Lushmánie

Hned v úvodu dnešního článku Vás musím upozornit, že jsem momentálně do Lush zamilovaná, takže pokud tuto značku nemáte rádi, tak můj blog tak měsíc nečtěte, abych Vás s tím neobtěžovala, haha. Možná mě to nadšení časem přejde, ale teď jsem ve fázi touhy vyzkoušet všechno.

Co je dobré vědět o značce Lush? Je to britská čerstvá kosmetika, jejíž produkty jsou ručně vyráběné a mají atypické  originální vůně. Většinou najdete na výrobku samolepku s obrázkem a jménem pracovníka, který Vám produkt sám vyrobil. Prodkuty jsou často bio a vegan firendly. Jsou dražší, protože se Lush snaží co nejvíce čerpat z přírody. (Pokud se na jeden výrobek použije 100 okvětních lístků růže /a to jen hádám, jde o příklad/, tak se není čemu divit, že za mýdlo o 80 Kč víc, než v běžném obchodě.) Lush netestuje na zvířatech a je přátelský k životnímu prostředí. Kelímky a obaly, do kterých jsou výrobky baleny jsou 100% recyklované a recyklovatelné. Je nutno zmínit i obchůdky, které jsou kouzelné. Trochu mi připomínají továrnu na čokoládu ze stejnojmeného filmu s Karlíkem. S personálem mám v České republice i v Německu jen ty nejlepší zkušenosti. 
  • Kamenný obchod v ČR naleznete zatím jen jeden, a to v Praze 1, na Náměstí Republiky, v OC Palladiu. Nebojte se, že ho nenajdete. Stačí trefit do Palladia a dál už Vás povede nos. 

Můj oblíbený obchůdek je v Německu v Drážďanech, kousek od hlavního nádraží, na Prager Str. 8. (Mám tam i dokonce oblíbenou vílu/poradkyni Christine, která s mým přítelem mluví německy, se mnou anglicky a my mezi sebou s přítelem česky a všichni se tomu smějeme, ale rozumíme si skvěle. Zrovna včera jsme tam strávili skoro hodinu. Zkoušeli jsme všechno možné na ruce, že je teď máme jak dětskou prdelku. Nakonec jsme odešli s jedním výrobkem (Angeles on bare skin pro přítele) a nějakými vzorky, které Vám určitě ukážu.)
  • Český eshop je lushcz.cz, kde najdete spoustu dalších informací. (Anglický eshop je na adrese lush.co.uk. Pokud toho budete objednávat více, prý se dá dost ušetřit.
A teď k hlavnímu tématu článku, tedy k mé výhře. Už dlouho sleduji české facebookové fan stránky Lush a často se zapojuji do hezkých soutěží, které stránky pravidelně připravují. Většinou je za úkol něco tvořit, což mě baví. Avšak nikdy jsem nic nevyhrála, až minulý týden! Nedokážete si snad ani představit, jak obrovskou jsem měla radost, když jsem po ránu otevřela facebook a viděla tam své jméno vedle názvu ,,balíčku" Lush Legends! ,,Dáreček" mi přišel včera a já Vám mé celé rozbalování nafotila. Lush Legends je nádherný, opravdu legendární. Jediné, z čeho jsem byla smutná, bylo to že se uvnitř rozpadla šumivá koule do koupele Butterball, a jelikož nebylo nic zabalené, měla jsem všechno zaprášené a bílé. Ale to mě neodradilo od upřímné radosti a jásáním při vytahování každého výrobku. Dárek provoněl celý byt a rozšířil mou skromnou sbírku na celkem slušnou sbírku. Můj pejsek byl nejnadšenější z polysterenových válečků, ale jakmile si k nim přičichnul, hrál herečku, že hrozně kýchá a ukryl se na balkóně. 
Součástí balíčku byla karta a mini-katalog s výrobky, které se uvnitř ukrývaly. (Všechny jsou vyfocené na druhé fotce odspoda článku.)


A zde si můžete prohlédnout mou aktuální Lush sbírku. Zatím jsem výrobky uložila do krabic, než jim pořídím nějaký speciální domeček. Pokud je nějaký výrobek, který by Vás přednostně zajímal, určitě mi dejte vědět do komentářů. Já se teď budu snažit psát i o jiných značkách, ale Lush se tu objevovat rozhodně bude, s tím počítejte. :) Nebojte se, vše důkladně vyzkouším a dám vědět, zda to stojí za nákup. Také připravuji soutěž, kterou jsem slíbila.

Pokud hledáte nějaké kvalitní recenze psané česky a nechcete čekat na ty mé, doporučuji Vám výborné blogy Lush rocks a LUSH MANIA.

A nyní máte až do 24.července 2012 možnost objednat na českém eshopu (který má teď nějakou poruchu, ale prý se to hned spraví) výrobky s poštovným zdarma, pokud použijete kouzelný kód 0500 (který zadáte do políčka na konci objednávky). Doporučuji se na eshopu zaregistrovat, jelikož budete pak dostávat minikatalogy s poštovným zdarma jako jedni z prvních a nebudete jej pak muset někde lovit na internetu. :)


94 komentářů:

  1. wow, tak toto je dokonaly balicek! uz sa tesim na recenzie :) a na najblizsiu navstevu Prahy, aby som si konecne mohla nieco kupit aj ja :D
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  2. Ta krabice nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  3. fúúú to je teda štedrá výhra! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow gratuluju k výhře taky bych chtěla takovej dáreček :D

    OdpovědětVymazat
  5. No závist ;) Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to je sbírka. Já od Lush vyzkoušela jen pár produkrů (šampon, kondicionér a tři přípravky na pleť), ale pokaždé jsem byla spokojená. Všechno tak nádherně voní. Teď mě hodně láká Bubblegum scrub. Gratuluju k výhře a určitě recenzuj, jsem zvědavá na všechny výrobky. To potom určitě můj nákup neskončí jen u scrubíku. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Docela ti závidím, sice jsem ještě s Lush neměla tu čest, ale všude na ni pějí jen chválu, tak snad časem..=)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to máš teda poctivou zásobu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je opravdu veeeeeeeeeeelký balíček! Máš velké štěstíí :))

    OdpovědětVymazat
  10. páni, já tohle vyhrát tak mám asi radost do konce života :D takový balík kosmetiky... zkoušela bych o sto šest asi :D moc gratuluju Mio, a na recenze se těším! :*
    jinak by mě nejvíc asi zajímaly ty věci v lahvičkách, ty bys nás mohl ukázat první :)

    OdpovědětVymazat
  11. O, Mio, ty se máš! Těším se na recenze jak blázen!!:D

    OdpovědětVymazat
  12. Mio, moc ti to přeju, krásná výhra!:-) Lush mám ráda a chodím tam v podstatě pravidelně každý měsíc!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už také :) a na webovky skoro denně. :DD O:)

      Vymazat
  13. Teda, takový balíček bych si nechala líbit =D
    Můžu se zeptat, co máš za hodinky? Jsou fakt pěkné =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anesko, jsou z New Yorkeru z Německa. Poslední dobou jsem hledala hodinky vyloženě ze žlutého zlata, a jakmile jsem je viděla za výlohou musela jsem je mít! :DD Přítel mi sice pořád říkal, že hodinky za tři stovky nic nevydrží a proč je chci, když už mám doma dvoje kvalitní hodinky, ale já si to nenechala rozmluvit a samozřejmě jsou moje! :DD A nelituju, mám z nic radost :) Děkuju.

      Vymazat
    2. New Yorker, to mě ani nenapadlo! Vypadají docela draze, škoda, že jsem je u nás v obchodě nevdiděla, úplně jsem se do nich zamilovala =) Já mám sama taky dvoje kvalitnější, ale nosím nejraději hodinky z Oriflame, a už je mám 4 roky.

      Vymazat
  14. No teda to je mega balík :))))) Já tohle období mánie okolo Lush už mám celkem za sebou, ale momentálně mám v plánu si pořídit oční krém :) Jinak ten obchůdek v Drážďanech mám také hrozně ráda jelikož si tam každé Vánoce dělám zásobu mého milovaného Snow Fairy sprchového gelu :))) Ale určitě se těším na recenze, protože mě Lush stejně i tak baví i když né vše mi sedlo tak plno toho bylo/je super :))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším až tam právě zavítám na Vánoce! :) Minulý rok jsem tam byla taky, ale to jsem ještě Lush moc neznala. Měla jsem doma jen Bubblegum. :)
      Tak to jsem moc ráda, děkuju za komentář!

      Vymazat
  15. No tak to je brutááální balík! :-D Já jsem taky jednu dobu byla do Lushe poblázněná a každý den jsem projížděla jejich web a plánovala si co si koupím. Ale nějak mě to přešlo, drahé to je, ale co dnes není drahé, že. Spíš kvůli tomu, že jsem zjistila, že se bez toho obejdu a raději si koupím nějakou dekorativku. I když je pár produktů, které si budu kupovat nejspíš pořád a to konkrétně třeba Rehab, American Cream, Buffy nebo Eau Roma water - na ty nedám dopustit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem teď přesně v tom stádiu. Mám toho už dost a stejně ty webovky alespoň jednou denně projedu. :DD Jako jo, já se bez toho taky obejdu, ale mě to dělá strašnou radost a něco j vážně kouzelný (King of Skin mi dělá krásně lesklý nohy a mýdlo Rock star na mě voní jako parfém po celý den.) Prostě něco za to fakt stojí. :)
      Zrovna včera jsem poprvé použila American cream a on tak krásně voní! tak jemně :))
      Eau roma water mám taky moc ráda a Buffy už mám konečně doma, tak dám na blogu časem vědět! :)
      děkuju za komentář!!

      Vymazat
  16. Wow, tak to je pořádná výhra! :) Já mám jen Jungle, zrovna dneska jsem o něm psala, jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  17. tak to je skvelé :)
    a máš perfektnú zbierku ;)

    OdpovědětVymazat
  18. tak to je skvelé :)
    a máš aj perfektnú zbierku ;)

    OdpovědětVymazat
  19. tak to si neměla dělat! ted ti budu ještě tak tisíc let závidět! :D závist závist závist! a veliká!!!

    OdpovědětVymazat
  20. páni to je balík! já mám Lush děsně ráda, takže tvou radost naprosto chápu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme ráda, že někdo je na tom jako já :DD:)

      Vymazat
  21. Týjo umírám, to je dáreček! Dokonalé, dostávám chuť vyzkoušet něco od Lush kromě scrubu :) Jsem zvědavá jak budeš spokojená :*

    OdpovědětVymazat
  22. Moc gratuluju k výhře a těším se na další tvé články týkající se Lushe! Mně se děsně moc líbí ta krabice, já jsem na krásné krabičky a plechovky z Lushe úplně ujetá, všechen svůj Lush skladuju v nich :) Tahle teda vypadá trochu neprakticky vysoká a úzká, ale... je zlatá... a ty třpytky! Ach! Nepokrytě závidím :)
    A děkuji za reklamu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Já právě přemýšlím, co s tou krabicí. Hrozně bych jí ráda využila, protože chci mít v novém pokoji pár zlatých doplňků. Ale je tak dlouhá a vysoká. :DD
      Já bych taky ráda plechovky, ale nechce se mi kupovat 20 plechovek za dva tisíce. :DD Uvidíme, ještě to nějak vymyslím. :) Já třeba dávám šampuky a tak do průhledných krabiček od pomazánek a není to úplně nejhorší. :)

      Vymazat
    2. Jé, já jsem byla nejednoznačná, pardon, myslela jsem ty větší dárkové plechovky typu http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/21102-flowers-to-the-people.html?katID=131 :) Mám je vyskládané v polici a vypadá to kouzelně. Ale i těch malých plechovek jsem si nahrabala hromádku - v době, kdy ještě měli akci "kup si 2 masážítka / šampuky / tělové kondicionéry a dostaneš plechovku zdarma", škoda, že to zrušili... Ale krabičky od pomazánek jsou dobrý nápad :)

      Vymazat
  23. tak ti na tobě nešetřili,opravdu závidím;) jsem zvědavá na recenze. prosím tě, co je v těch plechových krabičkách? dík:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové kondicionéry a masážítka:)
      Mám tam třeba Mouřenín a Buffy.

      Vymazat
  24. Gratuluji k výhře:) Moc se těším na recenze, mám tam vyhlédnuto pár výrobků, tak se alespoň mohu informovat, jak na tom tato kosmetika je:)

    OdpovědětVymazat
  25. Jé, děkuju moc za reklamu :) Balíček ti přeju, příspěvek i komentář byl skvělej. Pár věcí se mi taky rozpadlo, ale určitě si nestěžuju, protože o takové výhře se mi mohlo jen zdát :) Ještě jednou gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji k výhře! :) Krásné věci, já zas takový nadšenec do Lushe nejsem, ale Comforter je srdcová záležitost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto rozumím. Voní tak překrásně, že přemýšlím, jestli ho nedám ještě před koupelí do šatníku. :)

      Vymazat
  27. Jéééé super! Koukám, že tam máš i Buffy peeling a sprchac Olive branch... tak pak poreferuj, jak ti toho vyhovovalo. Ja oba ty vyrobky zboznuju. Btw nevim, jestli jsi to taky mela v balicku, ale Lush ma skvely sampon pro blondynky (fialovy) s vuni fialek :) Jmenuje se O-Daddy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme na Buffy strašně zvědavá. Slyšela a četla jsem na něj hodně chvály.
      Olive branch mi popravdě moc nevoní, ne že by smrděl, ale Happy Hippy mi je příjemnější. Přemýšlím, že ho podaruji do soutěže. :DD No uvidíme :)
      Jojo, Daddy-O mám doma vzorek:) děkuji za komentář

      Vymazat
  28. Me spis nez Lush sam o sobe vadi, jak ho vychvalujes, podle me proste prehnane, ale to neni jen u Lushe. Ale uvedom si, ze spousta mladych holek na tve nazory da a potom si za nemaly penize kupujou vyrobky, ktery ve finale nakonec az tak DOKONALY jak je nazyvas nejsou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si toho naprosto vědoma a asi nečteš můj blog pravidelně, když mě takto soudíš, protože já píšu vždy to, co si o výrobku myslím. Ano, často něco chválím, protože nerozhazuji peníze jen tak za něco, ale snažím se to před nákupem někde vyzkoušet a přečíst o tom co nejvíce recenzí, abych minimalizovala kupování si ,,zajíce v pytli".

      Vymazat
  29. to je drobeček! :-)) gratuluji! doma vám to musí opravdu nádherně vonět, já jednou jedním masážítek provoněla celou skříň :-))
    asi nakonec taky neodolám a využiju to poštovné zdarma, jenže je tak těžké si vybrat...

    OdpovědětVymazat
  30. Tybláho, to je balík! :DD

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je pořádný balíček! To bych se koupala, mazala a natírala nejraději celé dny!

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mio, můžu se zeptat co používáš za foťák a pokud ano jestli i program na úpravu fotek, případně jaký ? Děkuju ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Blake, mám SONY Cyber-shot 16,1 mega pixels SD-H70 nebo tak nějak. Je to obyčejný foťák, ale jsem s ním spokojená, teď když jsem se s ním už naučila zacházet :) a fotky upravuji v programu Picassa 3 (jen přidávám sytost).

      Vymazat
    2. Moc děkuju, tvůj blog mám ráda a právě jsem obdivovala jak máš všude přirozené fotky.

      Vymazat
  33. já jsem Lushem ještě naprosto nepolíbená, ale ráda bych si koupila a vyzkoušela nějaké produkty, takže se na recenze moc těším :) gratuluju k výhře, je toho fůra!

    OdpovědětVymazat
  34. Ty jo, to je slušná sbírka! :) Líbí se mi filozofie firma, škoda, že takových není víc (nebo aspon Lush v Brně :D) :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tomu říkám opravdu super výbavička:D Gratuluju k výhře a zkoušej co to jde, ať máme pěkný počteníčko do příštích dnů/měsíců:D:)

    OdpovědětVymazat
  36. tak to je fakt brutální dáreček :D

    já na lush moc nejsem (akorát mýdla si kupuju, na umyvadlo, krásně provoní koupelnu), ale třeba (beztak jo) mě na něco nalákáš :))

    OdpovědětVymazat
  37. Gratuluji :)!! Taky jsem si chtěla konečně něco objednat, pořád jsem váhala, ale na základě tvého skvělého příspěvku jsem už neodolala. Tak jsem tedy otevřela stránku a hledala to pravé...škoda, vše, co bych strašně moc chtěla "není na skladě" :( a do Prahy se teď nedostanu :/ Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý se výrobky naskladní do 14 dnů, takže bychom všichni objednávku s poštovným zdarma mohli ještě stihnout :)

      Vymazat
    2. Super:)

      Vymazat
  38. To balenie je úžasné! Uži si výhru :)

    OdpovědětVymazat
  39. tyjo to je pořádná sbírka, to ti to musí v pokoji nádherně vonět, závidííím !

    OdpovědětVymazat
  40. děkuji moc za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  41. tak garatuluju k výhře :) těším se na spouty recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  42. Lush je předražený šmejd23.06.12 14:58

    Gratuluju a především děkuju za upozornění (ačkoliv nechápu proč teď, jak můžež TEĎ psát měsíc o Lush, když nejmíň 3 týdny trvá než se vůbec můžeš dozvědět, jak ti sedí. Zajímavé. 'Další měsíc to bude Bioderma, takže jak dlouho sem nemám chodit. Do září? Nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jinak Lush výrobky mám doma už přes 2 měsíce a ty nové z výhry zatím testuji, nepíšu o nich. S Biodermou spolupracuji už přes rok, ale používám jí mnohem déle. Vždyť sem chodit vůbec nemusíš. Nikdo Tě nenutí.

      Vymazat
  43. Gratuluju :)) a těšim se na recenze :))

    OdpovědětVymazat
  44. Taky už mám své Lush-mániovské období naštěstí za sebou (ty věci jsou fajn, krásně voní, je to bohužel dražší sranda) ale takové super výhře bych se určitě nebránila. Jediné co mě ještě pořád láká, jsou ty šampuky. Máš zkušenost ?

    OdpovědětVymazat
  45. Týjo to je balík, blahopřeju!
    Já od lush sice nic nemám, ale když jdu v paládku okolo cítím tu krásnou vůni. Lush je možná drahej, tak kdo na to nemá atˇ si to nekupuje, ne? Po tvojí minulý recenzi asi ozkouším ten king of skin :) A pak mam vyhlídnutej i Rehab

    OdpovědětVymazat
  46. Musim říct,že máš super blog, vždycky, když nevim, co si koupit, tak mi dobře poradíš. Jen tak dál !:)

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Takový mega balíček by se mi taky líbil :D Na tvé recenze sem zvědavá, protože si chci už delší dobu něco objednat, ale z tolika věcí se prostě nemůžu rozhodnout :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Mia, gratulujem k vyhre :) ten balicek bol krasne zabaleny a iste ti spravil velkuuu radost :) prosim ta, ako si s Lush vyrobkami spokojna? okrem toho, ze krasne vonaju, v porovnani s inou kozmetikou ako na tom su? Diky!

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. Gratuluju :) Mě by nejvíce zajímaly ty tuhé pěny do koupele a tuhá mýdla :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, každopádně ti gratuluji, jen bych chtěla zdůraznit, že se rozhodně nejedná o čistě přírodní kosmetiku, ač by se tak mohlo na první pohled zdát. Bohužel většina výrobků obsahuje parabeny, které, jak víme, nám škodí..a taky propylen glycol (zejm. v mýdlech)...což je chemikálie, která se přidává například do ostřikovačů jako součást nemrznoucí kapaliny :( Když se značka objevila v Palladiu, byla jsem nadšená, ovšem až do chvíle, než se mi do ruky dostal leták se složením jednotlivých výrobků. Takže ve výsledku už rozhodně nejsem žádný příznivec této značky. Co je "bez všech" chemikálií a mně opravdu vyhovuje, jsou výrobky: fíkové mýdlo sloužící také jako peeling a v ČR prodávané pod názvem Maxifík, kondicionér King of Skin, pleťové serum Kmotřička Houbička...a abych nezapomněla opravu skvěle fungující Snake oil proti lupům. Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě máš pravdu, sama jsem si to zjišťovala a nikde jsem nepsala ,,přírodní kosmetika", ale čerstvá. Tak se Lush prezentuje. Snaží se sice co nejméně používat chemikálie, ale stále tam nějaké jsou. :) Díky za komentář a tip na Maxifíka!

      Vymazat
  51. Gratuluju k výhře:-)Asi každý závidí to je jasnéO:)Mimochodem,ty se fakt jmenuješ Mia Doxanská?Wow.To je strašně pěkné jméno i příjmení..To ti bude líto,až se zbavíš ne?:DJá mám právě taky docela hezké netypické nečeské příjmení,kéž by ho můj nastávající překonal:-D

    OdpovědětVymazat
  52. Miuš, moc gratuluji k výhře, balík je parádní :)! I když i já se musím přidat na stranu těch, kteří z Lush nejsou až tak nadšeni,měla jsem možnost vyzkoušet pár věcí, něco ve vzorcích, ale na zadek jsem si z toho tedy nesedla, skutečně platí, že každému vyhovuje něco jiného :). A také se mi moc nelíbí, že Lush vzbuzuje dojem, že je přírodní, ačkoliv to tak není, je jen ručně vyráběný....abych jen nehanila, měla jsem šampon, ten nebyl špatný,ale zázrak taky ne (dobré bylo, že byl bez silikonů a měla jsem po něm docela nadýchané vlasy), v porovnání třeba s Lorealem, který mám ted, je Loreal o dost lepší. Ale jsou to takové pěkné voňavé věcičky a ten obchod vypadá jak cukrárna, to se mi líbí,ale jinak za mě nic extra :). Krásnou slunečnou neděli!

    OdpovědětVymazat
  53. Kdo by nechtěl dostat balík od Lush za 4 000Kč zadarmo a to jenom za blbej komentář na jejich stránkách na facebooku... Proč to neposlat blogerce kterou sleduje 1600 lidí, pak budou mít přece mnohem větší tržbu z produktů, o kterých budeš psát

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, tak na tenhle komentář jsem přesně čekala. Nemyslíš si, že je nespravedlivé to, že jsem blogerka a podle tebe nemám šanci na výhru jako všichni ostatní? Pravidla byly pro všechny stejné a Lush o mém blogu vůbec neví.

      Vymazat
    2. Já si naopak myslím že je skvělé, balíček vyhrála Mia - myslím, že se soutěže zúčastnila i jako soutěžící akorát ho vyhrála v jiné kategorii. Je super že se balíček dostane k někomu, kdo má skvělý blog na který velmi často přispívá. Moc se těším na recenze, které díky výhře Mia udělá - věřím totiž, že je udělá a budou skvělé s mnoha užitečnými postřehy jako vždy.

      Vymazat
    3. Mio, jestli si myslíš, že Lush ti dal tenhle balík jen za tvůj "kreativní komentář" (o kterém si taky myslim své), tak jsi velmi naivní.
      Všechny firmy, Lush nevyjímaje, důkladně sledují blogovou scénu a samozřejmě jim jde hlavně o zisky, takže jsi jim nahrála pěkně do karet, když jsi se jako jediná z blogerek přihlásila. Ale užívej si výhru. :)

      Vymazat
  54. Moc gratuluju k výhře. Obměna vypadá skvěle, zasloužíš si ji. Já mám z lushe momentálně nejradši sprcháč It´s raining man a šampón Curly Wurly. L.
    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  55. Wow to je super výhra a ta krabice!!! Napiš pak recenzi na Buffy, minule jsem o ní přemýšlela.. Jinak s Lushem mám zatím jenom dobré zkušenosti a i když je to drahý, tak to vyjde cenově stejně jako cokoli levnějšího, protože mi to déle vydrží.. :)

    OdpovědětVymazat
  56. Oh, I love Lush! They have so many great products :)

    - Victoria
    www.VICKITAS.com

    OdpovědětVymazat
  57. To je dokonalé Mio, supr balíček!


    http://misknap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Pane jo! :O Tak tomuhle se říká opravdu povedená výhra! :)

    OdpovědětVymazat
  59. Lenka Hudcová26.06.12 23:10

    Jsem zastánkyně Lushe za každou cenu:) já třeba vnímám Lush jak společnost, která vyrábí produkty z něčeho, co je buď blízko nebo z něčeho, co pěstují/sklízí lidé, kteří za to dostanou adekvátně zaplaceno. Holky, všimly jste si někdy, kolik obalů od krémů, šamponů apod. měsíčně vyhodíte? vynásobte si to minimálně počtem lidí žíjících z rozvinutém světě - a ejhle - pak se divme, že se nám "všechno všude válí a planeta dělá neplechu".
    proto nedám dopustit na šampuky, ten zelený tuhý kondicionér, mýdla, čistící mýdlo na obličej... minimalizuji tím svou stopu, kterou tady zanechám a jsem ráda!
    Lush není levná záležitost.. ale v porovnání: normální lahev šamponu (ani nevím, kolik to má - už asi dva roky používám pouze šampuky:)) jsem měla vyplýtvanou ani ne za měsíc (umývám si vlasy jednou za dva dny, vlasy délkou cca po lopatky). teď mám dva šampuky, které střídám, už od ledna či února a z obou zmizela pouze polovina. takže ono je to takové ošemetné tvrdit o všech produktech z Lushe, že jsou drahé;-)
    tím jsem chtěla říct, že je krásné, že se o sebe všechny staráme, že je krásné vidět na světě tolik krásných tváří, ale občas bychom se měly zamyslet nad důsledky naší rozmařilosti či vášní (ať už je to kosmetika, oblečení, cokoliv).

    (jen pro vysvětlení: nežiju jako opice v jeskyni, pouze si uvědomuji to, že moje jakákoliv činnost má i své důsledky:))

    OdpovědětVymazat
  60. Doporučuji vyzkoušet šampuky! Krásně voní, pění a hlavně jsou po nich moc pěkné vlasy. Já mám ten zelený (Karma) a nemůžu si ho vynechválit ;)

    http://mujbajecnysvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Mio, můžu se zeptat jak se dá ušetřit při koupi z e-shopu z Lush, když si chci toho objednat víc?
    Děkuuju za odověď. :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Mio, gratuluji k tomu "dárku".To už totiž neni dárek, ale mega-dárek ;). Je boží!
    Tak bych se tě chtela zeptat, jak víš o tom !poštovném zdarma? :O A nevíš jestli bude zdarma i na Vánoce? Děkuji za odpověď. :*

    OdpovědětVymazat
  63. LUSH je zkrátka dokonalej!!!! :)
    www.kajasmakeupfactory.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡