Make-upy z drogerie pod lupou

Přišlo mi několik proseb, abych napsala recenzi na nějaký make-up z drogerie, a tak si dnes posvítíme na tři druhy novějších a levnějších make-upů. Budeme testovat:
Zmatňující make-up 18h - Matt control make-up - Dermacol, 30 ml (186-249 Kč)
Dermacol má momentálně několik novinek. Pravidelní čtenáři určitě vědí, že Dermacol miluji a používám jej snad v každém návodu na líčení. Proto bych byla ráda, kdybych Vám mohla postupně všechny novinky představit. Dodnes mě ani jeden výrobek od Dermacolu nezklamal. Tento make-up není úplně tou nejnovější z novinek, ale mezi nové make-upy z drogerie se dá určitě zařadit. Zaujalo mě už jen jeho balení a to, že získal cenu Asociace českých vizážistů a stylistů. Obal je ze skla a obsah vytéká pumpičkou. Skrz kroužek s nápisem výdrže 18h prosvítá odstín výrobku, což se mi také líbí. Více bych ocenila, kdybych viděla kolik make-upu mi v lahvičce zbývá, ale popřípadě si pak mohu obal odtrhnout, takže v tom nevidím nijak velký problém. Make-up má vyhladit póry, zmatnit mastnou/smíšenou pleť a vydržet na místě 18 hodin. Póry celkem zakryje (pro větší efekt si k němu můžete pořídit tuto bázi - napíšu o ní v článku o bázích pod make-up), zmatňuje výborně (mou smíšenou pleť až moc) a 18h opravdu vydrží (vyzkoušeno!). Je to skvělý make-up hlavně na party a na večer. S ním máte zaručeno, že se nebudete lesknout a make-up vydrží tam, kde jej budete potřebovat. Navíc je i voděodolný, takže až se budete přemísťovat z práce na party za deště, make-up by měl vše vydržet (nevyzkoušeno haha). Kryje středně a je celkem dost hydratační na to, že vlastně vytváří matný efekt. Pěkně se přizpůsobí pleti a navíc ještě obsahuje vitamíny C a E, které pomáhají vyhladit pokožku.
Make-up bych doporučila všem party girls a ženám s mastnější nebo smíšenou pletí. Dávám mu 4 z 5 polibků, protože si určitě zaslouží pozornost.
 Báze pod make-up & 24h control make-up - Satin make-up base & 24h control make-up - Dermacol 15 ml + 15 ml (299-399 Kč)
Tento výrobek nám všem seslal bůh a věřte mi, že nic geniálnějšího už snad ani Dermacol nemohl vymyslet, protože tato kombinace je doslova vražedná, vražedně sexy. Vyhlazující báze pod make-up je jeden z mnou nejpoužívanějších výrobků vůbec (a má i ocenění + je výrobkem roku 2008)  a 24h dlouhotrvající make-up získal rovněž ocenění Asociace vizážistů a stylistů v ČR. 
Báze vyhlazuje povrch pleti, vyplňuje vrásky a póry a zvyšuje odolnost a prodlužuje výdrž make-upu. Nanáší se před aplikací make-upu, tedy pod make-up. Make-up sjednocuje barevný tón pleti, je dlouhotrvající a je navíc s koenzymem Q10, takže navíc zvyšujete pevnost a elasticitu pleti. Je vysoce odolný, ale zároveň je i lehký a prodyšný, nevytváří dojem masky. Jeho krytí je poměrně dost vysoké, rozhodně vyšší, než střední. Přirovnala bych ho skoro k božskému make-up coveru. Když to tak po sobě čtu, připadám si, jako kdybych byla podplacena a psala na výrobek reklamu, ale věřte mi, že mé nadšení je 100% pravdivé a oprávněné. Už teď je tento výrobek jedním z mých nejoblíbenějších výrobků. 
Je ideální pro všechny typy pleti a doporučuji ho všem, kteří často cestují (na kolej, internát, do ciziny). Balení je skladné a máte 2 výrobky v 1. Mně dokonce tento výrobek přijde hrozně roztomilý, jako miminko. (:DD). Sečteno podtrženo. Myslím, že se nebude nikdo divit, když ode mne tento výrobek dostane 5 z 5 pus a snad bych mu jich dala i 6. 
Make-up to match - Essence, 27 ml
Konec pění ód aneb tento make-up musel nejspíš vymyslet nějaký míchač malty, jinak prostě nepochopím, jak se vůbec tohle může prodávat pod názvem Make-up match: přizpůsobí se všem tónům pleti. 
Balení make-upu není vůbec špatné. Je to klasická tuba, kterou u Essence najdete často. Design žádná sláva, ale není to žádný propadák. Tedy do té doby, než výrobek otevřete a vyleze z něj špatně rozemletá malta. V drogerii mi připadal odstín 10 příliš světlý, takže jsem sáhla po zlatém středu, a to č.20. Nevím, proč jsem po něm vůbec sahala, ale byla jsem jednoduše zvědavá. Už při zkoušení testeru jsem se vyděsila, když z tuby vylezlo bláto s nějakými podivnými granulkami. Na obalu jsem se dočetla, že jde o rozjasňující mikro kapsle/pigmenty. Zlákala mě cena, která je dost nízká (asi 80 Kč?) a také zvědavost, co se stane, až se ocitnou pigmenty na obličeji. Upřímně, dala jsem mu dvě šance, ale naprosto mě zklamal. Make-up je strašně tekutý a vytváří už při nanášení strašné fleky. Po hodině máte na obličeji mapu Filipínských ostrovů, po dvou hodinách už jen bahno. Pigmenty se na obličeji lesknou, jak hnízdo straky, takže vypadáte, jak kdybyste právě zdolali běh Terryho Foxe. Krytí není nízké, je nulové. V této recenzi jsem neobvykle zlá, ale je to opravdu první make-up od Essence, který je podle mě vyloženě nepovedený a nebrala bych už ho ani za 10 Kč. Je to zvláštní, protože u mě většinou make-upy Essence předčily svou kvalitou nízkou cenu.
Obávám se, že mohu kladně ohodnotit jen obal, který není špatný, ale to je mi stejně k ničemu. Je možné, že bude odstín 10 o něco lepší. I když ne, není to možné. Make-upu to match neposílám ani jednu pusu, protože mě vyloženě trápil a už s ním nechci mít nic společného. 

Máte nějakou zkušenost s nějakým z uvedených výrobků? A měli jste už někdy podobně špatnou zkušenost, jako já s posledním výrobkem?


89 komentářů:

  1. Ten Satin make-up base & 24h control make-up - Dermacol vyzerá super:)
    Určite ho vyskúšam :)
    Produkty od Dermacolu mám veľmi rada:)

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. "míchač malty" :D všechny vypadají hrozně tekutě! já jsem nejspokojenější s rimmel match perfection, to je moje láska na celý život! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní25.04.12 1:48

      Jo ten je super, takový hutný gelíček, taky mi moc vyhovuje.
      Aneta

      Vymazat
  3. ja ted chci nejaky makeup zkusi, tak pouvazuju nad tim dermacolem... skvela recenze :)

    http://www.ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máš zkušenosti s make-upem rimmel lodon - lasting finish 25hours. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna nedávno jsem ho vypotřebovala a myslím si, že je super! :)

      Vymazat
  5. Skvělý článek! Přesně takhle by měly recenze vypadat! A jinak jsem anonymka a chválím tě a mám tě strašně v olbibě protože je vidět, že si normální milá holka. A už mě s prominutim serou útoční závistivý anonymové a další detailisti schovaní za obrazovkou. Vůbec se netrap a neschvaluj je a buď pořád taková jaká jsi od začátku. Amy (četla jsem tě už na staršim osobnim blogu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!! Jsi moc hodná a pamatuji si Tě:)

      Vymazat
  6. Super recenze:-) Já jsem žádný z nich bohužel neměla.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. ááá, tohle mi nedělej! :D zrovna jsem si koupila dva make-upy a rozhodla se šetřit, ale ty jsi mě těmi prvními dvěma tak nalákala..navíc mám mastnou pleť, takže se zdá, že by pro mě byly ideální..jinak kosmetiku od Dermacolu mám taky moc ráda, až na zmatňující bázi, která bohužel vůbec nezmatňuje a z té jsem teda dost zklamaná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí sice ještě moc nezkoušela, ale také zatím nevidím žádné velké výsledky. :/

      Vymazat
  8. dermacol mám strašně ráda, zvlášť co se týče make-upů. Chci se zeptat, je ten s tou bází hutnější (nebo se hodí i na léto)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je rozhodně hutnější než ten matující, ale není zas jako make-up cover. Na léto v ČR bych ho klidně používala, ale na léto u moře je na mě zase moc.

      Vymazat
    2. děkuji:) Mám sice svou Dermacol stálici (Caviar long stay), ale láká zkusit od nich něco nového, takže se kouknu na ten 2v1 i na ten matující. jinak moc krásně napsaná recenze...a vůbec všechno :)

      Vymazat
  9. Pěkná recenze, děkuji za tip na dobrý make-up. Jinak make-upy od Essence jsou všechny na nic, takže nemá ani cenu zkoušet :).

    OdpovědětVymazat
  10. úžasná recenzia!:) nad týmto make up-om od Dermacol-u som sa nedávno rozhodovala, ale nevedela som sa rozhodnúť, ktorý odtieň by mi viac sedel, pretože mám svetlú pleť a prvý sa mi zdal svetlý a druhý tmavý. ktorý používaš ty?:) myslím, že sa naň ešte raz pozriem po tvojej chvále:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ten matující nebo ten s tou bází?
      Pokud ten matující, tak je většinou míchám, ale protože jsem teď trochu opálená, používám dvojku a je tak akorát. :) Jednička na zimu, dvojka na ostatní roční období. :DD

      Vymazat
  11. jéé dermacol =) jejich stojan bych nejraději vykoupila celý =) moc dík za ten článek, na makeup s bází jsem koukala, ale nakonec jsem se rozhodla pro Pure Gold od Dermacolu a taky si nemohu stěžovat =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pure gold jsem dříve měla a je také skvělý! No, on snad ani neexistuje špatný make-up od Dermacolu.

      Vymazat
  12. super super!! právě na tyto make-upy jsem recenze potřebovala a jsem ráda, že ten druhý od tebe dostal plný počet pus, hodlám si ho totiž v co nejbližší době pořídit ;))

    OdpovědětVymazat
  13. tak to jsem překvapená, že je až tak špatný. s make-upem jsem asi žádnou tak hroznou zkušenost zatím neměla, díkybohu.

    OdpovědětVymazat
  14. Už podruhé čtu na tento makeup od essence zápornou recenzy, tak už aspoň vím, co nemám kupovat :)
    Od toho prvního makeupu jsem měla vzoreček a vůbec nebyl špatný, ikdyž jsem měla na mě až moc oravžový odstín a ta báze s makeupem v jednom vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  15. Miuš, úplně bezvadný článek, moc za něj děkuju, protože se mi strašně hodí, zrovna jsem totiž koukala v drogerce na ten makeup s bází od Dermacolu (i já Dermacol zbožnuju :D) a nevěděla jsem, zda opravdu koupit, tak ted si pro něj určitě doběhnu! A s tím makeupem od Essence máš 100% pravdu, mě taky dost zklamal, navíc mi přišel šíleně oranžový, krytí nula a přesto vypadal strašně nepřirozeně, prostě hrůza!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmannu ten make-up s bází teď mají za 299 Kč ve 25%slevě! :)
      A ano, je opravdu hrozný, hrozný, hrozný!

      Vymazat
  16. O tom 2 v 1 jsem uvažovala, ale nakonec jsem si ho nekoupila, protože mi nepřišel nějkaý zvlášť dobrý. Ale teď? Díky za radu, ale teda jediný, kdo ti asi nepoděkuje je moje peněženka :oD S tím Essence... Taky jsem si ho koupila a hned po pár použitích jsem se s ním rozloučila.

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám ten dermacol matt control odstín 2 a vůbec mi nesedí. Kdyby někdo měl odstín č.1 a také mu neseděl, klidně ho s někým vyměním. Použila jsem ho pouze 1x...

    OdpovědětVymazat
  18. moc hezka recenze, ja osobne vubec make upy z drogerie nepouzivam, ale ten dermacol vyypsada docela dobre!a ta cena!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. 24h control make-up mám samostatně zvlášť bez té báze a je úžasný, takže to nadšení s tebou úplně sdílím :) jinak od Essence bych si v životě make-up nekoupila.. a zmatňující make-up asi taky ne, bojím se, že by mi pleť vysušoval.

    OdpovědětVymazat
  20. thanks a lot for the comment honey <33
    i also had this essence make up to match, but i didn't really like it:(
    i think essence products are in general very good - but foundation and make-up isn't really mine.

    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much too :)
      Yes, I absolutely agree with you!

      Vymazat
  21. Milá Miuš, já mám akorát teď v testovací fázi make-up od Dermacolu 18hod Matt control a je to láska :-) Souhlasím s tvým názorek! Moc hezká recenze!

    evelinsbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Mam vyzkoušenou pouze bázi a musím naprosto souhlasit, je úžasná. Vyzkoušela jsem ji a už nedala z ruky. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tady nemůžu nic jiného než souhlasit s poslední recenzí.. :D Měla jsem také možnost ho vyzkoušet a opravdu díkybohu, že jsem si ho nekupovala sama, páč jinak bych si asi vyrvala všechny vlasy :D je to vážně tragédie! A že jsi nedala ani jednu pusu? Ne nejsi zlá, jenom mluvíš pravdu! :)

    OdpovědětVymazat
  24. ten od Dermacolu 2v1 sa mi pozdáva, teším sa, keď ho vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkný článek =) Mně je sympatický ten druhý od Darmacolu. S make-upy od Essence mám jen špatné zkušenosti =(

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Budeš někdy dělat soutěž ?? :)

    OdpovědětVymazat
  27. Jsi skvělá! Jen tak dál...

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělá recenze, hodně jsem po Dermacolu 2 v 1 pokukovala - můžu se zeptat, jaký máš odstín? Na té fotce mi to připadá jako dvojka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 2 a 3 (je to napsané na obrázcích :)) Používám dvojku.

      Vymazat
  29. Supeeer, zrovna mi dochází make-up od essence (ne ten který jsi popisovala :D) tou essencí jsem dost překvapená, protože s jejími výrobky bývám většinou moc spokojená :) Ale i mistr tesař se utne .... rozhodně se na ten od dermacolu podívám :)

    OdpovědětVymazat
  30. Asi si posvítím na Dermacol.. :D haha i když mám ten můj clinique :)

    OdpovědětVymazat
  31. zkušenost nemám :) ale ten první make-up mě zaujal :) a vzhledem k tomu že mi dochází můj :) vidím svého nového přítele na poličce ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Á tenhle článek jsem přesně potřebovala, už nějakou dobu mlsně kroužím kolem drogérek a hledám svého make-upového kamaráda. Už jsem se rozhodla pro minerální, ale ten nebývá moc krycí. Tak si pro jistotu koupím i to dermacolácký miminko :)

    OdpovědětVymazat
  33. ten essence vyzerá naozaj zle :-/
    ja osobne nemám veľmi blízko k dermacolu lebo mi nejako žiadny odtieň nesadne neviem či bohužiaľ alebo chvalabohu a tak zostávam pri Rimmely.
    krásna recenzia!! :-))

    someonedifferent-denise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. S make-upem matt control mám zkušenost sice malou jen ze vzorečků, ale určitě si ho hodlám pořídit! Psala jsem o něm i na blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tak jsem rada, ze je ten makeup spolu s bazi tak super, protoze uz nad nim dlouho rozmyslim a az vypotrebuju nejaky z mych soucasnych pujdu na nej:)

    OdpovědětVymazat
  36. Mám ráda věci od Dermacolu :) Takže si určitěkoupím tyhle dva makeupy a bázi :)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc pěkný článek. A ta věc od Essence mě dost pobavila, nejspíš aprílový vtípek, když je ten duben :D.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj :) chci si koupit nový make-up od Dermacolu, ale dneska jsem se nemohla rozhodnout, tak sem to nechala na zítra :D ten s tou bází vypadá super, ale zdá se mi malý.. že bych ho měla hned pryč. Je ten make up dobrý i bez t báze, myslím ten 24h, nebo je podle tebe lepší 18h? :) rozhoduji se mezi těmito.. nebo mám nakonec vzít i ten s tou bází? :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde o to, jestli máš pleť spíše mastnou/smíšenou (doporučuji matt control) nebo nomální/suchou (doporučuji 24h). Je pravda, že obou výrobků je tam polovina toho, co ve výrobku v plné velikosti, takže se to rychleji spotřebuje, ale je to zas o půlku levnější.

      Vymazat
  39. Anonymní22.04.12 7:33

    Teď přemýšlím, zda mám vyzkoušet první make-up MATT CONTROL... Pale bude asi odstín nejsvětlejší, že? :) Nevím, jestli jsi někdy používala nebo používáš Affiniton nebo Dream Satin Liquid od Maybelline - takže mi asi neporadíš s odstínem, jestli jsou světlejší nebo tmavší? (v krytí bude asi tenhle dermacol silnější a tak po něm tady pokukuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, Pale je nejsvětlejší. Rozhodně Dermacol kryje líp, ale jak velké rozdíly jsou mezi odstíny, to Ti asi neřeknu. Chce to vyzkoušet v drogerii no. :)

      Vymazat
  40. Mio, prosímtě mám na tebe otázku:) Rozhoduji se mezi Dermacol Matt Control a Rimmel Lasting Finish, mám spíše sušší pleť a trochu se mi mastí T-zóna:) taky bych chtěla aby trochu kryl..který bys mi doporučila a který ti víc vyhovuje?:) díky moc za odpověď!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lasting Finish je naprosto úžasnej. Byla jsem s ním spokojená. A stejně jsem spokojená i s Matt Control. Pokud máš pleť opravdu sušší, přece jen bych asi brala Rimmel. Matovat suchou pleť je zbytečné a t-zónu zmatní trocha pudru. :)

      Vymazat
  41. Díky za recenzi Dermacol 2v1, už jsem na něj párkrát koukala, tak to bejby možná vezmu domů:-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  42. ten prvý dermacol make up mám aj ja, tiež chystám na neho recenziu a bude určite veľmi dobrá ako tá tvoja, som s ním spokojná :) a tase báza s make-upom ma veľmi oslovila, takže ďakujem za ďalší typ :)

    OdpovědětVymazat
  43. Milujem tvoje recenzie ! :)
    Musím sa priznať, že túto značku, čo a týka make-upov zmapovanú nemám lebo len nerada mením Maxfactor, ktorý mi sadol ako uliaty ! Ale v budúcnosti sa možno nechám nalákať :)

    OdpovědětVymazat
  44. Moc Vám všem děkuji za všechny Vaše názory! :*

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj
    Nominovala jsem tě do Versatile Blogger Award na svém blogu :)
    Zde: http://zuzankas.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    OdpovědětVymazat
  46. od dermacolu mi celkem dost vyhovují jsou fájn :)) jinak pěkný článek a blog celkově :))

    OdpovědětVymazat
  47. Kolik stojí ten od Dermacolu? :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Máš úžasné recenze! Nic mi v nich nechybí, ani nepřebývá. O koupi "dvojítého" Dermacolu budu vážně přemýšlet. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Make-up s bází od Dermacol mají teď v drogerii Martina (drogeriemartina.cz) za 149,-. Hned jak jsem si přečetla tuhle recenzi tak si ho šla hned druhý den koupit :)

    OdpovědětVymazat
  50. Já osobně používám jedině Maybelline Affinitone:-) a chtěla bych se zeptat, jestli si zkoušela od Maybelline dream satin liquid?..jestli je lepší než affinitone?..Jinak vydařená recenze,si skvělá:-)

    OdpovědětVymazat
  51. Ten 18ti hodinovej make-up mám:) Skvělě kryje, je lehkej, ale nepříde mi, že by měl nějakou extra výdrž:D:)) A na tu bázi sem dnes koukala v DM za 399, takže o ní uvažuju:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Rossmanu mají myslim do pátku akci -25% na Dermacol.. vyhlazovací bázi jsem kupovala za 129 kč :)

      Vymazat
  52. Používala jsem Affinitone od Maybeline, ale jelikož mi dochází, chtěla jsem koupit nový.. Včera jsem si přečetla tvoji skvělou recenzi a dnes už mám doma "double dermacol", který od tebe získal pět polibků! Vyzkouším ho a doufám, že bude opravdu tak dobrý, jak píšeš :-) Díky za recenzi a za výborný blog, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  53. Tak takhle recenze mi vážně hodně pomohla, jelikož jsem si chtěla koupit ten od Essence ale radši jsem ho nebrala. Tak vidím že jsem udělala dobře :)http://satanic-paradise.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  54. Vždycky je mým zbožným přáním, že když někdo recenzuje make-up, že by si ho mohl dát i na tvář, aby bylo vidět, jak vypadá pleť s ním nalíčená. Kdybys o tom popřemýšlela, uctívala bych tě jako boha! :D jinak jsem dneska byla v drogérce s tím, že se po nějakém tom dermacolu podívám, ale úplně jsem na to zapoměla a odešla s šesti laky na nehty :D

    OdpovědětVymazat
  55. hodně jsi mě zlákala na ten zmatňující make-up ;) jsem totiž majitelkou mastné pleti, takže podle toho, co čtu, je pro mě jako stvořený ;) momentálně používám zmatňující od Avonu, ale myslím, že až ho vypoužívám, přesedlám k Dermacolu ;) aspoň za zkoušku to stojí ;) díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Jsem ti neskutečně vděčná za tuhle úžasnou recenzi, protože už mám dermacol 2 v 1 doma! :D Takže doufám že mi poslouží a bude mi skvělým průvodcem (:D) při začátcích blogu.. Jsi mou velikou inspirací a tvoje články doslova hltám! Díky ti za ně :-)

    www.mischa-the-blogger.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  57. Blair Slytherin25.04.12 14:33

    Zajímavá recenze...vždycky mě baví číst si o kosmetice, ikdyž si ji nehodlám koupit :D A máš pravdu, ten s tou bází opravdu vypadá strašně roztomile *-* Makeupům z drogérek nevěřim a jsem nejspokojenější se svym Lancomem, ale ten roztomilej vypadá tak dobře, že bych se ho možná ani nebála vyzkoušet :) Narozdíl od toho od Essence, na ten bych snad radši nešáhla, už kvůli ceně je jasně nekvalitní :D

    OdpovědětVymazat
  58. MakeupByLucie25.04.12 15:43

    Díky za recenzi, Dermacol, jako značka, se mi zdá čím dál lepší a ten make-up s bází v jednom vypadá opravdu nadějně. Samotnou bázi používám už dlouho a musím jenom doporučit. Sama jsem vyzkoušela i hodně drahých make-upů a řekla bych, že některé "drogerkové" se jim s přehledem vyrovnají a jsou za nesrovnatelně nižší cenu. Takže děkuji moc za názor a zatím vše, co jsem si podle Tvého doporučení pořídila je opravdu super. Btw. moc pěkný blog :-) jen tak dál ;-))

    OdpovědětVymazat
  59. Chci si nejvíc pořídit tu bázi od Dermacolu) Díky za tipy, ten makeup 1in2 vypadá skvěle)

    OdpovědětVymazat
  60. díky za tipy, tohle se fakt hodí :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ten dermacol s bází... chci se zeptat, to je tenhle http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/tvar/make-upy/double-effect-make-up ? :O

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Miuš. :)
    Po dlouhe dobĕ jsem zavitala na tvuj kissbook a ctu ho cely den...K Vánocům jsem dostala matt control odstin 2 + bazi.. Bala jsem se ze bude hodne tmavy ale neni ...hezka recenze :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡