taky (v černé) a potvrzuju, že jsou super :) navíc jsou i docela kvalitní, protože je mám už rok a podrážka je pořád celá - jinak mám u všech chlupatých bačkor tu zkušenost, že se spodek po půl roce roztrhá a můžu je vyhodit

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní10.10.12 0:14

    Ahoj Miuško.Článek se mi moc líbí(pokud možno,více takových) i tvé krásné věci,kotníčkové botky(já jim říkám kopýtka) jsou moc hezké,koberec,ten se snad musí líbit každému a perličky(já je miluji) jsou velmi něžné a budou ti slušet.Koukej se brzy vyležet z nemoci.Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  40. Babčkůrky vapadají pěkně, také si musím nějaké nové pořidit :) Hello kitty power drink je nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  41. jééé ty papučky :)
    boty jsou boží, jejich značka a majitelka ještě božejší a ačkoliv jsem hejtr hello kitty, tak tenhle drink můžu!! :DDD

    OdpovědětVymazat
  42. Tak se nám hlavně brzo uzdrav!!
    Ty papuče jsou úžasný - vypadají měkce takže po nich asi taky zatoužím :) co se organizéru týká - hledání už jsem dávno vzdala, ale chci se po něm podívat na ebay.. tak snad budu mít štěstí

    OdpovědětVymazat
  43. bože ty ,,válenky" sou uchvatnýýýý! kolik tě stály? musím někde najít nejbližší f&f prodejnu :D ale beztak nebudou mít mojí velikost :(

    OdpovědětVymazat
  44. priimark bysme v česku potřebovali jako sůl! a ty boty jsou nádherné ! ♥

    OdpovědětVymazat
  45. Miuš,
    myslím, že nejsi jediná, kdo nestíhá, myslím, že teď nemluvím jenom za sebe. Taky bych potřebovala, aby měl den minimálně 48hodin a já se mohla věnovat všemu, čemu chci a potřebuji přesně podle mých představ. Navíc jsem před týdnem taky byla nemocná a díky tomu počasí, co teď venku vládne, se z toho ještě doteď nemůžu pořádně dostat. Takže přeju hodně zdaru všem těm nestíhajícím a momentálně nachlazeným lidem ve věčném shonu! :)
    A ty "válenky" mě dostaly! :) Miluju nohy v teple, miluju všelijaké roztomilé huňaté ponožky, takže teď vím, po čem se musím poohlídnout! Nejúžasnější pocit je ten, kdy si člověk dá nohy do tepla, sedne k nějakému filmu nebo knížce, udělá si kakao a přitom vidí, jak je venku hnusně a sychravo a mu je táák fajně teploučko a příjemně! :)

    http://cinderellasbeautystory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Ty bačkůrky jsou nádherné, nejspíš se po nich také podívám, protože teploučko na nožky v období podzimu a zimy je třeba a miluju takové bačkůrky chundelaté. A moc mě zaujali ty čelenky :) Přeju ať všechno hezky zvládáš, ono se to snad časem urovná, také teď zažívám trošku chaotické období. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Kapsičky na šperky jsou super věc, mám je už dávno a hodily by se mi ještě aspoň dvoje :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  48. Uzasnej blog!!!

    http://about-fashion-and-my-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  49. Nezapomeň pak vyfotit jak si organizer využila ;)

    OdpovědětVymazat
  50. Brzy se uzdrav! Mě se viróza držela přes týden. :(
    Jinak moc hezké, ty bačkůrky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  51. moje spolubydlící má ty papučky též a nesundá je! jsou krásné :))

    OdpovědětVymazat
  52. tenhle HK drink mi moc chutná a líbí se mi ty černé boty :)

    OdpovědětVymazat
  53. Kolik stály ty válenky?? Přemýšlím, že si je na doma pořídím místo obyčejných bačkor. A tyhle jsou fakt boží!! :))

    OdpovědětVymazat
  54. Koberec mám stejný :) Bačkůrky jsou krásný a také by se mi hodily :)

    OdpovědětVymazat
  55. ten organizér je opravdu šikovná věcička, také o ní teď přemýšlím :) a tyhle teploučké botičky na doma v zimě miluju, protože jsem neustále promrzlá.

    OdpovědětVymazat
  56. Tak ten organizér chci taky :( ach, jsme tak zaostalí!

    OdpovědětVymazat
  57. Ty boty jsou opravdu skvostný! :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡