Nové věci

Minulý týden jsem tak výletovala, až jsem z toho onemocněla. Řeknu Vám, že to není nic moc, když je venku tak pěkně a já teď musím ležet doma s otravnou chřipkou, ale na druhou stranu mám čas na Kissbook, takže se budu snažit vynahradit svojí absenci, snad už i dnešním článkem bohatým na fotky novinek, které jsem si o prázdniny koupila nebo dostala. Berte to jako malé tipy na nákupy, nebo se jen tak kochejte pohledem na jedny z mých zatím nejkvalitnějších, skoro neupravovaných fotek (konečně jsem se s mým foťákem začala kamarádit). Netvrdím, že jsou nějak vysoce kvalitní, ale za dobu, co blog píšu se to naštěstí s kvalitou fotek opravdu zlepšuje, tak mám jen radost. :) 
 
další barvy do mého šatníku /pásky C&A, 57Kč za 3 ks/
 
připadám si v něm jako Madonna! :DD /Terranova, 99Kč/
 
ty mašle bych nejradši ustřihla, ale byly by tam pak díry /každopádně za 149Kč z CCC = hodí se!/
 
peněženku už znáte /Oasap/ a vysněná tm.modrá sukně /New Yorker, asi 139Kč a mají je ve všech barvách/
 
z Chicwish mi přišly tyto krásné věci, ale bohužel šaty s průstřihy mi jsou velké a v šortkách se tak úplně necítím, takže možná budu prodávat
 
mé vysněné sukně do pasu ala Ariana Grande /H&M 250Kč, Tally Weijl 79Kč/
 
 
eshop iAnyWear mi nabídl, abych vyzkoušela jejich krásné šaty a přišel mi tento balíček s krásným ručně napsaným vzkazem! ♥ - jedna z příležitostí díky Kissbooku, za kterou jsem opravdu vděčná
 
nejnovější Moschino parfémek Pink Bouquet /30 ml za 999Kč/ a k němu dva pytlíčky na cvičky :)
 
zlaté náušnice s hroty /Tally Weijl Německo, 1euro/, mé oblíbené náramky z ,,provazů" a kovu /House, asi 39Kč za ks ve slevě/
 
skvělé výrobky za 30 Kč z výprodeje /Rossmann/
 
úlovky z Německa - nové laky, na které se můžeme těšit a výrobky z řady My Skin
 
 
nějaká nová kosmetika a mé dvě výhry: linky od Andy a nová MUA paletka od Terezky
nové výrobky (většinou miniaturky a testery), které teď používám, nebo začnu zkoušet/testovat: Vitality by m, Matis, Bioderma, Avéne a La Roche-Posay (poslední dvě značky mám díky parfums.cz)

Zaujaly Vás nějaké věci nebo máte stejné/podobné? Budu opravdu ráda za všechny komentáře a ráda si s Vámi popovídám. Těším se i na odpovídání emailů a vzkazů, které se mi zase nahromadily a já Vám za ně moc děkuji. Jste skvělí! A proto Vás brzy čekají dvě (Lush a Urban Decay) soutěže. 

104 komentářů:

  1. ty mint šaty s průstřihy jsou úžasné!
    a essence kolekce celá je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko je také úžasné,krásne,neviem čo sa mi páči najviac!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, super úlovky. V Tally Weijl jsem také pořídila balerínky, pásek a náušničky :)Jinak co se nové kosmetiky Essence týče, tak jsem v Německu také neodolala a koupila si lak hráškové barvy a dále stejný hydratační krém, jako jsi si pořídila Ty,akorát s granátovým jablkem, budu ho používat společně s emulzí na čištění pleti :)
    Když vidím kelímek z Lush, tak jsem si vzpomněla, že jsem také poprvé zakoupila svůj Lip scrub a nemohu si vynachválit. Prozradíš, jaký obsah skrývá Tvůj kelímek?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Je to úplná novinka - rozjasňovač Feelin Younger. Psala jsem o něm nedávno, tak zabrouzdej o pár článku dozadu, určitě ho tam najdeš. :) A scrub taky miluju!

      Vymazat
  4. Myslim, ze budes muset být milionarka! :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by! :DD
      Vše, co si kupuji na to si sama vydělám (pokud nejde o kapesné od rodiny). Navíc se domnívám, že milionářky si nekupují sukně za stovku. :)

      Vymazat
  5. Krásné věci, všechno se mi líbí (snad jen kromě kraťasů).

    OdpovědětVymazat
  6. skvelé!!
    moc sa mi páčia šortky, ale ten vysoký pás, stále si na také nechcem zvyknúť. tiež s ami páči kozmetika, veľmi rada ju nakupujem, ale horšie je to s tým, že ju nemám kde tak veľa vynosiť, niekdy mám už až také nutkanie to všetko vyhodiť, ale potom by som si zasa kúpila niečo nové.
    a to s tou chripkou poznám, ja tiež už niekoľký deň ležím doma s teplotou, kašľom a soplíkom, nič moc.
    prajem rýchle uzdravenie!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty kraťasy jsou užasný, a rozhodně je neprodávej, já myslím, že ti budou moc slušet a je to o zvyku! :) Jinak i ostatní věci jsou krásný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Myslíš? No tak uvidím. Dám sem na blog nějakou fotku v nich a poradíte mi. :)

      Vymazat
    2. Myslím, že určitě ti budou slušet. Mě se tenhle styl líbí a tobě sluší všechno, takže žádný strach :) Tak to už se těším na fotku :)

      Vymazat
  8. Za kolik máš v plánu prodat ty šaty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ještě nevím. Až nafotím více věcí, které chci prodat, vytvořím asi album na facebooku a na blog dám určitě odkaz. :)

      Vymazat
  9. Miunko, ať se ti brzy udělá líp!:-) Máš moc pěkné nové věci, krásné oblečení a super kosmetiku:-) Těším se na outfity a na recenze:-) Ta tvářenka z nové Blossom kolekce Essence má nádherné balení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je to rozjasňovací pudr! Já doufám, že se ta limitka dostane i k nám, protože z ní jsem opravdu po dlouhé době nadšená! :)
      Moc děkuju za komentář Milunko:*

      Vymazat
  10. Ahoj Mio.Matis sis kupovala za sve? A Biodermu? A ten parfem Moschino? To bys musela byt opravdu milionarka )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud Tě to tak zajímá, rozepíšu to. :) Matis je pidi vzoreček, Bioderma: ,,šlehačku" a masku jsem si kupovala za své, tři ostatní výrobky jsem dostala od značky Bioderma na recenze a parfém Moschino jsem dostala.

      Vymazat
    2. Moc nechápu tenhle dotaz. Já studuju, chodím na brigádu a taky mám Chanel parfém a Matis krém. Umění je ty peníze investovat rozumně ;) A jak vidíš třeba tady, většina oblečení stojí pár korun. A jsou univer3zálně kombinovatelné.

      Vymazat
    3. Súhlas s Kunkuli :) Ja som tiež študentka, tiež chodím do roboty, keď vieš ako, tak si kúpiš čo potrebuješ a páči sa ti, treba ísť na to hlavne rozumne, na to však väčšinou príde človek až vtedy, keď pochopí, akú cenu má práca a prestane oplieskavať peniažky za sprostosti, toľko môj názor <3

      Vymazat
  11. Moc pěkné úlovky! Hlavně ta kosmetika, to bych taky brala! :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se líbí za suně z Tally, kdy jsi ji kupovala? ja tam jedu ve středu, tak snad ještě bude:) A kdy byla ta akce v Rossmanovi na ten pudr essence? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to už trochu déle, asi 10 dní. Výprodej tam byl obrovský, takže věřím, že i teď ještě seženeš nějaké hezké kousky za pár korun. :)
      Akce v Rossmannovi trvá asi už 14 dní až do konce srpna, protože Essence mění sortiment a chystá velký update. Většina regálů je ale už bohužel vyprodaných. :/

      Vymazat
  13. Moc hezké věci :) Těším se na recenze a outfit posty v nových věcech :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. úplně mě dostaly ty šatičky... pořád nějaké sháním a ne a ne najít. díky za tip na stránky Mio. ty co jsi si vybrala ti budou určitě moc slušet!

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. wow moc se mi líbí všechno co sis pořídila hlavně ty šortky :)

    OdpovědětVymazat
  16. strasne sa mi paci od essence limitka cherry blossom girl. velka skoda ze u nas sa neplanuje predavat:((
    ten puder s labutienkou vyzera nadherne

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, Mio, moc hezký článek:-) líbí se mi balerínky, ale s těmi mašlemi na to mam názor jako ty:-) jinak bych byla moc ráda za fotku v šatičkách od iAnyWear:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Mii :), překvapila mně délka článku :D (která mi ovšem vůbec nevadila), bylo se na co koukat :D. Určitě popřemýšlím o koupě tří pásků ze C&A za úžasnou cenu 57 Kč :D a chtěla bych se zeptat v jakém obchodě nejraději nakupuješ oblečení ? Jinak věci co jsi nám v článku ukázala jsou moc hezké :). Tvoje Zuzka :).

    OdpovědětVymazat
  19. Miuško, tu labutěnku si kupovala tady u nás v Čechách? já se do ní zamilovala už u Rendy na blogu a strašně jí chci, kolipak tě stála? :)) je dobrá? <333 A já jsem ti mail posílala ještě jednou, abys na mě nezapoměla, tak se moc těším na tvojí odpověď protože na ten první mail jsem čekala a čekala a nic :((

    OdpovědětVymazat
  20. WOW, to je ale novinek, jedna lepší než druhá :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  21. Šortky a ty šaty s průstřihy se mi moc nelíbí, ale sukýnky jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jé úžasný zrovna sháním takovýhle úzký pásky tak díky za tip budu se mrknout v C&A.Ty balerínky také nevypadají špatně asi se po nějakých mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Mia! Naozaj krasne ulovky, najviac sa mi pacia tie nausice s hrotami. Momentalne hrozne trendy, myslim,ze ti budu sediet skvelo. Tie sukne do pasu su krasne tiez, odkedy si o nich pisala na blogu aj ja rozmyslam,ze by sa mi jedna zisla :)
    Tesim sa na ukazku siat od AnyWear, som na ne moc zvedava.
    A ta paletka od Mua je nadherna, mam podobnu od Sleek a neviem si vynachvalit.
    Vsetky fotky sa ozaj vydarili na jednicku, si sikulka.

    Prajem skore uzdravenie a posielam srdecne pozdravy z UK do Ciech ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mia! Naozaj krasne ulovky, najviac sa mi pacia tie nausice s hrotami. Momentalne hrozne trendy, myslim,ze ti budu sediet skvelo. Tie sukne do pasu su krasne tiez, odkedy si o nich pisala na blogu aj ja rozmyslam,ze by sa mi jedna zisla :)
    Tesim sa na ukazku siat od AnyWear, som na ne moc zvedava.
    A ta paletka od Mua je nadherna, mam podobnu od Sleek a neviem si vynachvalit.
    Vsetky fotky sa ozaj vydarili na jednicku, si sikulka.

    Prajem skore uzdravenie a posielam srdecne pozdravy z UK do Ciech ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Body z Terranovy je úžasné! A laky od Essence mají všechny úžasnou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  26. ty šatky vypadají fakt skvěle, škoda že jsou ti velké, jinak by ti dle mého hrozně slušeli! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Miunko, i milionarky si kupuji sukne za stovku (kdyz stoji nohama na zemi :)) Mam stejnou sukni z HM, ale v cerne a je vazne supr, skvela na leto. Supr kosmeticke ulovky, ja nikdy nemam takove stesti. A uz se tesim na recenze. Jsem zvedava co reknes na Matis, me nejak neoslovil...
    Brzo se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  28. chtěla bych se zeptat kde jako bereš peníze na tolik věcí??? máš nějakou brigádu??..nic ve zlém martina

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky! Tak mě Tvůj článek zaujal moc! Moc krásné úlovky a skoro přesně podle mého vkusu :o) třeba takové to body ve kterém si připadáš jako Madonna sháním taky ;o)
    ...a taky se mi hrozně líbí na Tvém blogu že máš krásné úlovky i z obchodů pro nás normální smrtelníky :o)) to je inspirativní, udělat hezký outfit i z "obyčejných" věcí...protože když mám třeba kabelku za 10 000,- jaké mají holky z jiných blogů tak to je sice moc hezké se na to dívat, ale o takových věcech si bohužel já můžu jen nechat zdát, takže je mi to vlastně k ničemu :o(
    Díky za Tvůj krásný blog, objevila jsem ho před nedávnem a stávám se pravidelnou stalkerkou ;o))
    Chci poprosit, jestli jsi tu náhodou už něco takového dávala, tak se omlouvám, zatím jsem si Tvůj blog neprojela celý, ale nemohla bys sem dát nějaký tutorial na kouřové stíny? Já už hledala všemožně na netu, ale oni tam mívají většinou nějaké spešl stíny a tak a s těma co mám doma se mi to nikdy tak nepovede :o(
    Díky ;o) Winnie (jiná než ta co je nahoře, taky používám tuhle přezdívku ;o)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Mio, vím, že to není k tématu článku, ale nedávno mi konečně přišla paletka stínů Naked 2 od Urban Decay <3, jenže jsem nikde na netu nenašla pořádný návod na líčení. Nevíš o nějakém dobrém ? :)
    Jinak, ten parfém ti závidím, voní vážně úžasně ;), taky se ho chystám si pořídit ;)

    OdpovědětVymazat
  31. tak sem se pokochala a musim rict ze ty na ty fotky se koukalo uplne bajecne + me to inspirovalo k nakupu dalsich veci do myho uz tak preplnenyho seznamu:Daj
    jestli ty kratandy budes prodavat tak po nich okamzite chnapu! strasne se mi libi:DD
    Petunie
    beautyfromthevials.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Krásné věci :)) Ty šatky jsou moc krásné. Podle toho, za kolik je budeš prodávat, bych o ně měla zájem :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. některé úlovky jsou super a ceny se opravdu jen na nás smějí:)

    OdpovědětVymazat
  34. teda to je věcí, už ani nevím, co se mi líbí nejvíc.. asi všechno! :D pořídila sis vážně hezký věci a ty šortky neprodávej, určitě nebudou tak hrozný ;) já bych jen ohrnula ty konce! :)

    OdpovědětVymazat
  35. úžasný kousky) a brzo se uzdrav ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Sakra, vůbec nevím kde začít!
    Tak třeba tím, že se těším na barevné outfity a hlavně na ty sukně, Arianu mám hrozně ráda :) Kraťásky neprodávej, jsou krásný! Mít tvoje nohy, tak bych je nosila pořád! :) Ta nová kolekce Essence Cherry Blossom Girl je koupená u nás nebo v Německu? Vypadá hrozně hezky, určitě bych si něco pořídila. Gratuluju ke spoluprácím! :) Řadu Sébium od Biodermy si nemůžu vynachválit. Do teď, do mých devatenácti let, jsem měla hezkou bezproblémovou pleť a zhruba před půl rokem se mi hrozně zhoršila a nemůžu se toho zbavit, ani mastičky od dermatoložky mi nepomohly a teď jsem dostala k narozeninám řadu Sébium a začínám vidět výsledky :)
    Brzy se uzdrav, taky jsem nemocná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, jestli se teda můžu vmísit do příspěvku :) jsem na tom zhruba podobně, pleť jsem teda měla někdy kolem 14 úplně špatnou, pak jsem to vyléčila úplně drastickýma práškama (Roaccutane, jestli víš?!), které se dávají jen v krajních případech (:(( ) a teď v mých 23 se mi to vrátilo zase :(( mezitím naštěstí ale pokrok postoupil a co ti můžu vřele doporučit je gel Isotrexin - během čtyř měsíců prakticky vyléčená! A kosmetiku La Roche Posay a ten nejvíc šetrný makeup od La Roche Posay - Toleraine. Po tom jak jsem měla v těch 14 hroznou pleť mi totiž zůstaly na tváři jizvičky a tohle je ten jediný makeup který si s tím doposud poradil. Kdybys chtěla třeba víc tipů, nebo fotky jak hodně mi teď ten Isotrexin pomohl, tak můžeš klidně napsat na SylvinkaP@seznam.cz ;)

      Vymazat
  37. Teda, ty umíš dobře a výhodně nakupovat :))) "Závidím" ti hlavně kosmetiku a modlím se, aby ta limitka od Essence (Cherry Blossom Girl) došla i k nám!

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Já POTŘEBUJU ten pudr od Essence. (:DD) Doufám, že je u nás už k dostání...

    OdpovědětVymazat
  39. teda, je toho opravdu požehnaně! :) já jsem celkem zvědavá na tu novou verzi Essence laků, tak se těším až je uvidím naživo.. nebo ještě lépe, až ho budu mít doma na stole :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně moje slova :)moooc se těším na laky, ten 4. zleva vypadá jako neonka?

      Vymazat
  40. Opravdu nechápu ty komentáře že musí být milionářka :D Plno věcí dostala díky spolupráci a navíc si všechno nekupovala asi najednou, ale třeba postupně, a je léto a většina lidí si sežene brigádu tak si pak může o to víc nakoupit + když přispějí i rodiče a nakupuje rozumně a třeba ve slevách, tak za ty věci nemusela dát ani tolik peněz :) A navíc, podle mě téma peníze se na blog moc nehodí, je to její čistě soukromá věc :) S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda, že tu nejdou dávat lajky! :-)

      Vymazat
  41. Jeeee, tak ja si nemyslim, ze bys musela bejt milionarka aby sis tohle mohla koupit, to sou zase nejaky zavistivy potvory. Ja penize nemam zadny a asi si toho kupuju este vic, kdyz clovek chce tak si cestu najde:D Doufam, ze se ti MUA bude hodit!:) A ty mint saty sou moc pekny:)xxx

    OdpovědětVymazat
  42. Ty dvoje šaty, co jsi dostala jako dárek, jsou nádherné. Těším na outfit v nich. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty mint šaty s průstřihy chci!!!
    A tolik krásných věcí, většinou za pár korun, umíš nakupovat :)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné věci! Na ty novinky od essence se těším, ty laky vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, nemohla by jsi ty fotky vkládat v menší kvalitě? U nikoho jiného mi to nedělá, ale u tebe se mi to vždy nechce načíst nebo velice pomalu. Mam rychle připojení i ntb, tak nevím kde je chyba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, strašně pomalu se to načítá...a to mám rychlost internetu 30 Mbit/s - takže taky soudím že je to tím, že jsou ty fotky hodně velké. Díky!

      Vymazat
    2. Anonymní07.08.12 1:22

      Ja teda u Mii zadny problem nemam, a to mam stary notebook

      Vymazat
    3. Anonymní07.08.12 8:50

      To je spíš tím, kam Mia fotky vkládá, psala ze s tim ma nejake problemy, ze hleda nove misto pro vkladani, tak to je asi tim, jine bloggerky maji take velke a kvalitni fotky a jde to:)

      Vymazat
  46. tá essence cherry blossom girl ..tá labutienka krása <3 škoda,že sa to tu k nám na Slovensko asi nedostane :/ inak krásny príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  47. Věci, které jsem viděla jsou moc hezké, škoda že většina se mi nezobrazila =/.

    OdpovědětVymazat
  48. Ta peněženka se mi moc líbí. Jsem zvědavá na tvé názory na Avene a Biodermu, taky je používám :))A to samé Moschino mám také, ale až tak moc mi nevoní, ale byl to dárek, takže darovanému koni na zuby nehleď :))
    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  49. teeeda pekne si si obohatila vybavicku :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  50. V tomhle počasí se ti ani nedivím. Sedím pod dekou a stále mi je zima. :D Krásné úlovky! :) Budu s těšit až se vyparádíš a zajdeme na kafčo. :) Tak se brzo uzdrav! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Jeee to je tolik krásných věcí :))) Já si koupila zase v CCC minulý týden moc hezké sandálky ve slevě jen za 199,- ;) Každopádně se moc těším na recenze na tu všechnu kosmetiku!!
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  52. Vůbec nemám chuť teď něco někomu províst :D Ta závist! :D Po My Skin tu toužím jak já nevím co, a uvidím to u tebe! :D Nebo Cherry Blossom :D Výrobky od Biodermy, a to oblečení! :D Panenko skákavá! :) Opravdu moc perfektní nákupy, já se na to nemůžu dívat xD

    OdpovědětVymazat
  53. Nemůžu se dočkat, až ty nové laky Essence dorazí k nám! To bude nákup století =D

    OdpovědětVymazat
  54. A brzy se uzdrav =) Já měla dva dny oteklé mandle, skoro jsem nemohla pít, a do toho mi rostou osmičky =(

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní07.08.12 7:40

    tie šaty sú nadherné..:)

    OdpovědětVymazat
  56. ty laky od essence jsou super a ty sukně ... taky jsem si chtěla takové koupit bohužel má peněženka mi to zatím nedovolí :)

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní07.08.12 7:50

    Na ty krémy od Biodermy z řady Sébium pozor. Já jsem je používala, ze začátku, cca dva týdny pleť hezká, ale po dvou týdnech se mi udělala na obličeji zlá vyrážka, kterou jsem dole dostávala další 2 týdny. U kožní mi bylo řečeno, že je to z těchto krému. Pozor na to! K.

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní07.08.12 8:52

    Mio teď koukám, že ten rozjasňující pudr je na tělo? Je tam napsáno Body powder. To je docela skoda, ja myslela ze bude na oblicej:( A zase treba telovy mleko bych si na oblicej nenamazala, tak nevim jak s timhle pudrem, moc se mi libil:( Ty ho budes pouzivat na oblicej?

    OdpovědětVymazat
  59. riadne veľa toho :) super vecičky :)

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní07.08.12 9:50

    Samé hezké věci :) Těším se na recenzi cherry blossom gril a vlastně na celou kolekci.

    OdpovědětVymazat
  61. Tak ja ti zavidím tu kosmetiku od essence, myslím tu pečující. A Těším se na šatičky:)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj. Udělej co nejdříve recenzi na tu paletku od MUA. Moc prosím. Radka

    OdpovědětVymazat
  63. Taky jsem momentálně nemocná, tak ti(Nám:D) přeju, ať je ti co nejdřív nejlépë a můžeš užívat prázdnin..:)
    Jinak články tohohle typu mám hrozně ráda! Většinou najdu i něco, co jsem si pořídila taky-tentokrát jsou to zlaté náušnice z Tally Weijl, které jsem však nekoupila v Německu, ale v Čechách:)

    OdpovědětVymazat
  64. Ty mint šaty s průstřihy musí vypadat skvěle, škoda, že ti nesedí!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  65. No tak to je dokonalý!:)
    Hned bych ti to všechno vzala:D

    OdpovědětVymazat
  66. Úplne krásne všetky vecičky! :) Najviac Chicwish šaty a šortky. :)

    OdpovědětVymazat
  67. Chci se zeptat, na kolik tě vyšla ta labutěnka a tvářenka Cherry Blossom Girl? Tahle edice má dorazit i k nám, tak právě chci vědět, na kolik mě to přijde :D :)

    OdpovědětVymazat
  68. Krásné věci!:)) To růžové Moschino mi moc teda nevoní, to červeno zlaté je lepší:))

    OdpovědětVymazat
  69. Prosím tě mohla by jsi více popsat jak voní tohle nové Moschino? A jak dlouho vydrží? Měla jsem Funny ale výdrž děsně slabá:( A kde jsi si ho objednávala? Děkuji za odpovědi :)

    OdpovědětVymazat
  70. Prej ZLATÉ náušnice :-D Vždyť jsou to šmuky z nejlacinějšího kovu

    OdpovědětVymazat
  71. jsem na tvym blogu poprvé a předem jsem si tě zamilovala, máš hrozně krásnej styl

    OdpovědětVymazat
  72. Máš skvelí vkus :) A MILUJEM TVOJ BOLG! :)
    http://tournesoldanslanuit.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  73. mít tolik peněz, abych si mohla vecho tohle nakoupit... :D

    OdpovědětVymazat
  74. Nádhera, mám radost i za tebe :) a mimochodem- kosmetika Avéne je (alespoň dle mého názoru) skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  75. Mio, já zkoušela novou vůni od Moschina a je krásná, taková dívčí a svěží, ty jsi typ, kterému taková vůně bude slušet. Tím bych tě chtěla poprosit o sepsání tvých dojmů z ní, případně menší recenzi, no však uvidíš jak ti čas dovolí:-)...

    OdpovědětVymazat
  76. Úžasné věci. :) Líbí se mi především ty modro-bílé šortky a balerínky. :)

    OdpovědětVymazat
  77. tak ten dermacol mám taky a katastrofa !

    OdpovědětVymazat
  78. Super úlovky, ta puntíkatá sukně by se mi taky líbila :)

    katushkaa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  79. Parfém jsem si též chtěla kupovat. :) Příjemně něžně voní. Nakonec jsem ale skončila u Versace. Krásný nákup, úplně mám teď chuť sebrat zbytek peněz a odjet to utratit do města. :D

    OdpovědětVymazat
  80. ako vonia Moschino?? prosííím nejaký krátky opis tejto vône :)

    OdpovědětVymazat
  81. ty jo takovech novejch krásnejch věcí :-) velice mě zaujala voňavka od Moschino, měla jsem už od této značky dvě voňavky a nemohla jsem si stěžovat :-) určitě bude spokojená!

    OdpovědětVymazat
  82. líbí se mi všechno:) a ze všeho nejvíc ty kraťásky:)

    jakou výdrž má prosím ten parfém ? plánuju si koupit nějaký nový, chtěla bych nějakou hodně sladkou vůni, co dlouho vydrží

    OdpovědětVymazat
  83. skvělé věci sis pořídila ;))

    OdpovědětVymazat
  84. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡