Co mě zaujalo (květen 2012)

Juchů, tunhle informaci si nesmím nechat jen pro sebe. Kosmetika Lush uvede 21.července na trh úžasnou novinku, a to dekorativní kosmetiku! Sada bude obsahovat tekuté rtěnky/tvářenky, sypké oční stíny a oční linky. Údajně si budeme moci vybrat ze 30 odstínů. Dále si budeme moct koupit řasenku, pudr a dva rozjasňovače. Všechny nové výrobky budou samozřejmě veganské, 100% přírodní a citlivé k pokožce a také, čímž je Lush známý, netestované na zvířatech. Navíc je celá kolekce spojena i se zábavou a tak trošku i psychologií. Vyberete si tři odstíny, které se Vám líbí nejvíce, zatočíte si kolem, které by se mělo na prodejně objevit a Lush víly Vám poté přečtou Váš výklad, který by měl na Vás podle barev a hry sedět. První barva bude síla nebo slabost, druhá naše podvědomá potřeba a třetí barvou zjistíte Váš skrytý talent, kterým můžete získat svou podvědomou potřebu. Díky Lushi  budete nejen vypadat skvěle, ale budete i vědět, na co se máte zaměřit a jak si třeba přivolat štěstí. :) (zdroj informací: elle.cz) Do Lushe jsem se upřímně zamilovala. Vím, že to není nejlevnější záležitost, ale musíte to jednoduše vyzkoušet. Platíte za obrovskou kvalitu a jedinečný výrobek, který Vám vydrží i pětkrát déle než běžný výrobek z drogerie. Každý výrobek odvádí svou práci, ke které je určený, naprosto dokonale. Jsem zvědavá na ceny, ale i tak už teď vím, že dekorativku za každou cenu vyzkouším. Pokud bude kvalitní, o čemž snad ani u Lush nepochybuji, začnu být touto značkou doslova posedlá. O:) Sledujte lushcz.cz nebo v červenci zavítejte do obchůdku v Praze, v obchodním centru Palladium. 

Nevím, jak vy, ale já miluji film Ďábel nosí Pradu a viděla jsem ho minimálně dvacetkrát, hihi. Hodnotím ho jako jeden z nejkvalitnějších filmů z módního prostředí. Proto mě potěšila informace, že se můžeme těšit na jeho pokračování pod názvem Pomsta nosí Pradu: Ďábel se vrací! Andy pracuje ve svatebním magazínu a dokonce s Maxem sama chystá svatbu. Největší vzrůšo bude v tom, že se bude muset znovu setkat s bestií Mirandou a její asistentkou Emily. Myslím, že se máme na co těšit! (zdroj: venusbuzz.com)

Skvělá zpráva pro fanoušky Laguna beach, The Hills a samotné návrhářky, spisovatelky a profi celebrity Lauren Conrad. Po úspěchu její předešlé knihy Style (kde Lauren radila, co by mělo být základem šatníku každé ženy,apod.) vyjde další podobná kniha, tentokrát nesoucí název Beauty, v níž nám Lauren například prozradí své tajné triky nebo se s námi podělí o své kosmetické prohřešky z minulosti. Součástí knihy by také měly být návody na její nejčastější a oblíbené líčení, což dámy jistě velmi ocení. Knížku Style doma nemám. Četla jsem jí a nedozvěděla jsem se tam nic moc nového, ale neříkám, že je špatná. Tuto si ale koupím. Přece jen je o kráse. Ať už bude jakákoliv, doufám, že se alespoň pokochám nad Laureninými krásnými fotkami. 

 

A poslední věc - ráda bych Vám všem doporučila tento dokument Stay strong, který natočila Demi Lovato ve spolupráci s MTV. Přikládám ho sem s českými titulky, aby se na něj mohli podívat všichni. Několikrát se mě někdo ptal, kdo je můj oblíbený interpret a je jím právě Demi Lovato. Nejen, že miluji její hudbu a texty, ale i její osobnost. Je pro mě velkou inspirací a tažnou sílou. Je jedna z nás a nebojí se mluvit o svých problémech. Určitě shlédněte tento dokument. Pokud máte jakýkoliv problém, pomůže Vám. Na nic nejste sami a o všem byste měli mluvit, aby Vás Vaše okolí podpořilo. Hlavně si pamatujte, že musíme zůstat silné, ať už se děje cokoliv. :) Pokud Vám video nefunguje, nebo je moc malé, koukněte na něj tady.


To je pro dnešek všechno. Zaujala Vás nějaká z informací? Těšíte se na Lush kosmetiku? Máte rádi módní filmy a Lauren Conrad? Jak se Vám líbí Stay strong dokument?



74 komentářů:

  1. Mio, to jsou super tipy! Ta dekorativka z LUSH mě opravdu zaujala a rozhodně si ji nenechám ujít!:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  2. Na film se těším nejvíce ♥

    OdpovědětVymazat
  3. těším se na pokračování Ďábel nosí Pradu!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak dekorativku od Lushe kazdopadne vyzkousim :)

    OdpovědětVymazat
  5. lush mě sice nechává chladnou, ale pokračování ďábel nosí pradu? woooow! :OO na ten dokument o demi se podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej vědět, jak se Ti líbil nebo jestli jsem až moc velká citlivka. Mě hrozně dojal. Mám jí hodně ráda :)

      Vymazat
    2. po tomhle dokumentu mám na ní úplně jiný pohled, není to tak, že bych jí dřív neměla ráda, nevěděla jsem, že byla v léčebně, že měla poruchu příjmu potravy. Určitě nejsi žádná citlivka, tohle zamává s každým! stay strong :) díky za tenhle post :)

      Vymazat
  6. Hodně mě zaujala dekorativka od LUSH ! To si nenechám ujít !

    OdpovědětVymazat
  7. Och, pro Lush mam obrovskou slabost uz ted. Mam krem, cistitko, mydlo, barvu na vlasy a balistik...a hrozne touzim po Mask of mangamity - ale meli ji vyprodanou porad. Tak doufam, ze ji sezenu v cervenci v prazske pobocce a touhle info jsi me teda dostala :)

    Pa Belle Hanele

    Giveaway o kokosový olej u mě na blogu
    http://bellehanele.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna masku jsem si v úterý pořídila! :) Nakoupila jsem v Lushi, co jsem si přála vyzkoušet a poté jsem dvě hodiny lítala po obchodech a v Sephoře, protože mi Lush víla říkala, že se už veze nášup z Anglie a když počkám dvě/tři hodinky, tak mi jednu schová. A čekání se vyplatilo. Myslím si, že eshop bude určitě brzy naskladněn, když přišla nová várka! .) děkuji za komentář!

      Vymazat
  8. já si pamatuju,že lush už dekorativku kdysi měl!!! ta dekorativní řada se jmenovala jinak, ale prodávali ji normálně v lush obchodech...:))
    jsem zvědavá,jak bude vypadat toto :)
    a na ten film se fakt těším no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jí napamatuju, ale asi máš pravdu, už jsem o tom někde četla. Lush znám bohužel asi tak dva, maximálně tři roky. :))

      Vymazat
  9. Na dekorativku Lushe jsem hodně zvědavá. Oni o ní mluvili už dlouho a zas taková novinka to nebude - slibovali, že v jiné formě zachovají výrobky své zrušené sesterské firmy B Never Too Busy To Be Beautiful. Slovo dodrželi (a to vlastně už i dřív - od B Never pochází i hromada parfémů a scruby na rty), to se mi líbí :) Už aby byl červenec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo tak to je super informace! Děkuji :*)

      Vymazat
  10. na ten film se těším, po dlooouhé době se vydám snad i do kina!:)

    OdpovědětVymazat
  11. jsem nevěděla o tom filmu, už se těším!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ta informace o filmu mě potěšila nejvíc, ten film mám opravdu moc ráda, tak už teď se nemůžu dočkat:)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za tip, Lush mám ráda, takže se na novinky moc těším. Film jsem viděla, Anne Hathaway je skvělá.
    letni-cas.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. o lush dekorativce vím už nějaký ten čas a popravdě jsem na to hodně zvědavá! :) a z pokračování filmu mám teda velkou radost, protože ho miluju stejně jako ty ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Druhá a třetí informace mi vykouzlila přešťastný úsměv na tváři!♥♥♥

    http://adelletta.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. ... tak na tu Lush dekorativku jsem vážně moc zvědavá! :)))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. skvělé tipy, i když o lushi už vím a Stay strong jsem viděla, opravdu silný příběh :-))

    OdpovědětVymazat
  18. uu, na ten film Diabol nosí pradu 2 sa teším :)) aj na knižku od lauren conrad :) mám od nej Style a neviem si ju vynachváliť

    OdpovědětVymazat
  19. Tyyyjo, ten LUSH mě překvapil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky, nikdy bych to do něj neřekla! Ale uvítám to:))

      Vymazat
  20. Lush dekorativka? Zbankrotuju :D

    OdpovědětVymazat
  21. Demi mám taky ráda, především z Dysney channel, camp rocku a podobně. Vždycky jsme si říkala jak je krásná mladá úspěšná a dokonce jí i záviděla. Po shládnutí tohohle opravdu není co závidět nutno dodat, že úspěch má i své stinné stránky. Klobouk dolů jak všechno zvládla.

    OdpovědětVymazat
  22. Ešte nikdy som neskúšala LUSH ale po tom akpo uvedie túto kozmetiku budem musieť :) Teším sa nato!

    OdpovědětVymazat
  23. na film i na knížku od LC se strašně těším! film jsem viděla asi 100x, pamatuju si každou větu co tam říkají :D:D

    OdpovědětVymazat
  24. Páni ten dokument je skvělý...díky za tip, měla jsem sice Demi ráda, ale rozhodně jsem neměla ani potuchy o tom, co za skvělou osobnost to je:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se Ti líbil stejně jako mně:) není vůbec zač!

      Vymazat
  25. našla jsem Eshop Lush teda jestli je to ta kosmetika http://www.lushcz.cz :)))

    OdpovědětVymazat
  26. Tak to se hrozně těším na tu kosmetiku od Lush!!:)

    OdpovědětVymazat
  27. No tak Mio nezlob se na me, ale tvrdit, ze u Lush platime za OBROVSKOU kvalitu a ze KAZDY vyrobek odvadi DOKONALE co ma??? Mela jsi nekdy nejakou balistiku? To je prosim pekne naprosto vyhozenych 150 Kč, což není pro vetsinu lidi zanedbatelna castka. A to nerikam jen ja, ale treba i Sabinka z Lost in Closet, ktera Lush taky miluje. A nejsou to jen balistiky, naslo by se toho mnoh

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že jsem balistiky zrovna nemyslela. Přijdou mi opravdu předražené, ale i tak si myslím, že jsou super. Měla jsem jen jednu, takže nemohu posoudit, zda je to vyhození peněz, nebo to za to stojí. Většina stojí stovku, co jsem koukala, ne 150. Příště bych byla ráda, kdyby ses alespoň podepsala.

      Vymazat
  28. "Ďábel" je fakt super..taky se těším na pokračování, snad to nebude propadák:)

    beautystylecosmetics.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Super článek.LUSH určitě vyzkouším...ale slyšela jsem že ta trvanlivost např krémů a masek není moc vysoká :(


    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Já se těším na ten film, Ďábel nosí Pradu je jedním z mých nejoblíbenějších filmů =) A to mi připomnělo i super film From Prada to Nada =) No a ty knížky od Lauren si budu muset pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. From Prada tu nada mám strašně ráda!! :))

      Vymazat
  31. Netušila jsem, že bude pokračování!!! Ten film miluju! :-)
    Akorát... Kluk Andy se jmenoval Nate. Ne Max... Nebo bude ve druhém díle nějaká změna? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe je to dost možné. :DD Děkuji za opravu. Já měla pocit, že Max, ale asi máš pravdu. :DD

      Vymazat
    2. Jen mě to tak napadlo. Ačkoli... kamarádka by určitě řekla, že je úplně jedno, jak se jmenuje, páč všichni chlapi jsou stejní :-D

      Vymazat
  32. O knížkách od Lauren jsem už hodně četla, asi si je taky koupím :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. tak na Lush jsem zvedava... a na pokracovani dabla se strasne tesim, jednicka byla super! :)

    http://www.ivetsperspective.com/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  34. Wow!! Tak na dekorativku Lush se moc moc těším!!!

    droppedpearls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. thanks a lot sweetheart for your comment <33
    have a good weekend! xx

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělý článek!
    Na Lush se těším, ale ještě víc se těším na porkačování Ďábla. :) A knížky od Lauren si chystám pořídit, nebo napíšu třeba Ježíškovi. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Hezké tipy, Mio. Jen ti musím sdělit mé postřehy z poslední doby. Docela mě mrzí, že na anonymy, kteří tě nepochválí reaguješ ihned a podrážděně. Chceš, aby se podepsali, ale proč to nenapíšeš také anonymovi, který ti pošle hromadu srdíček a vzkaz o tom, jak jsi skvělá? Když má někdo normální dotaz ohledně nějakého výrobku, odpovědi se nedočká. Všimla jsem si toho v minulých příspěvcích - chceš, aby ti lidé psali do komentářů názory, ale pak na většinu z nich nereaguješ. Škoda takového přístupu... Neber to prosím zle, jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju na Tvůj názor. Zamyslím se nad ním. Někdy mě prostě útočná kritika naštve. Mrzí mě, že se dělám s články, které mi někdy dají zabrat a je v nich třeba 5 informací a pak mi přijde anonym s ošklivou reakcí jen na jednu věc. Zkus mě pochopit. Vím, že bych se s tím měla smířit, ale mrzí mě to. Myslím, že ale nikdy nejsem nijak útočná, kritiku k tématu schvaluji, jen dotyčnému řeknu svůj názor a naštve mě akorát to, že se nepodepíše, protože většinou je to nějaká ,,konkurence". Pokud mi chodí vulgární koemtáře, tak na ty mám filtr, abych je nemusela číst, takže je ani nevidím a tím pádem neschvaluji. Ty sem prostě nepatří.
      Přijde mi, že jsem v komentářích milá, ale je to zas jen můj názor.

      Vymazat
    2. Ja musim souhlasit se slecnou. Jakej je rozdil, jestli nekdo napise anonymne, nebo ma ucet na bloggeru, kde je napano Evicka a to je vse??? Zadnej rozdil v tom neni! A treba ja proste napisu to s cim nesouhlasim proto, ze treba chci, aby zaznel i jiny nazor. Lush podle me proste nic skveleho neni, je to predrazene a ucinky jsou precenovane. Muj nazor. Ale proc by tady nad nim mel kazdy áchat? A komentare typu "pekny clanek" mi prijou divne, prece proto, ze pises hezke clanky sem chodim. Nemam potrebu to psat pod kazdy... A konkurence teda opravdu nejsem, sama ani zadny blog nemam. Mozna jsi v tomhle trosicku paranoidni. Samozrejme ale chapu, ze co clovek, to individualita a pristup ke ctenarum je proste ruzny:)

      Vymazat
    3. Tvůj blog čtu často a ráda, ale musím tedy říct, že doslovné zkopírování 3-5 článků + dvě věty od tebe, ke každému zmíněnému tématu, mi zas jako taková fuška nepřipadají.

      Jinak na dekorativku se moc těším...zase budu jíst jen chleba:D

      Vymazat
    4. Anonmyní: Nepotřebuji, abys tu achala, vždyť jsem nijak útočná nebyla. .) Děkuji i tak za komentář.
      Anežka: Děkuji, ale nic jsem nekopírovala, jen jsem převzala tři informace. Já se taky těším:)

      Vymazat
  38. koukala jsem, že někde už byly videa o LUSH novinkách, ale nebylo poznat, co to má být, takže jsem velice zvědavá, jak budou líčidla vypadat až budou na prodejně :)

    OdpovědětVymazat
  39. Lush je prostě Lush :o).. takže těším.. a JAK :-)!!!!

    OdpovědětVymazat
  40. na dokument se určitě mrknu!
    zbožňuji ďábel nosí pradu, ale také mám ráda filmy, ve kterých jejich děj nezasahuje do módního světa a přitom velmi inspirují! o tom jsem napsala článek na svěm blogu, tak se určitě koukněte
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  42. jůů, Lush mě náramně překvapil! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jsem zvědavá, koli kta lush-sranda bude zase stát :D ale každopádně vyzkouším stíny, rozjasňovač a možná i tvářenku :D

    OdpovědětVymazat
  44. na Lush se těším a tím pádem i na cestu do Prahy ♥ dokument jsem viděla, je úžasná a krásná !!

    OdpovědětVymazat
  45. na Lush se těším nejvíc! :) už šetřím :D

    OdpovědětVymazat
  46. na Lush se strašně těším! :) už začínám šetřit! :D

    OdpovědětVymazat
  47. ja som čítala, že to nebude film, ale kniha:) a aj tá až v 2013 :) a už teraz mi tá kniha príde trochu odveci:) lebo v prvej (neviem či si čítala alebo len videla film) išlo andy vyslovene o prácu v novinách o správach o politike, katastrofách a pod. a zrazu bude šéfredaktorka svadobného časopisu??? a jej naj. kamarátka bude emily???? to sa mi nejak nepozdáva:(
    katka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, nejprve bude samozřejmě kniha a to až v příštím roce bohužel a bůhví zda-li se někdy dočkáme i filmu a ještě s původním obsazením ...:(
      jinak Lauren zbožňuji a jsem ráda, že i někdo jí tu zná :) a ten dokument o Demi mě vždy strašně dojme jak tam říká, že s tím bude bojovat denně do konce život a hrozně jí obdivuju za to, že se o tom všem nebojí mluvit :)

      Vymazat
  48. potěšilo mě, že se zajímáš o Lauren! Přijde mi, že ji v Česku moc lidí nezná a to je škoda :( Neplánuješ o ní nějaký aktuální článek? Co odešla z The Hills o ní skoro nic nevím :(
    Thess

    OdpovědětVymazat
  49. Ta kosmetika Lush vypadá fakt dobře! Jen mě mrzí, že v u nás prodejnu nemají, budu muset do Prahy.

    OdpovědětVymazat
  50. Demi je úžasná osoba...ostatní celebrity o svých problémech nemluví...a my žijeme v domění že snad ani žádné nemají a jen se snažíme přiblížit jejich "nedokonalé" dokonalosti. Už se těším až zasedne v září tuším...na sedadlo v X-faktoru...moc jí to přeju a pevně doufám že jí to pomůže:)

    OdpovědětVymazat
  51. Ďábel nosí Pradu jsem si stáhla asi před měsícem .. a od té doby jsem to viděla už několikrát (nenechala jsem si to ujít ani když to dávaly minulý týden na Primě) .. taky se mi film moc líbí :DD

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡