Bobbi Brown: Péče o pleť

Ráda bych Vám postupně představila výrobky Bobbi Brown, a jako první bych začala s péčí o pleť, která je nejdůležitější. Bobbi Brown patří sice do vyšší cenové kategorie, ale je třeba zmínit, že pokud existuje druh kosmetiky, do kterého bychom měli asi nejvíce investovat, je jím právě péče o pleť. 
Na fotce jsem použila všechny přípravky + korektor na zakrytí kruhů pod očima a pih (vše od Bobbi Brown).
Každý BB výrobek je zabalený v elegantní krabičce, ve které najdete i letáček (se složením, použitím a dalšími informacemi), a na každé krabičce najdete ,,made in Canada" nebo ,,made in U.S.A". Samotné výrobky určené k péči o pleť jsou opravdu luxusní na pohled. Mám je vystavené na tom nejviditelnějším místě, skoro jako kdyby šlo o umělecká díla. :)
1) Odličovač - Eye makeup remover (100 ml)
Tento produkt je extra jemný a šetrný. Neobsahuje žádné oleje. Je vhodný pro každý typ pleti. Výtažek z aloe vera pleť zklidňuje a extrakt z růžové vody ji zanechává svěží a čistou. Střídám ho s micelární vodou od Biodermy a dvoufázovým odličovačem od Ryor. Trochu mi vadí malé balení. U odličovačů jsem zvyklá na větší objem lahvičky, ale jinak mě žádné jiné negativum nenapadá. Nepálí, výborně odličuje a pleť je po něm velmi příjemná na dotek. Doporučila bych ho tomu, komu záleží na jeho pleti a rozhodl se investovat větší obnos peněz se zárukou kvality.

2) Hydratační pleťové tonikum - Hydrating face tonic (200 ml)
Tonikum je mým nejoblíbenějším výrobkem z celé BB péče. Nádherně a příjemně voní, je hydratační, osvěžující a ideální pro smíšenou pleť. Používá se po odličovači a odstraní úplně všechny stopy make-upu, které na obličeji zůstaly. Pokožka je díky němu zklidněná a dokonale připravená na krém a případné líčení. Výrobek je složen z minerální vody a extraktu z okurky. Dále obsahuje i heřmánek, lékořici, levanduli, aloe vera a vitamín B5, který zjemní pleť. 

3) Balzám na rty - Lip balm SPF 15 (15 g)
Tento balzám je naprosto nepostradatelným pomocníkem všech BB vizážistek. Vizážistka Bára (která se momentálně věnuje klientům v Douglasu v OC Chodov v Praze) používá k nanesení na rty vatovou tyčinku (rozhodně lepší, než se patlat v kelímku prstem, pokud tedy zrovna nejste mimo domov). Po aplikaci jsou rty jako znovuzrozené. Tajemstvím balzámu je jeho složení. Obsahuje pšeničné klíčky a olivový olej. Rty jsou díky němu tak pěkné, že už ani nemusíte použít lesk či rtěnku. Dále oceňuji jeho výdrž, která je nepřekonatelná. Navíc obsahuje ochranný faktor proti slunci. Jeho balení je elegantní a luxusní. Kelímek je z lesklého cínu. Další nadšené recenze si můžete přečíst na oficiálních stránkách tady
4) Hydratační pleťový krém - Hydrating face cream (50 ml)
Je těžké recenzovat pleťový krém. Když jsem se seznamovala s kosmetikou Bobbi Brown a začala postupně zkoušet produkty, tušila jsem, že s většinou produktů budu spokojená. Nepopírám, že jejich cena je vyšší, ale máte zde také jistotu, že nešlápnete vedle. Všechny výrobky, včetně těchto z péče o pleť, jsou luxusní, kvalitní, šetrné a fungují přesně tak jak mají. Tento hydratační krém je též výborný. Nemohu mu nic vytknou, jen by mohl být o něco levnější. Každý by měl vyzkoušet alespoň vzorek, aby poznal, jaký má být správný hydratační krém. Pleť je díky němu dostatečně hydratovaná a dokonale připravená na aplikaci make-upu. Je super, že po aplikaci je i má, poněkud mastnější t-zóna, dokonale hebká, ale není mastná, což znamená, že tento krém dokáže hydratovat i mastnější pleť bez toho, aby ji jakkoliv podpořil v dalším maštění. Dodala bych, že je jemně parfemovaný. Voní jako prádelna (haha). Zkrátka ve mě evokuje čistotu.

5) Hydratační oční krém - Hydrating eye cream (15 ml)
Oční krém se nanáší jako poslední z výrobků z péče. Bobbi Brown nemá žádnou bázi pod make-up, ani bázi pod oční stíny, protože jejich krémy báze dokonale zastoupí. Vizážistka Bára mi poradila nanést krém na kruhy pod očima, nechat jej vstřebat a poté aplikovat korektor. Korektor bude po celý den držet na svém místě, protože díky krému bude pokožka hladká a hydratovaná. Mám ráda chladný a osvěžující pocit po nanesení. Voní úplně stejně jako krém na pleť (4). Stačí jen malé množství a společně s korektorem vypadají oči naprosto perfektně. Jeho složení a ceny + informace o dalších produktech najdete v sekci péče o pleť na oficiálním webu. Česky/slovensky se můžete ptát na facebooku Bobbi Brown ČR nebo tady na Kissbooku v komentářích.


Na závěr bych uvedla pár triků od samotné Bobbi Brown(ové):
  • Kombinujte více přípravků pro péči o pleť, čímž jí dodáte nadýchaný, měkký vzhled.
  • Využijte k roztírání krémů teplo svých prstů.
  • Před odchodem z domova si do tváří vklepu zklidňující balzám, který ochrání mou pleť před vlivy ostrého větru. 
  • Je důležité hydratovat pokožku i zevnitř, takže pijte hodně vody. Po zpestření si jí ochuťte kolečky čerstvého citronu nebo mátou. Vynikající je i čaj - miluji zelený a citrónový se zázvorem.


Jak se Vám tato sada od Bobbi Brown líbí? Vlastníte nebo jste alespoň vyzkoušeli nějaký z uvedených produktů? Na jaký výrobek určený pro péči o pleť nedáte dopustit?


58 komentářů:

  1. Mio, ty jsi tak děsně roztomilá! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze! :-)
    Zbožňuju balzámky v podobném balení... a vůbec mi nevadí do nich šmatat prstama... právě naopak... vyžívám se v tom :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě! :DD Vím, že je to vatovou tyčinkou hygieničtější, ale já na ten balzám hrozně ráda šahám a vklepávám ho na rty prstem.

      Vymazat
  3. Výrobky vypadají moc hezky, ale přiznám se že mě výrobky Bobbi Brown (ač teda nemám vůbec nic vyzkoušeno) nějak nelákají :X v poslední době mám třeba moc ráda MAC, ale třeba asi časem také něco pořídím :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je normální. Každého přitahuje něco jiného. :)

      Vymazat
  4. Budu muset něco vyzkoušet, recenze mě doslova nadchla ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda. :) Ono je těžké psát poutavě o krémech apod., ale snažila jsem se alespoň podělit o veškerou mou dosavadní zkušenost s nimi.

      Vymazat
  5. Strašně mě láká ten hydratační krém a oční krém, jen si říkám jestli oční krém není zbytečnost, jestli to prostě není jedno a nestačí si namazat na oči klasický krém :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě oční krémy moc ráda. Mám jeden od BB, jeden od Ryoru a jeden o Biodermy. :DD
      Naučila jsem se je použít před aplikací korektoru. Mám problém s kruhy pod očima - korektor mi nikdy nevydrží tak dlouho, jak bych si přála. Díky očnímu krému je ale výdrž o dost lepší, protože je jemný (není tak hutný jako jsou krémy na pleť) a hydratační, takže udržuje pokožku hladkou a korektor pak nezalézá do vrásek a líp drží na místě.
      Chce to zkusit. :)

      Vymazat
  6. kolik prosím orientačně stojí ten balzám na rty?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Americe 400 Kč a u nás to bude o něco více. Příští týden mám v BB schůzku, takže se podívám a zpětně sem cenu připíšu. :)

      Vymazat
  7. Bohužel nic od BB nevlastním :( Ale strašně ráda bych zkusila tolik opěvovaný korektor (jestli vůbec za to stojí) takže se moc těším na tvoje recenze na kosmetiku. Už aby to bylo :P
    Jinak ti závidím a moc ti to přeji. A jelikož jsem zvědavka tak bych se tě chtěla na něco o té spolupráci s BB zeptat :P Jak si vybrali zrovna tebe za ambasádorku? Pro BB produkty sis zašla sama do prodejny, nebo ti je poslali? (mimochodem ta taška je super ;)) Ty si se s Bobbi Brown setkala nebo psala? (jsou to hodně ujetý otázky, ale zajímají mě :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten korektor stojí za všechno! Skoro polovinu jsem už z něj vypotřebovala, protože ho všude nosím s sebou a je to můj nejvěrnější pomocník, stejně jako balzám na rty. Říkám si, že bych si měla s recenzí pospíšit, než ho vypotřebuji úplně. Haha.

      Otázky nejsou ujeté. Ráda se se čtenáři o svojí zkušenost s BB podělím. naprosto Tvou zvědavost chápu. Já jsem též velmi zvědavý člověk. O:)

      Zastoupení značky Bobbi Brown v ČR mě oslovilo přes email, který uvádím v kontaktech na blogu. Našli mě na Módní Unii, nějakou dobu mě sledovali a asi jsem pro ně byla ta pravá, a tak mi nabídli spolupráci, zda bych BB nechtěla více poznat a podělit se o tom se svými čtenářkami. Několikrát jsem se sešla s paní manažerkou. Troufnu si říct, že jsme si padly do oka a velmi jsme si rozuměly. Poté jsem absolvovala poradenství v 10 krocích (o kterém jsem dříve také psala). Na schůzce s vizážistkou Bárou jsem zjistila, že ledacos o tom, co mi sedí, už sama vím, a také jsem se dozvěděla spoustu triků. Bára mě celkově přirozeně nalíčila, ukázala mi barvy, které mi nejlépe sedí. Vytvořila mi face chart (také jsem o ní psala), kam vepsala všechny produkty, které použila. Jde o klíčové produkty, které se používají při každém líčení + nějaké výrobky navíc (jako oční stíny, linky a lesk). No a ty produkty mi Bobbi Brown věnoval. Měla jsem si na ně zvyknout, používat je a podělit se o své zkušenosti (kladné i záporné) na blogu. Musím říct, že jsem z toho stále doteď nadšená a jsem za to opravdu vděčná. Zároveň cítím i zodpovědnost, takže se snažím, aby ty články stály za to a byly podrobné, proto testuji produkty celkem dost dlouho. /také jsem i z těch papírových tašek unešená! hihi/
      A díky naší spolupráci s BB se dozvídám o novinkách dříve, než jsou například v časopisech nebo v reklamně, mohu si je vyzkoušet jako první, a také jsem dostala desky, kde mám různé doplňující informace o značce, o samotné Bobbi Borwn a pod. No a čeká mě třeba workshop se Zdeňkem Fenclem a další akce. Vše budu na blogu se čtenáři sdílet, aby byly články zajímavější. Se samotnou Bobbi jsem se nesetkala, ale obdržela jsem právě cd + několik dokumentů se zajímavostmi o ní a o kosmetice. Takové BB desky dostávají právě novináři a ambasadoři-blogeři v různých zemích.

      Snad jsem odpověděla na vše, co Tě zajímalo. Koukám, že jsem se docela rozepsala. Ups. :)

      Vymazat
    2. Ty si to napísala tak pekne, že sa len potvrdilo to, že BB vybrali dobre! Páči sa mi Tvoje nadšenie pre kozmetiku. Práve preto tvoj blog čítam veľmi rada aj napriek tomu že sa o kozmetiku až toľko nezaujímam. Máš taký zvláštny pisatelský dar zaujať čitateľa a urobiť iz obyčajné veci vec magickú a tiež sa mi páči že píšeš pravdu a ozajstné skúsenosti. Keby som mala problém v odvetví krásy určite by som sa obrátila na mamku a potom na teba! =)

      Vymazat
    3. Ufff.. tak jsem to dočetla :P

      Sakra Mio! Já teď korektor mám a nový nepotřebuji :D

      Jsem moc ráda, že jsi mi to takto všechno vypsala a ještě jednou říkám, že si BB vybrali správně ;) A těším se na ty recenze na kosmetiku. Kdy asi tak přibližně budou? :P

      Vymazat
  8. chtěla bych vyzkoušet všechny tyto produkty! Od BB jsem nikdy nic neměla, ale letos si chci našetřit na pořádnou kosmetiku, a myslím že na svůj wishlist zařadím právě i Bobbi Brown. Protože krásná pleť je základ a špatné pleti nepomůže ani drahý make-up (dle mého názoru).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala, je to dražší záležitost, ale spokojená pleť Ti to vrátí. :) Přesně tak. Skvělý make-up zakryje cokoliv, ale důležité je, abychom se ,,nahé" cítili dobře (když už ne krásné :DD).

      Vymazat
  9. Ty produkty vypadaji opravdu luxusne!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Mio prosím kde všude v ČR je kosmetika Brown? A na které ulici třeba :) děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČR je Bobbi Brown k dostání v parfumeriích Douglas v ulici Na Příkopech (kousek od Můstku) a v OC Chodov. :)

      Vymazat
  11. Ahoj, muzu se zeptat kolik stoji ten ocni krem a pletovy krem ? Dekuju Gabca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocko proc se nepodivas na web jak Mia uvadela v odkazech. V prepoctu je to asi tisicovka jestli dobre pocitam ale u nas to bude o neco drazsi jak Mia taky uvadela v komentarich uz ,) S.

      Vymazat
  12. Bobbi Brown, co se týče péče o pleť, mě nijak nezaujal. V poslední době jsem si zamilovala bio regenerační obličejový olej Ylang-Ylang od Saloosu - oproti klasickým krémům je to úplně jiný level. :) A už nějakou dobu se samozřejmě neobejdu bez micelárky Sensibio. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji Tvůj blog a Tebe Mio. Článek musím velice pochválit, moc se mi líbí :) Bobbi Brown mě láká velice, ale je to jaksi nad moje finanční možnosti.. nebo jako není, ale nechci všechny své peníze dát za kosmetiku :D :)
    Těším se na další článek o BB! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Tvůj komentář mi udělal obrovskou radost!
      Naprosto Ti rozumím. Třeba Tě nějaký výrobek více zaujme někdy příště. :)

      Vymazat
  14. Zase super prispevek. Ty jestli jednou prestanes psat tenhle blog a tak budu brecet protoze ho mam v zalozkach jako nejvic navstevovany www hned po facebooku. ,D ,) jednim slovem amazing S.

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě nic od BB nemám, ale mám v plánu nějakou dekortivku. Krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  16. Bobbi mám moc ráda :) Mám hned několik věcí a je fakt že jsou dražší ale vyplatí se investovat :) Ty to máš určitě levnější nebo zadarmo že ??
    Taky bych takovou spolupráci brala :D Těším se až představíš víc produktů :)

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj Mio, dáme randíčko????????????

    OdpovědětVymazat
  18. Lidi od BB věděli moc dobře, koho si vybrat :-). Velmi dobře napsaný článek, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc hezký článek. Já zatím nic od BB nemám, ale mám v plánu si něco pořídit. Přeci to musím vyzkoušet, když to pořád tak vychvaluješ. Věřím, že by jsi nic špatného nepoužívala :)

      http://mylifewithtea.blogspot.com/

      Vymazat
  19. Ještě jsem nic nezkoušela, ale poměrně mě to láká. Máš to moc hezky napsané. Nejvíce mě asi zaujal oční krém. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hezky napsaná recenze. Ale já bych se (zvlášť za ty peníze) na sebe kosmetiku BB bála použít! Mám zvláštní pleť a pokud nemám v krém stopro důvěru, tak mám pocit, že se mi okamžitě po jeho nanesení pleť zhorší. A já mám BB spojenou s deorativní kosmetikou, ne s tou pleťovou, takže dekorativní ano, pleťovou já ne. Lékárna to jistí :-). V Avéne a n Biodermě mám jistotu :-DDDD.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Tě chápu. Také mám ráda Biodermu, ale BB mi vyhovuje úplně stejně, takže jsem ráda, že jsem jí mohla vyzkoušet a používám jí dál. :)

      Vymazat
  21. Tyyyjo. Ty vypadáš jako panenka:O...Naprosto nejroztomilejší:) A přesně jak říkaj holky...super recenze. Mimochodem doufám, že se co nejdřív ozvou z UD:)

    OdpovědětVymazat
  22. Kosmetika od Bobbi Brown vypadá vážně skvěle, já jsem jí ještě nevyzkoušela, ale určitě to udělám :) Zaujal mě balzám na rty a obecně vše :) moc se mi líbí balení všech produktů :) Moc krásně napsaný :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Miuš, byla jsem se dneska taky nechat nalíčit, líčila mne také Bára... také mne nalíčila velice přirozeně, prakticky nahé líčení a odnesla jsem si set očního krému spolu s odličovacím olejíčkem a hydratačním pleťovým krémem... jsem moc zvědavá, jak to bude všechno fungovat, protože to opravdu není kosmetika za hubičku :) ... velice mne zaujal i Intensive Skin Supplement... nemáš jej náhodou vyzkoušený?

    Jinak celkově chválím blog, moc se mi líbí :) Petra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem strašně moc ráda, že nejsem jediná, kdo je z Báry práce nadšený! :) Je to výborná vizážistka.
      Věřím, že budeš s produkty spokojená. Je to vyšší investice, ale rozhodně se vyplatí. Výrobky vydrží dlouho a dělají zázraky. :)
      S Instensive skin suplementem zkušenosti zatím nemám, ale též mě láká. Líbí se mi jak lahvička tak plné hvězdičky v recenzích zákaznic na bb official.
      A děkuji moc moc za pochvalu! :*

      Vymazat
    2. Anonymní23.04.12 7:52

      ...:) přesně, na ty hvězdičky a recenze na oficiálním webu jsem taky koukala a proto jsem byla zvědavá ještě na Tvůj názor :) .... myslím, že si na něj našetřím a zkusím jej ;)
      Hezký den a díky za odpověď, Petra.

      Vymazat
  24. Skvělý článek Mio :) Vidím to tak, že si taky budu muset pořídit něco od Bobbi Brown :) Nejvíce se mi zamlouvá ten balzám na rty :)..Děkuji za inspiraci a ještě jednou chválím článek :))

    OdpovědětVymazat
  25. Mio,proč jsi zrušila formspring? ráda jsem si tam četla otázky děvčat a tvoje odpovědi,některé rady apod....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistila jsem, že na něj nemám trpělivost. Odpovídat na normální otázky mi vůbec nevadilo, ale byl to taky ideální prostor pro hnusné anonymy, proto jsem se rozhodla pro zrušení.
      Na cokoliv se mě můžeš ptát na emailu, v komentářích, na zdi fan page na FB nebo do vzkazů na fb fan page. :)

      Vymazat
  26. Ten balzam ma fakt nadherny obal:) Rada bych neco vyzkousela, jen je pro me momentalne moc draha.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj moc hezký článek :) a chtěla bych se zeptat kolik stojí cca ten balzám na rty děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  28. Aááách jedním slovem amazing..obdivuju takovouhle kosmetiku a mam jí na wishlistu, ať už je to Bobbi Brown, MAC, UD, nebo Make Up 4ever a nechápu, kde na to obyčejný smrtelníci berou!:D Snažím se poslední dobou kupovat spíš kvalitnější a tim pádem většinou i dražší produkty, taky si pak nadávam, že dám všechny peníze za kosmetiku :D a vždycky když vidim na youtube v tutorialech něco co mě zaujme nebo pak takhle v recenzích tak to musim mít za každou cenu..ale těch věcí je už tolik a já nevim co dřív! A tohle je přesně ten typ článku, u kterýho člověk má ten pocit blaženosti..takový to šimrání kolem spánků a v hlavě, jako když si vám někdo prohrabuje vlasama apod. takže moc chválím jak a o čem píšeš! :)) P.S. : jaký je tvoje pravý jméno?(nebo celý) :) (předpokládám, že v občance nemáš napsáno Mia :P)

    OdpovědětVymazat
  29. No do prčic, ted se mi smazal celej dlouhej koment :D ták znova :D
    Ááááách..jedním slovem amazing! Obdivuju takovouhle kosmetiku, ať už je to BB, MAC, UD nebo Make Up 4ever, ale nechápu, kde na to obyčejní smrtelníci berou?:D Mám na wishlistu milion věcí a nevim co dřív. Vždycky když vidim něco v tutorialech na yt nebo takhle na blogu tak to musim mít, no matter what :D ale kde na to má člověk furt brát :D Jinak moc chválim styl, jakým píšeš a vubec vzhled blogu, rubriky a všechno komplet. Vždycky když tu něco čtu, tak mám takovej ten blaženej pocit, to šimrání u spánků a uvnitř v hlavě, určitě to taky znáte, třeba když se vám někdo prohrabuje ve vlasech(u kadeřnice..) nebo hlazení a tak..a proto se sem vždycky ráda vracím! :) Doufám, že brzy natočíš nějaký další video (i když toho máš určitě moc), budu se těšit! P.S.: Mia je nějaká zkrácenina tvýho jména nebo tak?(nejsi takhle na občance néé?:P)

    OdpovědětVymazat
  30. Napíšeš článek jak ti jde cvičení podle Jillian Michaels? :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Tvůj blog čtu hodně, líbí se mi tady a "líbíš se mi" i na FB.... Ale k tomuhle článku se pozastavuji :-) Hned v úvodu jsem četla, že jsi použila něco na zakrytí pih, je to tak? Mám taky pihy, v pubertě mi hodně vadily ale postupem času jsem si na ně zvykla a nezakrývám je, ba naopak na ně upozorňuji :-) Pihy jsou VÝJIMEČNÉ .-)

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Mio, skvěle napsaná recenze!
    BB znám jen z blogů, nic nevlastním, ale dělám si už zálusk díky Tobě. :) Nedám dopustit na Biodermu a Yves Rocher. :)
    měj se krásně .)

    OdpovědětVymazat
  33. Ještě by bylo hezké u výrobků napsat i cenu a pak dodat, že koupit si 14 výrobků (jak je na obrázku) této značky si rozhodně každý smrtelník dovolit nemůže, teda pokud nemá bohaté rodiče

    OdpovědětVymazat
  34. Těžká závist, dostat všechny tyto přípravky zadarmiko :) - Taky je používám (a k jiné kosmetice už asi neodejdu, MAXIMÁLNĚ mi vyhovuje), ale nakoupit všechny tyto přípravky je dost velká finanční zátěž.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡