STOP kruhům pod očima: korektory od Bobbi Brown

V rozhovoru se mnou, který jsem zveřejňovala v tomto článku, jsem zmínila jako svůj nejoblíbenější výrobek toto kouzelné duo (vlastně trio) od Bobbi Brown. Poté, jste se mě na tyto dva výrobky často ptali, jestli opravdu fungují, jaké používám odstíny, jak je vlastně používat, apod., proto jsme se rozhodla jim věnovat celý článek.

Jde o korektory a fixační pudr. A proč se jeden nazývá corrector a druhý concealer? Corrector je od slova korekce, tedy ,,opravit" kruhy pod očima. Je narůžovělý, protože růžová barva nejlépe kryje a neutralizuje všechny tmavé (modré, fialové a zelené) skvrny. Často se nanáší už pod make-up, ale to je na Vás. Avšak vždy se nanáší pod concealer. Creamy Concealer je od slova krytí, tedy zakrýt všechny nedostatky. Můžete s ním zakrýt všechny pupínky, pihy, flíčky, ale i kruhy pod očima. Průhledný fixační pudr se nanáší až jako poslední. Perfektně dokáže zafixovat korektory tak, že zůstanou na svém místě po celý den. 

Oba korektory mají minimalistické černé balení a oba obsahují zrcátko. Jsou krémové. Kryjí středně až plně. Krytí bych přirovnala k Make-up coveru od Dermacolu, ale ten má tendenci zalézat do vrásek. Korektory obsahují mnoho vitamínů a antioxidantů, takže kůži i pěkně hydratují. Rovněž obsahují kaolin, díky kterému opravdu nelezou do mimických vrásek, z čehož jsem asi nejvíce nadšená. Bobbi Brown(ová) nazývá Creamy concealer "tajemstvím vesmíru" a tvrdí, že je to jedna věc, která dramaticky mění ženský vzhled, s čímž musím naprosto souhlasit. Používám jej už půl roku a zatím mi žádný jiný korektor tolik nevyhovoval a nepomáhal. Hodně jsem si na něj zvykla, proto se děsím toho, až mi dojde. Přece jen není nejlevnější (concealer s pudrem 33 dolarů, concealer i corrector samotný 23 dolarů), ale kvalita je naprosto bezkonkurenční. Nanáším je většinou prsty tak, že je jemně vklepávám do ztracena. Pokud mám nějaký pupínek, používám k zakrytí štětec na korektor od E.l.f. z minerální řady. 



Corrector je dostupný ve 12 odstínech:

a Creamy Concealer je dostupný dokonce ve 14 odstínech:
http://www.bobbibrowncosmetics.com/index.tmpl

 zleva: Corrector (Light Bisque), Creamy Concealer (Ivory), Sheer Finish Pressed Powder (Pale Yellow)


Všem, co mají hlavně problémy s kruhy pod očima je moc doporučuji. A jaký je Váš nejoblíbenější korektor? Vyzkoušeli jste už tento od Bobbi Brown? Pokud ne, určitě zajděte do parfumerie Douglas! Vizážistky Vám rádi ukáží, jak se umí tato dvojka poprat s kruhy pod očima a dalšími nedokonalostmi. 


66 komentářů:

  1. wow!!taky o nem premyslim a jaky mas odstiny?
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to v článku! :) -> Light Bisque, Ivory a Pale Yellow pudr

      Vymazat
  2. dobrý je i od garnier, hodně dobře je zakryje:)

    OdpovědětVymazat
  3. líbí se mi, že je na výběr tak velké množství odstínů, s korektory z drogerie, kde jsou maximálně tři odstíny se to nedá srovnávat...ale kruhy pod očima mě naštěstí netrápí ( pokud nemusím vstávat ve 4 ráno :D ), a na nějaký pupínek jednou za čas mi postačí korektor od dermacolu:)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají moc dobře oba dva! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No já bych si do parfumerky pro Bobbi Brown asi netroufla po zkusenostech ostatnich holek, co psali na blozich atd... Nechtela bych si pripadat jak obtiznej hmyz pri nakupu produktu za litra... A recenzi bych si rada precetla jeste u nekoho kdo si ho koupil za svoje penize:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme přesně od nějakého anonyma čekala. :)
      Některé slečny měly špatné zkušenosti, ale spousta mi i na zeď na fb i sem psalo, že měly naopak zkušenosti velmi pozitivní. Asi také záleží na přístupu zákazníků, ale nemohu to posoudit, když jsem tam samozřejmě nebyla.
      Jinak corrector jsem dostala jako ambasadorka na vyzkoušení, ale concealer s pudrem jsem si zakoupila nedávno sama, protože jsem jej dříve také dostala a byla jsem s ním veeeelmi spokojená. Věřit mi to nemusíš, ale každopádně i tak děkuji za Tvůj upřímný názor.

      Vymazat
    2. ja se hlasim
      korektor ruzovy jsem si koupila sama kdyz byla ta akce pretty powerful. byla jsem v parfumerce se sestrenkou a obe nas kosmeticky licily tremi novymi vyrobky a nic nam nenutili nebo tak nebyli neprijemny naopak.
      k nakupu korektoru jsem dostala jeste vzorecek pudru a to bylo vazne mily protoze je ve stejny velikosti jako korektor :)
      hezky clanek s prvnim vyrobkem souhlasim kryje kruhy moc dobre

      Vymazat
    3. No ja jsem to prave myslela uprimne, ze bych si to netroufla, ne jako rypani do tebe! V parfumerce se proste jako doma necitim ani normalne a kdyz jsem slysela ze je mozne tohle, tak me to odrazuje. Ale to prece neni tvuj problem, to je reputace jakou si dela Bobbi Brown v CR. Jinak kdyby byl jeste lepsi nez Dermacol Makeup Cover tak bych za nej vetsi penize klidne i dala, ale me proste prijde, ze kdyz se da Dermacolu male mnozstvi, tak kryje a nesleva se...

      Vymazat
    4. ja teda neslyšela žádný drby, ani pozitivní, ani negativní, ale když se mám na smíchově rozhodnout, jestli do jít do MAC nebo do Bobbi (třeba pro rtěnku nebo tak...) tak jdu do Bobbi, protože jsou tam supermilý, krám je světlejší, hezky mě usaděj, odlíčí, nalíčí a nic navíc nenutí. V MAC jsem byla vždycky o X minut déle, protože se mi prodavačka snažila nabízet další a další výrobky.

      Vymazat
  6. To duo korektoru s pudrem už používám nějaký čas a kryje opravdu dobře. Na druhou stranu mi trochu vadí ta tužší "medovitá" konzistence, kdyby byla konzistence lehčí a krémovější, asi bych ho milovala víc. O ceně už radši ani nemluvím, málem jsem upadla, když mi jí slečna řekla :) Na druhou stranu vypadá, že mi nějaký čas vydrží, což je o moc korektorech z drogerie říct nedá :)

    OdpovědětVymazat
  7. No tak toto je uplna vychytavka. Strašne by sa mi to zišlo, kedže trpim kruhami pod očami..dakujem za užasny tip !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mam to same akorat od Laury Mercier a jsem taky maximalne spokojena, rada pouzivam i ten pudr samostatne, kdyz to neni takova katastrofa:-)

    OdpovědětVymazat
  9. kvalitní recenze jako vždy:))

    OdpovědětVymazat
  10. ,,Corrector je od slova opravit a Creamy Concealer je od slova korekce, tedy zakrýt?" Nemyslím to jako nějaké zlé rýpání, ale píšeš trošku nesmysly. Právě Corrector je od slova korekce, což je ta oprava, kdežto Concealer od slova conceal, tedy skrýt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš moc děkuji za opravu!
      Jak jsem si připravovala článek, musela jsem to poplést a pak jsem si toho při kontrole nevšimla. :DD Díky :)

      Vymazat
    2. Ale v tom článku je napsáno "Creamy Concealer je od slova krytí, tedy zakrýt všechny nedostatky." + "Corrector je od slova korekce, tedy ,,opravit" kruhy pod očima. " což je přeci dobře... concealer - krýt a corrector - korekce...

      Vymazat
    3. Tak už to MIa asi opravila, aby nemátla další čtenářky :)

      Vymazat
  11. ted jsi mě celkem nalákala, teď mi nedá spát :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek!Vypadá to suprově :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. o svým nejoblíbenějším korektoru jsem psala zrovna včera, Helena Rubinstein Magic Concealer http://cernamoora.blogspot.cz/2012/07/helena-rubinstein-magic-concealer.html

    Bobbi mám docela ráda, takže se na něj podívám, až půjdu kolem, ale teda musím říct, že mě trochu děsí ty odstíny, jak ty tvoje, tak ty přehledy - přijde mi to všechno strašně tmavé :/ barevně ideální (=dost světlý) se mi zdá jen ten pudr... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě sedí a jsem dost velká bledule, takže to chce asi kouknout a vyzkoušet naživo. Děkuju za dokaz na článek :)

      Vymazat
  14. super super super! ..tuhle znacku fakt neznam! :-O ale omc se mi libi fotky pred a po a je tam fakt videt rozdil..ja mam kruhy jako obesenec a moc by se mi tohle hodilo! :-)
    pouzivam zatim jen rozjasnovac od essence..ale tohle bude dalsi nova volba! diky za tip!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Můj oblíbený korektor je make-up cover od Dermacolu. Nejsem moc na tu dražší kosmetiku, protože si radši koupím víc levnějších věcí. Ale vždycky koukám, aby byly věci kvalitní a jen tak mi doma neležely :)

    http://bornto-shop.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. concealer v kombinácií s rozjasňovačom L'oreál je moja najväčšia vychytávka avšak vážne rozmýšľam či si ho kúpim znova (už mám len úplné zbytky) ale len a len kvôli cene, ktorá nie je nízka :-/ ale je ten naj na trhu!

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líbí ta recenze. Na korektory je vždy třeba :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. no tak to by sa mi fakt hodilo!! :) kde sa to dá zohnať?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Parfumerie Douglas (Praha, například Na Příkopech nebo Chodov)

      Vymazat
  19. Skvělá recenze! Akorát se mi hodí :) Sháním nějaký korektor a tenhle se mi zamlouvá, jen o něm čtu :)

    OdpovědětVymazat
  20. mám hodně výrazné kruhy pod očima, takže by se mi tahle dvojka určitě hodila :)

    OdpovědětVymazat
  21. na kruhy hodně trpím a docela mi vyhovuje je zakrývat makeupem rimmel match perfection - malinké množství vklepu pod oči a docela dobře to zabírá. tuhé korektory moc nevyhovují mé suché/citlivé pleti, jak je na tom tenhle? podle fotek vypadá spíš mastnější...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem už psala, při aplikaci je dost krémový, jakoby trochu změnil konzistenci. :) pak už stačí jen přepudrovat a drží.

      Vymazat
  22. Tyhle korektory musí být super, slyšela jsem o nich už tolik chvály, že je budu muset konečně také vyzkoušet (a spoustu dalších věcí od BB).

    OdpovědětVymazat
  23. Mio, miluji kdyz pises o Bobbi Brown. Pises to strasne pekne a tve recenze jsou podrobne. Vse nafoceno dukladne a pekne. Proste a jednoduse super! Moc bych si chtěla poridit pout polish, ale cekam na nejakou ceskou recenzi. Nemas nejaky a mysli ze stoji za to? :-)
    Uz jsem tu cetla o korektorech, shimmer bricku, tvarence, peci o plet, atd atd a ted bych rada videla nejake barvicky jako pout polishe, dalsi tvarenky, barevne rtenky (mas nejakou?) a stiny. Takovej tip pro Bobbi co bychom si prali! :-D :-)
    PS: A co ikonciky linky na oci??? :-)
    Rihanka :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Linky mam :) rtěnky bohužel a o pot rouge chystám článek! :)

      Vymazat
  24. Ahoj Mio! Úžasný článek, seš moc šikovná :) Chtěla bych se zeptat zda na fixaci korektorú, make-upu musí být pudr průhledný,bezbarvý.. už mi to vrtá hlavou dlouho,díky. Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Elo nemusí, ale když někomu sedí barva make-upu a korektoru, nepotřebuje už se tónovat ničím jinýma proto volí sheer pudr, tedy průhledný. Je to na Tobě, výsledek je stejný (ve fixaci a zmatnění). :)

      Vymazat
  25. waaau to je super...ja si potrebujem zakryt kruhy pod ocami ako sol...ale este som nenasla taky pripravok, s ktorym by som bola spokojna..na tento Bobbi Brown si pecitam rcenzie na nete a asi ho vyskusam :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak s tímhle ses mi trefila do noty! Tohle je můj velkej problém - po ránu vypadám jak kdybych nikdy nespala a bylo čerstvý zombie :D
    Nicméně jsem se nikdy nedostala k tak velký počáteční investici.. Já vím, že to stojí za to, ale i tak je to znát.. Řeším to conclearem od Basic a jsem sním spokojená - zázraky se samozřejmě nekonají, ale vydrží dost dlouho a kryje dobře :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadají sice moc hezky, ale já bych tolik peněz za korektor ze svého určitě nedala :X Ta cena mi přijde hodně vysoká + na kruhy pod očima netrpím ... takže pro mne momentálně celkem zbytečná věc :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Jak já bych ráda vyzkoušela tyto korektory, bohužel je to teď pro mě trochu vysoká ceny i když kruhy pod očima mám hrozné. Chtěla bych pro začátek zkusit korektor od MAC tak uvidím jak si s kruhama popere. A ten dermacol mi moc nevyhovuje protože mám trochu vysušené oční okolí, takže to vypadá děsně a zalézá hodně do těch vrásek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mám stejný problém, pomáhá když si dermacol smícháš s nějakým hutnější krémem, pak má lepší konzistenci a nezalézá tolik do vrásek. Ale s krémem to nesmíš přehnat, pak ztratí hodně na krytí.

      Vymazat
  29. Většina blogerek opravdu neví co jsou "kruhy pod očima"... :) Navíc mi připadá, že má každá fotka jinou barvu.. ale recenze hezká :) sháním dobrý korektor ale potřebuji nějaký mastný, příjde mi, že jsou o mnoho lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme podobný názor. :)

      Vymazat
    2. Holky ony ty kruhy pod očima spíš nešly moc vyfotit, ale věřte mi, že jsou jedním z mých největších problémů - kruhy a pak pihy.
      A tento korektor mastný na pleti je. :) Je to podle mě legenda, ale samozřejmě každý má rád něco jiného. :)

      Vymazat
  30. Clááánok, paráááda! Taktiež patrím k tým "štastnejším" s kruhami pod očami :P :D O BB som ešte nepočula a ako tak pozerám na fotky čo si urobila... Začííínam veriť :D Už som si aj pozerala kde sa dá kúpiť, nevieš mi poradiť odkiaľ je lepšie objednávať? (priamo z bobbibrown cosmetics alebo zo sephory? ) Ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sephora Bobbi Brown v nabídce nemá. Najdi si facebookovou stránku Douglasu či rovnou Bobbi brown Czech republic a kontaktuj je. Rádi Ti pošlou číslo přes které si můžeš výrobky objednat až domů. :)

      Vymazat
    2. A děkuji mooc za pochvalu!

      Vymazat
  31. Ha, konečně mi někdo udělal jasno v terminologii a v používání těhle věciček! No, přiznávám, že nějaký bych asi upotřebila, občas se mi mé vlastní podoční okolí vůbec nelíbí. A líbí se mi, jaký je u tohoto výrobku výběr odstínů a barev.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  32. Já osobně používám rozjasňovač od Artdeco a jsem velice spokojená, používám ho i jako korektor spolu s make upem Maybelline Mouse a taktéž si nemůžu stěžovat, jinak věřím že BB je kvalitní kosmetika ale myslím si že pro většinu lidí je mimo jejich cenovou kategorii ;)

    francecoloration.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. v tolika odstínech? tyjo, paráda! vypadá to suprově
    ale máš štěstí, koukám že moc problémy s kruhama nemáš ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Teda krásně ty oči prozáří :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Teda, jaké zázraky dokáže Dermacol make-up cover, to už jsem viděla. Jestli je tahle věcička na tom s krytím podobně (tzn. značně silně) a ty to používáš na to, co nazýváš kruhy pod očima, tak fakt nevím. To já bych asi se svými temně hnědými kruhy měla používat nevím co. Žádné kruhy na tobě nevidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony nejdou pořádně vyfotit. Já je nemám hnědé, ale modré. :/

      Vymazat
  36. Práve o Bobbi dávajú dokument na Fine Living Network kanáli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ten je super! Už jsem ho viděla dvakrát :)

      Vymazat
  37. ahoj, kolik stojí?

    OdpovědětVymazat
  38. Mám hodně tmavé kruhy pod očima a zatím používám concealery od mac a to ten s pumpičkou a také krémový tedy tuhý, ale chci si koupit i korektor, co nabízí na jejich stránkách. A tyto samé věci jsem také zkoušela v krámu, ale nic mi bohužel nezakryly, takže na tuto značku nedávám. Ale pokud vám vyhovují, tak to je jedině dobře. ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Tak, ako vyzerajú tvoje kruhy pod očami nezatreté, vyzerajú moje po make-up cover od Dermacolu.. Myslíš, že by mi ich dokázala táto paletka od BB zakryť? A je dlhotrvácny?

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡