Dekorativní kosmetika z Lush

Pamatujete si, jak jsem s Vámi tady sdílela mé nadšení z řady dekorativní kosmetiky Emotional brilliance od značky Lush? Tato řada je od 21.července v prodeji a já si hned v sobotu ze zvědavosti odnesla hned čtyři výrobky. 
hosting obrázků img24.eu hosting obrázků img24.eu

Čerstvá a ručně vyráběná kosmetika Lush měla dekorativní řadu již dříve, avšak údajně to nebyl přímo Lush, ale poskytoval ve svém obchodě jinou přírodní kosmetiku. Nevím, jak to bylo přesně. Vím, že něco takového existovalo, ale už si nevybavím, jak to vypadalo. Kromě toho, že je kosmetika Emotional brilliance 100% veganská a přírodní, nese slogan MAKE-UP JE OUT, TEĎ SE NOSÍ EMOCE, což zní zajímavě a většina lidí, se chce samozřejmě dozvědět víc. Jde o to, že celou filosofii této řady vymyslela terapeutka, a z nudného výběru produktů tak vytvořila celkem zábavnou hru. Celý proces zní ve zkratce tak, že si zatočíte kolem, na kterém jsou odstíny všech produktů a vyberete si z nich první tři, které Vás okamžitě zaujmou. Záleží také na tom, v jakém pořadí si barvy vyberete. První barva symbolizuje naší silnou/slabou stránku, druhá naši podvědomou potřebu a třetí nám prozradí náš talent nebo ambici, která nám dopomůže získat to, po čem toužíme. Celé to zní hrozně hezky a je to zábavné, to je pravda, ale na druhou stranu jde samozřejmě o skvělý marketing. Zatočíte si v obchůdku nebo tady s ,,kolem štěstí", zjistíte, co jste zač a co máte dělat, a pak si koupíte ty barvičky, abyste si je mohli nanášet na obličej a tím si přivolat to, po čem toužíte. Alespoň tak jsem to pochopila. No a to zní prostě vtipně. Můžete si vybrat z těchto produktů: řasenka, 2 tónovací krémy, 5 podkladových krémů, sypký pudr, 11 tekutých očních linek, 6 krémových očních stínů a 13 tekutých rtěnek. 

hosting obrázků img24.eu

Mé hodnocení na první pohled/čich:
+ líbí se mi skleněné kelímky (pudr, krémy)
+ barevná škála je široká
- nelíbí se mi ,,lékárenské" lahvičky (stíny, linky, rtěnky)
- vadí mi, že výrobky zapáchají
- nelíbí se mi ceny linek, stínů a rtěnek
- aplikátory jsou příliš krátké


Tekuté oční linky
Mají dvě rozdílné základní receptury - roztíratelné a neroztíratelné (já si vybrala právě dvě neroztíratelné, protože nechci linky rozmazávat po očním víčku, ale chci, aby zůstaly na místě, kam je nanesu). 
hosting obrázků img24.eu

3714 - NEZÁVISLOST ...postav se na vlastní nohy /Independent ...stand on your own feet/ 450Kč
Jde o klasické černé linky. Hodně mi vadí krátký aplikátor. Špatně se s ním pracuje. Linky však po nanesení celkem dost dobře drží a černá je opravdu černá. Aplikátor na ně používám svůj a jsem s nimi spokojena. Nevím, zda bych si je koupila znova. Kdyby byly o sto korun levnější, tak asi ano.




3710 - FANTAZIE ...používej ji /Fantasy ...you're allowed/ 450Kč
Největší problém je, že mi nějaká popleta Caroline (jméno výrobce na samolepce zespoda) dala do těchto linek místo tyčinky na kreslení ten samý houbičkový aplikátor, jako je u rtěnky nebo stínů. Nijak zvlášť mi to nevadí, ale samozřejmě mě to zmátlo. Na linky používám svůj štěteček. Ten, který by tam měl být, mi stejně moc nevyhovuje. Linky jsou krásně zlaté a třpytivé. Výdrž mají už slabší, než černé, ale jsou fajn. Odstín je hezký. Takto zlaté linky málo seženete.
Pozn.: Lush už mi i s omluvou aplikátor vyměnil. :)



Tekuté rtěnky 
Skládají se z bio jojobového oleje, vosku candelilla a růžového vosku. Mají být zjemňující , výživné a vysoce pigmentované. Můžete je také použít jako krémové tvářenky nebo je smíchat s balzámem, a tím získat jemnější odstín.
hosting obrázků img24.eu hosting obrázků img24.eu

3702 - SÍLA ...vždy a napořád /Strong ...always/ 450 Kč
Chtěla jsem si vybrat nějaký světlejší růžový nebo korálový odstín, ale nakonec mě upoutala tato krásná oranžová barva. Aplikátor je houbičkový a nanáší se s ním celkem dobře. Co mi opravdu dost vadí je to, že rtěnka velmi silně zapáchá (snad nemám kus). Po vyzkoušení na rtech jsem se lekla její konzistence, ale dalo se to čekat, když je přírodní. Je dost olejová, což může být výhodou i nevýhodou. Nevysuší Vám rty, ale je na nich celkem dost nepříjemně mastná. Na druhou stranu musím pochválit pigmentaci a výdrž. Z tohoto hlediska je opravdu na jedničku. Avšak vadí mi, že úplně nezaschne, takže pokud se chcete napít, dotknete se rtů nebo budete chtít někoho líbat - všechno ušpiníte. Celkově mi  ohromně zvětšuje rty, což je u mě už nežádoucí, ale pro někoho to může být výhodou. Skvělé využití jsem v ní našla jako v krémové tvářence. Rozetřu ji jemně od jablíčka nad lícní kost, zafixuji pudrem a vypadá krásně (i drží). Chtěla bych ještě vyzkoušet Úhel pohledu, Kouzlo a Důvěru, jelikož jsou světlejší.




Tónovací krémy
V zahraničních recenzích jsem všude četla, že tónovací krém Charisma je hrozný (dělá fleky a je nepřirozený), takže ten jsem hned zavrhla a pořídila si Feeling Younger.

hosting obrázků img24.eu


3708 - FEELING YOUNGER 375Kč
Tento bílý tónovací krém má díky oranžovým pigmentům odrážet světlo a vytvářet tak prozářený a mladistvý vzhled. Pokud jej nanesete v okolí očí, nebudete vypadat tak unaveně (má zakrýt kruhy pod očima), a pokud chcete vypadat mladší a zářivější, používejte jej jako rozjasňovač. Můžete jej nanést také do výstřihu. Výrobek se má smíchat s Vaším oblíbeným pleťovým nebo podkladovým krémem nebo použít jemně samotný. Je vyroben z kakaového másla, mandlového oleje, jojobového oleje, ovesného mléka, vody z květů pomerančovníku hořkého, ale obsahuje alkohol i parabeny. 
Tento výrobek mi opět hrozně páchne. Je to vážně škoda, protože je kvalitní. Raději bych, aby tato řada byla neparfémovaná, nebo aby alespoň jemně příjemně voněla. Po nanesení opravdu zoranžoví a jemně se leskne (avšak neobsahuje třpytky). Kruhy pod očima redukuje tak napůl, určitě budete ještě potřebovat korektor, ale jako rozjasňovač funguje výborně. Kdyby Lush odstranil zápach, tak bych si tento krém kupovala stále. Za 20ml kvalitního rozjasňovače je 375Kč přiměřenou částkou. 




Celkově bych řadu hodnotila jako průměrnou. Kdyby bylo po mém, nechala bych kompletně předělat rtěnky, stíny, linky a hlavně jejich parfemaci. Výrobky ve skleněných kelímcích bych nechala tak jak jsou, jen bych je opět trochu navonila nebo vůni úplně vynechala. Nevím, jak je to s řasenkou, ale její kartáček mě nijak nezaujal. Pudr asi časem vyzkouším. Po stínech ani linkách asi už netoužím. A rtěnku bych si koupila leda jako tekutou tvářenku, pokud by mě zaujala některá z dalších světlejších barev. Asi jsem se na nové produkty neměla tolik těšit. Možná, že bych pak nebyla tak zklamaná. Značku Lush miluji, ale po této zkušenosti nejspíš zůstanu věrná výhradně kosmetice koupelové, která mě zatím jen mile překvapuje a těší. Na představení celé kolekce na fotografiích a ve videu se podívejte sem k Barče.
hosting obrázků img24.eu

Linky Fantazie, tónovací krém Feeling Younger v oblasti očí a rtěnka Síla použita jako tekutá tvářenka.

Máte už i vy nějakou zkušenost s řadou EB? Toužíte něco vyzkoušet?


60 komentářů:

  1. tak to je škoda, že ti výrobky nevyhovovaly:( já jsem tuto kosmetiku ještě nikdy nevyzkoušela, i když to teď zní stupidně, když lush křičí ze všech stran blogerek:)) zkusím se na ni kouknout zítra v palladiu, pokud budu mít čas!

    OdpovědětVymazat
  2. Jen postřeh - přes ten img24.eu se to docela dlouho nahrává..
    Jinak - možná mají pěkně barvičky, ale myslím si, že je to dost předražené na to, kolik si na tom našla, nejen ty, negativ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj,mě se obrázky nenačetly vůbec a celá stránka se docela seká:/

      Vymazat
    2. Ach jo, koukám na to. Díky za postřeh. Zkusím zase další nahrávač..
      Pokud se obrázky někomu nenačítají, stačí na ně kliknout, alespoň prozatím.
      Omlouvám se.

      Vymazat
    3. Miuš, taky se mi článek hodně sekal. Myslela jsem, že je to mým zasekaným noťasem a ono ne :).
      Jinak, ani mě to nepřekvapuje, že kosmetika není žádná hitparáda, podle mě LUSH má zůstat u pěstící, kterou dělá dobře. Vždyť beztak tu jejich předchozí řadu stáhli z prodeje kvůli neúspěchu. Ale musím přiznat, že se mi strašně líbí ta zlatá linka - moc ti sluší a líbí se mi, že je fakt prostě zlatá. Ale ta cena...no nevím.

      Vymazat
    4. nahrávej na photobucket, já nic jinýho už nepoužívám (jak na blog, tak i jinam)

      Vymazat
  3. tak trochu jsem to čekala a dalo se to očekávat. když je dekorativní kosmetika naprosto přírodní nikdy se nemůže vyrovnat tomu "luxusu" chemické kosmetiky..

    OdpovědětVymazat
  4. Přečetla jsem několik zahraničních recenzí a všechny se nesly v tomtéž duchu, jako ta tvá. Velké divadýlko, ovšem už moc malý zázrak za tolik peněz. Takže dekorativní kosmetika Lush mě nechává zcela klidnou.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tento článek! Dekorativka Lush je podle mě strašně předražená a za takovou cenu si můžu koupit mnohem kvalitnější výrobky. Uvažovala jsem o rtěnce, ale naprosto jsi mě odradila a opravdu do ní nejdu, protože nechci všechno ušpinit. Radši si koupím např.Bobbi Brown lesk, který mě vyjde skoro nastejno a budu stokrát spokojenější. :)
    Moc pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  6. máš pravdu, cena je celkem zbytečně vysoká :/

    OdpovědětVymazat
  7. šíleně předražené výrobky, za tu cenu se dají pořídit mnohem lepší produkty. celkově mě to moc neoslovilo, ale trochu se to dalo čekat, já jsem si to osobně nedokázala představit, jak může přírodní ručně vyráběná dekorativní kosmetika asi vypadat.

    OdpovědětVymazat
  8. Lush mě tak nějak vůbec nebere, spíš než kvalita mi celý ten koncept přijde jako chytrý marketing (ale za něj si rozhodně zaslouží obdiv), takže jsem čekala, že ani ta dekorativka asi nebude žadné velké terno v porovnání s ostatními značkami ... ono, co se čerstvě vyráběné kosmetiky týče, tak nemají v nikom konkurenci ... ale u dekorativky je tolik profi značek, že jsem si od začátku myslela, že něco jako Lush je mezi nimi od začátku bez šance

    celkem me zaujal už i jinde ten rozjasňovač, pokud si vzpomenu, tak ho omrknu

    co mě ale teda pobavilo, jsou linky a řasenka a jejich aplikátor ... vůbec si nedovedu představit, že bych i s něčím takovým dokázala namalovat hezkou rovnou tenkou linku nebo řasy ... kdo tohle vymýšlel a schválil se snad v životě nelíčil (chlap? ;)

    takže jednoznačné plus jen za obaly, mě ty lékárenské flaštičky na pohled strašně baví

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zaujaly ty rtěnky, ale obávala jsem se té jejich parfemaci a ta cena takže to vidím na to, že si nic pořizovat z této řady nebudu bohužel. :)

    OdpovědětVymazat
  10. podle toho jak to píšeš mi to zní spíš podprůměrně (když vezmu v potaz ještě ceny), což je samozřejmě škoda...na druhou stranu, mají výborné ostatní "nedekorativní" produkty, tak toho asi nemůžeme zase chtít tolik... :/

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám objednaných "pár" věcí (resp. od každého něco), tak doufám, že brzo přijdou a budu moci začít recenzovat... Jsem na to teda hodně zvědavá.
    A ta firma byla B Never Too Busy To Be Beautiful, byla to sesterská firma Lushe, měla i vlastní krámky, ale bohužel ji zrušili, protože nevydělávala. Na jejich nádherné obaly stále vzpomínám a dámy z anglického Lush fóra tvrdí, že ve srovnání s B Never je nová dekorativka Lushe kvalitnější :) Nemůžu se dočkat, až se o těch kvalitách sama přesvědčím...

    OdpovědětVymazat
  12. takže další ne příliš nadšená recenze, myslím, že to asi ani nebudu pokoušet a nechám si to ujít. Např.u té řasenky nechápu ten nesmyslně krátký kartáček, s tím se podle mě nedá ani nalíčit :) Ekomilovníci se mají sice čím malovat, ale myslím, že taky radši zůstanu u voňavých mýdel a balistik :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hezká receze, líbí se mi (a vážím si toho), jak si s každou dáváš záležet.

    Co se týče výrobků - mně se naopak to "lékárenské balení" strašně líbí. To je ale tak jediné, co o tom můžu říct :D Opravdu se mi nelíbí cena, a už vůbec ne po tvé recenzi. Jediné, co mě docela zaujalo, je ta rtěnka, ale za ty prachy si ji vážně nechám ujít.
    Jenom by mě zajímalo (čistě ze zvědavosti), jak dlouho tahle čerstvá kosmetika vydrží (snad jsem to nikde v článku nepřehlédla, nerada bych byla za blbce ;) )

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Popravdě jsem to čekala, dokonce mi to ani nebylo sympatické :-(( Jediné, co mě opravdu zaujalo je ten rozjasňovač, který není tak odporně předražený. Jsem ráda, že mě to nechává chladnou, protože utratit takové nehorázné sumy za takové nepříliš vychytané výrobky by mi bylo líto. Lush mám taky moc ráda, je to všechno takové... voňavé, čerstvé.. tohle mi spíš příjde jako laciný komerční tahák, který se fakt moc nevyvedl. Ať Lush raději zůstane u toho, co mu jde nejlíp.. takhle se těď podle mě akorát pěkně zprotiví.

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za zmínku o mém příspěvku :) Jinak také mám v plánu recenze, a myslím, že budou podobného názoru!

    OdpovědětVymazat
  16. no, za tu cenu bych do toho asi vazne nesla.... z jejich pecujici kosmetiky jsem byla ze zacatku nadsena, pak mi doslo, ze prirodni neznamena nealergeni a tak nejak ji prestala pouzivat, protoze mnohdy byla vic agresivni nez ta "umela".. no, takze mam celkove z lushe dost rozporuplne pocity a jejich ceny jim do karet zrovna nehrajou... :)

    http://www.ivetsperspective.com/

    OdpovědětVymazat
  17. tak tohle asi oželím, navíc ty ceny mi přijdou opravdu směšné :)

    OdpovědětVymazat
  18. Obal/Flaštička sa mi ani k jednemu produktu nepáči..ale keby som to videla prvy krat tak by som sa o to aj zaujimala :) Najviac sa mi páči ten ruž, má krásnu farbuu!! Taku teraz milujem :)

    OdpovědětVymazat
  19. A já chtěla teda něco konečně z Lushe vyzkoušet :/ Lákala mě ta řasenka ale když jsem si přečetla tyhle recenze na ostatní výrobky asi si to ještě rozmyslím , aby na tom ta řasenka nebyla stejně !

    OdpovědětVymazat
  20. bohužel na EB zatím čtu jen samé negativní komentáře, taky jsem se těšila :-( tak teď vůbec nevím, jestli si něco pořídím, přece jenom za tu cenu můžu mít jinou kvalitní věc... ale ta poslední fotka - tam to vypadá super ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. hmm..na dekorativku od Lush som sa celkom tesila, ale netreba to silit...preto je na trhu take ohromne mnozstvo kozmetickych znaciek, aby sme si z kazdej mohli vybrat len to, co nam vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty zlaté stíny vypadají krásně, nejen v lahvičce, ale i na tobě, jsou super. Jen ta cena:(

    OdpovědětVymazat
  23. No tedy, na to jak to je drahé..

    OdpovědětVymazat
  24. dnes jsem zrovna tyhle věci v Lushi zkoumala, ale nic jsem si nekoupila, připadalo mi to drahé, když jsem ani skoro něvěděla, co je to zač..
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní25.07.12 3:05

    Ahojky.Bohužel se mi nelíbí z toho vůbec nic,ale i tak díky za zajímavý článek.

    OdpovědětVymazat
  26. No to si radši koupím dekorativku alverde než tohle! Docela mě lákaly ty tonovací krémy, ale fleky na obličeji nechci, děkuji a neshledanou :) Takže Mio opět děkuji za recenze :)))

    OdpovědětVymazat
  27. S tím zápachem musím souhlasit, u většiny Lush výrobků si na to musím zvykat, protože mě přesvědčily jejich účinky...

    OdpovědětVymazat
  28. Já teda vůbec nejsem fanynka Lush a když vidím ty ceny u těchto výrobků a Tvou recenzi, určitě se na ani podívat nepůjdu.....

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělá recenze :) Je vidět že jsi si na ní dala hodně záležet, ale po tvých zkušenost nic z toho ani moc vyzkoušet netoužím :(

    OdpovědětVymazat
  30. vypadá to zajmavě, akorát je to celkem drahý i na Luh:/ jinak bych určitě něco vyzkoušela a super recenze :))

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je škoda! Rtěnka ale na fotce vypadá skvělé, jen to špinění by mi vadilo
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Já od Lushe měla z dekorativky jen ten barevný balzám na rty, který se dá použít i jako tvářenka, ale na to, jak moc mám ráda jejich pěny a další koupelové vychytávky, tak jsem se tímto kelímkem byly zklamaná. Rty byly po něm suché a tvrdé a také se divně drolil :(

    OdpovědětVymazat
  33. No tak za ty ceny je to vážně nějaké slabé.. ale ta zlatá linka teda vypadá na očích moc hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Živě jsem ty produkty ještě neviděla a ani se tam nějak neženu, protože co jsi napsala odpovídá co jsem si o té kosmetice myslela hned jak mi přišel letáček do schránky :X Takže já kupovat určitě nic nebudu :X
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Pěkný článek, líbí se mi ten tonovací krém, ale tu rtěnku asi nene.

    http://michelbook.blogspot.cz/2012/07/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  36. Moc pěkná recenze :-). Myslím, že hodnocení budeme mít opravdu dost podobné.

    OdpovědětVymazat
  37. Můžu se zeptat co máš za foťák? :)

    OdpovědětVymazat
  38. Děkuju za recenze :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Chtěla bych se zeptat Mio jestli budeš odpovídat na otázky v minulém postu? :) Chápu že toho máš hodně, ale i tak by mě zajímaly přibližné ceny té nové kolekce od Bobbi Brown a ty jako jejich ambasadorka bys o tom mohla mít přehled...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na všechny články odpovím!! Budu se snažit co nejrychleji. Napsala jsem do BB, abych zjistila všechny ceny, ale zatím nic, tak alespoň napíšu, co vím, nebo tuším.. :)

      Vymazat
    2. Super, si hodna, ja pisu ne abych te nejak honila, ale spis abych vedela, jestli se tam jeste vracet k tomu clanku:) Diky:)

      Vymazat
  40. Zajímavý článek, celkem bych je i zkusila, ale je to děsně drahý. Fakt moc, proč je to tak drahé, vždyť si to nikdo nekoupí:D zaujal mě ten tonovací krém.

    http://fitandtasty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Dekorativka Lush mě vůbec nebere, vypadá to hrozně a ty krátké aplikátory jsou snad špatný vtip (obvzlášť u řasenky). Ty ceny jsou směšné.

    OdpovědětVymazat
  42. Ty zlaté linky jsou krásné, ale když to tak čtu, tak asi experimentovat nebudu. Raději si pořídím něco od Inglotu, na který čtu stále kladné recenze.

    OdpovědětVymazat
  43. Zkušenosti s dekorativkou Lush nemám a vlastně mě vůbec neláká, raději si koupím oblíbené masky na obličej nebo scrub na rty :)

    OdpovědětVymazat
  44. Už jsem na to koukala na netu a ani si nic pořizovat nebudu. Ne jenom kvůli všem recenzím, ale hlavně kvůli tomu, že přírodní dekorativka nemůže udělat takovou službu jako ta chemická. A hlavně je to vážně dost předražený!! Radši bych si koupila něco jiného než zrovna tohle...

    OdpovědětVymazat
  45. Po tejto recenzi už nemám chuť vyskúšať nič. Možno ten rúž. Ale cena ma odradzuje.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  46. na jejich dekorativku jsem se docela těšila, ale jsem spíš zklamaná. aplikátory jsou šíleně krátké a ceny docela nadsazené. jediné, co mě zaujalo, je ta tekutá rtěnka, ale pořád mě odrazuje ta cena...

    OdpovědětVymazat
  47. Zkušenost nemám a ani ji nechci. Už od začátku mě dekorativka moc neoslovila takže ji ani zkoušet nebudu.

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Mio a všichni - ad linky Fantasy (zlatá): vadný štěteček byl jen ve zkušebních kouscích, v těch v obchodě je vše v pořádku.
    Pokud se ti zdálo, že rtěnka smrdí - no, je to tím, že je v nich, ve všech olej. Někomu to smrdí, někomu (mně) to voní.
    Cena je tropchu vyšší, jinak ale musím říct, že díky této dekorativce jsem konečně začala používat oční linky. Skvěle drží, nesuší ani nijak nedráždí oko a naopak - díky právě těm olejům pokožku navíc vyživují - to samé rtěnky. Já je nepoužívám na rty, ale na tváře, a výsledek super. Chce to vyzkoušet a nedát jen na recenze, myslím, že s mnoha produkty budete spokojeni...
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veroniko, určitě máš pravdu. Vždyť já nenapsala, že by byly výrobky nějak špatné. Psala jsem upřímně jak mi vyhovují/nevyhovují. Někdo se může u recenzí inspirovat, ale názor by si měl každý udělat sám. Rozjasňovač je super (čtyři hvězdičky má ode mě málo výrobků) a linky a rtěnka mají velkou výdrž, což už jsem vyzdvihla. :)

      Vymazat
  49. Díky za superskou recenzi. Ta linka zlatá se mi na tobě strašně líbí a navíc jsem ještě nikde neviděla vyloženě zlatý linky takže si jí pořídím. :) A ten rozjasňovač v krámku určitě vyzkouším, když si s ním spokojená. Jo a rtěnka na tváře? Super nápad Mio! Ri.

    OdpovědětVymazat
  50. musím říct, že mě dekorativka od Lush vůbec nezaujala, ale ta tekutá rtěnka se mi pomalinku začíná líbit :)

    OdpovědětVymazat
  51. Z kosmetické řady od Lush mě docela zaujala černá linka a řasenka, bohužel jsou pro mě tyto produkty dost drahé:( Tak se aspoň můžu kochat Tvými recenzemi Mio, a za to Ti děkuji!!:-)
    Mimochodem, nevíš jestli ještě platí zdarma poštovné s tím kódem 0500?Děkuji moc za odpověď!:) Vera

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡