Duben 2012 je měsícem krásy Bobbi Brown


Bobbi Brown Cosmetics představuje Pretty Powerful
Buďte krásná.  Buďte sebejistá.  Buďte sama sebou.

Na jaře uvádí Bobbi Brown Cosmetics na trh novou generaci kultovní a inspirující kampaně krásy Pretty Powerful, a to v Evropě, Rusku, na Blízkém východě, v Izraeli a Jihoafrické republice. Pretty Powerful oslavuje prostřednictvím inspirativních příběhů, fotografií a videí krásu skutečných žen z různých prostředí. Symbolizuje přesvědčení Bobbi, že všechny ženy vládnou přirozenou krásou a s těmi správnými nástroji se dostávají na vyšší úroveň krásy.

V souladu s touto filozofií představuje Pretty Powerful 20 žen, z nichž každou vybrala osobně Bobbi, různého společenského postavení, zaměstnání a životních stylů. Tato verze kampaně zahrnuje i několik mezinárodních účastnic, které přicestovaly z různých koutů světa, aby se zúčastnily focení: Alessandra Steinherr, ředitelka rubriky krása v časopise Glamour z Velké Británie, Eun-Young Ahn, novinářka deníku Metro z Jižní Koreje, a Yvonne Hou, čínská bloggerka v oblasti krásy, módy a životního stylu, bydlící momentálně v Los Angeles.

„Věřím, že krása je vlastní ženám jakéhokoli věku, barvy, tvaru a velikosti,“ říká Bobbi o své inspiraci k Pretty Powerful. „Není to o tom, vypadat jako někdo jiný či o snažení být někým jiným. Je to o uvědomění si toho, co je pro vás dobré.“ A dodává: „Být Pretty Powerful je podstatně víc, než být krásná. Je to o sebejistotě a o cestě, kterou si k ní vyberete.“

Součástí nové kampaně jsou fotografie každé ženy „před a po“, a také videa, interview, doporučení, tabulky s typem obličeje a tipy na líčení, jak denní, tak večerní.

Bobbi doufá, že Pretty Powerful pomůže ženám k tomu, aby se cítily sebejistější a suverénnější: Doufám, že tato kampaň ukáže ženám, že jsou všechny krásné svým vlastním způsobem.“

Otázka pro vizážistku Bobbi: Když se potkáte se ženami na vašich vystoupeních či při jiných příležitostech, na co si nejvíce „stěžují“ a jak jim umožníte, aby využily co nejvíce z jejich vlastní přírodní krásy?
Ženy mi často říkají, že se všemi svými povinnostmi nemají čas na to, aby vypadaly a cítily se co nejlépe. Rychlé řešení, jak zpomalit naše šílené životní tempo, bohužel neexistuje. Ale  makeup vám nemusí trvat hodiny – k vytvoření svěžího vzhledu potřebujete pouhých 10 (nebo dokonce jenom 5) minut. Taky ženám radím, aby místo toho, aby bojovaly s vlastním tělem, akceptovaly ho a co nejvíce ho využily. Soustřeďte sa na to, abyste byly zdravé, silné a fit. Potraviny si vybírejte chytře a pravidelně cvičte. Vyžaduje to, samozřejmě, úsilí a je to dlouhodobější proces, ale budete vypadat a cítit se lépe v dlouhodobém horizontu. Pevně věřím, že kosmetický průmysl by měl oslavovat všechny ženy. Modelky jsou jistě krásné, ale reprezentují tak malou skupinku žen, že je nerealistické očekávat, že se každý přizpůsobí jejich standardům. Myslím, že ženy mohou získat velkou sebedůvěru tím, že uvidí v médiích realistické, nádherně přirozené fotky. 


A jak je tomu v České republice?
Duben je měsíc krásy Bobbi Brown. I u nás v mají zákaznice po celý duben možnost přijít na lekci líčení společně s kamarádkou, dát si skleničku sektu a trochu se pobavit. Najednou se jim budou věnovat 2 vizážistiky. Cílem je najít ten správný a svěží jarní look. Během této lekce budou vizážistky představovat jarní kolekci Brightening Nudes. Celé poradenství je bezplatné. Na Příkopech v parfumerii Douglas se dvojlekcím věnují Katka a Kamila, v OC Chodov je to Bára a Alžběta. Určitě se nebojte a tak skvělé příležitosti využijte! Já už se na svou návštěvu s kamarádkou velmi těším. Samozřejmě až vše absolvuji, objeví se na blogu report. Pro další informace si pište směle do komentářů.

Fotografie i video jsem přidala se svolením Bobbi Brown. Více najdete v angličtině na http://prettypowerful.bobbibrowncosmetics.com/.

31 komentářů:

  1. Ta velká paletka je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo ta velká paleta je můj sen! Ty barvy jsou úžasný a to video mě naprosto dostalo. A ten rozjasňovač je taky boží. Mio už se těším na report až budeš i ty nalíčená. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta velká paletka je opravdu skvělá, tu bych brala hned :) Jinak ta akce zní velmi lákavě, škoda že mám teď všeho dostatek a po ničem se neohlížím. Kdybych tam šla, tak bych ale asi neodolala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miuško normálně komentáře nepíšu. Zatim jsem neměla potřebu se na nic ptát protože v článcích od tebe najdu vše. Ale dnes musím - tvůj blog je naprosto super dozvím se tu tolik informací Jsem nadšená z každého článku a jsem na nic pomalu závislá. Nejradši bych si je vytiskla jako knížku abych tu nemusela celej den a každej den brouzdat pořád dokola. HAHAH
    Díky tobě jsem se nechala nalíčit vizážistkou baruškou a byla jsem naprosto unešená jak lehce a s pár makeupem jde podtrhout mí přednosti. Za ten tip ti děkuji a i tuhle příležitost s kamarádkou využiju a určitě odejdu i s nějakým novým výrobkem protože investice do bobbi je investice do přirozený krásy.
    Jo a doufám že otestuješ všechny nové powerful výrobky a dáš nám vědět co opravdu stojí za to!

    Věrná čtenářka ADÉLKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adélko,
      děkuji Ti za Tvůj překrásný komentář! Nějak jsem po jeho přečtení ztratila všechna slova. Jsem moc ráda, že se Ti s Bárou líbilo. Je to profesionálka. Výrobky Bobbi testuji už nějakou dobu a právě nadešel čas se o všechny zkušenosti s nimi podělit na Kissbooku. :)
      PS: Doufám, že Tě Kissbook bude bavit i nadále!

      Vymazat
  5. musíme se s kamarádkou na konzultaci objednávat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíte, ale pokud se objednáte, budete mít jistotu, že bude volno a nebudete muset čekat, až se uvolní křesílka. :) Pro telefonní číslo mi klidně napiš na email.

      Vymazat
  6. Je nutná si při "zkrášlení" pak koupit nějaký kosmetický produkt jako to bývá u MAC? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, avšak věřím tomu, že i tak neodoláte. :DD :)

      Vymazat
  7. Proč někdy nepřidáš rezenci na kosmetiku od Bobbi Brown? Když jseš jejich ambasadorkou, tak by jsi měla mít s touto kosmetikou docela velké zkušenosti ne?
    Takhle to vypadá jako nucená reklama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář je docela na místě. Ráda bych to tedy vysvětlila. :)
      Vše se stalo strašně rychle (oslovení mého blogu, spolupráce, líčení v 10 krocích), a proto jsem dostala nějaký čas poznat BB více, pořádně si ozkoušet a zvyknout na jejich produkty, než začnu psát recenze a jiné návody.
      Právě dnešním dnem jsme chtěla začít, jenže mě BB cz zrovna včera informovalo o této akci a přišlo mi dobré, povědět o tom svým čtenářkám. Je to akce díky níž mohou samotné poznat blíže značku a služby BB a jejich výrobky. Jasně, je to vlastně reklama, ale z mé vlastní iniciativy. Kde jinde by se ženy o této akci dozvěděly?
      Zkrátka jsem měla potřebu o Pretty Powerful napsat co nejdříve a od příště už půjde o recenze výrobků. To slibuji. :)

      Vymazat
    2. Děkuji za Tvou odpověď :-)

      Budu se těšit tedy na recenze a hlavně seznámení s jejich výrobky, protože mě BB docela hodně zaujala a Tvé recenze mi vždy příjdou dobře "zpracované" a celkem mě i ovlivňují v koupi, zatím jsem byla vždy spokojená :-D

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta paletka je opravdu pěkná!

    Monča
    http://monikakratka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. To video je úžasné. I článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak o niečom takomto som fakt nepočula, čiže ďakujem za super tip :) na Slovensku asi niečo takéto neprebieha, že? :/

    OdpovědětVymazat
  12. I když mám za sebou celkem náročná den, tak od první vteřiny do poslední tohoto vida jsem se usmívala, krása :o)

    OdpovědětVymazat
  13. No tak, asi to vyzkoušíme, ne?? :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  14. Jee, tak to bych ráda vyzkoušela!:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Jop! u nás v OC Chodov jsem zahlídla v Douglasu nějaké akce u stánku Bobbi Brown. Tak aspoň vím, o co jde :-)

    http://katymuse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Taky bych ráda šla na nějaké to zkrášlování od BB, ale docela se stydím a připadám si vždycky jak trubka:D

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímavé, jsem ráda že pořádně vím o co jde. Také bych to ráda vyzkoušela, uvidíme, jestli se poštěstí :) B.

    http://www.ostrichandcheetah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se u konzultace hledí na věk? Mně a kamarádce je 15, tak se trochu bojim, aby nás nevyhodily..:O

    OdpovědětVymazat
  19. Čauko vadí tem vizážistkám akné? Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, chci se zeptat, včera jsem posílala kamarádku na Příkopy, kvůli objednávce líčení a slečna nebo paní vizážistka jí sdělila, že líčí pouze rty nebo oči nebo makeup,vždy jen jedno z toho, ale celkový image nedělají. A prý to není zdarma, ale je to podmíněno koupí některého z výrobků Bobbi Brown.Tak nevím, jestli je to o lidech nebo o akci? Díky za odpověď. Nebo jestli víš, na koho ochotného se obrátit... Díky moc Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle samé jsem se dnes dozvěděla na Chodově. Prý to vůbec není o líčení, ale jen o poradenství - jakože si od nich něco koupíš a slečna ti pak ochotně vysvětlí, jak to správně používat. No, tak sorry, ale jak používat lesk na rty nebo tvářenku - s tím vážně nepotřebuju radit. Možná tak s make-upem nebo očními stíny, ale...
      Přede mnou tam byla slečna a skleničku sektu jsem nikde neviděla.
      A prý je nutné objednání, a přitom se tam dveře zrovna moc netrhly.

      Tak vám nevím, působí to na mě zvláštně...

      Verunka

      Vymazat
  21. Ahoj, ztak ja mam teda uplne jinou zkusenost..byla jsem dneska na chodove s mamkou, slecna tma byla sama tak nas licila postupne. Kazdou asi hodinku, byla moc mila vse nam vysvetlila, nakreslila jake produkty se ke me hodi, poradila mi s aplikaci gelovych linek, s aplikaci korekturu, rozjasnovace..uplne vseho.
    sekt jsem tedy nemela, byla jsem autem, ale dostala jsem sklenku vody :)
    mozna zalezi jak moc maji plno,ale nam se venovala opravdu uzasne. takze Mio moc dekuji za cislo a za tip !!! kamca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeju, že sis to tak užila :) Když jsem tam byla já, tak tam fakt nebyl nikdo a stejně mi řekly to, co mi řekly. Nakupovaly jste od téhle značky potom něco? To by možná měnilo celou situaci.

      Vymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Možná by nebylo do věci, napsat jak se tato akce doopravdy má, milá Mio ;-) Protože u Rendy ses dosti provařila, svou neobjektivostí.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡