Arianiny kosmetické základy z ANNETTE magazínu

ariana beauty

Mladá devatenáctiletá hvězdička Ariana Grande je napůl italského a sicilského původu, přičemž její maminka je napůl Češka. V roce 2008 hrála Ariana roli Charlotte v muzikálu 13 na Broadwayi, díky které vyhrála cenu National Youth Theatre Association Award. V roce 2009 byla obsazena do televizního seriálu Victorious. Ve svém volném čase navíc zpívá a vyučuje hudbu a tanec pro děti v Jižní Africe jako členka ,,Broadway in South Africa“. Díky její krásné povaze a milému vystupování má dnes statisíce fanoušků po celém světě.

Kromě toho je Ariana půvabnou osobou a má několik svých beauty triků. Za nejdůležitější ingredience k cestě ke kráse považuje pravidelný pitný režim, používání spf krému každý den a kvalitní hydratační tělový krém. Její nejoblíbenější kosmetickou značkou je Urban Decay. Ariana fandí neutrálnímu očnímu líčení - hnědavé oční stíny, linky a řasenka. Na koncerty a akce ráda používá umělé řasy. Jelikož je italského původu, má problémy s kruhy pod očima, a proto je korektor jejím must-have. Jejím oblíbeným produktem je růžová krémová tvářenka od Nyx. Rty Ari preferuje na rozdíl od očí výraznější. Ráda používá rtěnky a přes ně nanáší lesk v broskvovém odstínu. Každého určitě zaujmou její červené vlasy v odstínu red cupcake. Ariana v nedávném rozhovoru však uvedla, že je starost o ně velmi náročná. Pokud zrovna natáčí nebo má více vystoupení, kadeřník jí barví vlasy každý týden, což si samozřejmě vyžaduje zvýšenou péči.


Měla jsem tu čest napsat sloupek pro ANNETTE. Ariana je můj miláček. Sleduji její osobní profil na twitteru a  věřte mi, že milejší veřejně známou osobu snad ani neznám. Denně natáčí pro své fanoušky videa (z vystoupení i běžného dne), ochotně odepisuje na dotazy a má pokorný sympatický projev. Tento a další články si můžete přečíst v novém dvojčísle ANNETTE magazínu

16 komentářů:

  1. Já přímo zbožňuju její vlasy!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :) o Arianě toho zatím moc nevím, ale určitě si ji víc přiblížím podle toho, co tu píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o ní něco málo slyšela, ale díky Tvému článku vím víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá vážně sympaticky!

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=C0srxzX0wI8 tu je najchutnejšia <3
    Ari mám najradšej,ona je proste zlatíčko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem o ní slyšela, je opravdu hodně sympatická :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. oh, super mio! :)) vubec ji neznam!

    http://terezastepankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ja ju mám taktiež veľmi rada, je to veľmi milá osôbka. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Miuško, jsem ráda že jsi zpět! Článek se povedl a Ariana je kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok, Arianu nepoznám, ale idem sa pozrieť na jej videa, vyzera veelmi sympaticka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc díky za tip, je opravdu úchvatná! :)
    Vyhrajte parfém od Guess! 2nd Giveway

    OdpovědětVymazat
  12. Vůbec jsem jí naznala :) Hezký článek :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Já nevím, článek celkem o ničem, lepší jsou o kosmetice...

    OdpovědětVymazat
  14. Prepac Mia, ale podla mna to nie su ziadne "beauty triky", co pouziva, je to bezna vec - navyse, mat 19 rokov a mat taku krasnu pokozku, tak nepotrebuje toho vela, a taktiez nepotrebuje ziadnu zvlastnu starostlivost. Co ma vsak zarazilo je to, ze kvoli perfekcionizmu si dava farbit si vlasy niekedy aj kazdy tyzden. Cervenou farbou sice mozno vynika, ale jej hispanskym tmavym vlasom to iba ublizi. Cervena farba je silno pigmentovana, tak ako aj jej vlasy - aby sa pigment na nich uchytil, musi sa povodny pigment vytiahnut. Silne chemicke prostriedky, ktore sa na kvalite, vypadavani vlasov prejavia, a to skoro, kedze ma iba 19... Ano, hovori sa, ze v dnesnej dobe sa pouziva vsetko bezpecne, nemoze to uskodit, je to v poriadku, atd., ale nie je to prirodzeny proces, ktory sa s vlasmi deje. Nejde o sudenie, ale o radu, aby si sama do buducnosti tymto neuskodila.

    OdpovědětVymazat
  15. krásnej článek :-) hrozně mě zaujal už proto, že tuto slečnu vůbec neznám. Ráda se dozvídám nové věci a řeknu ti, že na tvém blogu se vždycky něco takového najde :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡