Oblíbená kosmetika za měsíc březen 2012

Pro dnešní den jsem se rozhodla zveřejnit seznam výrobků, které jsem si oblíbila v minulém měsíci březnu. Doufám, že se článek bude líbit, a že se třeba dozvíte něco nového.
Limitovaná kolekce Fruity (duben 2012) - Essence
Nová kolekce Fruity mě celkem mile překvapila. Laky jsou v nádherných pastelových barvách, ale já jich mám tolik, že si ještě rozmyslím, jak moc je potřebuji. Co mě naopak nezaujalo, jsou rtěnky – tedy jestli to nejsou spíše balzámy. V drogerii jsem při zkoušení testerů zjistila, že je jedno, zda si vyberete růžovou nebo červenou, protože jsou tak málo pigmentované, že barvy od sebe ani nelze rozeznat. Od firmy Cosnova jsem obdržela již před měsícem pozornost ve formě dvou výrobků z této kolekce, a to tvářenku a ozdůbky na nehty. Oba výrobky jsem si zamilovala, zejména ,,blush sorbet“, takže je mohu jedině doporučit.

Blush sorbet - tekutá tvářenka - 75 Kč
Tato krémová růž je v šťavnaté růžovo-jahodové barvě. Neobsahuje žádné třpytky, což je plus, protože pokud je krémová tvářenka třpytivá, většinou nehezky zvýrazní akné a drobné nedostatky. Tato tvářenka je vhodná k nanesení na tekutý make-up. Po aplikaci bych jí doporučila zafixovat fixačním průhledným pudrem. Je přirozená, dobře se roztírá do ztracena a stačí jí opravdu trošku. Ale to nejhlavnější jsem ještě nezmínila, a to je její nádherná ovocná vůně! Pokud nemáte rády tvářenky, i tak si k ní jděte alespoň přičichnout. Je možné, že pak neodoláte. Když jsem jí začala používat, několik lidí se mě ptalo, jaký mám nový ovocný parfém, a společně jsme se dopídili k tomu, že jde o vlastně o tvářenku. :DD
Ovocné nálepky na nehty - 55 Kč
Samolepky na nehty jsem ještě nezkoušela, ale moc se mi líbí. Součástí balení je i malé lepidlo. Pokud jste trochu zručné, určitě do nich jděte. Je to roztomilá jarní vychytávka.

City duet eyeshadows - duo oční stíny - NYC - 70 Kč
Tyto duo stíny sice kvalitou nijak nad jinými stíny nevynikají. Záleží na tom, jakým štětcem je nanášíte. Chlupatým docela práší, takže na ně používám houbičkový. Co mě však zaujalo, je tmavší zelená barva. Je dost zajímavá a na víčkách vypadá moc hezky i sama o sobě. Momentálně je používám poměrně často, když zrovna nemám náladu na neutrální nebo metalické barvy.

Tužka na oči - Alverde - cca 50 Kč
Je to taková má náhradní jumbo tužka od značky NYX, která mi nedávno došla. Pokud žádnou tužku od Nyx nemáte, určitě to napravte. Nejsou drahé a jsou vysoce kvalitní. A k čemu, že je vlastně taková silná bílá tužka dobrá? 
Nejen, že nádherně projasní a zvětší oči (nanášejte do vnitřních koutků a na spodní víčko), ale dokonale zvýrazní barvu očních stínů (výsledek bez tužky a s tužkou můžete vidět na spodní fotografii). Nejlepší kombinace je báze + bílá tužka jako podklad + stíny. Tuto tužku v bílém a i jiném odstínu najdete v drogerii v kolekci barev na obličej. Barvy jsou dost syté a jsou nejspíš určené na dětský karneval, ale proč je nevyužít i k dospěláckému líčení. .)

Tekuté linky - Catrice - 95 Kč
V tomto případě jde o jeden z mých nejoblíbenějších výrobků vůbec. Už mám druhé balení těchto linek a stále mě neomrzelo. Jsou vhodné na denní líčení, protože jsou přirozenější než linky černé. S hrotem se pěkně pracuje. Linka dobře drží a rozjasní oko. 
,,Zvýrazňovač" (rozjasňovač) - Essence - 65 Kč
Snad všude na blozích, kde byl tento tekutý rozjasňovač zmíněn, byl pomluven, že v drogerii z něj ani po třiceti otáčkách nic neteklo. S tím mohu jedině souhlasit, ale přesto jsem to riskla a jeden si pořídila. Miluji High beam od Benefitu, jenže rozjasňovač je snad můj neojoblíbenější výrobek vůbec, takže ho spotřebuji poměrně, a proto hledám nejlépe stejně kvalitní a zároveň cenově přijatelnější dvojče high beamu. A myslím, že jsem ho našla! Asi po dvou minutách z pera konečně vylezl třpytivý krém a od té doby s výrobkem nemám žádný problém. Upřímně tento rozjasňovač předčil veškerá má očekevání – je krásně krémový, konzistencí a barvou totožný s high beamem. V čem se naopak liší je samozřejmě balení (v designu u mě vždy ve všem vyhrává Benefit) a ve výdrži – High beam vydrží o něco déle. Avšak není čemu se divit, když kalíšek z Benefitu stojí kolem devíti stovek a pero od Essence je za šedesát pět kaček. .)

Chladící oční roll-on - okurka - My skin - Essence
Pokud někde natrefíte na řadu My Skin, rozhodně v regálu nenechte tento okurkový roll-on! Jde o výborného pomocníka do školy, do práce nebo na party (nebo i po party). Doma už ho mám celkem dlouho, ale až teď jsem objevila jaká kouzla umí (a kam se na něj hrabe zelený Garnier). Úžasně osvěží oční okolí a dá se říct, že i redukuje otoky pod očima. Po nanesení zprvu chladí, a poté Vás na kůži začne tekutina trochu pálit. Je třeba si na to zvyknout a dřívě nebo později Vám tento efekt přijde určitě příjemný.

Velmi příjemný odličovač. Stačí s ním zatřepat a můžete s ním odličovat i voděodolný make-up. Obsahuje heřmánek a vitamin B, je vhodný i na citlivější pokožku a k odličování očí. Pleť dobře vyčistí a zároveň osvěží. Po dlouhé době používám i něco jiného než jen Biodermu a Ryor. 

Deodorant - Boderma - 214 Kč
Super společník do kabelky. Příjemně voní a zmírňuje pocení. Také je fajn, že je vhodný pro každou pokožku, protože je z řady Sensibio - tedy přímo pro pokožku citlivou.

Můj nejnovější parfém. Dostala jsem ho asi před dvěma měsíci od přítele. Je pro mě ideální jarní vůní, protože je jemný, svěží a lehký. Jde podle mě o vůni, která bude vonět každému.  

Hannah Montana kondicionér na vlasy - borůvka - Disney - cca 80 Kč
Možná se teď smějete, ale tento kondicionér je vážně úžasný. Tomu, komu nebude vadit, že je na obalu Hanča, ho na tisíc procent doporučuji. Má dokonalou borůvkovou vůni, svou konzistencí mi připomíná želítka z Lushe a vlasy se mi díky němu oslnivě lesknou. Přišla jsem na něj úplně náhodou. Hlídala jsem malou sestřenku, která si přivezla celou svou Disney výbavičku a já neodolala, a kondicionér kvůli jeho omamné vůni vyzkoušela. Naprosto jsem mu propadla a když jsem ho viděla v 50% slevě v Rossmannu, musela jsem ho mít. (No dobře, koupila jsem si celou řadu, ale kondicionér je jednoznačně nejlepší.)


81 komentářů:

  1. Chladící oční roll-on mám také! Je supr. A zezačátku mne ani nepálil jak píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy pro kždého !
    tAKŽE DÍKY ZA NĚ : )
    ESSENCE JE FAKT SUPER JA TAK KOUKÁM : )

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten rozjasnovac musim urcite vyskusat :)
    dakujem za rady:)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni pro ten Chladící oční roll-on - okurka - My skin - Essence a rozjasňovač si určitě skočím :) děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. za kolik jsi koupila ten roll-on ?:)
    jinak hezké:)
    když jsem byla malá tak jsem měla taky podobnej úžasnej šampon (myslim že na něm byly witch nebo něco takovýho) a lituju že jsem ho vyhodila, protože byl vážně skvělej! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten roll on od Essence si musím pořídit, to je přesně věcička pro mě. Tak snad na něj někde narazím, zatím jsem to štěstí bohužel neměla :(

    OdpovědětVymazat
  7. tvoje články mě tak baví!!:)
    My skin od essence jsem zatím nikde neviděla.. doufám, že se jednou objeví i u nás v Brně :/ a o tom rozjasňovači už dlouho přemýšlím, ale žádný jsem ještě nikdy neměla, tak se bojím, abych to s ním nepřehnala a nesvítila jak vánoční stromeček:D

    OdpovědětVymazat
  8. kde se dá sehnat ten roll-on a za kolik? Řadu My Skin jsem u nás ještě nikde neviděla...mam od nich akorát čistící krém 4v1, ten mam z Rakouska...krásně matuje, ale ze začátku docela dost pálil :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už právě nevím, odkud ho mám. Buď z Drážďan, nebo z Prahy:/

      Vymazat
  9. Me z toho teda tentokrat zaujal hlavne ten roll on od essence :)

    www.ivetsperspective.blogspot.com
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. tu 'okurku' si pořídím, mám vždycky dopoledne problém, že moje oči vypadají hrozně otekle :D ale taky mám pocit, že jsem my skin nikde neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Rozjasňovač mám také a je super. A o chladícím roll-onu jsem psala zrovna včera a také jsem ho jenom chválila.. :) prostě Essence vede :D

    OdpovědětVymazat
  12. ty jo ta kosmetika od essence vypadá skvěle, škoda, že to u nás nikde není :)

    OdpovědětVymazat
  13. takže.. roll-on, rozjasňovač a lícenka budú obete, po ktorých pôjdem pri najbližšom love v drogérii :D

    OdpovědětVymazat
  14. No, roll-onu na oči co pálí bych se vyhýbala obloukem..to určitě není normální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, já to asi formulovala špatně. Nepálí tak, že by mě to bolelo, ale je jakoby horký a je to celkem příjemný.

      Vymazat
  15. Moc hezkej seznam :) Asi si koupím ty tekutý linky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten roll-on mě zaujal nejvíc. Kupovala jsi ho Ústí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, psala jsem, že v Praze nebo Drážďanech.

      Vymazat
  17. kondicionér Hanky sa mi páči :-D ale inak zaujímavá kozmetika, určite niečo vyskúšam :-))

    someonedifferent-denise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tak na tu tvářenku od Essence se moc těším:)Děkuju za typy
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ja som si akurát NYX jumbo ceruzku Milk objednala tak som na ten zázrak zvedavá, hlavne ako zvýrazní tiene :) A ten rozjasňovač ma zaujal... určite na neho v DM pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  20. zaujaly mě ty linky, používám jen černé a tmavě hnědé, tak možná zkusím nějaké jiné od Catrice

    OdpovědětVymazat
  21. ten antiperspirant je naprosto super ! :))
    a od essence už musim konečně něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  22. Roll on, tvářenka :D další produkty na cestě, achjoo :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ty ovocné nálepky na nehty jsou nevkusné.

    OdpovědětVymazat
  24. Navrhuju napsat článek na téma jak použít rozjasňovač a kam ho nanášet.
    Tvářenku zrovna sháním, chci zkusit nějakou novou. Zejtra běžím pro sorbet.. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Dvojfázový odličovač som do teraz používala len Dior, lebo z ostatných som mávala podráždené oči. Možno sa to tohto Marionnaud netýka, keď píšeš že nič nedráždi, tak vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak už chápu, proč moje oblíbená finská blogerka Jangsara používá pod každé líčení bílou tužku. Nechápala jsem, jak dosáhne taky sytých barev. Tak teď už vím a asi po ní také sáhnu :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  27. Té ovocné řadě od Essence tleskám. Miluju ovocné vůně a myslím že na téhle řadě se pořádně vydodivočím. :))) navíc za ty lidové ceny je skoro hřích alespoň je nezkusit.

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. Konečne niečo na kruhy a vačky pod očami, dlho som niečo dobré hľadala ! :) Určite si zaobstarám.
    Tak isto ma zaujali tiene NYC, na ktoré čítam samé dobré recenzie :)
    Super článok !

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. tu krásnou vůni té essence tvářenky jsem v drogérii už také obdivovala :)) ale teď jsem si jednu krémovou kupovala, takže si jí protentokrát odepřu :)

    OdpovědětVymazat
  30. nezaujalo mě nic, nicméně článek je to určitě přínosný a takové shrnutí se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  31. líbí se mi ten rozjasňovač a roll-on.. nejlepší je samozřejmě ale kondicionér s Hančou :D :))

    OdpovědětVymazat
  32. s rozjasňovačem od Essence naprosto souhlasím! za těch pár korun je to skvělý výrobek ;)

    OdpovědětVymazat
  33. já chci taky Hana Montana kondicioner :D

    OdpovědětVymazat
  34. tvářenka a rozjačnovač, to je to co potřebuju! díky, mio, za radu - když si koupím něco, co doporučíš tak jsem s tím spokojená! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Prosím nějaký článek o nanášení rozjasňovače :) děkuji

    OdpovědětVymazat
  36. páááni, spousta úžasných tipů! doufám, že budu mít štěstí a někde narazím na ten roll-on :-) ale zaujaly mě i další věci, třeba tvářenka, rozjasňovač neco kondicionér :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tvářenka mi přijde téměř stejná jako ta z limitované edice(název už si nepamatuju) od Catrice:) jinak nejvíc mě asi zaujal ten rozjasňovač a ten strašně roztomilej kondicionér :D děkuju za tipy:)

    OdpovědětVymazat
  38. nejspíš si pořádím tu bílou tužku, včera jsem zrovna svojí jednu vyhodila (stala se z ní naprostá bílá měkká břečka v tužce :D)

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní03.04.12 8:23

    Rozhodně nesouhlasím,že L'eau par Kenzo bude vonět každému,plno lidí nemá rádo takhle výraznou vůni sladkou a trošku melounovou,což nic neméní na tom,že já ji miluju! Nejoblíbenější parfém na jaro a léto už pár let. Jinak limitka essence se u nás ještě neobjevila,ale snad objeví,už se na ní těším!

    OdpovědětVymazat
  40. ten šampon s Hannou podle toho co píšeš,vypadá vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní03.04.12 9:25

    Nějak mě ani nic nezaujalo..:/

    OdpovědětVymazat
  42. So many amazing products! I love the shades from NYC..

    - Victoria
    www.Vickkitas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Tereza ♥03.04.12 15:36

    A v jakém regálu je ten roll-on,v praze jsou vždy 2,kde jsou všechny věci z webovek,až na show your feet a skin care :-(
    Prosím odepiš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vážně nevím, nevzpomínám si. Kdybych to věděla, napsala bych to už do článku. je to škoda, že my skin u nás není tolik rozšířená..

      Vymazat
  44. Roll on jsem v Brně, myslím, taky ještě nepotkala, ale nějaké čistící produkty z My skin mají v Tescu u Vaňkovky.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, chtěla bych se zeptat, kolik stála ta rtěnka(balzám) a oční roll on od essence? Děkuju Markét :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnka kolem 50Kč a roll-on nevzpomínám si.

      Vymazat
  46. Super recenze, zase jsi mě přesvědčila k dalšímu nákupu :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Takže Fruity, roll-on a Hannah, šup na můj seznam! :-)
    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  48. linku od Catrice mam v inej farbe, skvelá vecička!

    OdpovědětVymazat
  49. Mio co to u vás máte za prodejnu Essence? Spoustu věciček co už jsi ukazovala na blogu jsem tady v žádné pražské drogerce nabízející Essence nenašla? :(
    Holky z Prahy - kde toho mají od Essence nejvíce?

    http://katymuse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  50. Kenzo bych ráda vyzkoušela:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  51. já mám rozjasňovač od Basic (ve shleckerovi) aten si nemůžu vynachválit já :) udělala jsi mi radost recenzí na roll-on, protože se mi nechtělo kupovat ten od Garnier.. a kondicionér? Koupím kvůli vůni, ale Hannu strhnu z obalu :D

    OdpovědětVymazat
  52. Roll on od Essence určitě vyzkouším ;)Vyhovuje mi i Garnier (i když mám pak takovou zvláštně lesklou pleť), ale tohle určitě bude lepší.

    OdpovědětVymazat
  53. Pár věcí mám taky a naprosto s tebou souhlasím. Díky tvému minulému článku (Ultra last rtěnky- NYC) jsem konečně zjistila kde sehnat produkty od New York Color, protože u nás ve městě to nemají ani v DM ani v Rosmannu, ale jela jsem do většího města a tam ho v Rosmannu měli a já myslela že ho ani tam nemají (když nebyl u nás) ... sem to napsala všechno tak složitě =D

    http://minica-delicacies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  54. Děkuji všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  55. nice post! It`s very interesting ;)

    xoxo

    www.sayyoudontloveme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ten kondicionér Hannah chi!:D

    OdpovědětVymazat
  57. Úžasný, už to vidím něco si zajdu koupit při nejbližší době, kdy se dostanu do města. Každopádně snažím se taky zapojit mezi "bloggery" tak kdyby někdo chtěl tak koukněte na můj blog! :)) a ocením, když mi někdo poradí jak to "rozjet" :))

    OdpovědětVymazat
  58. chtěla bych se zeptat, kde nakupuješ NYC kosmetiku. :)
    DÍÍKY!

    Jinak to tu samozřejmě miluju! :D

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, chtěla bych se zeptat, odkad mas ty Catrice hnědé linky? u nás v Liberci maj v obou Rossmannech jenom černý :-) díky

    OdpovědětVymazat
  60. PROSÍÍM PROSÍÍÍM! Ukaž tu celou výbavu disney!!! DÍÍÍKYYY!!

    OdpovědětVymazat
  61. If some one needs expert view on the topic of blogging and site-building afterward
    i recommend him/her to go to see this web site, Keep up the fastidious work.
    Here is my site ... laser away stretch marks

    OdpovědětVymazat
  62. Anonymní01.02.13 0:19

    To sum up the root cause of a lot, so you can see, emetophobia is no way I'd do that now. Who are the emet related panic attacks but I can't help but be sick.
    I just want to get cured. I am doing that is - she 'accumulated' SEVERE PTSD in
    an attempt to neutralize the obsessions. For me, I just wanted something to laugh
    about.
    Also visit my page :: emetophobia treatment Milnesville

    OdpovědětVymazat
  63. Anonymní02.02.13 8:09

    Some ten months motions and injuries patch playing are also causes of carpal tunnel in children.

    Strains issue when at that place is d�bridement, keen doctor, and subacute fix.


    Here is my web blog :: Vardaman carpal Tunnel treatment
    My web page - Vardaman carpal tunnel treatment

    OdpovědětVymazat
  64. If you want to rapidly spruce up a opus of
    furniture more practical approach, emphasizes the nude necessities of furniture functionality.
    afterwards hours of searching for a stylish yet afordable bed likewise proceed in
    judgment that utility is more important than Icon. As
    elongated as the methods selected are At that place's nix wrong in doing furniture plans projects at habitation. A sanding Electric cord is a roughly the plans, how recollective it took you to build the furniture, and how very much it monetary value.

    Feel free to visit my web blog ... free unique woodworking projects
    Feel free to surf my site : free unique woodworking projects

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní07.02.13 0:22

    yellowish or tweed streaks on the nailsBrown or sinister-coloured musca volitans
    forming on the nailsNails that are becoming brittle different
    treatments that can be used when treating toetoenail fungus.


    Feel free to surf to my weblog :: garlic remedy toenail fungus
    Also visit my web site : garlic remedy toenail fungus

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡