Oblíbené výrobky za měsíc květen 2012


1) Fixační sprej na make-up - Studio - EyesLipsFace (elfkosmetika.cz)
Netvrdím, že tento fixátor dovede zázraky, ale mně slouží, jak má. Po celkovém nalíčení stačí zavřít oči a jednou až dvakrát sprej stříknout na obličej. Make-up pak drží mnohem lépe a neztrácejí se barvy. Často jsem četla v recenzích, že smrdí, mně ale kombinace Aloe Vera, zeleného čaje a okurky naopak příjemně voní. 

2) Photoderm SKI - Bioderma
Jde o jemný krém na tvář a balzám na rty s velmi vysokou ochranou SPF 50+ v jednom. Jelikož mám alergii na slunce, slouží mi jako výborní pomocník hlavně přes léto a svou menší velikostí je ideální i na cesty a do kabelky. Je jemně parfemovaný. Cítím z něj pomeranče. 

3) Bright crystal parfémovaný tělový krém - Versace
Tento poklad jsem si šetřila, protože tu vůni miluji, ale mám spoustu levnějších dobrých krémů a byla by škoda jej hned vypotřebovat. Po roce ,,škudlení" jsem si uvědomila, že se krémy nemají moc dlouho schovávat, protože se samozřejmě, jako všechna kosmetika, kazí. Tak ho tedy používám a náramně si ho užívám. Má, stejně jako parfém, tu nejsmyslnější vůni a viditelně hydratuje pokožku. Avšak je ho jen 100ml. :(

4) Duo tvářenka - 2 - Dermacol
Krajková tvřenka v broskvovo-růžovém odstínu je velmi dobře pigmentovaná, jemně voní a ačkoliv je matná, tak obsahuje malinké třpytky. Používám ji ráda ke studenějším stínům, protože je spíše teplejší, a tak se s nimi pěkně doplňuje. 

5) Noční růstové sérum v řasence - Dermacol
Při pravidelném používání slibuje až 3 mm navíc, což můžu potvrdit. Nanáším jí na řasy skoro každý večer a mé řasy jsou silnější a o nějaký ten milimetr delší. Mám ještě takový tip - pokud potřebujete urychlit dorůstání obočí, natírejte jej společně s řasami na noc a uvidíte, že i tam bude sérum fungovat! .)

6) Lip appeal lesk na rty - 030 Sweeten up! - Catrice
Poslední dobou mimo rtěnek koukám i na přirozené ,,šťavnatě-vypadající" lesky na rty. Tento je velmi přirozený. Má světle růžový odstín, ovocně voní, má velmi dobrý houbičkový podlouhlý aplikátor a výdrž není vůbec špatná. Jediné, co mi na něm možná mírně vadí, je ta vůně, která je možná až moc intenzivní. 

7) Gelový oční krém Sensibio Eye - Bioderma
Zaměřila jsem se na oční krémy, protože jsem zjistila, že jsou opravdu užitečné nejen na vrásky. Vyhlazují oční okolí a tím jej připravují na aplikaci korektoru/make-upu a ty pak déle drží ve stejném stavu, jako po nanesení. Gelový krém Sensibio je velmi lehký a jemný. Není parfemovaný a je vhodný i pro citlivou pleť. Můžete jej používat, i když nosíte kontaktní čočky. Má se aplikovat jednou až dvakrát denně. Pokud ještě žádný oční krém nevlastníte, mohu Vám jej jedině doporučit. 

8) Zvláčňující tělové mléko s vůní vodního melounu - Dermacol
Miluju melounovou zmrzlinu a melounovou vůni. Vůně tohoto tělového mléka je opravdu velmi intenzivní a příjemná mému okolí. Je dost hydratační a má regenerovat pokožku. Já si jej pořídila hlavně kvůli melounové vůni a opravdu jsem nešlápla vedle. 

9) Make-up Hello Flawless! Oxygen Wow - BeneFit
Vzorek make-upu jsem dostala v parfumerii Sephora. Toužila jsem jej vyzkoušet už dlouho a dostala jsem plný kelímek, takže jsem jej mohla pěkně otestovat. Můžu Vám říct, že je to jeden z nejlepších make-upů, které jsem kdy měla na pleti. Podle makeupalley sice není úplně top třídou, ale dobrý je. A pro mě je výborný. Výborný jako korektor i pěkně krycí make-up. Vyhovuje mi po všech stránkách, ať už výdrží, jemností, vůní nebo odstínem. Větší recezi i s odstíny můžete vidět tady u Karen.

10) Paletka čtyř očních stínů - HK02-01 POP MARKET - Hello Kitty (Sanrio)
Mám jí asi už rok, ale přišla jsem jí na chuť až teď s blížícím se létem. Mohli jste ji vidět v akci v předešlém článku. Barvy jsou trochu divoké, ale pěkně pigmentované a odstínem zajímavé (hlavně zelená). Aplikátor nic moc, ale ten většinou nikdy u stínů nepoužívám (tím chci říct, že používám své štětce na oční stíny), ale obsahuje velké zrcátko a balení je hezké a jednoduché se stříbrnou kočičkou. Možná trochu dětinské, avšak uvnitř najdete kvalitní stíny pro všechny věkové kategorie. Rozhodně patří do mých oblíbených výrobků za měsíc květen. 


A jaký je Váš top výrobek měsíce? Vlastníte nějaký z uvedených výrobků? :)


50 komentářů:

  1. Po tom séru na řasy pokukuji už dlouho. Bohužel jsem četla i záporné reakce a bojím se zklamání :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tvářenka od Dermacolu vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten fixačný sprej od ELF mám a podľa m§a strašne smrdí ale keď sa nanesie tak po chvíli prestane.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Na tělové mléko od Dermacolu budu muset mrknout, meloun naprosto zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. přesně to samé můžu o séru říct taky, taky ho používám i na obočí :)) super tipy!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si lepší věci škudlím na příležitosti:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty musíš být opravdový blázen do kosmetiky :) To myslím samozřejmě jenom dobře.
    Máš moc hezký blog!

    OdpovědětVymazat
  8. Mám melounovou tělovou emulzi Balea a miluju ji :)) Ta vůně je božská a emulze sama osobě vůbec není špatná, mám po ní hebkou kůži :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek .
    Jásala jsem ,když se objevil Tvůj nový článek .
    Jsi fakt výborná ...

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, moj naj majovy vyrobok je miceralna voda od Avene. je uzasna ako aj od Biodermy :) a z tvojich veci ma zaujali 1,2,5,7,8 a 9 :)
    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. sérum od Dermacolu si nemůžu vynachválit! :) používám ho pravidelně už snad dva měsíce a výsledky jsou vážně vidět :)

    OdpovědětVymazat
  12. škoda že už nepíšeš ceny výrobků :-/

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělá recenze, přemýšlím o tom očním krému. Melounové tělové mléko mám taky a nemůžu se té vůně načichat! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nejspíš vyzkouším to noční sérum od Dermacolu:), dík za tip, a duo tvářenka patří také k mým oblíbeným.

    OdpovědětVymazat
  15. Mio, super článek! Ten meloun od Dermacolu mě opravdu láká!

    Zvu Tě na VOŇAVOU GIVEAWAY S LUSH:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  16. Sprej na makeup mám taky a patřím k těm, kterým vůně nevoní. Jinak tu krajkovou tvářenku od Dermacolu plánuji vyzkoušet, moc se mi líbí barvy :)

    OdpovědětVymazat
  17. Můj top výrobek za květen je Balea kakaové máslo na tělo, jednak ůžasně, božsky voní a také skvěle hydratuje! A taky vlastním lesk od Catrice, ale jen v jiném odstínu ( Daddy´s girl ) a je super. Máš moc hezký blog!!! :) Teším se na další články.... :D

    OdpovědětVymazat
  18. Nemám z toho nic, ale to sérum na řasy si už konečně musím také pořídit :) Jinak mé oblíbence za minulý měsíc se chystám až zítra dát na blog ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to už si běžím pro krém na oči a zvlhčující tělové mléko! :)Děkuji za tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný článek :-) Já mám z těchto věcí jen tvářenku. Ale dost jsem přemýšlela tom, že bych si koupila tu prodlužující řasenku, ale žádnou recenzi jsem na ni neviděla, tak ti děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Nalákala si mě na to sérum - must have! A vůni melounů strašně miluju. Vím, že když si pořídim podle tebe nešlápnu vedle :).

    OdpovědětVymazat
  22. Dakujem za tipy,velmi dobrý článok (:

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Nic z těchto výrobků nemám,ale chystám se na nějakou bázi pod make-up. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mám tedy podobné věci! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Paletka Hello Kitty je úžasná :) Ale to je pre mňa takmer všetko s HK :D Ja som si tento mesiac obľúbila farebný balzam na pery GOSH :)

    OdpovědětVymazat
  26. Milujem všetky melónové chute a vône :),do teraz som na melónové telové mlieko natrafila len u značky Balea ale už presne viem že musím vyskúšať aj toto :D

    OdpovědětVymazat
  27. Zaujal mě první výrobek. Jestli budu někdy ještě objednávat z elfu, tak si ho asi pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuju za tipy :) Hlavně mě zaujal ten fixátor make-upu od ELFu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Pekný príspevok :) Aroma Ritual mám aj ja ale čokoládovo- pomarančový a som spokojná !

    OdpovědětVymazat
  30. Hezký článek :) vlastním od Biodermy ten Photoderm (SPF 50+) ale AR - proti žilkám :)

    http://my-white-book.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Zde jsou moje oblíbené produkty za měsíc květen :) http://i-dove.blogspot.cz/2012/06/novinky-za-mesic-kveten-2012.html

    OdpovědětVymazat
  32. ten elf naozaj smrdi :-D mozno zi zo tak zatial nepride, mne tiez najprv nevadil ale potom nejako zacal z nicoho nic smrdiet :-D

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkné recenze. Pokud to sérum od Dermacolu funguje, tak ho vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní04.06.12 9:21

    To sérum na řasy sem měla asi před půl rokem a ty řasy mi nenarostli, jen když jsem to používala tak ráno je sérum ještě na řasách a když si pořádně neomejete oči,tak to tam zůstane a pak samozřejmě vypadají delší, kor po další vrstvy řasenky

    OdpovědětVymazat
  35. Zaujala mě tu Bioderma Ski,mám také pokožku citlivou na sluniíčko, ale pouze ve výstřihu, tak by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  36. To sérum na řasy mě zaujalo už dávno, ale ještě jsem ho nezkoušela. A po těch stínech se musím podívat =)

    OdpovědětVymazat
  37. mám ráda dermacol a tělový krém vyzkouším! sérum mám už hodně dlouhou dobu, ale hodně ho zapomínám pravidelně nanášet na řasy, takže rozdíl nijak nevidím:/ jinak podobné sérum najdete třeba od značky loreal, je taky skvělé!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. To sérum na růst řas opravdu funguje, nejdřív jsem byla skeptická, ale přesto jsem si ho koupila - udělala jsem dobře. Cena je dobrá, funguje mi to na řasy i na to obočí :-D

    OdpovědětVymazat
  39. Nejvíc mě zaujalo tělové mléko od Dermacolu, miluji melounové vůně:) Jinak mým květnovým favoritem jsou tekuté linky od Essence. Mají fakt vychytaný aplikátor, který jsem nikdy předtím neviděla a vyhovuje mi mnohem víc než štěteček nebo fix. A s výdrží jsem taky nadmíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  40. tu noční řasenku od Dermacolu mám též, pořídila jsem si jí hlavně protože mám slabé řasy a hodně mi padají, bohužel zatím výsledky moc nevidím.. krajkovou tvářenku mám taky, je opravdu skvělá a moc ráda ji používám :) no a tělové mléko od DC z řady aroma ritual mám taky, jen s vůní pomeranče a belgické čokolády, mám co dělat abych ho nesnědla! :D

    OdpovědětVymazat
  41. Všechno vypadá dobře :) Asi vyzkouším to sérum na růst řas od Dermacolu, už dřív jsem po něm pokukovala, ale moc jsem tomu nevěřila.

    www.wingedsquirrel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. ahoj, chtěla jsem zeptat, jak jsi spokojená s bází na víčka od Catrise, kterou jsem u tebe viděla v jednom článku. Díky

    OdpovědětVymazat
  43. Mám tělové mléko Bright crystal. Na kamarádce mě tato vůně doslova uchvátila, po vyzkoušení v parfumérii bylo taky všechno v pořádku, proto jsem si objednala rovnou celou sadu - parfém, mléko a miniaturku do kabelky. Když jsem se s tím poprvé navoněla, to byl tak neuvěřitelný smrad!! Bylo mi špatně od žaludku, celý den mě bolela hlava a nejhorší bylo, že ta "vůně" nešla ani za boha dostat pryč. Takže parfém jsem věnovala ségře (jí voní) a tenhle krém používám na nohy :-D Z ostatních tebou uvedených výrobků jsem vyzkoušela to tělové mléko od Dermacol, ale pomeranč-čokoláda a přišlo mi tak nějak průměrné. Hydratace nic moc, vůně byla ze začátku moc příjemná, ale pak ji vystřídal takový hnusný chemický smrad. Po krajkové tvářence taky pokukuju... Lenka.

    OdpovědětVymazat
  44. Bright crystal miluju..mám tělové mléko a toaletku..a je to prostě moje nej vůně :)

    OdpovědětVymazat
  45. to telové mlieko je super a ja osobne strašne milujem vôňu watermelon :)

    OdpovědětVymazat
  46. Osobně mám se spreji pro "dlouhotrvání" make-upu takové dilema...dlouho uvažuji nad tím, že bych si připlatila a koupila si mez guru hodně používaný sprej pro fixaci od Urban Decay :) Myslíš, že se v tomhle směru kvalita=cena, nebo že je to bude mít vše podobný efekt? :D Jsem velká tanečnice a mrzí mě že makeup mi vždycky sleze :)

    OdpovědětVymazat
  47. Noční růstové sérum v řasence si musím pořídit, hrozně mě to zajímá! :) Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  48. I like it!
    http://wwwwspot.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. such a good post :)

    btw. http://fakesmilinghey.blogspot.com/ im new, please visit, leave comments and have fun :)))) <3

    OdpovědětVymazat
  50. Hezký článek. A co tyto doplňky od Hello Kitty? www.soriano.cz

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡