L'Oréal triple active krémy

DSC05254 

Cha cha, protože je má sestra na dovolené, mám jedinečnou šanci se hrabat v její pidi kosmetické poličce. Ona to sice dělá běžně, i když na dovolené nejsem, ale dejme tomu, že to už je údělem starší sestry. Testovala jsem krémy z řady Triple active od značky L'Oreál Paris. Tyto výrobky mají na pohled pěkné balení a jejich výhodou je, že jsou k dostání běžně v drogeriích za příznivou cenu (50ml od 120 do 180 Kč). Já moc krémy z drogerie, jak už asi víte, nepoužívám. Důvěřuji spíše lékárenských značkám, ale pokud bych našla krém, který bude příjemný a za dobrou cenu z drogerie, rozhodně bych nad ním nos neofrňovala. :)
DSC05259

Denní krém je určen pro normální a smíšenou pleť. V drogerii je k dostání i pro suchou, zralou a možná je jich ještě více, kdo ví. Krém mi byl vůní nepříjemný. Voní mi úplně stejně jako Nivea, která mým čichovým buňkám moc nelahodí, ale po delším používání jsem si zvykla a nijak zvlášť mi to nepřekáželo. Konzistence krému je hutnější, což se mi líbí mnohem více, než krémy ,,vodové". Po rozetření se rychle vsákne a zdá se mi velmi lehký. Hydratuje dostatečně, ale není mastný. Co mi na něm vadí je chybějící spf. Podle mě je dnes ochranný faktor naprostou nutností, zvláště v letním období. 

DSC05261

Noční krém má být hydratační a vyživující. Narozdíl od denního krému mi krásně voní. Je ještě hutnější a o trochu víc mastnější, ale opět se mi nezdá nějak extra příliš mastný tak, aby to někomu mohlo vadit. Na noc pleť opravdu hydratuje a vyživuje, a neucpává póry. Zvládá vše, co by noční krém zvládat měl. Je výborný pro pleť suchou i normální, ale myslím, že stejně tak poslouží i pleti mastnější. Však to znáte. Ona i mastná pleť potřebuje hydrataci. Často se říká, že ten kdo má pleť mastnou jí má vlastně suchou, protože jak kašlete na hydratační krémy a pleť spíše přesušujete vodou, mýdly a toniky, pleť se začne sama promašťovat, až je výsledek nežádoucí, protože se přemastí. I díky tomu se můžou tvořit póry a v souvislosti s nimi i akné. Nevím, co je na tom pravdy, takže je nejlepší to sám vyzkoušet. Já mám pleť smíšenou až mastnější, ale bez hydratačního krému bych si nedokázala péči o pleť představit. 

DSC05266

Krémům dávám čtyři pusy z pěti. Nejsou žádné terno, ale rozhodně Vám dobře poslouží. Možná bych dennímu dala 3,5 a nočnímu naopak 4,5.




Zajímalo by mě, jestli máte také nějakou zkušenost z L'Oréal pečující kosmetikou. Dáváte přednost spíše lékárenské nebo drogérkové pleťové kosmetice?

51 komentářů:

  1. Uz mi tvuj clanek jako vazne chybel!!! Udelam si kafco a jdu na to :)
    B.

    OdpovědětVymazat
  2. Z drogerie používám krémy od garnier, s L'Oréal zkušenost nemám =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fuuuuj garnier, nic proti, jen ho nesnasim po spatnych zkusenostech :(

      Vymazat
    2. Mně taky Garnier nevyhovuje, ale s krémy je to složité. Někomu může něco ohromně vyhovovat a druhému to zas nadělá neplechu. :(

      Vymazat
    3. mně od Garnieru vyhovují celkem tělová mléka, ale co mi na něm celkově ohromně vadí je všudypřítomná parfemace. Proto si moc nedokážu představit, používat ho na obličej.
      Jinak zase super článek, momentálně ale používám krémy od Ryoru /na tvoje doporučení, kdysi jsem ti psala mail/ a jsem moc spokojená.

      Vymazat
    4. souhlasim garnier je špatná značka mě po ní vyskočila vyrážka

      Vymazat
    5. A já zase nikdy nepoužívala nic jiného než Garnier. :) Občas jsem si od kamarádek něco půjčila, zda to nebude lepší, ale naopak. Už několik let jsem věrná Garnier. :)

      Vymazat
  3. ja pouzivam lirene a som celkom spokojna, viem ze ma tato kozmetika dobre ohlasy, pouziva ju niekto?

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych si od tebe číste denně místo metra beauty noviny, ale je logický že bys to jak fyzicky tak i psychicky nezvládala. :-D Škoda! Já bych zaplatila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní jako výzva! :DD Ba ne, to bych vážně nezvládla, ale je to moc milé číst :))

      Vymazat
  5. Milá Mio, přesně ten denní triple active jsem zkoušela loni. Potřebovala jsem na Moravě nějaký krém a tak rychle zaběhla do drogérky a koupila si tento. A musím říci, že mě osobně nevyhovoval. I když mám pleť suchou tak jsem na sobě cítila pořád takový film :(( Mám ho tedy skoro celý v krabici s nevyužitou kosmetikou :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? No je to dost možné. Mně zas tak mastný nepřijde. Tak to je škoda, ale nedá se nic dělat. :)

      Vymazat
  6. Ten noční byl dlouhou dobu mým oblíbeným ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mamka používá přesně tyhle na zralou pleť a je spokojená :)) rozhodně to na její pleť působilo lépe než Garnier a podobné krémy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Používam tieto oba krémy. Odkedy ich používam, som na pleti nezaznamenala žiadnu zmenu (moja pleť má sklony k vysušovaniu) :-D Ak by som ich však mala ohodnotiť, nočný mi pripadá byť lepší. Mám pocit, že hydratuje pokožku na dlhší čas, i keď ani to nie je plne dostačujúce, možno pre normálny typ pleti áno. Pre suchšiu rozhodne nie.

    OdpovědětVymazat
  9. Mamka má ten pro zralou plet a nemůže si ho vynachválit. :) Možná se na něj půjdu mrknout. Bioderma mi dochází. :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přímo tyhle kréma mám a jsem nadmíru spokojená. A narazila jsem na ně náhodou, v sadě, oba dva mě stály 160Kč :D. Moc jsem od nich nečekala ale neskutečně mě překvapily. Ten denní mi pleť ještě navíc docela zmatní (mám mastnou pleť) z čeho jsem naprosto na větvi :D. Krásně mi pleť hydratují a hlavně mi ji taky rozjasní, to jsem koukala úplně nejvíc. Poprvý v životě se mi moje pleť líbí :). Já bych je za nic nevyměnila a dala bych za ně klidně o dost víc :).

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám ten denní jako noční. Musím ho jen a jen chválit. Po většině krémů mi červená pleť, ale tento je moc příjemný a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě ten denní SPF má, alespoň to tady píšou - http://www.lorealparis.cz/pece-o-plet/pece-o-oblicej/triple-active/denni-krem-smisenou-plet.aspx

    Je to můj nejoblíbenější krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovej malej dodatek k SPF - ten označuje ochranu proti UVA paprskům, ale ne proti UVB, takže je stejně lepší používat opalovací krém na obličej s ochranou proti UVA i UVB záření:-)

      Jinak tyto krémy mi přijdou taky kvalitní a fajn za tu cenu!

      Vymazat
  13. Používám je už víc jak půl roku :) já se v krémech popravdě moc nevyznám, takže nevím jestli mi tu pleť nějak hydratují :D

    OdpovědětVymazat
  14. já používám Vichy Normaderm Tri-Activ a nemůžu si ho vynachválit, co dělá za zázraky s pletí, ale sto pletí, sto názorů, že :)
    S Loreálem nemám vůbec žádnou zkušenost, ale někdy bych chtěla zkusit nějaký přípravek na akné od nich :))
    mamka zase garnier měla, takový ten červený, ten na ty vrásky a vyhovoval jí, každý prostě má jiné požadavky a potřeby a každému sedí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  15. ja tento používam počas zimy, vadí mi aj ten spf, ale aj to, že moju citlivú, problematickú pleť trošku počas leta škodí, takže to mením. Ale naozaj som si ho obľúbila a nočný si dávam, pretože mi veľmi vonia.
    proste je super a používam ho už nejakú dobu, zatiaľ som spokojná.

    OdpovědětVymazat
  16. aj ja loreal pozuivam - oba tieto kremy a spoustu dalsich veci(odlicovac, pletova voda, cistiaci pilingovy gel do sprchy, sampon atd...), a som nadmieru spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  17. myslím že tyhle podobné používá mamka, já jsem měla spíš Garnier, Ryor a nebo teď právě Ziaju :)

    a souhlasím! já jsem si vždycky myslela že mám spíš mastnou pleť, takže jsem používala produkty na ní určené (a ty které samozřejmě vysušují, nebo jak oni uvádějí "zmatňují") a jen mi to škodilo. když jsem produkty vyměnila, zjistila jsem že mi sednou daleko lépe a že se mi pleť (t-zona) mastí daleko, daleko méně :)

    OdpovědětVymazat
  18. Denní krém má SPF - psali to na krabici, ve které jsem ho koupila (v sadě s tím nočním za 120,- :D, to jsem tam nemohla nechat. Obecně mám L´óreal ráda.). A voní mi, velmi podobně jako noční varianta, "Niveu" nebo cokoliv podobného z toho naštěstí necícítím!

    OdpovědětVymazat
  19. Mně dříve z krémů z drogérky vyhovoval Garnier s hroznovým vínem ( osmá, devátá třída?? ) pak Vichy a skončila jsem u Mary Kay:) Krém co mě ale uchvátil byl hydrtační pod oči od Bobbi Brown:)

    Sabina

    OdpovědětVymazat
  20. Já používám krémy z přírodní kosmetiky Lavera a jsou super, krásně jemně voní, ale vůbec ne synteticky, spíš přírodně. Celkově je tahle značka fajn.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  21. Ten noční krém mám taky a je dobrý =) Jinak používám bio kosmetiku - mívala jsem problémy s pletí a celkově pokožkou, která je hodně citlivá, takže neriskuju drogérku =D =)

    OdpovědětVymazat
  22. já mám triple active fresh a nemůžu si ho vynachválit. Miluju jak je po něm pleť hebká. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Jelikož jsem zásobovaná lékarenskou kosmetikou, nemám důvod používat tu drogérkou, takže vlastně ani moc zkušeností s takovými krémy nemám :D

    OdpovědětVymazat
  24. L'Oréal som ešte, čo sa týka pleťovej starostlivosti, nevyskúšala, ale vyzerá zaujímavo. Všimla som negatívne ohlasy na Garnier :-) mne treba vyhovuje ich denný krém Fresh Essentials, na leto ako stvorený :-) inak super recenzia :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tenhleten? Už nikdy! Používala jsem ze stejné řady oční krém, který zaprvé smrděl a za druhé, to pálení se nedalo vydržet.

    OdpovědětVymazat
  26. Já loreal krémy na pleť používala, když mi bylo patnáct :). A nebylo to tak špatné :). Ale ani to nebylo nějaké terno.

    OdpovědětVymazat
  27. Tyto krémy má mamka a občas ji z toho tajně ubírám, zvlášt ten noční mi moc vyhovuje :) Je ale fakt, že krémováí obličeje flákám, takže když už si na sebe raz za čas nějaký krém napatlám, tak má ze všech krém pocit, že jsou úžasné, protože kůže je vždy tak spokojená :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,používám dětský krém Babylove v tubě a jsem nadmíru spokojená.

    OdpovědětVymazat
  29. loreal krémy nejsou špatné, ale moc je nepoužívám:)

    OdpovědětVymazat
  30. Já od denního krému očekávám především SPF minimálně 25, bohužel už nějakou dobu takovýto krém zároveň s příznivou cenou hledám, ale zatím jsem nic nenašla. Proto mě spíš láká ten noční, i když na noc používám svůj od Biodermy a jsem nadmíru spokojená.

    OdpovědětVymazat
  31. Tyhle krémy mají SPF 15.

    OdpovědětVymazat
  32. Hodně používám Niveu, ta mi vyhovuje. Zkoušela jsem ten modrý a přišlo mi, že docela ujde a mé pleti celkem vyhovoval. Jenže mě vyhovuje téměř všechno, moje pleť není nijak vybíravá.

    OdpovědětVymazat
  33. já používám kosmetiku od Ryoru a jsem hodně spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  34. Super článok :)

    PS: pozrite si prosím náš blog ktorý sa snaží rozbehnpúť :) budeme radi za každý komentár a ešte radšej keď sa k nám pridáte :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tyhle krémy jsem používala, ale moc mi nevyhovovaly. Měla jsem i tento i ten na suchou pleť a tenhle mě šíleně vysušoval, jenže ten na suchou mi zase zhoršoval pleť. Mám ráda krémy Nivea Aqua Sensation. :)

    OdpovědětVymazat
  36. noční krém potřebuji! možná vyzkouším =)

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní12.08.12 0:52

    Ahoj,používám dětský krém v tubě Babylove a nemohu si ho vynachválit,pleť je jasnější,hebká a je opravdu příjemný.

    OdpovědětVymazat
  38. Na krémy z drogerie jsem hodně citlivá. Měla jsem 2 krémy od Garnier a už nikdy! důvěřuji svému krému od kosmetičky :)

    http://www.cosmeticsloverbydani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Pro mě je na prvním místě jednoznačně Bioderma pro pleť smíšenou/mastnou. Co se hydratace týče, dávám Ti rozhodně za pravdu! Péči pravidelně doplňuji hydratačním sérem (Dermacol je výborný) a skutečně se pleť míň mastí a po nějakém akné není památky. Určitě je hydratace nanejvýš nutná:-). Hezkou neděli...

    OdpovědětVymazat
  40. Piš trochu častěji. Jo? :)

    OdpovědětVymazat
  41. prý chacha :D to mě pobavilo! já mám akorát bráchu, takže od něj bych si mohla tak nějaký parfémy půjčit (a že jich má!) jednou jsem mu koupila peeling na obličej pro muže (myslím,že Loreal) a v životě na něho nešáhl :D achjo

    OdpovědětVymazat
  42. Mít já sestru a patlat mi tato do mojí kosmetiky, tak ji zabiju. Kosmetika se nepůjčuje, nevyměňuje (rozdělaná, použivaná), ani nezkouší od nikoho cizího, to je nehygienický.

    OdpovědětVymazat
  43. Já ji používala dlouhou dobu. Je super. Sice to není nic převratného, ale na denní používání naprosto dobrá. Miluju jejich hydratační tonikum a krémy na normální pleť na den i noc. Nic přehnaně mastného, příjemně voňavé a za super cenu.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡