Tvářenka jako bronzer na kontury

V dnešním článku Vám doporučím tvářenku/růž, která sama o sobě není tak dobrá, aby plnila svůj účel - tedy rozjasnila a začervenala líčka, ale funguje skvěle jako přirozený bronzer na kontury, a může Vám tak ubrat pár milimetrů v obličeji. :)
Název: Cheek Glow
Značka: NYC
Odstín: 656 Sutton Place Peach
8,1g
Cena: asi 65 kč
Zakoupeno: v Rossmannu

Tento výrobek se prodává v šesti odstínech a upřímně, v drogerii jsem je od sebe skoro vůbec nerozeznala. Jednak rozhodně špatným umělým světlem, a rozhodně i proto, že si jsou všechny odstíny dost podobné. Sáhla jsem po nejtmavší, abych vyzkoušela hlavně pigmentaci. Balení tvářenky je na jedničku. Je velké, černé a průhledné. Štěteček není úplně nejhorší. Většinou u růží štětce vůbec nejsou nebo jsou absolutně tragické. Samozřejmě, že kdo má doma štětec přímo na tvářenku, může tento i zahodit, ale nevidím to s ním tak špatně. Je sice tvrdší, ale pracovat se s ním s trochou šikovností dá. Odstín je hnědo-broskvový. Není nijak zvlášť tmavý, i když má být nejtmavší. Ostatní odstíny se mi zdály trochu lesklé, ale naštěstí bez třpytek. Tento je matný. a hodně přirozený. Konzistence je pudrová a dost jemná. Po aplikaci je růž na tváři až sametová. Pigmentaci bych hodnotila jako střední - prstem moc růže nevydolujete, ale se štetcem už je to lepší. Výdrž je velmi dobrá - dost mě ve finále překvapila. 
Můj tip Tvářenka není sama o sobě nijak zvlášť zajímavá, ale pokud jí budete používat jako bronzer, určitě ji využijete mnohem víc! Jako růž mi v košíku ležela ladem, dokud jsem ji nezkusila aplikovat pod líce - tedy jako konturu, kterou běžně tvořím pomocí bronzeru. Jako Bronzer je tento výrobek velmi světlý a přirozený (ideální pro světlé typy, kterým nesluší oranžové a hnědé bronzery). 

A jak takovou konturu nalíčit? Stačí, když ,,zkousnete" tváře a uděláte mrtvolku/kapra (já to jako malá dělala snad pořád). Na místě pod lícní kostí, kde vznikne prohlubeň, nanesete bronzer (v našem případě tvářenku odshora šikmo dolů směrem ke rtům). Nezapomeňte falešné kontury trochu rozetřít do ztracena, ať vypadají co nejvíce přirozeně. Díky takovým dvěma lehkým konturám se nám opticky prodlouží a zúží obličej. 
Mé hodnocení: Pokud by některá z mých kamarádek chtěla doporučit přirozenou tvářenku, možná bych jí odkázala na jiné odstíny z této řady, ale zrovna tento odstín bych doporučila (jako bronzer) všem mým kamarádkám, které mají světlou pleť, protože je stále velmi těžké najít přirozený odstín na kontury. Cheek glow od NYC ode mě dostává tři pusy z pěti možných, což není tak špatné. 



64 komentářů:

  1. Já teda nikdy neumim nanášet tvářenku tak, aby to vypadalo přirozeně :D Mám akné a tvářenka mi ho ještě víc zvýrazňuje, takže jí nepoužívám. A hodnocení ve formě pusinek je určitě užitečné! Mě se to moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to znám, pokud se mi na líčku nějaký pupínek objeví tak tvářenku nedávám taky, děláš dobře

      Vymazat
    2. Tomu rozumím. A co třeba krémovou/pěnovou tvářenku přes make-up? Stačí jen trocha, nemusí to být zrovna nános. .)

      Vymazat
  2. tuhle tvářenku mám,odstín o 1 jinčí a je to hrůůůůůza...ani jako konturu,nic. Málo pigmentovaná,hned se ztrácí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za Tvůj komentář. Myslela jsem si, že s pigmentací světlejších to nebude nijak dobré. Asi si už další odstín nekoupím..

      Vymazat
    2. Rozhodně souhlasím..mám odstín 655 Central Park Pink, nepigmentuje vůbec a to jsem teď přes zimu porcelánová.

      Vymazat
  3. dík za tip na bronzer/tvářenku, jen tak nějaký bronzer mi nesedne, protože jsem bledule, tak uvidím, jak dopadne tento :)

    OdpovědětVymazat
  4. Proč hodnotíš jako ostatní blogerky? Mě se líbilo právě to tvé normální hezké hodnocení a né žádná srdíčka, hvězdičky, kočičky a podobně viz lili. ty chceš být lili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto ,,rychlo"-hodnocení mi poradila vizážistka značky Sleek. Prý je přehledné a užitečné. Alě moc děkuji za názor. Jen jsem to zkusila. Ještě si to rozmyslím. :)
      PS: Kdo je lili?

      Vymazat
    2. A to si myslíš že Lili musí být jediná s tímto hodnocením? :D

      Vymazat
    3. Mě se tohle hodnocení celkem líbí..nebo spíš se mi líbí když se na konci recenze zhodnotí produkt body :)

      Vymazat
    4. Mě se to také líbí, sice to rpo tebe bude možná občas těžší než hodnecení slovy, ale já to tedy ocením;)

      Vymazat
    5. Nahodou je to dobre ze da aj body ;)

      Vymazat
    6. Anonymní20.02.12 0:01

      Asi se jedná o Lili - http://freshlili.blogspot.com/ Ale mě nepřijde, že by jsi někoho napodobovala - hodnocení pomocí "obrázků" jsem viděla už mnohokrát a pokud je k němu i nějaký komentář, přijde mi toto hodnocení jako dobré shrnutí nakonec :)

      Vymazat
  5. Schvaluješ jen pochvalný komentáře, jak koukám. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem všechny komentáře schválila. Poslala jsi ho správně? :)
      Neschvaluji jen urážky, vulgarismy a zbytečné poznámky netýkající se tématu článku.

      Vymazat
  6. musim se priznat, ze az ted jsem si uvedomila rozdil mezi tvarenkou a bronzerem.... ale diky za tip! :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsem ráda, že ses díky článku dozvěděla i něco nového! :)

      Vymazat
  7. Já mám odstín 655 Central Park Pink a teda pigmentace příšerná, vůbec není poznat, že jsem si něco namalovala, takže mě hrozně zklamal. Používám bronzer od Maybelline a jsem s ním hrozně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja tvářenku používam pořád vlastne bez ní nevyjdu z domu :) Jsem hodně bledá ale mam tmavé vlasy a nejvíce mi sluší růžové nebo fialové odstíny. Chtěla jsem tě poprosit o radu,když budeš tak hodná :D Když chci zvýraznit kontury obličeje bronzérem jak a kde si mám nanést tvářenku abych nevypadala jako klaun? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně to moc nepřehánět! .) :DD Fialové odstíny jsou zrádné. Pokud použiješ bronzer s tvářenkou opravdu šetři. Nanášej jí na nejvyšší ,,výběžky" tváře a při nanášení se usmívej - pomůže Ti to najít to správné místo na líčkách, kde by se měla pleť trochu ,,začervenat". Plánuji na toto téma článek, ale termín nevím. Rozhodně čti blog, budu se snažit co nejdříve. :)

      Vymazat
  9. Poslední dobou jsem přemýšlela o něčem na konturování a tohle mě fakt zaujalo, protože jsem taky světlá. Díky za tip, určitě se po ní podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  10. No já mám tuto tvářenku v takové hodně světle růžovoučké barvě a je mi úplně k ničemu.. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mio, moc ti to teď sluší, máš opravdu hezkou barvu vlasů;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, vlasy máš vážně krásný!

      Vymazat
    2. Děkuji! Ale nesouhlasím. :DD Já totiž nedávno použila jeden šampon, který mi moc nesedl, takže teď vypadám trochu jako peroxidka:DD, ale snad se to vymyje, nebo budu znova experimentovat a ,,hodím" na to šampon v medově blond odstínu. :)

      Vymazat
  12. Děkuji ti za tip, se svýma naducanýma tvářema musím aspoň opticky něco dělat, zatím používám bronzové perly, ale tuhle tvářenku bych taky ráda vyzkoušela :)


    www.svetpodles.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Odpovědi
    1. Děkuji, to je krásné číst! Já zas miluji Tvůj osobitý styl. .)

      Vymazat
  14. Děkuju za tip, určitě se po ní podívám, jsem taky docela bledule, tak by to mohlo být ono :)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. No mám problematickou pleť, sice už to není, tak hrozné, spíše sem tam.. Ale tvářenku jsem radši ještě nikdy nezkoušela :) .. už bylo výše zmíněno, že bych si tak zvýraznila jen problematiku své pleti :(.

    OdpovědětVymazat
  16. Mam tvarenku od NYC a nejenze ji na tvari tak nejak nevidim, ale jeste ke vsemu se mi samo od sebe rozbilo vicko a nejde tudiz zavrit, takze pro me zklamani.. jinak mas zkusenosti s tvarenkou dermacol? me pomerne zaujala, ma takove dve casti, jedna spis jako tvarenka, druha by mohla byt dobra na kontury.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, je super! Dokonce je většinou kupuji i svým kamarádkám. Myslíš ty krajkové? Na kontury bych je nedoporučovala. Nejsou moc hnědé, jsou spíše do růžova a béžova, ale jsou super! :) Někdy o nich napíšu. :)) Díky za připomenutí.

      Vymazat
  17. Vyzerá super :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. tak to se mi dost zamlouvá:)

    OdpovědětVymazat
  19. To vypadá dobře. I cena je lidová a mně akorát dochází moje Maybelline. )

    OdpovědětVymazat
  20. Kolem těchto tvářenek jsem několikrát chodila a pořád nechápala, co to má být..odstíny vypadaly spíše jako pudry než jako tvářenky, pigmentace nulová.. No ten tvůj odstín snad jako jediný vypadá jako celkem ucházející, ale jinak bída.

    Ty jejich "kola" color wheel jsi nezkoušela? Na ty pokukuju, ale u nás (pro změnu) nemají testery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ho a nestojí za nákup. Jako není to špatná tvářenka sama o sobě, ale ničím zajímavá. Prostě nuda. :DD :)

      Vymazat
  21. Super hodnotenie, je prehladné a podla môjho gusta :)

    OdpovědětVymazat
  22. Pasuje ti, k bledšej pleti určite dobrá volba :-) Aj ked my stále túto kozmetiku u nás nemáme..no my toho ešte veľa nemáme krucinál :D
    Inak máš krásnu pleť! Bezchybnú!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my v po uz mame, vo vsetkych 101kach, skus pozriet ;)

      Vymazat
    2. Děkuji!! Ale bezchybnou pleť nemám. Mám rozšířené póry kolem nosu, pihy,.. všehno je to hlavně make-up. :DD :*

      Vymazat
  23. Bezvadný tip, Miuš, moc děkuji a určitě se na to v drogerii mrknu, protože mám přesně ten stejný problém s bronzery, všechno je na mě tmavé a hrozně špatně sháním nějaký přijatelný odstín a tak také - pokud konturuji obličej, použiji některou z mých tmavších tvářenek,ale nejsem s barvami pro konturu úplně spokojená, tohle vypadá opravdu skvěle, ještě jednou děkuji za bezvadnou recenzi a tip. Mimochodem na těchto fotkách ti to neskutečně sluší, přirozená, krásná pleť, jsi opravdu nádherná!

    OdpovědětVymazat
  24. Vypadá to pěkně, ale popravdě nejvíc mě zaujala tvoje nádherná barva vlasů...

    OdpovědětVymazat
  25. Já tvářenky moc nepoužívám, trochu se bojím, abych to nepřehnala a navíc mám doma jen s třpytkami a ty mi vadí, takže tato matná by byla fajn. Vypadá docela dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  26. poslední dobou se po nečem takovém sháním, docela se mi to zalíbilo, ten efekt propadlejších tváří :)
    každopádně skvělý tip :)

    OdpovědětVymazat
  27. máš vážně skvělou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super ! Ďakujem za recenziu. Určite sa mi zíde pri ďalších nákupoch :)

    OdpovědětVymazat
  29. Děkuji všem za milé komentáře a všechny postřehy!!
    Bezchybnou pleť nemám, bezchybnou na pohled jí dělá make-up. :DD .)
    Vlasy mám ,,nové" a mně se to zas nelíbí a už se těším až se mi to vymyje, aneb další mé experimenty s šampóny (nikdy se neponaučím :DD).

    OdpovědětVymazat
  30. super, díky za recenzi!:-)

    OdpovědětVymazat
  31. Líbí se mi tvé nové hodnocení body :) je to takové přehledné,orientační. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já používám odstín 652 West Side Wine normálně jako tvářenku, a vyhovuje mi, ale mám velmi světlou pleť (makeup jedině nejsvětlejší GG od Oriflame, anebo pěnový Maybelline) a zároveň tmavé vlasy a obočí... plus nos do červena, takže když to přeženu s nějakou červenou / růžovou v líčení, tak pak vypadám jako alkoholik.
    Takže jako tvářenka ano, je to použitelné, ale řekla bych že vyloženě jen pro ty, které z nějakého důvodu chtějí slabě pigmentovaný přípravek.
    A opravdu drží celý den, ani jí nenosím s sebou (a to byl jediný důvod, proč jsem si jí koupila - slušný štětec v balení, takže do kabelky OK).

    Myslím, že ten anglický název "cheek glow" dobře popisuje charakter tohoto produktu:-)

    Máš pravdu v tom co píšeš o nabírání prstem / štětcem, na vyzkoušení testeru to fakt chce vzít štětec s sebou, jinak to prostě nejde, prstem to člověk nenabere a nenabere!

    OdpovědětVymazat
  33. To je super tip, já taky sháním nějaký světlejší bronzer.. Nejsvětlejší co jsem zatím objevila byl z The Body Shop, pak má ještě NARS Lagunu, který má být údajně na velmi světlou pleť, ale když jsem ho v sephoře zkoušela, tak mi to přišlo pořád dost tmavé.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. musím to taky zkusit já osobně jsem ještě nenašla bronzer který by mi vyhovoval protože jsou na mou plet vetšinou dost tmavé a to mi nikdy nepřišlo že bych měla nějak extra světlou plet nevím čím to je možná špatné světlo při nanášení bronzeru:D no nevím:D
    http://mischellebeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Díky za tip! I když u mě to asi až takový efekt mít nebude. ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Mio, konečně nový článek :) byla jsem nedočkává, každý den jsem to kontrolovala :D. Jinak na kontury já používám tmavý pudr, zbyl mi ještě z dob kdy jsem byla opálená (tak říjen) v létě si ho kupuji jako normální pudr, jsem dost opalovací typ. A jinak si ho dávám na ty kontury.
    Mám dotaz, používáš potom ještě tvářenku? Já ano, na jablíčka.
    Jinak tenhle je docela lákavý, za tu cenu, ale ty jsi taková světloučká, to by na mě asi nevyniklo.
    Jinak bodování se mi líbí, je to přehledné.
    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  37. jeje, já ani netušila, že se něco takového jako kontura má na tvář nanášet :D takže to určitě vyzkouším! :) p.s. a ty pusinky s hodnocením jsou skvělé! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ten odstín tvářenky se mi moc líbí. Sama používám spíš hnědé, růžové mi vůbec nesluší:)

    OdpovědětVymazat
  39. Pristane ti to :)) Máš dobré nápady :P

    OdpovědětVymazat
  40. Neodolala som a dnes som ju mala uz v kosiku :) ale vobec nelutujem...je perfektna, presne nieco taketo som zhanala..som prirodna zrzka a nejake ruzove a podobne tvarenky mi moc nesedia. Dakujem za tip :) a tesim sa na dalsi clanok. Iva

    OdpovědětVymazat
  41. jsi moc hezká dívka....jinak já když si dám tvářenku tak vypadám divně..nevím proč..možná je to tím ,že nemám pěknou plet..samé prohlubně a nešvary:D tak ta barva navíc mi dělá hroznou plet....takže dávám jen trochu bronzeru na lícní kosti a podél čelistí..ted používám Loreal bronzer pro blond...ale výborný je i Elf-golden...doporučuju pro bledulky

    OdpovědětVymazat
  42. Na konturování vypadá tato tvářenka moc hezky :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡