26.4.2012 + mé dubnové nákupy

Včera jsme se s mou úžasnou kamarádkou Bí vydaly do centra Prahy užít si krásný slunečný den. Není to tak dávno, co jsem v tomto článku psala, že jsem si už dlouho nic nekoupila, a že si šetřím na věci, které si už dlouho přeji. Kdo mě zná trochu více, nebude se divit tomu, že si nepřeji žádné ,,spešl" oblečení. Svůj styl jsem snad už našla a nejsem ten typ, co si oblékne každý módní výstřelek. Možná je to nuda, ale já jsem ráda, že zbytečně neutrácím, a kus oblečení si koupím, když ho opravdu potřebuji, nebo když mě natolik zaujme, že bez něj nemohu opustit obchod (což se mi stává veelmi málo). Vydala jsem se tedy hlavně na nákup kosmetiky a po dlouhé době jsem si udělala opravdu velkou radost (viz pokračování článku).
Fotky našich outfitů nejsou moc kvalitní, ale věřte mi, že ve včerejším horku se fotilo opravdu špatně. Mám na sobě obrovské mouchy (brýle) a leopardí harémky. U těchto dvou kousků si nejsem vůbec jistá, zda mi sluší, protože nejsem na příliš velkou extravaganci, ale líbí se mi a to je hlavní. :) Má kamarádka Bibi má podle mě dokonalý styl, proto jsem se rozhodla, zveřejnit i fotky jejího outfitu. Čí styl je Vám bližší a co byste na našich včerejších kombinacích oblečení vyměnili?
Díky Kissbooku jsem už měla možnost poznat několik úžasných, úspěšných a obdivuhodných osob, a právě díky jedné z nich jsem se včera dostala na výprodej limitovaných kolekcí značek Bobbi Brown, Esteé Lauder, MAC a Clinique. O akci jsem bohužel nevěděla ani den dopředu, ale musím to brát pozitivně. - Pokud bych o ní věděla, nezapomněla bych si platební kartu a stoprocentně bych se dostala do mínusu, hihi. Po dlouhém rozmýšlení jsem si přece jen pořídila dva balíčky limitovaných kolekcí od MAC, a to rtěnky VIVA GLAM by Lady Gaga a sadu čtyř dokonalých štětců (make it perfect brush kit) z kolekce Mineralize. Součástí této sady je i můj vysněný stipple na make-up č.187SE. MAC mě zatím neláká tolik, jako třeba Lush, Benefit, Bobbi Brown nebo Clinique, ale pořídit si tak úžasné sady za zlomek původní ceny, no kdo by odolal? Tímto bych chtěla poděkovat Simoně. Jsem vděčná, že jsem se mohla výprodeje zúčastnit.
S Bibi jsme navštívili i Douglas, Sephoru a Lush a já si mohla konečně pořídit nějaké své vysněné výrobky, jako třeba balzám na rty a tvářenku v jednom od Bobbi Brown v novém odstínu 10 Rose a Chubby stick (balzám) od Clinique v odstínu watermelon. Konečně mám i kosmetickou knihu make-up manual. Určitě o ní ještě napíšu a budu jí využívat v mých kosmetických článcích v rubrice Jak na to. V Sephoře na Václavském náměstí jsem si poprosila o vzorek nového make-upu od Benefit pod názvem Hello flewless oxygen wow. Často jsem četla, že je v této pobočce Sephory nepříjemná obsluha a nedávají vzorečky, ale já tuto špatnou zkušenost nemohu potvrdit. Slečna, která mě obsluhovala byla velice milá. Zkoušela mi dva odstíny na ruce a odlila mi plný kalíšek, a to jsem v obchodě nic nekoupila. Obsluhu v obchůdku Lush (v Palladiu) snad ani už nemusím komentovat. Milejší poradkyně jsem zatím nezažila. Poprosila jsem si o vzoreček jakéhokoliv šamponu, který bude nejlépe vyhovovat mým vlasům. Odnesla jsem si kalíšek s Daddy-O pro blond vlasy a lesk. Pokud mi bude vyhovovat, určitě si objednám plnou velikost, protože do konce května je v eshopu poštovné zdarma, pokud použijete kód, který by Vám měl přijít poštou. V H&M Na Přkopech jsem si na zkoušku pořídila nový bronzer. Je docela dost tmavý, tak uvidím jak mi bude sedět, ale za cenu 129 Kč mi nebude vadit, když ho dám třeba sestře, která je tmavší typ než já.
Ráda bych Vám ještě ukázala, co jsem si koupila v tomto měsíci. Nějaké novinky od Essence a mé oblíbené duo stíny od Dermacolu. Některé výrobky z tohoto článku se jistě objeví v dubnových oblíbencích a další v recenzích. 
Také jsem využila akce na elfkosmetika.cz a udělala jsem tento měsíc objednávku. Z těmito věcmi jsem opravdu spokojená. 100% o nich napíšu jednotlivě. Ráda bych Vám moc moc doporučila bronzer v odstínu warm tan. Ideální bronzer na jaro/léto! Za neuvěřitelných 39 Kč je to úžasný výrobek! 

Co jste si pořídili naposledy a co teď nejčastěji nakupujete? Už jste někdy byli na výprodeji nějaké komsetiky? Vlastníte něco ze zmíněných výrobků?

Oficiální fotografie MAC jsem použila z webu http://img.glam.co.uk.

62 komentářů:

  1. B. má dokonalý outfit! Hrozněmoc přemýšlím nad koupí cokoliv z elf. Bohužel, vždycky je mi to blbý se obsluhy zeptat na vzoreček, když si nic nekoupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! :)
      A to je škoda, protože od toho tam i poradkyně jsou. Já než si koupím nějaký dražší výrobek, většinou vždy si zajdu pro vzorek, abych si nekoupila něco, co tu hodnotu vlastně nemá. Neboj se si o něj říct:)!

      Vymazat
  2. Máš úžasný kalhoty! Moc Ti to na těch fotkách sluší :) a už se těšim na ňákou recenzi o nové kosmetice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na vyprodeji kosmetiky jsem nikdy nebyla a desne rada bych sla :)). Jen jak se tam dostat :(.
    Ja za posledni mesic radila jak cerna ruka :D. Mam par novych Benefitich veci, prvni Lush veci (ta ochota slecen neskutecna, dostala jsem vzorecky a ta vune vseho :), dva nove parfemy (Angel Aqua Chic - z nej se mi div nepodlamuji kolena - a Escada Grafitti - jako jedina mi chybela do sbirky) a nejake levnejsi veci z drogerky na doporuceni Rendy z Ordinary Life. A dneska jsem se sla podivat do Shleckeru na Tebou doporucovany Dermacol. Mam od nich dva make-upy, ale nesedely mi (myslim ze Pure Gold a 24h). Tak jsem chtela zkusit mrknout na jine veci. Ale nemeli tam moc velky stojan. Kde maji nejaky velky? Chtela bych zkusit ten make-up z bazi a zaroven make-up cover nejsvetlejsi, zatim jsem sehnala snad jen 212. Taky premyslim o fixacnim pudru a hrozne se mi libi ta tvarenka :). Uvazuju i o rasence, jen zatim nevim jake. A zaroven to serum na rust ras. Ted mam Lipocils od Taliky. Ale jestli je tohle stejne dobre, tak proc utracet a nekoupit tohle... nejake zkusenosti? Stejne tak chci zkusit i ty rtenky. Jo a koupila jsem teda necekane od Dermacolu lak zelenej, uhodil me do oci :). Chci se videt, jak ho budu nosit v praci :). A pak tri laky Miss Sporty a tri Gabrielle Salvete, proste se mi desne libily ty odstiny :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, haoj Luci! Tebe znám z Benefit FP na FB. :DD:)
      Koukám, že ses rozšoupla, jako já. Hihi. Nejlepší Dermacol výběr je v Pasáži Černá růže v ulici Na Příkopech. Jestli máš možnost se tam dostat, určitě tam zajdi. :) Jinak z tvářenky zatím moc nadšená nejsem. :/ Uvidíme za pár dní..
      Sérum na řasy je dobré a používám ho ráda.
      Děkuju za Tvůj komentář:)

      Vymazat
    2. A v tom butiku Dermacol v Černé Růži navíc ještě poskytují 25 % slevu, když se prokážeš ISICem ;-)
      Verunka

      Vymazat
    3. Ahoj Mio :). Diky moc za tip, urcite do Cerne ruze zajdu :). No, tak s tvarenkou jeste chvili pockam :). Me se libi moc na pohled :D. Ale ta nova od Rimmelu taky nevypada spatne. Priznam se, ze mam doma jen dva.. benefiti Hervanu a rozjasnujici perly od Avonu... tak bych neco malo rada poridila :D. Ehm, Verunko, me uz davno neni dvacet :D. A nikoho s ISICem neznam :D. Ale ted snad na nakupovaci vikend s Elle bude Dermacol sleva, pokud se nepletu...

      Vymazat
  4. Super věcičky! Ten bronzer od elfu mám taky a je super:) Jinak líbí se mi styly obou dvou !:) Jste krásné slečny. A závidím ty MAC štětce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Harémové kalhoty se mi popravdě moc nelíbí, ale ty si je můžeš dovolit, protože tyhle ti vážně sluší. :)
    Od MAC jsem zatím nic nezkoušela, přeci jen, obchod je poněkud z ruky a objednávat někde něco naslepo se mi nechce. :)
    Na recenze se těším, ten štětec na tvářenku od e.l.f. mám a jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfity, obou ;) A samozřejmě i super nákupy. Kolik stáli ty rtěnky a štětce MAC, zda se mohu zeptat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá sada mě stála asi 10-15% původní ceny, takže 200Kč za jednu!! (= rtěnka za 100Kč). Byla jsem v sedmém nebi. :)) A děkujeme!

      Vymazat
    2. Sakra, si "dítě" štěstěny :) :D A moc děkuji za milé komentáře, moc si mě potěšila :)

      Vymazat
  7. harémové kalhoty i mouchy ti sluší :) a pěkně jsi nakoupila, nejvíc mě zaujaly ty stíny od dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo a outfity mate skvele :). Oba dva :). Ty kalhoty slusi hrozne malokomu, ale Tobe jo :). A mouchy jsou bozi :).

    OdpovědětVymazat
  9. mě hodně lákají ty duo stíny od Dermacolu a taky bronzer od Elfu :)

    OdpovědětVymazat
  10. MAC rtěnka za 100,-????!! nééé bože Mio vždyť já dneska neusnu :D:D:D sakra ani nevíš jak Ti to závidím!! :D nedivím se Ti také bych byla v sedmém nebi ... achjooo taky chci na výprodej MAC, protože momentálně jsem si tu značku hrozně oblíbila a pomalu rozšiřuji svojí sbírku :) Jinak co se týče výprodeje tak jsem byla loni v létě, když v Ústí vyprodávali Douglas kde bylo na vše 80% sleva ... takže parfémy Lancome, Versace jsme s kámoškou nakoupily cca za 200,- a prostě všechno dekorativka Chanel, Dior no byl to RÁÁÁÁÁÁÁÁJ! furt na to vzpomínáme a přejeme si ať někde něco zase takhle vyprodávají! :D:D Co se týče outfitu tak je mi určitě více blíž tvůj než kamarádky, ale jinak je tam pěkný! :)

    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovědětVymazat
  11. Obě máte skvělé outfity, tvářenku od Bobbi Brown taky plánuju:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Ten outfit kamarádky je doopravdy velice dobrý, ale ten tvůj se mi taky líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Na oblecenie mozno vela neminas ale ako vidim tak to kompenzujes nakupmi kozmetiky! :D A som rada ze aspon niekto zdiela spokojnost s kozmetikou elf, ja si myslim ze pokial si tam niekto nekupuje lacny make-up a pod. tak sú tie veci super, mala som licenku, tiene na oci a ine veci a vsetko bolo super.

    OdpovědětVymazat
  14. Myslím, že máte obě dobrý styl... A super by bylo kdyby jsi zase udělala nějaký outfit od Bí.

    OdpovědětVymazat
  15. Tvůj blog je super, ale fakt mi trochu uniká si kupovat štětce z Elfu, když máš MAC. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak štětce od Elf jsem si objednala před dvěma týdny. Nevěděla jsem, že budu mít to štěstí a koupím si MAC. :) Jinak já si na štětce E.l.f. dosud nemohla stěžovat.

      Vymazat
  16. Má Bí blog? Myslím, že jsem ho dříve četla, ale ztratila jsem adresu.

    OdpovědětVymazat
  17. Obě jste kočky, B. má ale model více podle mého stylu:)

    OdpovědětVymazat
  18. krááásne tie štetce ti tak závidím :D ja som úplný maniak na štetce a ešte keď vidím takéto a viem koľko stáli! Ach máš ty ale šťastie :)) Ja by som sa asi nezdržala a vykúpila všetko aj keď by som to vôbec nepotrebovala :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, jenom otázečka, jak dlouho ten výprodej trvá? To byl pouze jeden den? Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  20. Bí je víc podle mé gusta :)

    Proč jsi si zrušila formspring?? takhle Tě nemůžeme zpovídat :(

    droppedpearls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. boze vy ste krasne:)
    inak pocuvaj ma! nechces byt moja sprievodkyna ked pridem do prahy ??:D

    OdpovědětVymazat
  22. To se muselo ale opravdu pěkné tornádo prohnat přes tvou peněženku :oD Jestli chceš, tak se zapoj do mé Giveaway :o)

    OdpovědětVymazat
  23. Sluší vám to oběma :) a musím se přidat k hromadnému závidění výprodeje...mmm... :))

    OdpovědětVymazat
  24. :) Pěkné odpoledne to bylo! :) A budu se těšit na další! :) PS: jinak děkuji milým komentářům ohledně mého oblečení! :*

    OdpovědětVymazat
  25. Užasné, fakt vám to holky sluší a super článek :))

    Inspirovala jsi mě ke psaní vlastního blogu, tak snad budu někdy na takové urovni jako ty :)) http://myweekday7.blogspot.com/
    Chodím se několikrát denně a koukám zda něco nepřibylo. Už se nemůžu dočkat dalšího článku :))

    OdpovědětVymazat
  26. Já si zrovna dnes koupila v Sephoře sadu korektorů od Benefitu. Byla na ně s kartičkou 20% sleva a radost z nich nemám, protože mám ještě teď špatné svědomí, že stály stejně jako mnou vyhlídnuté zelené džíny v ZAŘE :-D. A protože musím šetřit. Na nic konkrétního, spíš tak všeobecně :-D.

    OdpovědětVymazat
  27. slusi vam to :)

    http://t-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. strasne ti to slusis, libi se mi tvuj styl :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. Z toho výprodeje dneska asi taky neusnu, jak závidím...co to bylo za akci? Něco podobnýho, jak ten tajemnej výprodej, jak o něm jednou psala Rendy?

    A nasrávačky málokomu sluší, ty jsi v nich kočka jako vždy, sluší to i kámošce....

    Já za poslední dobu nekoupila z kosmetiky snad skoro nic, pokud se nepočítají "nutnosti" jako čistící šlehačka bioderma, krémy na ruce či mezizubní kartáčky :) Ale hodlám to napravit, mám v plánu vyzkoušet něco od Benefitu, nadchl mě Sun Beam a Porefessional.....a závidím ti, že sis šetřila, já nemám našetřeno ani ň :)

    OdpovědětVymazat
  30. Veľmi sa mi páčia oba outfity, a tie tvoje nohavice sú zaujímavé, asi by ma nikdy nenapadlo si také kúpiť ale keď to takto vidím to vyzerá skvelo! :) A čo sa týka kozmetiky, veľmi ľutujem že u nás ELF kozmetika nie je k dostaniu nikde :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :) elf u nás k dostaniu je, ale len formou e-shopu. Www.elfkozmetika.sk

      Vymazat
  31. Kamarádka je nejlíp oblečená, ukaž nám ji častěji!:)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc vám to na fotkách s Bi sluší:)Myslím že na nákupy moc pohodlné outfity. Těším se už na recenze výrobků. Tvůj blog strašně ráda čtu, jsi skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní28.04.12 8:32

    sluší vám to! máš formspring?

    OdpovědětVymazat
  34. Oboum vám to sluší připadáte mi že jste se oblíkly káždá podle toho v čem se cítí dobře a moc vám to sluší :))
    A ten nákup :) SUPER - kvůli všem blogerkám moje peněženka tak trpíí :DD

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Moc ti to sluší :)) Jinak se těším na další recenze ! :))

    OdpovědětVymazat
  36. Strašně se těším na recenze všech těch super produktů !

    OdpovědětVymazat
  37. thanks a lot for your comment sweetheart:)
    YOU look gorgeous:) you did nice shopping! i'm going to the city now too - hope i can find some good stuff:)


    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    OdpovědětVymazat
  38. Teda závidím MAC štětce a děkuju za typ na bronzer až budu příště objednávat z elfu tak ho vezmu taky. A s kámoškou vám to oběma fakt sekne! :))

    OdpovědětVymazat
  39. Můžu se zeptat odkad máš ty kabelku a tvá kamarádka kabelku?

    OdpovědětVymazat
  40. Taky nejraději nakupuju kosmetiku!:)) Oblečení si kupuju jen málo kdy, jen když mě něco hodně zaujme nebo něco potřebuju, jak řikáš ty:)) Moc vám to na fotkách sluší, vypadá to, že jste jsi to užili:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ten lak Time for romance je dokonalý, mám ho taky :) A máte obě krásné outfity!

    OdpovědětVymazat
  42. a já si myslím že ti ty leopardí kalhoty sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  43. oboum Vám to moc sluší, z produktů jsem nadšená i za tebe, těším se na recenze!

    OdpovědětVymazat
  44. Já mám, resp. měla jsem ten essence lak taky a vydržel mi přesně 3x lakování po 2 vrstvách. Pak se z něj (cca během měsíce!) stala hnusná tuhá kejda, nešel lakovat ani naředit, ty částečky se mi prostě vzpříčily a tak jsem se vzpříčila i já a letěl do koše. Je to škoda, protože se mi líbil a brousila jsem si zuby i na modro-zelenou verzi...

    A podruhé Tě trochu zklamu, ale.. Harémky? Nééé, holky, vážně, kdy už se s nima rozloučíte? Vždyť je to vrcholně neženské! Taková krásná baba s krásnym zadkem ho přeci nepotřebuje schovávat! :-D

    andrejiinka

    OdpovědětVymazat
  45. Ja by som si rada kúpila make up od MAC no nikoho nepoznám kto má s ním skúsenosť ...nevieš náhodou poradiť či je dobrý?...

    OdpovědětVymazat
  46. Uzasny outfity :) jinak tu rasenku od essence jsem vubec nepochopila, vsechny tyhle rasenky jsou podfuk - je tam vzdycky jenom jeden kartacek, tak nevim jestli to ma naky ucinek nebo to ja nevidim:D

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Mio, už nějaký ten pátek čtu tvůj blog a nedá mi to, se nezeptat na tvé nádherné vlasy. Jsem taky světlejší typ a tak by mě zajímalo, jaké používáš přípravky na péči o vlasy a zda si je barvíš, nebo je máš takhle od přírody. :) Děkuji mockrát za odpověď a přeji ti pěkný zbytek víkendu. Kate

    OdpovědětVymazat
  48. Téda, ty věci od MAC, to byl skvělý kup! Jinak outfity jsou krásné ;-)

    OdpovědětVymazat
  49. Zaaavist :)) vite o ty akci v Douglasu od Elle? http://www.elle.cz/krasa/parfemy/elle-vecirek-v-parfumerii-douglas-se-znackou-guerlain a znate nekdo tuhle kosmetickou znacku? ja o ni slysim poprve..

    OdpovědětVymazat
  50. mám štětec ca celý obličej od elf a za mě nic moc drsné chloupky, není přesně střižený pelichá, ne moc ale pelichá.

    OdpovědětVymazat
  51. A ten balzám na rty je katastrofa, obal stojí za prd když se jednou vysune nejde dát zpět na rtech je nepříjemný ta pachuť je hrozná, celkově mě osobně kosmetika elf zklamala. Mám jahodu a vůně tedy vůbec neodpovídá

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡