Má inspirace

Máte nějakou svou módní ikonu? Zamysleli jste se někdy nad tím, zda si opravdu kupujete a oblékáte oblečení, které se líbí Vám, nebo snad které se líbí většině? 
Musím se přiznat, že se mi líbí Olivia Palermo a její hravost nebo některé známé blogerky, ale upřímně mě moc neinspirují. Jejich styl se mi líbí, často jejich outfity obdivuji, ale můj styl to zkrátka není, tedy nic moc až na detaily si z toho neodnesu.
Můj šatník se skládá hlavně ze spousty jednoduchých kousků oblečení, které poté doplňuji několika originálními a barevnějšími kusy oblečení. Miluji bižuterii a kabelky - v tom se vyřádím, a také mám strašně moc šatů (asi tak polovinu šatníku). Trička a kalhoty mám hodně jednoduché (černý komínek, bílý komínek, béžový komínek) + pár barevnějších kousků svršků. Někdy bych Vám svůj šatník ráda ukázala, tak doufám, že se mi to v budoucnu podaří.

Avšak zpátky k tématu.. V dnešním článku jsem se rozhodla představit Vám blogerky, u kterých se opravdu inspiruji, stahuji si fotografie jejich outfity, a když nevím co na sebe, stačí se pak podívat do složky ,,inspirace" a dilema je vyřešené. :)

Victoria je devatenáctiletá blogerka ze Švédska a pro mě jednou z největších inspirací. Miluji její kombinace jednoduchých, ale přesto velmi zajímavých kousků oblečení s výraznými šperky a dalšími doplňky. 
Čím mě inspiruje? Kombinací jednoduchých věcí s luxusními, zlatými šperky, můžete vypadat skvěle aniž byste si museli každý měsíc kupovat aktuální trendy hadříky sezóny. 

Marianna je jednadvacetiletá blogerka pocházející z Finska. Pracuje v life-style-dekor magazínu a má bez pochyby cit i pro módu. Určitě ji už všichni znáte, psala jsem o ní několikrát.
Čím mě inspiruje? Zde platí heslo ,,v jednoduchosti je krása" dvojnásob, je důležité mít pár stavebních kamenů šatníku.

Dulce bydlí v USA a je jí 24 let. Kdo by věřil tomu, že už je maminkou? Sleduji ji hlavně na youtube, ale fakt, že je módní návrhářkou, dokazují její krásné nápadité outfity, které ukazuje ve svých videích i v módních článcích na blogu. 
Čím mě inspiruje? Díky ní jsem obohatila svůj šatník o několik barevných a flitrových kousků oblečení, obdivuji její umění kombinování odlišných materiálů, a hlavně (vzhledem ke své malé výšce) zdůrazňuje pomocí detailů svou ženskost (mašle, perličky, podpatky, velké náušnice, holé nohy).

FASHION FUSHION NEWS
Jennie a její blog se od ostatních liší tím, že jej čtu nejen kvůli módní inspiraci, ale i proto, že mě baví sledovat její život, o kterém vlastně její blog Fashion Fusion je. Jenn je nádherná osoba s dokonale vytříbeným vkusem. Nosí ženské jednodušší kousky oblečení, které umí skvěle kombinovat. Výhodou je, že je podobný typ jako já (modrooká světlejší blondýnka) a nosí elegantnější oblečení, které se mi opravdu líbí. Jediné, co stále nechápu je její nízký počet pravidelných čtenářů. 11, to jako vážně?! Doufám, že to číslo trochu zvýšíte tím, že jí budete sledovat. Myslím si, že Vás tento milý blog, stejně jako mě, bude velmi bavit.
Čím mě inspiruje? Svou ženskostí, elegancí, ráda nosí černou a bílou barvu, které kombinuje s něčím výraznějším, nepotrpí si na módní výstřelky, má ráda kvalitní značkové kabelky.

A ke komu se chodíte inspirovat Vy? Kdo opravdu vystihuje Váš styl? :)



57 komentářů:

  1. tak to mame stejne oblibenkyne:)

    OdpovědětVymazat
  2. fuuha dost ma zaujala vickitas!!! mozno som konecne nasla tu spravnu modnu ikonu.
    inak sledujem hlavne Dulce:P ju mam zmaknutu na stopercent takze vdaza za sviezi vanok do mojich modnych inspiracii:PP

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Dulce a Ulrike http://ulrikkelund.com/ <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně mám hrozně ráda Lovely Pepa, nemůžu si pomoct, ale přijde ke mně nejblíže a je mi neskutečně sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny tyhle slečny mají dokonalý styl! <3 a chtěla bych se Tě zeptat, jaké stavební kameny šatníku jsou podle tebe ty nejdůležitější? :) Děkuji za odpověď. Přeji Ti hodně štěstí do života. :) Tvůj blog sleduji opravdu ráda! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně BÍLÝCH triček a tílek, tmavě modré a černé skinny džíny, kožená bundička, sako černé a běžové, hodinky, černé a nude boty.
      Pokud by byl zájem, ráda na tohle téma připravím článek, už jsem si ho dokonce dříve sepisovala. :)
      A moc děkuji za krásný komentář a pochvalu!

      Vymazat
    2. Ten článek by byl super! :)
      +něco pro ty, kteří nemají dokonalou postavu jako ty ale mají větší sehna či bříško:D

      Vymazat
    3. Já například bych zrovna o takový článek zájem měla a myslím, že určitě nějsem sama :)

      Vymazat
    4. Anonymní27.06.12 7:29

      Děkuji za odpověď a přidávám se také k tomu, že tento článek bych tady na KISSBOOKu ráda uvítala! :)

      Vymazat
    5. ja by som uvítala článok, alebo inšpirácie ako nosiť baleríny, resp. čo k nim nosiť. pretože nie každý si môže dovoliť 10cm štekle

      Vymazat
  6. Nejvíce mě zaujala tvá první bloggerská inspirace :))

    OdpovědětVymazat
  7. Marianna je úžasná, to souhlasím. :) Ono tak všeobecně Finky a Švédky mají vkus a styl, ať si říká kdo chce, co chce. ;) Totéž Victoria.
    A Dulce Candy... no, chtěla bych po jednom dítěti vypadat jako ona.
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Moje inspirace je rozhodně Mariannan :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mám dvě oblíbené blogerky, které mě hodně inspirují. První je Cheon-Hwa, její blog je http://sweetraspberryjam.blogspot.com/. A Wendy, která má i kanál na youtube, blog: http://www.wendyslookbook.com/. Miluju její videa! :) Obě moc doporučuju! A nesmím zapomenout, že velkou inspirací pro mě jsi ty, Mio :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že jsi se podělila o svou inspiraci! Děkuji za ní (hned se na ně podívám) a děkuji i za konec Tvého koemntáře. :) Jsi moc milá.

      Vymazat
  10. Mam hrozne rada videa Dulce:) Ale neni z Asie,je Hispanka;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Terko, Ty máš blog! Jsem pozadu ach joo.
      Víš to jistě? Já teď četla v Teen Vogue jak pochází z Íráku(nebo Íránu, teď přesně nevím) a chodila na střední vojenskou školu a chodila oblíkaná jak kluk, tak si to teď užívá a je nový člověk. Ale možná jsem četla blbě. Raději tu informaci vyškrtnu, abych neklamala. Díky :)

      Vymazat
    2. Mě teda taky přijde spíš, že je někde z východu. A navíc o nějaké té vojenské škole ve svých videích mluvila....

      Vymazat
    3. Jojo,maaam:)) Nene,opravdu,pochazi z Mexika a vyrostla v Californii:) Kdyz jsem ji poprve videla,myslela jsem si,ze je Indka! Ale opravdu je Mexicanka,mluvila o tom v jednom strasne starym videu About me nebo tak nejak. A v Iraku byla 1,5 roku v armade:)

      Vymazat
    4. Nejsem si jistá odkud Dulce pochází, ale v Iráku byla na vojenské misi americké armády, dělala tam automechaničku (to je ale zvláštní, psát to slovo v ženském tvaru... a Google Chrome mi ho podtrhl, že prý neexistuje).

      Vymazat
  11. Mám ráda Mariannu :) Jako první jsem začala sledovat právě ji, tebe a annusacconne. :)
    Nevíš kolik měří DulceCady?

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za Fashion Fusion :)

    poslední dobou mě zaujala tato stránka http://www.etpourquoipascoline.fr/ :)

    OdpovědětVymazat
  13. Aaaaw, you're so sweet!! Thank you for nominating me as your inspiration, you really made me happy :) I used google translate and understood averything you wrote, so thanks for your kind words! :) xoxo Jennie/FashionFusion

    OdpovědětVymazat
  14. vdaka za dalsie tipy :)
    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Thank you so much for featuring me in your post sweetie. Your kind words means so much to me and keeps me motivated to make more posts! :)

    - Victoria
    www.VICKITAS.com

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se líbí ta poslední =)
    A pak taky www.lateafternoonblog.com a www.themandarinegirl.com

    OdpovědětVymazat
  17. Marianna je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  18. máme některé společné oblíbenkyně:) plus pár jiných dalších..
    také se občas inspiruji, ale svůj styl nechávám takový, jaký je

    OdpovědětVymazat
  19. super článek :-)..já osobně se takhle neinspiruji nikde, nevím proč ale já mám prostě jiný vkus a nebo to co jiným sluší mně zase ne :-) takže vše nechávám na sobě a jen obdivuju oblečení ostatních :-D

    OdpovědětVymazat
  20. čo sa týka obliekania mám svoj štýl a zatial ma žiadna blogerka neohurila. ale rada sledujem trendy v líčení, a moje vzory sú kissbook, lovelyhair a katze :-) a kopec dalších ale tieto najviac

    OdpovědětVymazat
  21. díky za inspiraci, zaujala mě vickitas, určitě na ni kouknu! :)

    OdpovědětVymazat
  22. S Mariannan souhlasím:)! Je opravdu úžasná, hodně mě inspiruje i Kenzas.se. Švédské, norské blogy jsou nej :) Ale ta Jenn mě zaujala hned na ní kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  23. marianna je super :P

    liveyourdailylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Miunko, moc krásná inspirace! Nejvíc se mi líbí styl slečny č. 2 a 4!:-)

    OdpovědětVymazat
  25. V tomto s tebou velmi suhlasim...kopec bloggeriek si foti svoje outfity, co je uplne v pohode, az na to, ze skoncia tak, ze maju plnu skrinu nepouzitelnych veci...ja zastavam názor, ze radsej si kupit par nadcasovych kuskov, neutralnych farieb a tie sa potom uz daju kombinovat so vselicim :)

    OdpovědětVymazat
  26. První dvě miluju, ty další neznám, hned to jdu napravit :)

    OdpovědětVymazat
  27. mají úžasný styl!
    marianna je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  28. Určitě Mariannan! Tak si představuji ideální styl oblékání. :)
    Dulce Candy shlédnu, nadchla mě. Díky za tipy!
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  29. Co se týče oblečení tak se řídím 100% sebou, nevím čím to, ale co se týče blogerek atd. tak jejich styl oblečení mi nic neříká a taky si na ty hadry prostě nepotrpím, mám ráda hlavně jednoduchost, takže třeba černý kalhoty, béžový triko a šlus. Myslím, že v tomhle jsem se už našla a inspiraci v oblékání vůbec nepotřebuju, a bižu ani kabelky nějak nevedu. Mám 3 kousky stříbra co jsem dostala darem a jednu kabelku co se snad hodí ke všemu. Nijak mně tohle prostě nebere. Ale co se týče inspirace v líčení, tak nedám dopustit na Báru z myemptyjournal.blogspot.com ... U ní se často inspiruji jak účesem, tak líčením a celkově si myslím, že i ona je na jednoduchost v oblečení a není z toho úplně odvařená, a to se mi líbí. Takže jediná inspirace je asi tak Barča.

    OdpovědětVymazat
  30. Ja milujem KAT VON D nieje to žiadna bloggerka ale tatérka. Má veľmi osobitý štýl a aj svoju vlastnú značku ale tú si bohužial nemôžem dovoliť-

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    Navštív aj náš blog :)

    OdpovědětVymazat
  31. Marianna je nejúžasnější! :) Pro mě jsou blogy nejlepším zdrojem inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  32. z těchto blogerek znám jen Marianu - ta je opravdu úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám ještě velmi ráda Chiaru Ferragni (http://www.theblondesalad.com/) a Annu James !!! (http://fashboulevard.blogspot.cz/) a obě hlavně proto, že se vypracovaly na vysokou úroveň "jen" blogem :) Rozhodně je doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  34. O Dulcecandy som ani nevedela že ona je už maminou :D Ts, ďakujem za info :)

    OdpovědětVymazat
  35. v jednoduchosti je krása, s tým úplne súhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  36. Moc ráda koukám na ostatní jak nosej nude lodičky, béžová a bílá trička. A tobě to v nich strašně sluší.. a já si pak obléknu v kabince jen trochu víc světlejší meruňkový svetřík a sestra na mě už divně kouká, že v tom vypadám divně.. mě to prostě nesluší..
    Poslední dobou jsem si ale strašně oblíbila lososovou, nebo meruňkovou :) a i líp se cítím v sytých barvách, nebo v černé.. nejraději mám modrou, červenou, černou, nebo právě tu meruňkovou..

    http://bornto-shop.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Úplně jsi vystihla můj názor. Ráda se dívám na outfity blogerek, fascinuje mě, že vlastně svým způsobem tvoří umění, ale mě to oblečení přijde opravdu jen na vyfocení a konec. Nikdy bych v tom na ulici nevyšla. Věřím tomu, že pro někoho to znamená hodně a že tím dávají najevo svou osobnost, ale když jsem se ptala přítele co říká na některé outfity, přišlo mu to hrozné. Ne že bych svůj šatník řídila svým přítelem, ale ptala jsem se ho na názor, jako na názor chlapa. Mě osobně se hodně líbí styl Vanessy Monstad http://datsnom.blogg.no/ která je zase inspirovaná Snooki z Jersey shore. Tvůj styl je také velmi pěkný, ale chybí mi tam trochu odvázání a lehce "sex appealu". Nevím jak to říct, nemyslím to zle. Jsi krásná holka, někdy by jsi to mohla více "vyzdvihnout" :) (Nemyslím tím, oblečení alá jsem zmalovaná coura s podpatkama ze sex shopu a šatama, které mají být delší tričko:D )
    Jo a ještě Oprin je skvělá. http://oprin.blogspot.com Akorát dříve nebyla tak moc opálená a neměla tak dlouhé umělé řasy.

    OdpovědětVymazat
  38. Budou k dostání v každé drogérii nebo parfumérce :)
    A ten článek je opravdu povedený :). Hned mám větší přehled :).

    OdpovědětVymazat
  39. Hodně se mi líbí první blogerka :) já obdivuju Ebbu, ale na některé její outfity bych neměla odvahu.
    www.lettertomywardrobe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Mám ráda jednoduchost, pohodlí, eleganci a někdy i trochu extravagance. Největší inspirací je asi momentálně Selena Gomez, Taylor Swift, Katie Holmes, Gwyneth Paltrow, Mary-Kate a Ashley Olsenovi.

    OdpovědětVymazat
  41. Z uvedenych dam znam jen Dulce Candy. Je "roztomila"...
    Hodne jsem si oblibila http://www.theblondesalad.com/ Chiara je krasna. A taky http://supervaidosa.com/ i kdyz je pravda, ze zde hlavne kvuli spouste liceni a tuny Sigmy :)

    OdpovědětVymazat
  42. mojí inspirací je tahleta kočka která se umí uplně nádherně oblékat.) mrkni na ni.

    http://maytedoll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Skvělá je taky Miss Glamorazzi, je nádherná, má styl a její videa jsou super.. :) Jinak Mariannu a Dulce Candy tak eobdivuji! :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡