STOP suché pokožce: King of Skin od Lush

Naše pokožka je neustále suchá, až nás od šupinek svědí nohy, ale my jsme taaaak líné se mazat. Je to hrozná nuda a když už, o pravidelnosti se též moc nedá mluvit. To je alespoň můj případ. Jsem důsledná v mazání svých rukou a pravidelně si také mažu hýždě a stehna tělovým máslem od Dermacolu (podle mě zabírá!), ale všechno ostatní maximálně párkrát vyzkouším. Tento tělový kondicionér je hlavně pro všechny lajdáky. Ze zdlouhavého večerního mazání udělá příjemnou pokoupelovou rychlovku a výsledek bude stejný, ne-li lepší.

Jmenuje se KING OF SKIN /král pokožky/ a je od značky Lush. Za 75 g zaplatíte 225 Kč.

Co to je a k čemu to je? Jak už jsem zmínila, jde o tuhý tělový kondicionér, tedy tělové mléko v pevném skupenství. Jde o veganský výrobek vyrobený z másel, bio ovoce, olejů a dalších dobrot, které najdete v přírodě (celé složení najdete tady). Dokáže krásně hydratovat a provonět pokožku těla, že už ani nemusíte používat žádné pleťové mléko nebo tělový krém.

Jak se to používá? King of skin použijte po sprchování nebo po koupeli. Stačí mít trochu vlhkou pokožku a jezdit s ním po těle, jako s voskovkou po papíře. Poté stačí tělo opláchnout vodou a jemně se osušit v ručníku nebo županu. Je vyrobený speciálně tak, aby se jemně rozpouštěl až v teple lidských dlaní, takže se nemusíte bát, že by se Vám rozpustil v krabičce. Je velmi jemný, takže se nebojte, že by Vás poškrábal. Má se používat jednou za pět dní, ale je to na Vás.
Nevím proč, ale samotný mě v obchůdku ani na eshopu nezaujal. Dostala jsem ho, jako dárek za nákup od Lush víl (poradcům se říká víly a skřítci, jelikož pracuji vlastně v přírodě:)). Jsem tak ráda, že mi darovaly zrovna tento výrobek, protože jsem z něj opravdu nadšená. Nikdy by mě nenapadlo, že s ním budu tak spokojená.

+ voní mi po citrusech a jemně po nějakém koření, vůně je nenásilná, opravdu příjemná
+ pokožka je po aplikaci nádherně hebká, hydratovaná, skoro jako nová
+ rychle se vstřebává a není mastný
+ ideálně mi padne do ruky
+ rychle uschne a můžete ho hned uklidit na příští krémování

- údajně vydrží 8-10 umytí, proto si ho snažím šetřit a používám ho jen na nohy, aby mi vydržel déle (v Lush fóru se často doporučuje, aby se rozřízl na polovinu)

Můj verdikt: Výrobek splňuje, co slibuje naprosto dokonale. Úžasně voní a snadno se s ním krémuje. Možná by mohl být levnější, když nevydrží tak dlouho, jako tekutý hydratační krém, ale já věřím, že když s ním nebudu moc plýtvat, tak mi vydrží o něco déle. Jsem si stoprocentně jistá, že až mi dojde, pořídím si ho sama znovu, a proto získává všech pět polibků. 




Už jste King of Skin zkoušeli? Nebo jste zkoušeli nějaký jiný z tělových kondicionérů? Já mám doma ještě jeden, ale ten jsem si koupila teprve nedávno v Německu, takže ho před recenzí ještě dostatečně ozkouším. 

61 komentářů:

  1. Taky mazání nohou flákám, vypadá moc dobře, akorát škoda toho množství .)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi ho taky vyzkouším. Mám strašně suchou pokožku a pokud doopravdy funguje, tak mi snad pomůže. :) Vypadá to fakt zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu zajímavě:-) pro mě novinka. Ale ta cena... za takové "mýdelko" :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lush má opravdu kvalitní výrobky a vyplatí se investovat :))

      Vymazat
    2. A kvalitni po jake strance? Ja bych o ucincich jejich vyrobku tedy polemizovala! Podle me je to jen obrovska reklama a davy fanynek, ktere neresi co si kupuji za jakou palku, ale hlavne ze to je Lush a ze jim to prodala vila:)

      Vymazat
    3. Anonyme 11:38, taky mám u většiny výrobků Lush pocit, že jsou to jen předražený krámy do baráku. A kondicionér na tělo obzvlášť.

      Vymazat
    4. Anonymní21.06.12 0:22

      Me zaujalo ze jsou Eco-friendly, Vegan atd. Ale po par zkusenostech uz nikdy vice. Vsechno je to tak prevonene, to se mi k tomuhle typu kosmetiky vubec nehodi... A navic ty ceny.....

      Vymazat
    5. Výrobky LUSH jsou opravdu dost předražený, nicméně když se koupí na UK stránkách, není to taková pálka a s některýma z nich jsem byla opravdu dost spokojená...Je pravda, že mají silnej marketing, ale i tak je mi filosofie značky dost sympatická.

      Vymazat
  4. To je taky můj případ. Určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  5. ja jsem taky na tyhle vec hrozne lina a zachranily me sprchovy kremy od Ziajy, je to sprchovy mliko a krem po sprse v jednom, navic kdyz se clovek jenom zabali do zupanu, jeho ucinek se znasobi... od ty doby nepouzivam nic jinyho :)) ikdyz veci od Lushe vypadaji zajimave a taky jsem si prosla tim obrovskym nadsenim z prvnich kousku, tak nejak me to preslo a vratila jsem se k normalni kosmeice:)
    jeste takova poznamka - jsem citlivka a alergik a prirodni se zdaleka nerovna vhodne pro citlivou pokozku.. coz jsem si asi trochu myslela, kazdopadne pak mi nektere jejich pripravky udelaly na tele celkem paseku... ale to jenom na okraj :)

    http://www.ivetsperspective.com/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se hodí vědět. :) Je jasné, že 100% přírodní věci mohou být i agresivní. Ještě, že existujou vzorky a v Lush s nimi nešetří. Moje pokožka tedy snese skoro všechno, kromě Vichy teda, ta značka mě doslova nemá ráda, proto se jí už raději vyhýbám.

      Vymazat
    2. To určitě, já se po jednom z krému od Lush brutálně osypala a to nemám citlivou pleť a nějakou alergickou reakci jsem snad v životě neměla :)

      Vymazat
    3. Myslela jsi tenhle http://www.ziaja.cz/offer/produkty/t_lo/sprchov__kr_my,prod:kakaov__m_slo_sprchov__kr_m.html ?
      Děkuji
      Anna

      Vymazat
  6. vyzerá úžasne, LUSH kozmetiku mám hrozne rada!! Ja som tiež strašne lenivá natierať si pravidelne celé telo, toto vyzerá ako super vecička!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je můj velký oblíbenec, vůbec se pak nemusím mazat krémem a pokožka je po něm nádherná!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo! :) Mně se dokonce zdá, že mi nohy zůstanou hebký i tři dny.

      Vymazat
  8. Jsem ráda, že nejsem sama lajdalák :-D Mám to stejně s tou pravidelností, přitom moje pokožka vyloženě vyžaduje promazávat, protože je dost suchá. Díky za tenhle tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam velmi suchu pokozku tak si kazde rano po sprche nakremujem uplne kazducku cast tela. Zaberie mi to mozno dve minuty, a to pouzivam 4 rozne kremy. Tento vyrobok od Lushu mi prave nepride velmi prakticky, podla mna to da viac roboty nez sa proste natriet lebo to treba potom este zmyvat, no ale kedze sa to pouziva raz za tyzden tak to nie je take tragicke.. Podla mna natieranie je len otazkou zvyku, ako aj odlicovanie a vsetky ostatne kozmeticke navyky.

    OdpovědětVymazat
  10. KoS miluju, je to jedna z mých nej věcí z Lush, ale kvůli té ceně a rychlému úbytku si ho kupuju jen hoodně minimálně. Ale pravda je, že je fakt skvělý!

    OdpovědětVymazat
  11. Jooojo pravidelné mazání je i můj problém :X nohy si většinou mažu až když je to opravdu už akutní :X Já měla kdysi z Lush - Našlehané mandličky do sprchy a to bylo také super a hlavně praktické, ale už je nevyrábějí takže nic ... na tuhle vychytávku jsem tam už také koukala, ale moc se mi nezamlouvá, že je takhle ve formě "mýdla" bylo by lepší kdyby byl v kelímku :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. Říká odbornice! Jsem jedině ráda, že jsi zrovna Ty spokojená:)

      Vymazat
  13. King of Skin jsem měla, a měla jsem ho hodně ráda, akorát jsem ho používala jako klasický kondicionér na vlasy - namazala jsem se ještě ve sprše, nechal a chvíli působit, osprchovala (ale moc se toho nesmylo, protože je jakoby mastný, že ;) - asi jen pro ten pocit) a kůže po něm byla skvělá. Vydržel mi celkem dlouho 8-10 umytí je podle mě málo, mně vydržel určitě aspoň 15.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem jedině ráda. No a na vlasy to mě teda nenapadlo a není to vůbec špatný nápad, jelikož promastit suché konečky se jednou za čas hodí:)) Díky!

      Vymazat
    2. Já bych řekla, že In your face to nemyslela tak, že by si to patlala na vlasy, ale že ho používá stejným způsobem jako kondicioner na vlasy (tedy aplikovat, chvilku počkat a hned umýt...(pokud se mýlím, sorráč ;) )

      Vymazat
  14. Děkuju ti pěkně, už nevím na co dřív si šetřit a ty mi to neusnadňuješ :)) fajn tip, určitě se na něj korunky najdou :)

    http://my-white-book.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě to mrzí, ale zároveň i hrozně těší. :DD:)

      Vymazat
  15. To vypada uzasne!!! Moc se mi to libi, to bych potrebovala! :))

    Fashionpuding.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá zajímavě:) nožkám jsem se naučila dopřávat každodenní péči, chuděry po celodenním chození si to vážně zaslouží:D ale to bylo přemlouvání než jsem se k tomu dokopala:D:D

    OdpovědětVymazat
  17. Takže místo toho, abych se po sprše utřela a namazala krémem, tak se umyju, utřu, použiju King of skin a zas umyju a utřu. Jooo tak to mi ulehčí práci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi špatně pochopila, to by bylo dost ujetý. :DD Nemusíš se utírat a mazat a pak zas mýt a utírat. KoS se používá normálně při sprchování na mokrou pokožku, pak to jen jemně osprchuješ, vylezeš a tadáá, hotovo. :)

      Vymazat
  18. ať žije lenost, haha :D vypadá to dost dobře, mám to totiž úplně stejně jako Ty :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahooj, chtěla bych se zeptat, jak jsi k dárečku od víl přišla? Jestli jsi byla přímo v obchodě nebo poštou? Protože při osobním nákupu v Palladiu dostávám pouze vzorečky, o které se řeknu, tak mě to zajímalo.. :D Děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pradlenko, byla jsem v obchodě. Nikdo tam nebyl a strávila jsem tam asi půl hodiny. :DD Byla tam jen jedna poradkyně a se vším mi poradila. Nakoupila jsem něco přes tisícovku a víla mi přibalila tento dáreček. :) Bylo to poprvé, jinak jsem dříve také dostávala jen vzoreček, o který jsem si řekla.

      Vymazat
  20. můj nejoblíbenější Lush výrobek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj zatím taky! :) Jsem ráda, že jeho pozitivní účinky nevidím jen já.

      Vymazat
  21. ten by som rada vyskúšala. :)
    tiež som dosť lenivá krémovať sa :D ruky ešte ok, ale nohy a celé telo a ešte k tomu pravidelne? komu sa chce,že? :DD

    OdpovědětVymazat
  22. King of Skin mám ráda, ta vůně je moc pěkná, já cítím spíš takový krémový banán. Ale ještě radši mám Buffy, která funguje i jako peeling, takže dvě mouchy jednou ranou :) Ale teda už ani nevím, kdy naposledy jsem k nákupu v Lushi dostala takovou pozornost. Pamatuju si, že před třemi lety jsem dostala celý zabalený dárek s původní cenou asi 800, z toho jsem byla vyjevená ještě dlouho, a pak jednou jsem dostala krémovou koupel, ale od té doby kde nic tu nic, maximálně nějaký ten vzorek. Ale nenakupuju tam kvůli věcem zdarma, ale kvůli fungujícím a voňavounkým výrobkům, takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  23. To se mi moc líbí, vypadá to zajímavě!

    aly-beauty-life.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Tvuj clanek presne dopovida memu nazoru :-)
    A mne vydrzi i tak 20 umyti kdyz s nim prave setrim. Vydrzi fakt dlouho.
    Jinak vyjadrila bych se k zapornym nazorum na lush, ze stejne tak jako nekdo tu kosmetiku nenavidi, tak i miluje. Hlavne to nechce mit kecy, ze ja na to nemam, ale vyzkouset to a poznas. Kdy to nechces vyzkouset tak ale pak nemej reci jestli to za ty penize stoji nebo ne, to uz posoudi zkuseni. :-) Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní21.06.12 9:40

      V mem pripade ale nejde o to, ze bych na to nemela. Od Lush jsem si nakoupila nekolik produktu. Ale zadny za tu cenu proste nestal. Klidne utratim i mnohem vic, ale na kosmetice, ktera opravdu funguje a z jejiz vune se mi nebude po par tydnech delat zle... Takze nevim, kde si vzala, ze to tady hodnoti nekdo, kdo nic nevyzkousel... A koho myslis temi zkusenymi? Miu, ktera ti bude tvrdit, ze vsechny vyrobky jsou od Lushe neskutecne kvalitni? Prosimte:)

      Vymazat
    2. No vidis a mne se z vune zle ani po mesici nedela a produkty za ty penize staly. Co clověk to nazor. :-) To mia ani netvrdi zkratka ji zrovna king vyhovuje a aby ne -> je to jeden z nej vyrobku.
      Navic si myslim, ze mia neni z lushem jeste nejak zkusena, ale jeji recenze jsou pravdive, zatim me nezklamaly.
      Erika :-)

      Vymazat
  25. Značku Lush miluju, ale King of Skin jsem ještě nezkoušela, ale protože ho všichni hrozně vychvalují, tak si ho asi taky koupím :)

    OdpovědětVymazat
  26. Zrovna mi dochází Buffy, a přemýšlím, čím ji nahradím :)) Znova už ji nechci, docela mě začala otravovat ta její vůně....ze začátku se mi hrozně líbila, ale už jsem se jí asi nabažila dost :D

    OdpovědětVymazat
  27. Do Lush se už chystám delší dobu! Mám jejich kosmetiku hodně ráda. Mám od nich hodně mýdel a jsem s nimi moc spokojená. Děkuji za seznámení s King of skin. Díky tomu, že hraju tenis a přes léto trávím xx hodin na přímým sluníčku, tak je moje kůže vysušená úplně maximálně i když ji mažu opalovacími krémy a následně poopalováky a po každé koupeli. King zkusím a doufám, že mi pomůže, protože už začínám být z pokožkou na nohou dost nešťastná!

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to moc zajímavě. Já jsem tenhle produkt ještě nezkoušela. Už dlouho jsem naučená se po každém koupání celá namazat krémem, takže mě to zatím ani nelákalo. Recenze je pěkná, King of Skin mě zaujal, tak ho určitě někdy vyzkouším ať můžu dát průchod své lenosti a na nějakou dobu krém vynechat :D

    OdpovědětVymazat
  29. Mio, prosím tě, kde ho skladuješ, existuje na něj plechovka? Trochu mě od něj odrazuje právě to mini množství použití..:(

    OdpovědětVymazat
  30. skvělý beauty post!
    krissfashionstyle.blogspot.co

    OdpovědětVymazat
  31. ááááááááá, tak teď jsi mě asi zlákala! jsem přesně ten lenoch, co by se měl mazat denně a dělá to tak jednou týdně. tohle zní vážně líp ;-)

    OdpovědětVymazat
  32. Jéé, to musí byť super..vyzerá to uplne užasné..

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné recenze, s Lush zatím nemám žádné zkušenosti. Jinak děkuji moc, že jsem na tvém bloglistu, nesmírně si toho vážím :)!

    OdpovědětVymazat
  34. S týmto vyrobkom som ešte nemala to šťastie sa stretnúť.aj ked by sa mi dosť zišiel,v tomto teple mam hroznee suché nohy :) ale ked pôjdem zase najbližšie do Viedne,tak si ho určite kúpim,pretože vyzerá dobre :):)

    PS: pozrieš si prosím moj blog? :) http://brunette-rules.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  35. Copak to máš za krásný lak na nehtech? Ten chci <3

    OdpovědětVymazat
  36. Strašně trpím na šupinky na nohou hlavně v létě. Já si je tedy pravidelně mažu různými krémy. Nedávno jsem vyzkoušela nějaký přírodní olejíček popravdě ani nevím z čeho měla jsem totiž jenom tester na kterým nebylo nic napsáno a nohy mi vydrželi několik dnů bez šupinek, takže musím zjistit jak se jmenoval a koupit si ho.
    Ale chtěla bych vyzkoušet i tento výrobek. U mě je jenom problém se k němu dostat jsem z malého města, takže si budu muset vyjéct na nákupy. :D

    OdpovědětVymazat
  37. tak o tomhle slyším poprvé, ale vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  38. jo tak to asi vyzkouším :-) moc se mi to líbí, děkuju za tip

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Mio :) Souhlasím s tebou, tento kondicionér je opravdu skvělý, popravdě mám už druhý a je to jediná věc který mi pomáhá se suchou pokožkou :). Ps: ta malá zmínka o Německu na konci článku, nechtěla by si někdy napsat článek o tvých nejoblíbenějších nákupních centrech, pasáží atd. ? :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak takovou sbírku ti závidím, Mio! :)
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Zatím jsem ho nezkoušela, ale určitě si ho koupím!

    OdpovědětVymazat
  42. Anonymní02.07.12 8:30

    Ahoj Mio, jsem úplně stejný Lush-závislák jako Ty :), začínala jsem asi jako všichni balistikami a mýdly....no, pak k mýdlům ještě sprcháček, k němu krém na ruce a tělový pudr, pak ještě tonikum, roládku na odličování, odličovací mléko a krém na obličej, pak celou řadu na vlasy...až jsem se přistihla, že vlastně nepoužívám téměř nic jiného :-D. King of skin mám taky a jsem s ním strašně spokojená, taky jsem líná se mazat a tohle je moje záchrana - a to doslova. Nádherně provoní pokožku, krásně ji ošetří a mazat se s ním je zábava, pak jen vylezu z vanu a frrrr pryč, žádný hledání krémů a mazááánííí. Prostě ho miluju :-*. Jesika

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡