NYC Ultra last rtěnky

Představuji Vám mé oblíbené rtěnky od značky New York Color, které seženete běžně v drogerii. U nás by měly být k dostání ve 20 odstínech (najdete je tady). Značka NYC mi byla sympatická už od doby, kdy k nám kosmetika přišla a já viděla fotografie modelek v reklamních letáčcích. Modelky jsou totiž vždy nalíčené velmi jemně a elegantně, což jen podtrhuje jejich přirozenou krásu. Stejně tak je tomu u Bobbi Brown. Pár fotek najdete na oficiálním českém webu zde
Rtěnky vynikají svým vysoce krémovým složením, leskem a hydratací. Výdrž by měla být až 6 hodinová, což tedy není pravda, ale na tak lacinou rtěnku vydrží na rtech i tak poměrně dlouho. Zaujalo mě na nich elegantní černé balení. Co mi ale vadí je to, že nejdou úplně zasunout. Odstíny jsou ale tak zajímavé, že jim to odpouštím.


Název: Ultra last lipstick
Značka: NewYorkColor
3,4 g
Cena: 50 Kč
Kde je koupíte? V ČR například v drogerii Rosmann.
404 Air Kiss
Tuhle rtěnku jsem si koupila jako poslední a nadchla mě ze všech nejméně. V obchodě mě zaujala svým krásným odstínem, kterým se velmi lišila od ostatních. Jde o směs červené a růžové. Nedokážu jí k ničemu přirovnat. Je velmi zvláštní. Co mi na ní vadí je její konzistence. Je ze všech nejvíce krémová, a tak se mírně roztéká. :/ Barva je opravdu úžasná, ale rtěnku musím po aplikaci pomocí štětečku navíc přepudrovat bezbarvým fixačním pudrem. Je to pro mě dost nezvyklé, protože většinou pod i před rtěnku ještě nanáším balzám na rty, abych je neměla vysušené. Tady je to úplný opak. I na fotce je určitě vidět, že je ze všech nejlesklejší. Neříkám, že je špatná, ale asi je ze všech má nejméně oblíbená.

405 Blue Rose
Rtěnka z minulého článku. Není to odstín pro každého. Jde o křiklavou fialovo-růžovou barvu ještě navíc s modrým odleskem. Naopak je skvělou rtěnkou na party nebo na nějaké focení. S ní máte jistotu, že Vás nikdo nepřehlédne. Zvětšuje rty, což já tedy zrovna nevyhledávám, ale musela jsem jí mít, protože takový originální odstín je v drogeriích jednoduše nesehnatelný a ojedinělý. Na její texturu si stěžovat nebudu - je krémová, hydratační a na rtech příjemná. Neobsahuje žádné třpytky, ale dost se leskne.

409 Fragile Pink
Má nejoblíbenější ze všech! Byla první, kterou jsem si koupila a také jí používám nejčastěji. Jde o matnější růžovo-oranžový odstín, taková mléčná pastelová melounovka. Je těžké jí popsat, ale je krásná. Je světlejší, velmi hydratační, přirozená a bez třpytek. Pokud zrovna moc nejste na výrazné rtěnky a líbí se Vám zdravé šťavnaté rty, tak je právě odstín Fragile pink pro Vás ten pravý.

413 Rose Gold
Původně jsem jí kupovala mamině, protože miluje všechny meruňkové a broskvové odstíny, ale když jsem jí vyzkoušela, pořídila jsem si jednu i pro sebe. Název odstínu rtěnku dokonale vystihuje. Je v barvě klasické oranžové čajové růže se zlatými drobnými třpytkami. Je ze všech nejméně krémová, ale stále hydratační. Vypadá přirozeně, nerozpíjí se a sluší skoro každému.

Verdikt: Rtěnky jsou vysoce hydratační, dost pigmentované a seženete je v krásných odstínech. Za 50 Kč určitě nebudete nijak zklamané. Nemohu je recenzovat průměrně jako produkt, protože jsem vyzkoušela zatím jen čtyři odstíny. Mohu ale říct, že mě rtěnky mile překvapily a určitě si brzy pořídím nějaký další odstín. Škoda, že u nás není k dostání více světlejších odstínů. V drogerii jsem většinou viděla jen samé do hněda a obecně dost tmavé odstíny. Tak snad časem. :)


68 komentářů:

  1. aj ja si musím nejaký zaobstarať:))

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám jednu, ale vadí mi to strašně laciné plastové balení :( Jinak rtěnka sama o sobě je dobrá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem stejného názoru, barvičky pěkné, obvzlášť Blue rose a Fragile pink, ale ty obaly (vlastně skoro všechno od NYC) na mě působí hodně lacině.

      Vymazat
    2. Nejen, ze souhlasim, dokonce pridam. Moje teda zavrena nevydrzela ani hodinu po sloupnuti nalepek, ty vystupky tak akorat drzi bordel, ale rozhodne ne vicko a to, ze se cela neschova do tubicky v kombinaci se vsim zpusobilo, ze za dva dny byla rtenka diky dvema vyletum obalena vsim, co bylo v kabelce, dostala dva zarezy a letela po psoj. A pritom ten odstin je uzasnej, ale proste bych pukla vzteky z ni!
      andrejiinka

      Vymazat
  3. Odstín Rose Gold se mi moc líbí, takové barvy mám na rtech ráda. Mně moc odstínů rtěnek nesluší, ale podobné odstíny se dají, takže se na tenhle určitě zajdu podívat do drogerie. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. od NYC jsem zatím vyzkoušela jen laky na nehty které jsou teda mými nejoblíbenějšími drogerkovými a ještě mám od nich kleštičky na řasy :) spokojenost. .. ale chystám se zkusit další produkty a teď si mě přivedla zrovna na ty rtěnky, 413 je nádherná :) jinak mají prý i fajn tvářenky :) máš s nima nějakou zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  5. Fragile pink a Rose gold mě zaujaly hodně, půjdu je omrknout (rozuměj koupit :))

    OdpovědětVymazat
  6. Nevyskúšala som, ale vyzerajú dobre určite nejakú vyskúšam :)
    Veľmi sa mi páči ten 2. najvýraznejší odtieň a nedávno som si kúpila lak na nechty presne v tomto odtieni :) Samozrejme, nejde ju používať len tak na bežné líčenie :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že NYC nie je v mojom okolí nikde dostať :( Sú veľmi pekné všetky 4, najviac však fandím asi 404 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí ty fotky na rtech, vypadá to jako vzorník z Avonu, ale lepší a věřím, že na rozdíl od jejich katalogu barvy odpovídají realitě. Mně ta značka naopak moc sympatická není a stojan v Rossmannu většinou přejdu bez povšimnutí, ale po přečtení tohohle článku se na ty rtěnky podívám.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají opravdu dobře, hodně pigmentovaně :)

    OdpovědětVymazat
  10. To máte super,že je pro vás tato kosmetika dostupná:-(U nás bohužel není nic a to je nesmírně zoufalé,protože i levnou kosmetiku by člověk rád vyzkoušel..A nevíte prosím o nějakém eshopu,kde by se to dalo koupit?já třeba už rok sháním pěknou pěnovou či krémovou tvářenku a v tom našem zapadákově to není možný sehnat:-(

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. Mio nevíš, jestli mají i NUDE odstín ? Ten bych chtěla teď nejvíce :-) Jinak na tobě je určitě nejhezčí odstín Fragile Pink! :-)

      http://katymuse.blogspot.com/

      Vymazat
  12. Že bych navštívila nenápadně Rossmann a koupila si Rose Gold? :)

    OdpovědětVymazat
  13. u nás bohužel rossmann není, což je škoda když vidím všechnu tu kosmetiku, ale takl co :)
    tyhle rtěnky jsou krásné mě se ta první na rtech líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  14. druhá a třetí!! fakt krásné :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám taky jeden odstín, spíš do hněda, těch je tam opravdu dost, jak říkáš. Mám ji celkem ráda, ale taky mi vadí to zasouvání, ve spěchu si vždycky upatlám víčko při zavírání. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Rose gold je úžasná ! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Barvicku jsou opravdu moc hezke , ale obal je dost odpuzujici, bohuzel obal ma hezci i essence .

    OdpovědětVymazat
  18. Su krásne halvne sa mi páči Fragile Pink..minule som si tiež jednu zaobstarala 411 Snowcone..je to taká jemná ružová..asi si pojdem ešte nejaké pridať do zbierky..len ma škoda že fakt mi dlho nevydrží na perách..

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mam od nich jednu, ale stacilo mi ze som si ju dala na par hodin na pery a uz tyzden sa nemozem zbavit strasne suchych pier :/ nie kazdemu zrejme vyhovuje, co je skoda, lebo maju krasne odtiene.

    *****
    www.must-have-this.blogspot.com
    5 blogeriek na jednom blogu

    OdpovědětVymazat
  20. Odstíny jsou to hezké, ale upřímně mě dekorativka od NYC vůbec neláká a ani obaly se mi nelíbí ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Air kiss a Fragile Pink jsou nejhezci, tu svetlejsi si mozna taky koupim, je fakt super:)

    OdpovědětVymazat
  22. vypadaji skvele, uz jakou dobu se chystam na nejakou takovouhle a porad se k tomu nemuzu odhodlat :D

    http://ivetsperspective.blogspot.com/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  23. fragile pink - velmi pekne

    OdpovědětVymazat
  24. Všechny vypadají naprosto luxusně, pěkné barvy!

    OdpovědětVymazat
  25. mě se asi nejvíc líbí ta třetí, ta tvá nejoblíbenější. I když ta druhá je krásná, já nejsem moc na výrazné barvy rtěnek..;)

    OdpovědětVymazat
  26. Ten odstín Blue Rose je úžasný!!

    OdpovědětVymazat
  27. ak mozem doporucit za seba, tak z drogerkovych mam najlepsie skusenosti s rtenkami Catrice, stoja stovku, vydrzia aj jedenie aj fajcenie(cigariet!:)) aj pitie, staci ju raz za cas prekontrolovat...odtiene maju tiez krasne a aj velky vyber, nie len par odtienov :)

    pekny den!

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadají super, mně je nejsymptatičtější Ait kiss :o)

    OdpovědětVymazat
  29. Já moc "nertěnkuju", ale rose gold se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  30. za odmenu som si pred tyzdnom kupila Blue rose lebo ten odtien som zhanala uz dlho a je skvela, len mi vadi, podobne ako tebe, ze sa nedaju uplne zasunut

    OdpovědětVymazat
  31. Já stojan s NYC vždycky míjím bez povšimnutí, což je škoda, jak tak koukám, protože ty rtěnky vypadají báječně :)

    OdpovědětVymazat
  32. taky jsem si, na tvůj popud, přiznávám, koupila blue rose a barva super, jen mi přijde, že dost vysušuje....hodně mě ale zujala fragile pink, tu asi taky ještě zkusím! :) p.s. pozor na zavírání, kvůli tomu, že nejde rtěnka úplně schovat se mi ted stalo, že se mi rozpatlala po kabelce :(
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ta rose gold je krásna! Asi sa na ňu pôjdem pozrieť :P

    natshells.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. já mám dva odstíny a oba mi rty dost vysušují ikdyž pod ně dám balzámu kolik chci :(

    OdpovědětVymazat
  35. rtěnky mají krásné barvy a určitě jsou super!:)

    OdpovědětVymazat
  36. Líbí se mi odstín 409! :-)

    OdpovědětVymazat
  37. u nás ani nie sú všetky odtiene, ktoré sú na stránke, k dispozícií :(

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní01.04.12 8:35

    úžasné jarní/letní barvičky! ale už teď vím, že co nejdříve poběžím pro Fragile Pink! ♥

    OdpovědětVymazat
  39. opravdu te obdivuji ,kdykoliv dostanu chuť na kosmetiku ty jsi hned první kam kliknu do vyhledávače! :*

    OdpovědětVymazat
  40. Tak pro 413 Rose Gold si určitě půjdu, už nějaký čas sháním takovou barvu, ale pořád mi žádná nepadla do oka a za tu cenu je to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám rose gold, je opravdu fajn!Taky mají dobré tužky na oči, nevím, jestli je to nějaká limitka,mají třpytky. Jinak ostatní věci mě taky zas tak neberou

      Vymazat
  41. Mám Blue rose a rose gold a jsem nadmíru spokojená... za tu cenu je to dobrá kvalita. Škoda že ji nemají i v Dm protože u nás Rosmann není =)

    http://minica-delicacies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. ta Fragile PInk mě fakt hodne láká! díky za tip

    OdpovědětVymazat
  43. tak ty barvy jsou opravdu úžasné:))

    OdpovědětVymazat
  44. mají opravdu krásné odstíny, hlavně mě zaujal odstín 405 a 409. v drogérii jsem je vždycky tak nějak bez povšimnutí obešla, ale nejspíš si nějakou koupím :) podle tvých slov za to opravdu stojí.

    OdpovědětVymazat
  45. Všimla jsem si ,že máš také ráda kvalitu za dobrou cenu (essence), proto bych ti ráda doporučila kosmetiku Cien. K dostání je pouze v Lídlu. Jsem s ní 100% spokojená a ta cena! Někteří jsou z těch reklam na Garnier apod.tak zblbnutí ,že jim tam můžou dát i hovno a oni si to na obličej stejně napatlají a věří ,že jsou krásnější! Má výplata činí 13 000kc mesicne bydlim s matkou a je mi 20 let! Takže opravdu mám na drahé výrobky ,ale po svých zkušenostech věřím pouze lékárně a Cien! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Mám 409 a som spokojná :), ale naladila si ma tak že by som si išla kúpiť aj ten blue rose. Inak máš strašne sympatický blog!

    OdpovědětVymazat
  47. Mám teda dost plné rty a rtěnky nejsou nic pro mě. Každopádně ta třetí mě celkem dost zaujala.. Každopádně mě lehce odrazuje, že si tu slečny stěžovaly na obaly..
    To je pro mě taky celkem podstatná věc..

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  48. Musela jsem si jít hned koupit Fragile pink :D a je nádherná, ale normálně bych si jí ani nevšimla, takže děkuji :)) to už je několikátá věc, co sem si kvůli tobě pořídila.. na ostatní blogy koukám na recenze a nic, ale jak tu máš něco ty, tak to hned běžim zkoumat :D

    OdpovědětVymazat
  49. So many lovely shades! I'll definitely buy the ones called Air Kiss and Blue Rose :)

    - Victoria
    www.Vickkitas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  50. ach, ty tvoje rtíky! těm sluší každá rtěnka!:)

    OdpovědětVymazat
  51. my favourite is the fragile pink:)

    Love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, prosím odpovíš mi na příspěvek z 2.4. 6:46?

    Anonymní Apr 2, 2012 06:46 AM
    Ahoj. Koukala jsi na přenos z Miss? Co říkáš na výsledky? Myslíš, že bys mezi finalistky zapadla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Viděla jsem druhou polovinu.
      Hlavní Miss mě nezaujala. Neříkám, že je ošklivá, je moc hezká, ale není pro mě ničím výjimečná a nevěřím, že uspěje ve světě. Fandila jsem asi 9. (myslím, že se jmenovala Nikola) a líbila se mi Linda a slečna s kratšími vlasy.
      To zda bych tam zapadla musí posoudit ostatní, ne já. Asi bych tam logicky nezapadla, když jsem vypadla.)

      Vymazat
  53. Já si dneska koupila Fragile pink a je opravdu moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  54. Děkuji za zveřejnění příspěvku (3.3. 06:01). Ale mohla bys prosím odpovědět? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  55. vždycky na ně koukam a ještě jsem si nevybrala ale pujdu to napravit :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Waw.... ted jsi me nalakala! Konkretne si asi koupim NYC 413, vypada fakt moc hezky!

    Diky za clanek :)

    www.bellehanele.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  57. Po prečítaní tohoto článku som si chcela kúpiť 409 fragile pink, ale bohužiaľ ju u nás nemajú :( Tak snáď časom

    OdpovědětVymazat
  58. mě se nejvic libi blue rose :3

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡