Kosmetika z USA: L'Oréal BB cream NUDE magique

Po dlouhé době jsem byla spokojena s e-shopem, jeho nabídkou, cenami a komunikací se zákazníkem, proto jsem se dnes rozhodla, společně s kosmetickou recenzí, napsat malou recenzi i na eshop, jelikož si to opravdu za své služby zaslouží. Nedávno jsem totiž objevila na minibazaru tento obchod a zjistila jsem, že uživatelka má i svůj eshop: kosmetikavelkoobchod.cz. Protože jsem potřebovala poradit s bb krémem, s paní jsem se zkontaktovala a ta mi skvěle poradila, dokonce mi doporučila objednávat před minibazar, kde je poštovné a balné pouhých 50 Kč a dostaly jsme se až k tomu, že jediná z jejich společnosti mluví česky, že je eshop vlastně americký. 
Jestli prahnete po nějakém výrobku, který u nás není k dostání, určitě se obraťte na tento eshop nebo přímo paní Schejbalovou. Pokud produkt nenajdete v nabídce, je možné jej sehnat a navíc za úžasnou cenu. Dále zde najdete i produkty, které se u nás prodávají, ale na eshopu jsou za poloviční cenu. Najdete zde značky L'Oréal, Revlon, Urban Decay, Max Factor, Bourjois, Calvin Klein, a další. Všechno zboží je dováženo z USA. Já jsem si objednala čtyři výrobky, které mi přišly pečlivě zabalené po jednom v bublinkových foliích. Jako bonus k nákupu jsem je dostala v krásné bílé L'oréal taštičce (nejspíš pozornost eshopu). Dokonce jsem dostala i pár třpytivých vizitek s nápisem Děkujeme za Váš nákup! a adresou eshopu, které určitě rozdám všem kamarádkám. A jelikož by recenze byla moc dlouhá, rozdělím jí na dvě části. Dnes si něco povíme o bb krému a příště otestujeme řadu Glam bronze.
 L´ORÉAL Nude Magique BB Cream


Pokud jste kvůli Garnier ,,bb krému" zanevřely na bb krémy tak si to rychle rozmyslete. Ten od Garnier podle mě vůbec není bb cream. Je příliš tmavý, krýt také neumí, je mastný, leskne se, slévá se do fleků a nevydrží. Je to jen obyčejný hydratační krém. BB krém je úplně něco jiného. Pochází z Asie. Měl by být světlý, až bílý, a po nanesení se sám přizpůsobit pleti. Měl by hydratovat, ale zároveň udržet pokožku matnou. Měl by mít solidní ochranný faktor. Měl by vydržet celý den a měl by pleť jemně rozjasnit, aby vypadala svěže, nikoliv jako mastný oranžový flek. Nejznámější asijské značky, které vyrábí kvalitní bb krémy jsou například Skin79, Missha M, Skin food, Baviphat, atd.

Musím uznat, že se to L'Oréalu celkem dost povedlo. Dost se přibližuje těm asijským a je minimálně desetkrát lepší, než ten od Garnier. Garnier měl možná tak hezkou reklamu, nic víc. Nude magique má být kouzelný v tom, že bude Vaše pleť vypadat jako nenalíčená (nahá), ale bude sjednocená a tím i přirozeně krásná. Může být využit jako báze pod make-up nebo sám pro nahé líčení.

Balení se mi líbí. Je jednoduché a pěkné. Na fotce vypadá modře ale je perleťově fialové s bílou. Aplikátor je úzký a přípravek se klasicky vymačkává z tuby. Krém je bílý a obsahuje hnědé částečky. Ze začátku jsem se lekla, že jsem dostala zkažený výrobek, ale po shlédnutí v recenzích jsem četla, že je to tak správně. Krém se rozmaže a hnědé částečky jsou pigmenty, které se rozpustí a během pár sekund se zabarví v barvě pleti, přizpůsobí se pokožce a jemně kryjí. Je to vážně jako kouzlo. Krém je při nanášení na pleť bílý, po rozmazání se z něj stane make-up a po chvilce zmatní. Drží celý den a vypadá velmi přirozeně. Možná, že jsem z něj nadšená, protože je to můj první opravdový bb krém ve velkém balení. (Měla jsem vzorky Skin79, Baviphat a Garnieru, ale ten nepočítám.) 
Vezmeme to popořadě - Barva je na jedničku. Dokonale se přizpůsobí barvě pleti. Hydratace je viditelná. Má pleť se cítí příjemně, protože je matná, ale není suchá. Rozjasnění je v menší míře a to se mi líbí. Nechci se lesknout. SPF je ,,jen" 12. No nevím, to by podle mě mohlo být vyšší. Krytí je tak akorát. Jak už jsem psala sjednotí pleť, takže krytí splňuje. Výdrž je velmi dobrá. Zatím jsem si nevšimla známek nějakého slévání nebo mizení. Vůně je jemná, ani si jí nevšímám. 

Můj verdikt: Tohle podle mě opravdu je BB cream. Možná je trochu ,,poevropštělý", ale splňuje, co by měl. Dávám mu pět polibků z pěti, protože jsem s ním spokojená a nenapadá mě nic, co by mi na něm vadilo. Možná bych jen uvítala větší velikost (má 30ml), protože jej v létě budu používat často. :)

Koupíte jej tady za 259 Kč nebo tady za 279 Kč. Je ve dvou odstínech. Já mám ten pro světlejší pleť.
Mé nové tričko z Chicwish!♥ Na fotce nejsem nalíčená. Zrovna jsem se totiž chystala fotit produkty, které uvidíte v druhé části tohoto článku. 

Kde nakupujete vy kosmetiku, která u nás není k dostání? Co byste si pořídili mnou zmiňovaném eshopu vy? Já mám zrovna spadeno na tvářenku od Urban Decay, protože její cena je více než lákavá! :)
Jaký BB krém máte nejraději? Zkoušeli jste už tento NUDE magique?


60 komentářů:

  1. ten BB cream od L 'Orealu vypadá pěkně :) A krásný tričko!! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Používám BB krém od Garnier, ale už mě teda pěkně štve :D. Zprvu se mi zdál super, sjednotil barvu pleti (až na mou divně zelenou pleť kolem úst), ale pak mi začal nevyhovovat jeho lesk. Když jsem na slunci, tak je to šílené (lesknu se jako flitr). Tak si koupím BB krém, který v této recenzi doporučuješ.

      Vymazat
  3. nejsi nalíčená? :O tak to jdi.. jsi krásná!
    taštička i kartičky super, pozornej e-shop :))
    já osobně "bíbí" od garnieru používám a takhle na léto mi vyhovuje, ale všude na něj slyším samou negativní kritiku, tak jsem asi divná :D..

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá recenze bb krému, opravdu není běžně k dostání? škoda!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. i když nejsi nalíčená tak ti to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som kedisy používala od Avonu taký biely krém v tube s malými čiastočkami, ktorý sa prispôsobil pleti, mal ochranný faktor.. Bohužiaľ ho prestali vyrábať, teda nahradili ho iným a ten už nie je to čo to bývalo.
    Inak ten Garnier BB používam, no neviem zaťiaľ som asi jediná ktorej až tak nevadí, teda skoro vôbec. mám veľmi svetlú pleť, používam ten svetlejší a nepríde mi, že by som mala nejaké fľaky, alebo "masku" na tvári. Tiež mám mastnejšiu pleť a tiež nemám pocit, že by som ju mala lesklú.
    Pozriem sa na tento, možno si ho nakoniec kúpim, vyzerá celkom zaujímavo.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní09.06.12 1:04

    že se ta stránka nestydí krást html vzhled jiných stránek jen změnit barvy a dát jiný profilový obrázek, přešla mě chuť si tam něco koupit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. www.kosmetikavelkoobchod.cz09.06.12 15:50

      Slečno, nebo mladá paní ta stránka je na pronajatém shopu v designu od Bohemiasoft, kde je dalších 200 vzorů a všechny stejné krom barev pro kohokoliv, to je to, za co je ten systém zpoplatněn a za co Bohemiasoftu platíme, upravit si vzhled může každý ,jak chce, nehodnoťte něco, o čem nic nevíte.www.bohemiasoft.cz

      Vymazat
  8. po tvojom člínku ten BB krém od loreal vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten BB cream vyzerá ozaj dobre :) Zatial nevlastním žiaden ..stále som vo fáze premýšlania a vyberania toho správneho :)
    a to tričko ti velmi pristane !

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní09.06.12 9:04

    Tan BB vypadá opravdu dobře budu ho muset vyzkoušet. P.S. Mám úplně ten samý ložnicový nábytek :o)

    OdpovědětVymazat
  11. díky za dobrý tip! dlouho jsem hledala nějaký e-shop, který by nabízel Revlon a měl přijatelné ceny :) jinak se mi z tvé objednávky nejvíce líbí ten tříbarevný bronzer, doufám, že recenze bude brzy, protože o něm trochu uvažuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ale ne Mio, proč to děláš.. já mám teď chuť si ho koupit :D A ještě sem dáš odkaz na stránky, kde bych si koupila každou druhou věc.. :D Moc pěkný článek a sluší ti to na té poslední fotce i když jsi nenalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní09.06.12 9:14

    E-shop je zajímavý, doopravdy je tam všechno mnohem levnější než v obchodech.
    Ale to co jsem tam od revlonu hledala tam neměli :(

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní09.06.12 9:37

    Díky za tip! Už mám nakoupeno ;)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  15. Mio, super recenze, na ten eshop se mrknu! Super fotky a článek:-)

    LUSH GIVEAWAY
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, na té fotce ti to moc sluší.
    Kdy zase budeš dělat další video?

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý tip na BB.. :) Já jsem nedávno zkoušela právě ten od Misshy nebo Skin Food (ze vzorečků) a to je úplně jiná liga než Garnier.. takže tohle mě pěkně nalákalo..! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já nejraději objednávám z anglického ebaye, hlavně šampony Aussie :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. to tričko je moc hezký!

    já používám bb cream od skin 79 a neměnila bych ho! s tím od garnieru musím souhlasit - hrůza a děs. nechápu, jak někomu může vyhovovat..

    OdpovědětVymazat
  20. Jen počkat na penízky a pak si hurá objednat ten Bb Cream !
    díky za tip :))

    http://michaela812.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Moc se mi líbí barva tvého laku na nehty. Mohla bys mi napsat jaké je značky? Jinak na fotce ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý článek!Pravě jsemm uvažovala o koupi BB Creamu od Garnier,protože na internetu jsou recenze jak velice kladné, tak takového typu jako ta tvoje..ale asi dám na tebe a poohlidnu se po něčem jiném :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Tak po tomhle moje peněženka pláče... Lil

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio. Děkuju za super tip na BB cream. Uvažovala jsem o koupi nějakého, protože mi sluníčkem vylezly menší skvrnky na obličeji. Myslíš, že i na to to pomůže a trochu je překryje? Zkoušela jsem ten od Garnier, ale právě mě nezaujal, tak jsem ráda že nejsme sama taková "fajnovka", které se to moc nezdá, i když to skoro všichni kolem vychvalují. Btw. Krásné tričko!!!

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. BB vypadá zajímavě, teď čekám na várku skin79, tak uvidím, jak mi bude vyhovovat. A recenze na bronzery se nemůžu dočkat, potřebuji nový a tyto mě zaujaly:).
    http://letni-cas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Nejlepšíí voděodolná řasenka?:)
    Jedu se školou k moři, haha.
    xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dobře ozkoušenou voděodolnou verzi Hypnose od Lancome... ale je celkem drahá. Určo se najde nějaká levější. Já jen, že s touhle jsem byla fakt spokojená...
      www.mishastyle.blogspot.com

      Vymazat
    2. Já používám pravidelně do bazenu Maybelline The Colossal volum express waterproof a ještě se mi nestalo, že bych měla řasenku jinde než na řasách.

      Vymazat
  27. Ahoj,
    prosím Tě, nevíš, kde bych sehnala vzorek Skin79?
    Chci si ho koupit, ale je na mě moc drahý, tak abych nevyhodila peníze, kdyby mi neseděl.
    Jaký Ti přišel ten Skin79? Já mám suchou pleť s akné, tak potřebuji trošku větší krytí.

    Děkuju moc, jsi skvělá a máš bááááječný blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba tady: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=skin79&_sacat=0&_clu=2&_fcid=56&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

      Vymazat
  28. Chtěla bych ho zkusit, myslíš že je vhodný i na problematckou pleť ?
    Díky za tip na web ten revlon mě tam dostává : ))

    OdpovědětVymazat
  29. absolutně děkuji za tip!!! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ten e-shop vyzerá dobre, len škoda, že nemajú od UD aj podklad po tiene :/

    OdpovědětVymazat
  31. Kdybych vypadala nenalíčená jako ty, tak se cejtim jak bohyně! :D

    OdpovědětVymazat
  32. Osobně mě bb cream od Garnier vůbec nezaujal, ale tenhle vypadá slibně:) Těším se na recenzi o Glam bronze!!:)

    OdpovědětVymazat
  33. Ten BB vyzerá dobre, asi sa začnem po nejakom obzerať (alebo po tých ázijských). Chcela by som ale vedieť, či ten Loreal sa počas dňa neotláča o oblečenie, resp. či drží na pleti tak ako má ? :)


    http://stoker-dewy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Ten BB vyzerá dobre, asi sa začnem po nejakom obzerať (alebo po tých ázijských). Chcela by som ale vedieť, či sa ten Loreal počas dňa neotláča o oblečenie, resp. či drží na pleti tak ako má ? :)


    http://stoker-dewy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Jaký odstín BB creamu máš?

    OdpovědětVymazat
  36. Kočka! Veľmi sa mi páčia náušnice.
    S bb nemám skúsenosti, jednak si myslím, že na moju extra mastnú pleť by to nefungovalo a na druhú stranu tu žiadne poriadne ani nepredávajú a objednať si to z netu mi pripadá ako veľký luxus :)

    OdpovědětVymazat
  37. Mám mindráky z toho, jak vypadám nenalíčená. A teď jsem tu viděla tebe a zírám, jak vypadáš dobře a - jsi mi na té fotce podobná! Vypadáš moc dobře a já, ačkoli jsem ti podobná, si nenalíčená připadám úplně příšerná. Vidím, že veškerý důvody pro to mít z tohohle mindrák jsou akorát v mojí hlavě a nejsou opodstatněný. Proto bych ti chtěla vyjádřit speciální poděkování, že jsi sem tu fotku dala. Nakopla jsi mě k tomu, abych se srovnala a přestala si myslet, že bez líčidel jsem ošklivá. Už to musím vyhnat z hlavy.

    OdpovědětVymazat
  38. Mio, prosím tě, když chci platit předem na účet, zadám způsob platby "pay pal nebo keditní kartou"? :D Jsem mimo. A kam mám zadat odstín make-upu?:) napiš mi prosím na můj blog, ať se to co nejdřív dovím, díky!

    OdpovědětVymazat
  39. Proč píšeš minibazar, když je to mimibazar?

    OdpovědětVymazat
  40. Od této paní nakupuji na MMB už delší dobu,je super. Zboží přijde rychlostí blesku,poradí,když si nevíte rady a když se mi jeden výrobek moc nezdál,naprosto bez diskuzí mi vrátila peníze-kde se to dnes vidí,že:).
    Jinak tento bb už mám od jara (samozřejmě z MMB:)),ze začátku mě moc neoslovil,ale čím déle ho mám,tím jsem s ním spokojenější.Je opravdu velmi přirozený,dělá takový dojem hezké pleti,kterou máte od přírody,vstala jsem a šla,hezky sjednotí.
    Jen odstín jsem neodhadla,asi bych spíš potřebovala ten medium.
    Moc se těším na recenzi Glam Bronze fluidu a trio bronzeru! Tvůj blog mám moc ráda. Lucka

    OdpovědětVymazat
  41. vyzkoušela jsem vzorek kremu a přišlo mi, že nekryje vubec. Zanechává "hezkou a přirozenou" barvičku, ale krytí je nula nula nic. Ideální pro bezproblemovou pleť.
    Tedy ne pro mě.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, super článek, já normálně moc nepřispívám, ale o BB krémy jsem se začala docela zajímat takže napíšu i své hodnocení, třeba někomu pomůže se výběrem:
    Missha M- pěkně voní, dobře kryje, ale má šedý podtón jako většina asijských krému, pro evropany nevhodné.
    Skinfood- hodně světlý, má bělicí učínky, barva opět nevyhovuje, řidká konzistence.
    Lioele Beyond Solution BB cream-nění tak šedý, ale je hodně světlý, střední krytí.
    Estée Lauder Daywear BB- u něj moc nechápu jeho popularitu, konzistence strašně lepí a jde cítit okurkou, krycí schopnosti mě nikterak nenadchly, výhodou je, že jsou jen dva odstíny, ale za to přirozené (pro evropanky) a pěkně se rozetře.
    Dior Hydra Life BB Creme- novinka, avšak nejlepší BB creme pro evropanky na trhu, jeden odstín ale skvěle se adaptuje, krycí schopnosti make-upu, nezatěžuji, vůni moc nemusím ale za chvíli ji nevnímám, nevýhoda je vysoká cena.
    Krém od Garnieru ani nekomentuji, jinak mám ještě zálusk na ten Smashbox photoready(spoustu odstínu a bez šedého nádechu), jinak ty asijské fakt evropským holkám moc nedoporučuji-světlé typy budou vypadat šedě a tmavé jako kdyby na sebe daly masku..

    OdpovědětVymazat
  43. Loreal BB krém je k dostání i v Německu, ČR je zase pozadu, no... :D

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní10.06.12 6:32

    Už se těším na Glam bronze! Ten bych také ráda vyzkoušela, takže se nechám inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  45. Asi si ten BB cream koupím! :D Jinak krásné naušnice a tričko :)

    OdpovědětVymazat
  46. Máš krásné náušnice a to tričko je taky skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Já mám BB od Clinique, stojí 790 Kč, prodává se ve třech odstínech a je naprosto skvělý, sjednotí pleť, má UV faktor 30, což je v létě super a vypadá naprosto přirozeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten si plánuju pořídit! Asi napřed zkusím vzoreček, ale díky za zhodnocení. Už se na něj těším. :-)

      Vymazat
  48. může někdo srovnat BB od L'Oreal s těmi od Skin79?
    Elena

    OdpovědětVymazat
  49. Tento od Loreálu není BB krém a to z několika důvodů: krytí je skoro nulové, rozjasnění minimální a uv ochrana nedostačující (asijsem bb krémy mají UV ochranu kolem 30). Pokud chcete praví BB zkuste třeba Misshu nebo Skin79.

    OdpovědětVymazat
  50. navnadila si ma, a dokonca sa mi aj ten obchod pozdáva, lebo je tam toho viac čo by som si objednala, len sa bojím ako to bude s objednaním na Slovensko.

    OdpovědětVymazat
  51. Děkuji za super recenzi! Já mám BB krém od Yves Rocher a je také tak podobně bílý, jak tento, ale dělá šílené mapy a skvrny. Proto mě moc nadchnul tento BB od Lorealu a už ho mám objednaný a moc se na něj těším!! :o)))*

    OdpovědětVymazat
  52. já BB nemám,nepodléhám těmto masovým šílenstvím.Jsem pro pro mě klasický pudrovec od Essence.Ale ta porovnávací fotka je hezký rozdíl.Mě vadí vyšší ceny těchto věcí,proto nekupuji.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡