Miminko na hlídání

miminko pejsánek
Možná si říkáte co je s tou Miou, že se tři dny neozvala, tak proto tu mám dnes fotky ze života a zítra už normálně kosmetiku. :) O víkendu slavila jedna z mých nejlepších kamarádek narozeniny, takže jsem na její b-day party nemohla chybět. Sice jsem si ji díky antibiotikům patřičně neužila, ale i tak byla sranda a myslím, že se vše povedlo. Hlavně splnil účel můj dárek. Pořídila jsem kamarádce tu největší paletu očních stínů, co jsem kdy viděla. Jednak jsem jí chtěla vynahradit mou absenci na jejích minulých narozeninách, a také jsem ji chtěla samozřejmě potěšit. A povedlo se! No a poté jsem do neděle jiné kamarádce hlídala tohoto čtyřnohého miláčka. Je to ještě miminko, takže mi pořád dokolečka spinkalo, kousalo ruce (a jak!) a prošmejdilo každý kout mého pokoje. Přesto, že je tak moc čilý, spinkal se mnou až do půl 10 zahrabaný pod peřinou. Moc jsem se nevyspala, protože jsem se bála, že ho zalehnu, jak je maličký. Je to starost, ale radost. I když je to zlobidlo, tak loučení bylo smutné. Myslím, že si Doggieho budu půjčovat častěji, ale musím si pořídit nějaké chrániče na ruce, haha. 

DSC05295 DSC05297 miminko pejsánek-001
PS pro módní policii: Ty tepláky nejsou staré a odrbané, mají ty žmolky schválně, a to po celé ploše. :) :DD


78 komentářů:

  1. přesně tohle mám doma akorát hnědé <3 a jmenuje se Mia :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, moc dobře si pamatuju Tvůj článek o Mie! :DD Foť jí víc!! :) (I když já přišla na to, že ho lze fotit jen když spí, protože jinak jsou na fotkách jen šmouhy, jak je bláznivej :DD)

      Vymazat
  2. Tak ten je roztomilej! Teta od přítele má toho samého a už mu je přes rok a je pořád hrozně malinkej a pěkně mrštnej, vyleze tam, kde to ani není možný!:D:) Jinak vám to moc sluší na fotce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsou si dost podobný. Tenhle skákal snad metr vysoko. A když jsem se líčila tak kňučel a já na něj: Počkej, za chvíli už se Ti budu věnovat. A poté jsem zjistila, že on chtěl čekat v klíně, ne na zemi. Stále musí být středem pozornosti. :DD :)

      Vymazat
  3. Čauky Miuš, no tak ten psík je náádhernej.. přítel mají yorkšíra a když byl malej, tak to byla radost, teď už je s tím jen starost: Kdo s ním půjde a tak.. :) Jinak kdyby jsi tam to o těch žmolcích nenapsala, tak si toho ani nevšimnu.. :))

    Pěkný příspěvek!! Takových by mohlo být víc..

    Jestli chceš, tak se můžeš zúčastnit GIVEAWAY u mě na blogu :)) http://petulabook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky yorkšírka. Je mu 7. Není s ním už taková sranda, ale stejně ho mám ráda a pořád ho pusinkuju. :DD Jen mu strašně rychle dorůstá srst, to je neskutečné.
      Děkuji! :)

      Vymazat
    2. Jéé už 7 jo? tak to už je chlapák ! Udělej s ním nějaký příspěvek, jestli už tady náhodou není.. :) Srst yorkšírkům dorůstá hrooozně rychle, ten přitelův chodí furt na stříhání.. :D ještě, že mají známou, která jim to dělá zadarmo..

      Vymazat
    3. Pro PetulaBook: vim, ze to neni Tvuj pejsek, ale stejne mi to neda: nemohla bych byt s nekym, pro koho je starsi - stare zvire jen starost. Chudak pes! Nemam rada, kdyz si nekdo poridi stene (kote) impulzivne stylem: jeee, to je roztomily a za par let mu je na obtiz.
      Mio, pejsek je nadhernej! A Tobe to moc slusi!
      Lucka

      Vymazat
    4. Anonymní14.08.12 9:42

      Presne tak, pes je zodpovednosť a záväzok, nie len zábava. Bohužiaľ preto ich toľko končí na ulici a v útulkoch (čím vôbec nenaznačujem, že tak niekto z vás rozmýšľa, len ma to trápi každodenne). A tiež neviem, prečo ľudia neustále podporujú množiteľov a nevyberú si psíka z útulku. My máme z ulice dvoch.
      Lucia

      Vymazat
    5. Tenhle postoj mě teda taky zaráží. Dokud je to malý a rozkošný, tak je s tím sranda a jakmile to roztomilý být přestane, tak už je to starost? No, to fakt chce si zvíře nepořizovat jen, že je ňuňu, děsně kouzelný, ale trochu přemýšlet, jestli se o něj chci a můžu taky starat. Ono pokud toho psa doopravdy vychováváte a máte o něj trochu zájem, tak zjistíte, že zatímco štěně vám prostě nadělá loužičky a ledasco rozkouše, než ho to odnaučíte, tak mít doma dospělého vychovaného psa, který poslouchá, je moc fajn. Se štěnětem starosti nemáte? Se štěnětem ven nechodíte? Štěně neučíte poslouchat povely? Něco vám zničí a vy čekáte, že nějakým zázrakem se to pes sám odnaučí? Popřípadě ho necháte? No to to musí vypadat. To, že pes je malý a tudíž relativně neškodný oproti psu, který má temperament a sílu, neznamená, že si smí dovolit všechno.

      Vymazat
    6. Souhlasim! Mnozitele bych posilala za mrize! Prala bych vsem 1x v zivote se do mnozirny podivat.. Hruza a des. A pak taky do utulku, aby si kazdy sahnul do svedomi!

      Vymazat
  4. To je sladký pejsánek : ))

    OdpovědětVymazat
  5. nununuu<3 tak toho bych hladila od rána do večera!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten pejsek je strašně krásný! :) Musí být podle té první fotky s tebou hrozně maličký**

    OdpovědětVymazat
  7. jéé, malej je krásnej :) takového, akorát trochu víc chluptějšího mají sousedi a je kouzelný :) , na mého yorkieho ale nikdo samozřejmě nemá :D. To je staroušek, ale pořád se chová tak nějak jako štěně :D. A přeji brzké uzdravení ;)

    OdpovědětVymazat
  8. náš pejsek se taky nedá moc fotit když je vzhůru!:D tohle je štramák:)

    OdpovědětVymazat
  9. To je takový ťutínek :-* :D

    OdpovědětVymazat
  10. Bože, to je sladký! A jaký to má veliký ouška!♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten je nádherný :) Toho mít doma, tak ho nedám z ruky!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ten je překrásnej :) A tobě to opět moc sluší Miuš :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. ja by som si tých teplákov ani nevšimla :o) a nepochopím,prečo musí každý vystvetlovať v blogu prečo ma žmolky na gaťach, alebo prečo si dal ciernu ceruzku aj na spodnu linku, alebo preco sa rozhodol pre neon... uz mi je doslova zle z tych ludi co vsetko buzeruju samozrejme anonymne a potom musi blogerka na konci pekneho clanku odovodnit preco ma zmolky na gaťach, aby sa nahodou nestalo, že sa do nej niekto pustí... alebo nebodaj ze nema vyzehlene tricko aj s tym som sa uz stretla... inak psik pekny aj všetko :o) my mame miniyorka to je naša princezna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč to vůbec řešíš?;) Není jedno kdo si co píše na blogu? Kdyby to nenapsala, tak se zase najdou jiné slečny, co budou psát, že třeba nechápou jak si může vzít odrbané tepláky. To prostě není článek, kde by někdo nenapsal něco blbýho:D

      Vymazat
    2. akože ja som napisala niečo blbe? ja jej nehovorim ze to nemala pisat len som sa pozastavila nad tym aky vysiel teraz trend, že každy odovodnuje prečo spravil to alebo tamto, alebo preco ma to a to oblecene a podobne... neprekrucaj tu moje slova a čitaj poriadne! podla mna bola blba skor tvoja poznamka...

      Vymazat
  14. Typickej kluk, podle toho, kde spí :)) Je rozkošnej :)

    OdpovědětVymazat
  15. :-D Miunko, nejlepší je prostě ten poslední popisek pro módní policii:-D jinak jsem za fotku tepláků ráda, je alespoň vidět, že i ty jsi člověk jako my ostatní a že i nádherné slečny s vkusem na oblečení doma tepláky nosí!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty si si myslela ze doma chodia ako the stepford wives ?:D

      Vymazat
  16. On je krásný! :) Fotky se povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  17. no vy jste slaďoučcí:))

    OdpovědětVymazat
  18. Ten psík je rozkošný♥ Krásné fotky :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jé krásný :) Já mam trošičku vězšího psa,ale skáče taky hrozně vysoko :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím, že i kdyby si měla staré rožmolkované tepláky všem by to bylo úplně jedno ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten je nááááádhernej a tak maličkej!! :)
    Docela chápu, že loučení bylo těžké, do takovýho drobka je snadné se zamilovat :)
    Jinak ty tepláky mám taky, takže o žádných žmolkách nemůže být ani řeč :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ten je nááááádhernej a tak maličkej!! :)
    Docela chápu, že loučení bylo těžké, do takovýho drobka je snadné se zamilovat :)
    Jinak ty tepláky mám taky, takže o žádných žmolkách nemůže být ani řeč :D

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherné miminko :) Sestřenka si teď pořídila také takového mini psíka, ale rasu přesně nevím jaká to je ... ale každopádně je to miláček :))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. jééé ten je krásný, takovýho maličkýho bych taky chtěla! :)

    OdpovědětVymazat
  25. To je bobíšek, my máme čivavu a to je taky taková malá myška :-)

    Přijďte na naší novou Giveaway ;-) http://www.deer-meadow.com/2012/08/giveaway-druha.html

    OdpovědětVymazat
  26. Ten je roztomilý, máme v rodině skoro úplně stejného psíka a je to hrozný divoch :D

    OdpovědětVymazat
  27. A co by bylo špatného na tom, kdyby byly staré a odrbané..? :D Jsou to jenom tepláky :) Jinak moc pěkný mimčo! Ale taky bych se bála, že ho zalehnu :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá jako malá srnečka. :))) Bych mu dala jméno Bambi! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Budu jediná, komu se tenhle pes(??) nebo spíš pejsánek moc nelíbí :))) Fotky hezké, věřím, že ten kdo má malé pejsky rád u toho bude hotovej :)) A tepláky vem čert, co je komu do toho :))

    OdpovědětVymazat
  30. Malí pejskové jsou strašně roztomilí! Nedávno jsem viděla štěně čivavy, bylo menší než náš králíček =D Úplně jsem měla strach ho pohladit, abych ho neumačkala!

    OdpovědětVymazat
  31. jéé ten je roztomilý sama mám doma pejska :)

    OdpovědětVymazat
  32. to je úžasňák! :)) já tyhle malinkatý psíky miluju, jsou sladký a takový mazlíci.

    OdpovědětVymazat
  33. Roztomilí miminko tyhle malinkatý pejsci se mi vždycky líbily a libit budou!<3

    OdpovědětVymazat
  34. Jéé ten je rozkošnej, takový miminečko malinkatý:) !

    OdpovědětVymazat
  35. šmangotky to je ale ňuňuňu :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  36. Roztomilej pejsacek :) Taky mame dva psi, ale nejsou takový malinkatý.

    bajaajaja.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Vypadá trošku jak srnečka :D

    OdpovědětVymazat
  38. Tak ten je užasne rozkošný :) Asi by som sa aj bala v noci o take miminko :)

    OdpovědětVymazat
  39. Krysaříčci jsou prostě úžasní. Doma máme jednoho dospělého kumpána :), ale je hoodně živej! Měla jsem už hodně ras, ale tahle u mě vítězí. Ne protože se vejde do kabelky (jak si někteří myslí), ale pro je jejich vlastnosti :) A pozor pobyt s takovým tvorečem je silně návykový!!! ;)))

    OdpovědětVymazat
  40. Južííš:) ten je roztomilej :) náhodou mám stejnou tu deku,jestli je fialová :D

    OdpovědětVymazat
  41. Aký krásny psíček :) a akú paletku odkiaľ? :)

    OdpovědětVymazat
  42. Takový jedno malý psí miminko :)

    OdpovědětVymazat
  43. Krásnučký havinko ! MAličký miláčik. Aj ja si takéto raz kúpim.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  44. To je tak roztomilé :) Mě jakýkoliv pejsek vždycky rozněžní :) Já toho svého pořád pusinkuji a mazlím se s ním:)))

    OdpovědětVymazat
  45. Taky mám čivaváčka, bílého, už je mu rok a taky jsem se prvně bála, že ho pod peřinou zalehnu, ale teď už ani jinak, než se mnou nespává :D I když je venku 40°C ve stínu, tak se stejně zakutá do peřiny.

    OdpovědětVymazat
  46. Je roztomilej já mam ročního pejska a sežrala bych ho láskou :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ten je roztomilý. :) Ona všechna skoro všechna štěňátka jsou krásná. Sousedi mají teď malou čivavu a to je taky parádní čmucháček. ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Ňuňátko malý!!! Také jsem hlídala pejska :) Jsou zlatí, jen škoda, že nemám vlastního

    OdpovědětVymazat
  49. Je krásnej :) A tobě to, jako vždy, moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  50. doggie je božskej :)) a Tobě to sluší!

    OdpovědětVymazat
  51. To je ale rozkošné! Ach, kiežby som takého mala. :)

    OdpovědětVymazat
  52. To je slaďouš! :) A ty tepláky mám taky :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ten je úúžasnej :) takovej roztomilouš. A tobě to taky sluší!;)

    OdpovědětVymazat
  54. Ježíš, jaký ťutíšek :)

    musliwithmilk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Sice nechápu, proč si někdo vůbec kupuje tepláky, který vypadají "jako sežmolkovaný", neb to vypadá prostě hnusně, ať už je to schválně nebo jsou opravdu starý, ale že má někdo hnusný zrovna tepláky na doma je mi fakt celkem jedno. Kdybys to ovšem sama nenapsala a nezačala to řešit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. aaah!!♥ To ani nejde popsat slovy, jak roztomilý ten maličký je! :)) Takový krehoučký bobišek malinkatý ;P <33 ňu!

    OdpovědětVymazat
  57. Mio,to je kulíšeeeek.Dej mu za mě pusu.

    OdpovědětVymazat
  58. Já chci taky takové miminko... je úžasný a roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ooch aký je ten chlpáčik milunký ♥ . Tieto ratlíky sú veľmi vďačné psíky :) , ale pravda, ktorý psík nie je vďačný keď je o neho postarané :D

    OdpovědětVymazat
  60. teda.. upřímně, já na zvířata nejsem, psa bych doma nechtěla ani za nic :D ale tobě to tam sluší, jak se k němu tulíš :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ty jsi hlídala mojeho pejska? :DDDD Že o tom nevím :DDDDD No je roztomiloučký, mám toho samého doma, akorát typuju, že trochu většího, ale možná, že jak je v tom klubíčku schoulený, tak to klame. Můj pejsek má ustřihnutý ocásek, protože se narodil v Polsku a jmenoval se Břetíček :DDDD To mně rozsekalo, když jsem se to dozvěděla, ale jmenuje se Ronísek :D Pozdravuj paničku :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡