Balea Young Tónovací krém

 

Tak jsem zase chtěla vyzkoušet nějaký ,,levný zázrak" a můj výběr nebyl moc šťastný. Testovala jsem ho asi tři týdny a dala mu několik šancí, avšak výsledky byly stále stejné. Tento Young tónovací krém k nám od značky Balea přišel jako novinka snad v únoru, pokud se nemýlím. 50ml tubička mě stála 60 Kč. Mám jej v odstínu naturell. Krém je podle popisu na krabičce určen pro každý mladý typ pleti, obsahuje vitamíny, minerální barevné pigmenty, uv-filtry a má vydržet 24 hodin. Nemá smysl vše rozpitvávat do detailů. Design a balení je typické pro Baleu. Docela se mi líbí. Vůně je skvělá - kiwi a limetka . Při aplikaci je mi velmi příjemná. Odstín krému je jemně dorůžova. Konzistence je na mě moc řídká. Krytí je v jedné vrstvě žádné, ve dvou spíše jen sjednotí barevný tón pleti a ve třetí vrstvě začne žmolkovatět, což je dost nežádoucí. Podle mě není vůbec vhodný pro mladou pleť, protože mladá pleť je většinou mastnější, někdy i s akné, s čímž si tento výrobek absolutně vůbec neporadí. Výdrž je docela katastrofa. Po jedné hodině od nanesení jsem se začala nepatrně lesknout a po třech hodinách po něm na obličeji není ani památky. Využití v něm najdu jako v krému na nohy, když někam půjdu, aby byly barevně sjednocené, voněly a leskly se. (:DD) Bohužel Vám krém nemohu doporučit a dávám mu jeden polibek za vůni a celkem roztomilé balení. 


Před a po aplikaci - jemně sjednotí pleť, ale za chvíli uteče někam neznámo kam. :(

Jakou máte zkušenost s Balea tónovacími krémy vy?

62 komentářů:

  1. Aj keď tebe nevyhovoval a píšeš o ňom ako o ozajstnej katastrofe :D aj tak by som chcela skúsiť

    OdpovědětVymazat
  2. Od Baley mím osobně jen čistící pleťovou vodu a balzám na rty, takže s tónovacími krémy zkušenost opravdu nemám :) Nicméně i obyčejný balzám má své vady, stejně jako pleťová voda :/

    OdpovědětVymazat
  3. Uteklo ti "g" v nadpise ;)

    Já jsem ho chtěla vyzkoušet, teď se ale spíš přikláním k jejich tónováku z jiné řady (teď nevím, která přesně to je, ale není to young! :D), na ten jsou docela dobré recenze. I když mě teda mrzí ta vůně, chci tu kiwi! :D

    OdpovědětVymazat
  4. tak koukám, že asi vážně není o co stát :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho měla také a vůbec nedoporučuji!!! Mě žmolkovatěl hned při první vrstvě a to nemám mastnou pleť. O nějakém krytí se nedá mluvit. No, za mě taky max. 1/5 ... Jediné co je na tom dobré je opravdu jen ta vůně :)

    OdpovědětVymazat
  6. nedávno mi došel můj oblíbený tonovací krém od elfu a jelikož jsem zrovna nic jiného objednávat nepotřebovala, zkusila jsem si také koupit Balea.. mám ten z klasické řady, ne "young". je pravděpodobně trochu hutnější a jsem s ním spokojená. sice se teď taky každou chvíli lesknu, ale v těchto vedrech tomu těžko předejít krém nekrém :)

    OdpovědětVymazat
  7. tenhle krém jsem ještě nezkoušela, mám jich totiž zásoby na pěkných pár let :D, můj favorit je ten od Dermacolu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Taky mám jeden a kryje docela dobře a vydří na pleti opravdu dlouho, je to snad jediný tónovací krém, ve kterém si připadám přirozeně a mají docela dobrou škálu odstínů (na to, že jsem fakt světlá, mám odstín Bisquit).

      Vymazat
  8. Na nohy dobrý :D P.s. v nadpisu ti chybí "g" :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som tiež chcela vyskúšať ale ESSENCE tento krém. TU je recenzia:

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěla jsem si ho koupit a ted nevím,nevím.. Asi jdi mi ušetřila peníze :)

    OdpovědětVymazat
  11. já od této značky jediný s čím jsem spokojená je odličovač :)

    OdpovědětVymazat
  12. od Baley tónovací krém už nikdy, měla jsem trošku jiný, v odstínu Bronze. když jsem si ho natřela tak jsem vypadala jak kdybych vylezla od někud z dolu :D dělalo to mapy, vypadalo to jak špína a šlo to pak dost špatně odlíčit, never more!

    OdpovědětVymazat
  13. nevyzkoušela jsem ho, ani mě nelákal... aspoń se mi můj 6. smysl potvrdil;)

    OdpovědětVymazat
  14. Já si přípravky od Baley kupuji jen v případě finanční tísně, jelikož jsem doposud nenašla produkt, který by mi vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  15. Tento krém nemám, ale mám jiný tónovací Balea a jsem s ním celkem spokojená - sice nekryje jako make-up, ale to je ok, je to přece tónovací krém.. :) Obecně mám výrobky Balea docela ráda :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tetnto tonovací krém je dobrý na léto je pravda ze moc nevydrží ale já jsem sním spokojená je potřeba dat bázi nebo primer pod make-up a hned mi vydrží klidně celý den a stačí trochu přepudrovat T zonu a pak je to v pohodě :) a když už tak si rači zainvestuj do dražžší záležitosti značka balea je docela na hovno ... ale možná jen tento tonovací krém ne jinak já tuto značku nepreferuji já rači o trošku dražžší značky jsou o trochu více kvalitní tak tak :) Mia Moonlife :)

    OdpovědětVymazat
  17. Už i jinde jsem četla, že nic moc, takže určitě zkoušet nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mě se líbí jeho obal, ale neměla jsem odvahu si ho koupit a podle těch negativních recenzí co jsem zatím četla to ani už neplánuji :X
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Jako krém na nohy, dobrý nápad ;) děkuji!

    OdpovědětVymazat
  20. Na té fotce před/po vypadá dobře :) Ale je mi jasný, že to asi stálo hodně úsilí toho docílit.

    OdpovědětVymazat
  21. Já ho měla, a zas tak špatný jak říkáš není, spíš mi přijde že si trošku zaujatá. Mě ze začátku také trošku vadilo že jsou v něm třpytky ale je to o zvyk. Teď ho používám skoro pořád, řídký není teda vůbec,na obličeji mi vydržel celý den. Chyba bude asi na jiné straně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šmarja už čtu asi pátej tvůj komentář na dalším blogu kterej je naprosto hloupej. mia vůbec ani nic o třpytkach nemluvila a kdybys sledovala její blog, nepsala bys, že je zaujetá. že ti sedí je věc jinččí, to je normální že každýmu sedí něco jinčího ale jako že tvrdit že tomu mia nerozumí nebo je vadná je směšný sassenko s ukazkovym obocim

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Nikdo neřekl že je vadná a že tomu nerozumí. Nejdříve si zameť před svým prahem.

      Vymazat
    4. přesne anonyme,hrozna dilina ta holka(taky ji vidim všude) všechno všechny kritizuje a myslí si,že je nejkrásnější....přitom uplnej opak a ještě to hrozný oblečení...

      Vymazat
  22. zatím jsem nezkoušela a ani asi nechci :(

    OdpovědětVymazat
  23. Krém na nohy...dobrý nápad :DD

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Taky jsem se na něj dívala ale nakonec jsem si ho nekoupila a říkám si že jsem dobře udělala :). Jenže hledám nějaký dobrý tónovací krém, nemáte kdokoliv nějaký dobrý tip? Je dobrý BB cream od Garnieru nebo se vyplatí jít do dražšího BB creamu od Clinique? Díky všem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych brala nějaký jiný tip :)... Od jakékoli značky :)

      Vymazat
  25. mám ho doma je hroznej no :D
    ale na ty nohy, to je dobrej nápad díky!!:D

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní29.07.12 0:36

    Mě zase celkem vyhovoval není to zase nic extra to neříkám,ale zas nejhorší taky ne měla jsem i horší.ale je fakt teď na léto,že nevydrží celý den matný ale to asi pomalu žádný jinak máš super články jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Když jsem byla v pátek na nákupech, tak jsem se stavovala v dm pro nějaké věci. Koupila jsem si krém a vedle právě byl ten tónovací krém a docela dost jsem o něm přemýšlela. Ale pak jsem si řekla, že i když je to levné, tak na tomhle šetřit moc nechci, přeci jen když to nezabere, můžu to rovnou vyhodit.. A po tvé recenzi jsem ráda, že jsem ho nekoupila.. :) :D
    http://nicole-bonne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. V dmku už jsem po něm v regálu také pokukovala, ale nakonec dobře, že jsem si ho nevzala... :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. haha, na nohy! to mě pobavilo, ale asi je to rozumné využití, pokud to člověk hned nechce vyhodit (což jsem zjistila, že si to raději budu schovávat někde vzadu v šuplíku a proklínat se za to, že jsem si koupila zase nějaký výrobek, co mi nesedl a pořádně jsem si ho "neprověřila", ale nemám to srdce vyhazovat to :D)

    OdpovědětVymazat
  30. Nějaký tónovací krém sháním, tak vím, že tento určitě ne :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Na fotce ale vypadá dobře a i vypadá, že hodně kryje... Ale co se týče výdrže - věřím, levné make-upy a tónovací krémy většinou nevydrží skoro nic.

    OdpovědětVymazat
  32. Měla jsem v plánu si ho pořídit :D No aspoň ušetřím :) A to, že ho budeš používat na nohy mě vážně pobavilo !! :D

    OdpovědětVymazat
  33. miluju tvé posty, ale občas mě stojí dost peněz pokud recenzuješ dobré přípravky, nenechám si je totiž ujít....:)

    vacantfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Mám ho taky a zklamal mě, u tebe na fotkách vypadá, že ti udělal pěkný tón pleti, na mně není barevně vidět vůbec, a to jsem světlá, pokud ho nanesu v jedné tenké vrstvě, tak to jde, ale pokud chci vrstvy dvě, nebo pokud víckrát přejedu jedno místo při roztírání, tak se mi okamžitě začnou dělat žmolky a je po parádě.

    Jinak spoustu ostatních výrobků od Baley mám moc ráda, myslím, že není potřeba ohrnovat nos hned nad celou značkou, jako to dělají některé komentující.

    OdpovědětVymazat
  35. Tyy jo...podle fotky kryje docela dost:)teda aspoň já vidím, kolik pih ti zmizelo:Dale jestli z obličeje slejzá, tak je to naprosto k ničemu. Škoda, protože jsem si na léto chtěla nějaký tónovací krém zakoupit, protože pod mým Rimmelem je to dost děsný v létě:). Já bych chtěla mít pleť jako ty:D!

    OdpovědětVymazat
  36. sice ho hodnotíš jako propadák, ale na tobě? vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  37. Mě teda taky zklamal. Očekávala jsem od něj víc. Na mě vůbec není vidět, ani když ho dám víc a navíc se hrozně drolí, když ho chci rozmazat třeba do vlasů. Vyhozené peníze, ještě že ty máš tak dobré nápady a budeš ho používat na nohy, což já od tebe okopíruju :D Takže děkuji:D

    OdpovědětVymazat
  38. že jo mám stejný názor a mě teda hrudkovatí extrémně !

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní30.07.12 8:17

    já jsem si tento krém koupila už někdy v březnu, ale zrovna o víkendu jsem ho použila, pže jsme byli na celý víkend na akci u vody ... a je pravda, že co by měl splňovat moc nesplňuje, žmolky pak udělá při větším roztírání ... ale krásně voní, je příjemný a po lehkém zmatnění pudrem je do přírody úplně ideální :-) znám lepší tónovací krémy, ale je to jen tón. krém, nemůžete od něj chtít zázraky, ostatně každá věcička je na něco dobrá, vše má + i - :-)) nehledě na fakt, že třeba BB Garnier je drahý a tato kiwi Balea levná, ale účinky mají skoro podobné, takže fakt, že co je drahé je supr není vždy až tak správný ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  40. no veru... vyzera to biedne...

    OdpovědětVymazat
  41. chtěla jsem si ho koupit a jsem ráda,že sem si přečetla tvou recenzi a tudíž nevyhodím zbytečné peníze, ikdyž s firmou balea jsem většinou spokojená

    OdpovědětVymazat
  42. Nejlepší je podle mě ten od Dermacolu. :) Baleu jsem ve staré verzi používala kdysi a pořádně mi zaneřádila pleť. =/ Ale je pravda, že na tobě vypadá dobře. :)
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. tonovacie kremy nemam rada, resp. im nedoverujem, lebo podla mna maju len minimalnu vydrz...to ovela radsej si zmiesam hydratacny krem s normalnym make upom a vysledny efekt je ovela lepsi..

    OdpovědětVymazat
  44. Ja mela od BAlea ten druhy tonovaci krem a to byl teda humus! Nemam absolutne nic pozitivniho, co bych k nemu rekla. Davala jsem mu porad sanci, ale ne ne, neslo to, letel do kose! Strasne se roztíral, delal mapy, supinky a byl strasne tmavy, i kdyz byl pro svetlou plet. Dokonce jsem ho zkousela i na nakremovany oblicej :-D

    OdpovědětVymazat
  45. ale na tvojí pleti vypadá dobře, já ho mám tedy ráda :-) svěží letní krém na obličej :-) P.

    OdpovědětVymazat
  46. Skvěle využítí si mu vymyslela :D :).

    OdpovědětVymazat
  47. Myslím si že BB cream a tónovací krém o Balei není moc dobrý i když asi kvlaita odpovídá ceně.


    Poslední šance u mě na giveaway! www.michelbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Tento krém vůbec neznám a ani jsem ho nezkoušela a asi ani nevyzkouším :DDD

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  49. Někomu vyhovuje..někdo ho nenávidí.Každý máme jiný typ pleti..slyšela jsem na něj více chvály než toho zlého.Každopádně bych ho i ráda zkusila..navíc..za těch pár kaček proč ne? :D

    OdpovědětVymazat
  50. Mam ho taky. Mne zmolkuje uz v prvni vrstvě. Takze diky, na nohy bude super... :-)

    OdpovědětVymazat
  51. také ho mám a psala jsem na něj rencenzi na mem blogu, uplně s tebou souhlasím škaredě žmolkuje a nevyhovuje mi :))

    OdpovědětVymazat
  52. na to že baleu miluju, tak tónovací krém bych si ale od této značky nekoupila, ještě po tvé recenzi :) já jsem si v týdnu koupila v dmku tonovací krém od značky alverde :) na jednom blogu, už bohužel nevím na jakém jsem u jedné slečny četla že je fajn, tak sem řekla že ho vyzkouším. tak uvidíme jaký bude.. určitě o něm pak napíšu :)) také má 50ml a stál 50kč :) jinak ale balení baley zase nezklamalo..maji nejhezčí design :))

    OdpovědětVymazat
  53. koupila jse si od Baley tonovací krém v odstínu natural, jednou sem si ho nanesla ale má hutnou konzistenci, plet mám možná sjednocenou ale nejsem si jistá zda vypadám pak flekatě nebo ne, pořád jsem to kontrolovala...stejně sem si to nakonec setřela micelárkou.....ted nevim co s tim :(...nevyhovuje mi ta konzistence

    OdpovědětVymazat
  54. Já mám tento BB, ale asi aktualizovanější, bo má vůni mučenky a trochu jiné balení. A jmenuje se BB krém. No BB to není ani omylem, je to jen tonovací krém, ale mně tedy naprosto vyhovuje a mám už několikáté balení :). Hezky sjednotí pleť, nekryje, což je pravda, ale já stejně vždy použiju kdyžtak ještě korektor. Navíc krásně voní a je lehký, na léto paráda :). A vzhledem k mé brigádě v zoo u rejnoků je to ideální, protože jedno čváchnutí vody a stejně má člověk make-up v háji, takže bych si na brigádu stejně nedávala nic dražšího. Ale tohle mi fakt perfektně vyhovuje :).

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡