Růžová kytice od Moschina

DSC05073 pink bouquet kissbook
Přáli jste si, abych napsala pár slov o mé nové vůni Pink Bouquet od značky Moschino, tak snad dokáži správně popsat, co cítím. Oficiální popis a další reklamní informace určitě najdete v e-shopech a novinách, jelikož je parfém úplnou novinkou. Doporučuji shlédnout reklamní spot, který je trefný a milý. Hlava vůně se skládá z malin, ananasu a bergamotu. Srdce ukrývá květiny - fialky, konvalinky, pivoňky a jasmín. A základ vůně obsahuje broskve, lišejník, pižmo a kořenitý perník. Jakmile si k vůni přivoním, cítím záplavu ovoce, hned potom směsici květin a nakonec něco velmi jemného. Pink Bouquet se řadí mezi vůně ovocně-květinové. Je sladká a svěží. Vnitřek dokonale vystihuje krásný flakonek ve tvaru srdce/jablíčka. Mám ráda různé vůně - miluji citrusy a svěží vůně moře/vody, ale i ty těžší a kořenité. Vůně, které jsou složené jen z květin většinou moc nemusím. Jsou na mě až moc sladké a omamné. Naopak Pink Bouquet jsem si zamilovala, nejspíš díky přidanému ovoci (nejintenzivnější jsou určitě broskve), a nějaké zvláštní vůni, kterou by mohl být perník. Co však nejvíce oceňuji, že ačkoliv jde o toaletní vodu tak opravdu vydrží. S parfémy od Moschina mám celkem dost pozitivních zkušeností. Měla jsem už I love love, Glamour a Hippy Fizz. Tato má stejný flakonek jako Glamour, ale je jemnější a rozvernější. A na závěr můj pro mě velký objev, že jsem díky Pink Bouquet zjistila, že se Moschino nečte jako ,,mošino", ale jako ,,moskino", haha. Ono je to vlastně jedno, hlavně že nám voní, ale občas se opravdu zasměji tomu, když někde slyším vyslovovat znalého člověka nějakou značku a já zjistím, že ji čtu totálně špatně. Ale tak chybami se člověk učí a myslím si, že v tomto chybování nejsem jediná. :)

Máte nějakou zkušenost s parfémy od Moschina? A jaký je momentálně Váš oblíbený parfém/vůně?

*koláž jsem vytvořila já

43 komentářů:

  1. já dřívě měla funny! a ta voněla moc hezky, takže nepochybuju o tom, že i tahle voní moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. jé, to vypadá krásně, reklama na něj je taky úžasná. Zrovna mi dochází můj sladký Diesel, takže děkuji za tip, budu po něm v parfumerkách pokukovat a přivoním si k němu. Pokud už teda dorazil do českých parfumerií, když je novinkou :) A doted jsem to taky četla mošino, tak jsem zas o něco chytřejší :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ceny z fann.cz:

    toaletní voda s rozprašovačem 100ml

    1999 Kč

    toaletní voda s rozprašovačem 50ml

    1499 Kč

    toaletní voda s rozprašovačem 30ml

    999 Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Úplně si tu vůni představuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek, vůně má krásný flakonek :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. zkoušela jsem ji a ta vůně je nádherná!:)

    OdpovědětVymazat
  7. o téhle značně jsem popravdě ještě neslyšela, ale podle tvé recenze vypadá pěkně.. musí to být krásná vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na mě je teda moc slaďoučká, ale článek máš spracovný moc hezky :))

    http://michaela812.blogspot.cz/2012/06/barry-m-blue-glitter-297.html

    OdpovědětVymazat
  9. já miluju moshino funny :)

    OdpovědětVymazat
  10. :D:D Já to taky četla mošíno :D Jinak si ale myslím že tahle vůně by mi nesedla, ale vyzkoušim ji :)

    OdpovědětVymazat
  11. Také jsem u této vůně zjistila správnou výslovnost, právě díky upoutávce. Měla bych se stydět a to jsem pracovala jako výpomoc ve Fann a parfémy znám na zpaměť. :D Jen mě mrzí, že tenhle parfém je tak masový asi stejně jako Gucci a Versace. :(

    OdpovědětVymazat
  12. Moschino používám jen jiný druh, ale na léto mám Burberry Summer..:)

    OdpovědětVymazat
  13. Udělala jsi k tomu krásnou koláž :).

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek a děkuji za tip na novou voňavku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mně voní Moschino Funny, takže tohle by bylo také něco pro mě. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotky Mio ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tak na tu vůni se mrknu. Její složení mě zaujalo, což se dá říct o málo toaletkách/parfémech. A barva flakónku na mě volá kup si mě :-) Díky za tip!

    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ja mám od Moschino vôňu Funny! a tá je super, ale chcem si privoňať aj k tejto, pretože flakón má úžasný :) Inak tiež to čítam "mošino" aj keď už dávnejšie viem, ako je to správne... lenže sila zvyku :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jestli voní po malinách, tak to musí být krása :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Flakon je kouzelný :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Už jsem si k ní čuchala a mooc mi voněla. Já měla akorát hippy fizz, ta je moje oblíbená, I love love a mamča má Glamour, ta mi taky voní, ale spíš navečer. Takže vpodstatě ty samé, co máš ty:D

    OdpovědětVymazat
  22. Já s touhle značkou zkušenost nemám, ale podle popisu se mi vůně líbí. Mám ráda květinovo-ovocné vůně, hlavně od Lanvina =)

    OdpovědětVymazat
  23. Už jsem od nich parfém měla a voněl hezky, ale teda vždycky jsem si myslela, že se to čte mošino :D

    OdpovědětVymazat
  24. "Mošino" se mi stejně líbí víc, než "Moskyno". Zní to jako moskyt.:-D Pěkná recenze. Mojí oblíbenou vůní je právě Glamour, do které jsem se zamilovala už před dlouhou dobou. A stále mě tahle láska neopouští.:-)

    OdpovědětVymazat
  25. úplně jsi mě nalákala, musím ho někde očuchat :-)) moc hezká koláž!
    já mám své vysněné DKNY jablíčko...

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní30.08.12 0:03

    Moschino Pink Bouquet mi moc voní a mám na ni zálusk :-) Jinak taky jsem to vždycky četla jako "Mošino" i od všech jsem to tak vždycky slyšela a stejně jako ty, až díky reklamnímu spotu jsem zjistila, že se to má číst "Moskino" :-D Je nás víc :-D

    Ali

    OdpovědětVymazat
  27. To zní skvěle, až jí někde uvidím, tak si jí musím očuchat :) Sestrá má Moschino Funny a ta se mi moc líbí :) Já jsem to taky četla jako mošino :D

    OdpovědětVymazat
  28. ten flakonek je krásný, určitě hezky voní :)
    já mám momentálně nejradši Ricci Ricci od Niny Ricci:)

    OdpovědětVymazat
  29. ten flakonek je úžasný, škoda že si nemůžu čuchnout!

    OdpovědětVymazat
  30. Od téhle značky žádnou vůni nemám... a přidávám se, když jsem zkukla reklamni spot, koukala jsem, že to není "mošino", jak jsem si celou dobu myslela, ale "moskino" :D :D

    OdpovědětVymazat
  31. tak to jsem vyjímečně četla něco dobře, ale taky se vždycky pobavím, když zjistím, co všechno vyslovuju špatně :D nicméně, ted přes léto jsem používala jen ty "ovoněné vody" a po pořádném parfému se teprve budu rozhlížet... :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mela jsem Moschino Light Clouds, ktere me bohuzel velmi zklamalo. Predstavovala jsem ji lehkou letni vuni, bohuzel se na me zvlastne premenilo v ciste lihovy zapach:( Ale musim uznat, ze jsem jej na sobe citila opravdu dlouho, takze maji dobrou "vydrz":) Od te doby se trochu Moschina bojim, takze jsem si dalsi neporidila. Nicmene na leto miluji vune od Salvadora Dali a Daisy od Marca Jacobse:)

    OdpovědětVymazat
  33. Jéj, to už len vyzera užasne a nechcem (teda chcem :D :D) vedieť ako vonia ! :)

    OdpovědětVymazat
  34. dámský mě neberou, ale pánská Friends je hodně povedená (tím teda nemyslím pro ženskou :D, ale je to dost pěkná pánská vůně a ani není zbytečně drahá, ideální dárek)

    OdpovědětVymazat
  35. uplne me dostal ten pernicek:)
    jinak ja momentalne pouzivam Burrbery brit summer edition .))

    OdpovědětVymazat
  36. Taky ji mám a miluju ji, pro mě naprosto ideální vůně na léto :)

    OdpovědětVymazat
  37. Teda, to mi nějak nejde z pusy, Moskino... jsem zvyklá taky na "mošino" :D :D Vypadá to krásně, mám hroznou chuť přivonět. :) Maminka mě teď překvapila a koupila mi mou milovanou DKNY - Be delicious. Je to podle mě jedna z nejkrásnějších vůní, nemůžu se jí nabažit, přijde mi taková svěží a výrazná, ale ne vtíravá... prostě krása :D však ji určitě znáš. Jednou jsem ji už zkusila a dlouho jsem to chtěla zopakovat;) Jinak mám ráda Euphorii od CK a taky, nemůžu si pomoct, i když je to levnější drogérková voňavka, Black Star od Avril Lavigne. Je sladší, ale miluju ji. :))

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, já mám od Moschino vůni Light Clouds a je nádherná, lehká a vydrží ohromně dlouho. Včera jsem s ní zrovna byla navoněná a hned 3 lidi za večer mi říkali jak krásně voním. Ještě jsem měla vzorečky I Love Love ale ta na mě byla až moc sladká a pak ještě Hippy Fizz a ta mi teda vůbec nevoněla, bez urážky z Hippy Fizz jsem cítila levnou citronovou vůni na wc :-) P.S. Na Pink bouquet jsi mě nalákala :-)

    OdpovědětVymazat
  39. tiez mam doma Moschino, je to I love love a milujem ho :) musim sa priznat ze som to citala ako "mošino" vobec ma nenapadlo, ze by sa to mohlo citat inak takze dakujem :D na pink bouquet si ma velmi nalakala takze ju pojdem v najblizsej dobe do fanny otestovat :)
    inac na zajtra mam nachystany clanok prave na I love love a to ako rozpoznat fake od originalu, takze budem rada ak by to niekoho z vas zaujalo a pozreli ste sa :)

    http://wykyy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Moschino jsem ještě neměla, zkusím tester v parfumerce. Teď se chystám na Jimmy Choo. Stálice jsou Chloé- Chloé a DKNY- Be delicious:)

    OdpovědětVymazat
  41. Je to skvělá vůně! Miluju vůni květin, mám ji doma a mohu jen doporučit

    OdpovědětVymazat
  42. Miluju vůni květin, tuhle vůni mám a mohu jen doporučit :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡