Nové vlasy

Jistě si pamatujete na tento článek, kdy se mi mé experimenty moc nevyvedly. Jenže to bych nebyla já, kdybych to neriskla znova. :DD Tentokrát to myslím konečně vyšlo. Účes ombré určitě už znáte všichni. Jde o vlasy, které jsou tónované od nejtmavšího odstínu po nejsvětlejší. Vlasy můžou být v přirozených, ale i extravagantně barevných odstínech. Na první fotce můžete vidět mé vlasy, které jsou jen mírně zesvětlované stříbrným šampónem, který používám už opravdu dlouho a stále se k němu vracím. Druhá fotka je pak výsledek po. 
A jak jsem všechno vytvořila? Nejdříve šlo opět o pohromu. Umyla jsem si vlasy zlatým šampónem (asi jsem chtěla vypadat jako Zlatovláska) a to se absolutně nepovedlo. Ve finále jsem vypadala jako tuctová ,,peroxidka". Nevěděla jsem si rady. Použila jsem tedy znovu stříbrný šampon, který tentokrát vůbec ,,nefungoval". No a nakonec mě napadlo, pořídit si nějaký šampon ve světle hnědé/medové, a to byl naštěstí ten nejlepší nápad. Nanesla jsem ho od kořínků do třetiny délky vlasů a po pár minutách zbytek šamponu nanesla do poloviny vlasů a rozetřela do ztracena. Vše bylo otázkou 8-10 minut. S šampony musíte být rychlé a nechat je na vlasech polovinu doporučeného času. Většinou jsou totiž tmavší, než odstíny vlasů modelek na krabičkách. 
Vždy jsem obdivovala přirozené ombré návrhářky Lauren Conrad a teď mám něco podobného. Jsem strašně ráda, že to tentokrát docela vyšlo a nemám nikde žádné fleky. Reakce byly různé. Některé kamarádky tesknily po mých světlých vlasech, a některé mi zas nový účes pochválily, že jde o zajímavou změnu. Já osobně jsem velmi spokojená. Počítám s tím, že se mi to časem vymyje, ale možná, že do toho půjdu znovu. :) Máte i vy nějaké zkušenosti s šampóny? Líbí se Vám ombré vlasy?

PS: Kissbook má už 1000 čtenářů! Nemohu tomu uvěřit. Už brzy Vám poděkuji formou soutěže! 

115 komentářů:

  1. Mio moc Ti to sluší :) Hezká změna, jen mi přijde že to máš moc ulízlý. Možná to je jen fotkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hezké, ale celé blond se mi asi líbily více :) Na druhou stranu je to moc pěkná decentní změna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle !:-)) Jsi kočka.

    OdpovědětVymazat
  4. tak k tobě to sedí, moc ti ty vlasy sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se změna líbí ;) Já mám od přírody hnědé vlasy a vlivem sluníčkování nebo naopak nesluníčkování mají odstíny od světloulince hnědé až po středně hnědou. Z chemických barev jsem přešla na Lush henny a včera jsem zjistila, že mám krásně čokoládově hnědé kořínky a světlounce hnědé konečky s lehkou zrz :) Takové moje malé nechtěné ombré :)

    OdpovědětVymazat
  6. je to úúúžo!:) ale mně se to líbilo moc i před tím!

    OdpovědětVymazat
  7. tohle se fakt povedlo!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vlásky Ti takhle moc sluší. Přijde mi to přirozenější :) Já osobně také používám šampony - hnědé. Jsem brunetka, ale ta moje hnědá se mi moc nelíbí. A opravdu je nutné je na hlavě nechat polovinu doporučeného času. Jednou jsem ho nechala tak, jak psali a měla jsem vlasy skoro černé, i když šlo o oříškově hnědou a na obalu vypadala úplně jinak. Děs běs :)Těším se na další článek. Katka

    OdpovědětVymazat
  9. Jůů, to ti moooc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to skvělé, tato barva ti mnohem více sedne k pleti a krásně ti vyniknou oči i barva rtů. Být tebou, "šamponuji" i nadále :-). M.

    OdpovědětVymazat
  11. Nieeee predtym si mala lepsie :( Nechapem tomu, vsetky blondinky s krasnymi zlatymi vlasmi maju nejake nutkanie si prefarbovat vlasy na tmavsie.. :/ No aj ked ty to nemas tmave je to pekne aj tak len ja tie ombre nejak nemusim. Taketo svetle ano ale take ze tmavohneda hore blond dole nie.No ale ty si pekna tak ci tak :)

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektní, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. mě se více líbí ta 1. fotka ;D

    OdpovědětVymazat
  14. Mio, tak tohle se Ti opravdu moooc povedlo! Vážně! Vypadá to super ;-) Jen já mám se šampony tu zkušenost, že se nikdy úplně nevymyjou, tak nevím... ale jsem tmavá bruneta a moje vlastní barva je takový mišmaš :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ja budu asi jeden z mala zastancu blond, mela jsi kraasnou barvu, je skoda to takhle napul ztmavovat :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Seš opravdu krásná! :) a obdivuju tvojí odvahu :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Teď ti to sluší víc :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc Ti to sluší !! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi to líbí, ale věřím, že někdo ty tmavší vlasy bude považovat za opravdu dlouhé odrosty :))) Myslím, že je to lepší než tvoje původní blond, i když ta byla taky super :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi to líbí, ale věřím, že někdo ty tmavší vlasy bude považovat za opravdu dlouhé odrosty :))) Myslím, že je to lepší než tvoje původní blond, i když ta byla taky super :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mnohem mnohem lepší než předtím, tohle je krásně přirozený a přitom zajímavý těma konečkama :)

    OdpovědětVymazat
  22. U Lauren se mi to moc líbí a u tebe se to taky povedlo! Jak tady už někdo nade mnou zmínil, taky mi to připadá takové "přirozenější" :) Moc pěkný, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  23. Sluší ti to! Jen někdy přidej usmev se zoubkama! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jaký odstín značku jsi použila ? ... jinak moc krásný výsledek, řekla bych mnohem lepší než před, vypadáš přirozeněji :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mě se tohle určitě líbí více než předtím!:) super změna!!

    OdpovědětVymazat
  26. Musím se přiznat, že je jak si dala to foto na FB tak se mi to vůbec nezdálo, ale co vidím dnes na té fotce tak se to opravdu povedlo ;) moc pěkné!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Sluší. Já jsem je takhle měla přírodní - u kořínků tmavě hnědé a u konečků blonďaťoučké- nenáviděla jsem to a tak jsem tomu uděla přítrž a už pět let jsem majitelkou tmavých hnědých vlasů.

    OdpovědětVymazat
  28. to vypadá fakt mkoc hezky a přirozeně, já bych ombré brala taky ale naši by mě poslali někam, což je škoda docela

    OdpovědětVymazat
  29. strašně se ti to povedlo :) je to zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
  30. Máš moc krásný vlásky :) Můžu se zeptat jaký prosím tě používáš ten stříbrný šampón na zesvětlení? Děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Já nějak nevím, jaké k tomu zaujmout stanovisko, protože Tobě bude slušet vždycky všechno (skoro :D), takže sluší Ti určitě obojí. Tohle je takové přirozenější, bych řekla, krásně Ti to ladí k obočí, přesto bych asi dala přednost celoblond, přijdeš mi v ní taková zářivější a výraznější, ale rozhodně je to také povedená změna, to určitě :).

    OdpovědětVymazat
  32. uaaaau supeeer krááásne vlasy!

    OdpovědětVymazat
  33. skvelá zmena:), ale aj mňa by zaujímalo aký strieborný šampón používaš a úžasný by bol článok a farbách a šampónoch na vlasy, ktorými si ich farbíš, každopádne vyzeráš úžasné na obidvoch fotkách:)

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělé Mio, já si myslím, že je to super změna!!! S tímto si určitě zajímavější

    OdpovědětVymazat
  35. Tak za mna mas ANO ANO ANO!! Paci sa mi to! Aj ked som zastancom jednoliatych vlasov co sa tyka farby, ked je spravne a pekne urobene, nemam nic proti. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Miuš ty vlasy ti neskutečně sluší!!! :) Líbí se mi to možná i víc než to předešlé. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Je to úžasné! :)) Strašně ti to sekne! určitě do toho jdi znovu! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Sluší ti to určitě víc než před tím :))

    OdpovědětVymazat
  39. Skvělá změna, líbí se mi to a je to přirozenější :)

    OdpovědětVymazat
  40. Krása :) Zaslúžíš si to :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. Pěkná změna, moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  42. Já ti nevím, ne že by to bylo vyloženě špatně, ale dříve ses mi líbila více. Ač blond nemám ráda, tobě to moc slušelo a byla si v tom jako sluníčko :) V tomto mi přijdeš taková nemastná, neslaná. Ale tak hlavně, že ty se v tom cítíš dobře :)

    OdpovědětVymazat
  43. Kdyby s nenapsala že máš změnu tak sem si ani nevšimla..:D

    OdpovědětVymazat
  44. Moc vydařené! Ta tmavší barva Ti vážně sluší!
    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  45. Mne sa ombré nikdy nepáčilo, ale ty si ma presvedčila o opaku, teda že to môže vyzeraťaj veľmi pekne. Naozaj ti to pristane,máš to skvelé! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Obdivuju tě, že se do takovýchto experimentů pouštíš sama. Já to jednou riskla a dopadlo to úplně nejhůř, jak mohlo, a málem mě nezachránila ani kadeřnice. Takže kloubouk dolů ;-)

    OdpovědětVymazat
  47. Taky si nejsem jistá, jestli tohle byl zrovna nejlepší nápad, měla jsi opravdu krásné vlasy. Snad nebudeš mít problém s tím, jak vlasy začnou odrůstat a vymývat se šampon -> to většinou znamená nejvíc odstínů ve vlasech, ale snad tě to nepotká.
    Ráda bych je viděla nakulmované, kdy jakoby nejde tolik vidět ten barevný přechod. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší..taky přemýšlím o ombre, akorat z tmavých vlasů takže zase světlejší konce..jaký ten šampon na vlasy si použila?:)

    OdpovědětVymazat
  49. Jsem pro každou změnu a líbí se mi oboje vlasy. :)) (ach jo! škoda, že už jsem doexperimentovala s barvičkami. :D)

    OdpovědětVymazat
  50. Mně se to víc líbilo, když si je měla celé blond, ale tohle je přijemná lehká změna :))

    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Me se tedy libily ty blond vlasy na prvnim obrazku :) pripadalo mi to takove prirozenejsi a vypadala jsi vice svezi :)

    OdpovědětVymazat
  52. Jsem pro každou změnu :)) ale líbí se mi oboje vlasy.
    (škoda, že jsem už s barvičkama doexperimentovala :D)

    OdpovědětVymazat
  53. Obdivuju, že máš takovou odvahu! Já se děsím, i když vlasy barvím pokaždé stejně. Tohle se ale velmi povedlo, jen jsem zvědavá, co to bude dělat do budoucna ten šampon...
    www.udvouverunek.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  54. si krasna Mia :-)) Princeznaaa :))

    OdpovědětVymazat
  55. Mně se upřímně také líbily ty první vlasy původní..ale neznamená to že by ty nové nebyly hezké..

    OdpovědětVymazat
  56. Mě se to nelíbí, nevím, proč my(já) se snažíme mít co nejsvětlejší blond a nědo(ty) se toho snaží zbavit:-)

    OdpovědětVymazat
  57. krásna!
    mne sa teraz nejako samovolne vytvára ombré, lebo si odmietam farbiť vlasy, i ked to vyzerá dosť divne, nechcem nič na ne, lebo naozaj boli moc zničené a snažím sa ich liečiť.
    Ty to máš krásne, ach keby aj ja som mala taký súvislý prechod na tých mojich.
    A moj priateľ ma stále nejako nuti do svetlých blond, ale ja sa nedám :)

    OdpovědětVymazat
  58. Je to super ! Moc ti to pristane, páčiš sa mi takto viac. :)

    OdpovědětVymazat
  59. pravda, tohle asi se k tobě hodí víc a vypadá to daleko víc přirozeněji, ale asi se mi víc líbily ty blonďaté vlasy, nemůžu si pomoct :D

    OdpovědětVymazat
  60. po pravde neviem povedať, či sa mi ombre páči, alebo nie, no hlavné je, že ty si spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  61. Promiň, ale mně se více líbily tvé předchozí vlasy, vypadala jsi s nimi jako andílek! Ale i tak Ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  62. Pěkné přirozené ombré, Mio :) Ale taky mi přijde, že to máš na té druhé fotce takový ulízlý nahoře ty vlasy, asi blbej úhel pohledu :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj,
    pridavam se k zastupum chvalicich...
    Jeste otazka: zlaty sampon? Kde jsi ho sehnala?
    Ja jsem zrzka a rada bych takovy sampon... Dekuju za odpoved
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  64. Líbí se mi to moc, uvažuji, že v létě taky půjdu do ombré! :)

    OdpovědětVymazat
  65. vyzerá to nádherne..tak prirodzene :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Ombre se mi líbí :) a moc se ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  67. Na te prvni fotce mas vlasy tak nadherne, ze vubec nechapu, ze si jim tohle udelala:( Vypada to jako bys jich najednou mela pulku:(

    OdpovědětVymazat
  68. mne sa to ombré páči viac je to také prirodzené a nie si tuctová blondína :)

    ja mám skúsenosť hlavne s mousse color od palette, pôvodne som mala byť taká "svetlohnedá" ale skončila som s tmavohnedo/čiernymi vlasmi, no nakoniec som bola aj rada, je to prijemná zmena :)

    www.lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  69. moc ti to sluší! je to takový víc přirozený :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  70. wau super si to vymyslela :) a pekne to vyzerá

    OdpovědětVymazat
  71. je to bomba!:)))

    OdpovědětVymazat
  72. krásnéé, prosím tě, mohla bys mi napsat, co je to přesně zač ten hnědý šampón (značka a odstín). díky moc :-). ta barva se mi totiž strašně moooc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  73. tak toto sa ti uz podarilo velmi dobre! ;)
    ja trebars sampony pouzivam, lebo na trvacne si sama netrufam... no cas posobenia si este predlzujem, aj ked dam tmavsiu farbu, ako chcem, slabo mi chyti a vysledok je este slabsi, ako by som predpokladala pri bledsom odtieni... ale to uz zalezi od konkretnych vlasov... moje su takym jednym velkym nepodarkom :)

    OdpovědětVymazat
  74. Veľmi sa mi to na tebe páči! Jednoznačne sa to podarilo :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  75. Já mám přírodní ombre vlasy :) v létě mi vlasy hodně zesvětlí, že jsem pomalu jak blondýnka :) no a na podzim/zimu jsou naopak tmavší takové medové hnědé xD. Holky ve škole nechcou pomalu věřit tomu, že se nebarvím :D je to srandovní :). Ty to teď máš mnohem pěknější a slušivější ;) seš kočka :)

    OdpovědětVymazat
  76. Anonymní24.02.12 8:05

    krásné, moc ti to sluší:-) já se jednou také pokoušlela o ombré a skončila jsem skoro černovlasá:-(

    OdpovědětVymazat
  77. je to pekné ale viac si sa mi páčila s tou blond si bola taká výraznejšia

    OdpovědětVymazat
  78. Anonymní24.02.12 8:57

    Opravdu povedená změna.:)Myslím, že ombré vypadá přirozeněji.:)

    OdpovědětVymazat
  79. Teda takhle tmavší ti sluší mnohem víc

    OdpovědětVymazat
  80. od tý doby, co sem začala uvažovat o ombre tak sem snad poprvý byla ráda, že sem brunetka :) přišlo mi, že blondýnky to mají těžší.. Já mám svoje ombre cca 2 týdny a nemůžu si to vynachválit! Chytlo mi to trochu jinak, než sem čekala, ale s výsledkem sem spokojená. Tobě rozhodně víc sluší ombre - vypadá to přirozeněji a možná bych s tím chvíli i pokračovala když to máš jenom šamponem :)

    OdpovědětVymazat
  81. Já se řadím mezi menšinu, které se víc líbí původní barva. Vypadala jsi zářivěji a podle mě ti to víc slušelo. Hlavní je, že jsi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  82. Mia, krasne mas vlasky aj na prvej fotke si kocka aj na tej druhej. Prijemna zmena. Zena obcas potrebuje zmenu a paci sa mi, ze nie je nijak radikalna, ale jemna a vizera to velmi prirodzene. Velmi sikovny trik ako si vytienovat vlasky. Dakujem za radu.

    http://www.kristinavlkova.com/

    OdpovědětVymazat
  83. Ne, nezlob se, ale nelíbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
  84. Mě styl ombré docela zaujal. A tvým vlasům to moc sluší. Vypadají přirozeněji a hned tak jakoby ožily.

    http://akastie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  85. Je ale pravda že vypadáš víc přirozeněa myslím že by ti hnědá slušela;)

    OdpovědětVymazat
  86. no páni Miuš! vypadá to perfektně!! :)))) líbí se mi tohle i takové ty skoro "bílé" vlasy, co jsi měla! ale tohle je změna - a líbí se mi ♥♥

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, chtěla bych se zeptat na ten stříbrný a zlatý šampon. Co přesně to dělá? Mimochodem, sluší ti to! Myslím,že máš výhodu,že ti sluší jak blondýnka,tak ombré vlasy. P.

    OdpovědětVymazat
  88. Mně se to teda líbí! :) Myslím,že máš výhodu,že můžeš být jak blondýnka,tak brunetka a pořád budeš vypadat supr! A chtěla jsem se zeptat, jak funfují ty zlaté a stříbrné šampony? P.

    OdpovědětVymazat
  89. Přidávám se k těm, co se jim víc líbí ombré - fakt povedená změna, vypadáš přirozeněji a souhlasím s tím, že by ti slušela světle hnědá, ve které bys víc vynikla :-)

    OdpovědětVymazat
  90. mě se spíš líbí obrácená varianta :) nahoře světlé a dole tmavé. Na tvůj něžný obličej mi to takhle přijde až moc hrubé :) ikdyž od stínované je to hezky. Hrozně ti to prodlužuje obličej/čelo.

    OdpovědětVymazat
  91. Myslím, že jsem ti to psala na starém blogu, že by ti slušela hnědá barva vlasů, zkus jii :)

    OdpovědětVymazat
  92. páni! Stra´šně ti to sluší!))

    OdpovědětVymazat
  93. Hm, viac sa mi to páčilo predtým. Na tej prvej fotke si mala akýsi druh iskry, ktorý teraz bohužiaľ postrádam. Ale stále to nič nemení na fakte, že si pekná, tak snáď sa čo najskôr vrátiš k pôvodnému looku. ;)

    OdpovědětVymazat
  94. Vypadá to neuvěřitelně přirozeně a moc se mi to líbí. Je to skvělý.

    OdpovědětVymazat
  95. řekla bych, že dnes se ten experiment nakonec vydařil, vlasy vypadají skvěle :) nejsi i ostříhaná? :)

    OdpovědětVymazat
  96. já myslím, že to vypadá skvěle! a hlavně je to změna (a to je život), dokonce mi přijde, že je škoda, že se ti to za chvilku vymyje! :( :)

    OdpovědětVymazat
  97. Mě ses více líbila v těch celoblonďatých vlasech. Vypadala jsi jako princezna:)

    OdpovědětVymazat
  98. vypadáš fantasticky! podle mě Ti to sluší i více, ptž je to přirozenější! ROzhodně se Ti to moc a moc povedlo!

    OdpovědětVymazat
  99. Prosim Tě, byla jsi na LMFAO? :-D Viděla jsem tam totiž Tobě dost podobnou holku, tak se chci ujistit :-D

    OdpovědětVymazat
  100. mas to krasne , velmi ti to pristane a mne osobne sa paci tato nova farba viac , je taka prirodzenejsia a velmi ti ide :)

    http://makeup-and-fashionista.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  101. Ted se mi to líbí mnohem více;)))

    OdpovědětVymazat
  102. maš to uplne super, mne sa to strašne páči a hlavne ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  103. Po proměně ti to sluší mnohem víc :0)

    http://www.curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  104. http://www.youtube.com/watch?v=La0qPTjIFeY&feature=related

    OdpovědětVymazat
  105. Muzes prosim napsat jaky presne sampon si k tomu pouzila? Taky bych to chtela zkusit ;)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj chtěla bych se zeptat jak si zesvětluješ vlasy,jestli u kadeřnici nebo normálně doma..:) Máš je nádherné, chtěla bych také dosáhnout takové barvy a asi máš celou hlavu neboblond melír ani celou hlavu že? :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡