Říjnové oblíbenosti

Největší relax: s čokoládou a časopisy! InStyle opět nezklamal a je bez jakékoliv chybičky a Joy mě zaujal svou krásnou obálkou. Diářem jsem potěšila maminu a docela pěkně jsem si početla.
Balea je jedna z mých jedniček. Je levná, takže si vždy můžu nakoupit celou novou řadu aniž by mě to zruinovalo a má ty nejúžasnější vůně pod sluncem. Spreje mám doma v koupleně, na chodbě u zrcadla, v pokoji nad kosmetickým stolkem a dokonce i po kabelkách. Jsou super!
Můj nejoblíbenější odličovač! Od té doby, co jsem zkusila používat jenom tento a nestřídat ho s jinými, se mi viditelně zlepšila pleť a vyčistily póry. Jeho cena je úžasná (kolem stokoruny) a společně s tonikem pro normální a smíšenou pleť tvoří dokonalou dvojku. Opravdu velmi doporučuji!
Pokud máte problémy s akné, tečkami, póry, skvrnami, atd., pořiďte si tento korektor/make-up (dá se používat tak i tak). Zakryje NAPROSTO VŠECHNO. Lepší výsledky jsem ještě s žádným přípravkem na pleť snad neměla (za tu super cenu neuvěřitelné). Stojí asi 130 kč a je dostupný v mnoha odstínech. Já si vybrala ten nejsvětlejší a pořídila si jej přes eshop Dermacol, protože v drogeriích mají většinou jen 3-5 odstínů, což je docela na nic, vzhledem k tomu, že jich je celkem 12. Bohužel jsem, ale trochu přestřelila, a vybrala jsem si až moc světlý (ten nejsvětlejší č.208), a tak ho nemohu používat jako make-up. Avšak jako korektor je dokonalý. Zakryji s ním cokoliv a vklepu přes něj tmavší pudr (barevný rozdíl odstínu pleti a korektoru se poté ztratí). 
Aktuálně mé tři nejpoužívanější produkty na oči. Tyto stíny mě dostaly svými maličkými třpytkami. Dlouho drží, krásně se aplikují a Catrice nabízí velkou škálu barev.Dlouhotrvající tužka na oči je v pudrovém lesklém odstínu. Hledala jsem něco mezi bílou, hnědou a oranžovou a našla jsem tuhle krásnou barvu. Krásně projasní oko a docela obstojně vydrží. Poslední tužka je od Barry M z mojesminky.cz. Klasická stříbrná, také krásně projasňuje a drží. (odstíny viz obrázek)
Šampón Nodé G na mastné vlasy od Biodermy je pro mě dalším překvapením. Hloubkově čistí a zpomaluje proces maštění vlasů, navíc vlasy získávají ztracený objem a získávají také zdravý lesk. Neobsahuje kokamidopropylbetain a detergenty. Nejdřív jsem se bála, že je to vyhození tří stovek, protože šampon je velmi tekutý, dá se říct, že doslova vodový. Musíte si na něj zvyknout. K umytí stačí trocha a nelekněte se - málo pění. Ovšem vlasy nádherně umyje a zbaví mastnoty. Vlasy jsou lesklé a ,,nadýchané". Mám ho velmi ráda. Nutno dodat, že objem lahvičky je 200 ml, já ho používám asi měsíc a půl a šamponu tam mám stále dost až po nápis Nodé). Pokud Vás trápí hodně mastné vlasy a nic Vám nepomáhá, určitě ho vyzkoušejte. .)

Pro dnešek je to asi všechno. Určitě mi dejte vědět, zda máte s nějakým z uvedených výrobků zkušenosti, popřípadě jaké. Děkuji za přečtení! :)

51 komentářů:

  1. Jaký dárek jsi si vybrala v InStyle? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Eddie: Tam byly nějaké dárky? Tak to je hezké, zase mi ho někdo ukradl ze schránky. Měla jsem tam díru. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Mám také nový InStyle :) Rozhodně skvělé číslo :) Kupuji si ten menší a ani mi nevadí,že nemám dárky :) Joy jsem si traké chtěla koupit,protože je tak skvělý dárek,ale já příšerně za časopisy utrácím a ten diář by mi k ničemu nebyl,takže nevím jaké je tam počteníčko :) Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten šampon vyzkouším, Biodermu mám ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No musim povedat, ze si mi velmi pomohla!!! Uz dlhie rozmyslam nad kupou nejakeho dobreho samponu na mastne vlasy.. Pouzivam Syoss ale mam pocit akoby uz hned po umyti boli mastne.. A Baleu pouzivam aj ja, najradsej mam kokosove telove mlieko a krem, ta vona je perfektna!!! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Měl tam být lak essie nebo něco od Dermacolu.. Já kupovala v trafice a taky sem nic neměla :( jinak mě láká ten šampon na mastné vlasy, ale já napřed musím spotřebovat tu horu těch, co doma už mám :D

    OdpovědětVymazat
  7. v InStylu jsou teď laky Essie nebo Dermacol dekorativka, ale buď v klidu, mě ho pravidelně taky někdo krade ze schránky a nepomohlo ani 3x volat na jejich zákaznický servis, aby zvonili, když časopis doručují...

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu se zeptat, kolik stojí ten šampon, prosím? :) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  9. Balea je skvělá :)) tentokrát mě JOY opravdu překvapila, poslední měsíce byla horší a horší ale tohle číslo bylo super! Diář se mi moc líbil, Leighton na obálce je překrásná a články taky super :)) Do Ryoru se chystám příští týden, a potřebuju si koupit něco na odličovaní tak děkují za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  10. sledujem v poslednom case chvalu na Ryor, takze ked nan najblizsie narazim, isto hned kupujem a skusam... ;-)
    aj ja pouzivam Dermacol ako korektor, ako makeup by mi vobec nevyhovoval :-( ako korektor super!
    http://rianaslife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Instyle planuju koupit do letadla at se nenudim pristi tyden, diky za tip:-) Jinak si mi pripomela ze bych se take mela vrhnout na October favourites:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Joy mám taky a diář se mi moc líbí:).

    Jinak InStyle jsem si koupila taky a až pak od Rendy jsem se dozvěděla, že u toho jsou nějaké dárky. A jsem pěkně naštvaná...

    Jinak prý k předplatnému ten dárek není, pouze při prodeji na stánku

    OdpovědětVymazat
  13. nejvetsi relax je stejne u vsech blogu :D

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto souhlasím s názorem, že Balea je skvělá! Já od nich používám většinu výrobků, a Vanilkový deodorant u mě jasně zvítězil. Nejen, že se hodí pro všechny roční období, jelikož je to teplá a zároveň svěží vůně, ale také to, že je bez alkoholu a celkem dlouho vydrží je jeho plus :) !!
    chocolatepralineblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. skvely clanok :) Baleu tiez zboznujem a teraz odporucam limitku sprchacu a teloveho mlieka Pusinky, lahodna sladka vona :_)

    OdpovědětVymazat
  16. miluju baleu a ryor taktéž. a ten make-up od dermacolu si chci pořídit až mi dojde muj rimmel. je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  17. baleu mám nejradši,ale jen její vůně a sprcháče :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já chci zkusit ten make-up od Dermacolu. Jsi asi tak desátá, co na něj pěje chválu :)!

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuju za komentáře!! :))

    Šampon od Biodermy stál dříve asi 380 kč a teď ho mají na webu za 319 kč a v lékárně (někde) dokonce i za 290 kč. Takže kolem tří stovek.

    Make-up cover od Dermacolu je vážně super, ale pro mě spíše jako korektor. Kryje až moc a já nemám ráda pocit ,,masky". Na problémy s akné a další nedokonalosti bude pro někoho, jako make-up, úžasný!

    Blacktina: Moc díky! Hned si jí pořídím:)

    B.K.: Vanilkový deodorant je nej, přesně tak!

    Suzie: Áha, tak děkuji za informaci.)

    PlumFoolery: No šuuuuup! :)

    Rendy: Také jsem tam už jednou volala, když mi nepřišel ten první lak Essie. Číslo mi poslali nové i s lakem. Nechápu, co to ale mají za servis. Neumí zvonit, do schránky strčí časopis tak napůl a bůh ví, jestli ty dárky nevybírají oni. :(

    Robinka: Kokosové mléko je úžasně voňavé, máš pravdu! Úplně jsem na něj zapomněla, mám ho ve skříni a nechala bych ho zkazit. Díky za připomenutí! :DD

    OdpovědětVymazat
  20. byl v JOY aspoň článek o Leighton? přemýšlím, jestli si ho mám koupit :)

    máme stejný nejoblíbenější odličovač (zrovna v pondělí si jdu koupit nový!) a baleu mám taky moc ráda!

    s tím dermacolem jsi mě nahlodala.. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Balea je na spreje naprosto skvělá ! úžasné vůně, limitky i normální, krása... ale ani šampony a kondicionery nejsou k zahození, jen dobře vybrat...

    A... Kdy prosímtě plánuješ recenzi na ten makeup od Catrice? :)

    OdpovědětVymazat
  22. Miuš ten korektor/makeup v Mostě asi nemají co?:/ Ráda bych si ho pořídila, jen jsem ho tu nikde zatím neviděla.. a rovnou bych se chtěla zeptat, nevíš o nějakém dobře krycím korektoru, který je tu dostupný? :) Moc by mi to pomohlo:))

    OdpovědětVymazat
  23. Ten korektor od Dermacolu mam tiez, fakt perfektne kryje a staci ho skutocne len trosicka takze urcite vydrzi dost dlho :) Na kozmetiku od Ryoru sa este len chystam len najskor musim donicit vsetky zasoby.. :D

    OdpovědětVymazat
  24. Natálje: Je tam s ní dokonce moc hezký rozhovor. :)

    Lenka: Brzo! :DD Jsem hrozná, já vím. Ale mám toho dost do školy, málo času a tak nezvládám zrecenzovat hned vše, co mám nové. .)

    Linda Patočková: Lindi, já v Mostě nenakupuji, tak si nejsem jistá, :/ ale 100% vím, že jsem viděla celkem solidní výběr v Marionnaud v Centrálu a v Tescu teď mají nově i stojan Dermacol, tak tyhle místa zkus:)) Stojí asi 129 kč a je to opravdu nejlepší drogérkový krycí korektor, co existuje. :)

    OdpovědětVymazat
  25. úplně naprosto skvělý článek :DD má z něj velikánskou radost!

    Můžu se zeptat, kde bych mohla koupit ten odličovač? V drogerkách nebo i v supermarketech?

    OdpovědětVymazat
  26. Nalákala jsi mě na ty spreje Balea :)
    A taky miluju fialky!

    OdpovědětVymazat
  27. Mia, čím ďalej tým viac vidím, že máme veeľmi podobný výber kozmetiky :) Rovnako aj ja mám ten odličovač a milujem ho, aj dermacol make-up tvorí súčasť mojich šminiek a tieň od catrice obdivujem už dlhšiu dobu a raz si ho určite kúpim :)) Takže veľký súhlas k tomuto článku odo mňa!! :)

    OdpovědětVymazat
  28. ten dermacol je super, tiez som o nom citala na nejakom blogu a teraz ho chvalim na tom svojom..... vyborna vec, tiez ho pouzivam ako korektor..a pochybujem, ze ho niekedy vypotrebujem, lebo ho treba naozaj minimum

    OdpovědětVymazat
  29. InStyle je skvělý! akorát jsem si koupila ten malý a nevšimla si že u velkého je dárek:((( a baleu mám taky moc ráda, hlavně balzámy na rty, ten melounový je nejlepší:))

    OdpovědětVymazat
  30. chtela jsem si ted taky pridit novy odlicovac tak premyslim mezi Micerálni vosou Biotherma a od ryoru ??

    OdpovědětVymazat
  31. cool blog! i love to read instyle!!:)

    love,
    Nee
    ROSECANDLE11

    OdpovědětVymazat
  32. Ja si akurát kúpila biodermu pretože som s nou maximalné spokojná no podla tvojich opisov ma ten ryor stále viac a viac láka mia

    OdpovědětVymazat
  33. Baleu mám taky ráda a zrovna o několika výrobcích chystám článek. :) Nikde nemůžu ale sehnat deodorant divoká kočka. :( Biodermu vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  34. díky za tip na šampon, až dojde ten můj, mám teď další na vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  35. Bezvadný článek a musím říct, že Baleu mám taky moc ráda, stejně tak catrice a tenhle makeup od dermacolu je místo korektoru skvělý, zakryje vážně všechno :). Jo a musím ti poděkovat za tip na gelové linky od catrice, koupila jsem si dvoje a jsou vážně vážně úplně skvělé!

    OdpovědětVymazat
  36. InStyle si plánuji také pořádit, Baleu přímo zbožňuji a nákup Catrice kosmetiky též plánuji:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. Balea ptáčkový i vanilkový deodorant musím mít:)Poslední dobou mě láká i Ryor, píšeš o něm hodně pozitivně. Já se zasekla u Clinique a bojím se měnit:)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, na blogu mám BEAUTY SALE, přijď se podívat jestli tě něco nezaujme ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Baleu mám taky ráda, ale kupuju si ji jen vyjímečně, vadí mi to chemické složení. :( U sprcháčů ani tak ne, ale u tělových krémů atd. dost...

    OdpovědětVymazat
  40. ten JOY mám taky;) ..balea je skvělá kosmetika:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ten make-up od Dermacolu vypadá dobře, určitě se po něm poohlédnu. :))

    OdpovědětVymazat
  42. zaujal mě moc šampon a odličovač! musím po tom mrknout :)))))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Máš pravdu, že Balea je úžasná :) Taky mám od ní spoustu věcí a hodlám se ještě přikoupit :)) Určitě musím souhlasit s odličovacím přípravkem od Ryor, jako se všemi výrobky od téhle značky, pracujeme s ní na praxi a jsem víc než spokojená :) Dokonce i doma asi pět přípravků vlastním. A láká mě ten Dermacol, docela se o něm teď píše. Opravdu všechno tak zakryje? :)) Asi je hodně hutný ne? Myslíš, že by se dal použít i na mastnou pleť?

    OdpovědětVymazat
  44. Od Baley mám jeden deodorant, ale za tu cenu ani nepočítám, že bude fungovat, tak ho používám když jdu z hospody abych nesmrděla :D voní nádherně kokosově! Tužku na oči Almost Famous mám taky, ulovila sem jí za 5 korun ve výprodeji, tak sem z ní měla radost :)

    OdpovědětVymazat
  45. Baleu a ryor som vyskusala na zaklade blogov..a musim povedat ze su uzasne!! ...od ryoru sa mi velmi zlepsila plet..takze sa stal mojim cislom 1 :)..casopisy mam veelmi rada a pravidelne sa nimi zasobujem..a tak pridavam tip ..casopis La Femme oslavuje 5.narodeniny a tak ku kazdemu cislu dostanete energy drink Diva zadarmo !!..
    takze odporucam kupu :) pekny den

    http://marrymanykof.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Mia, uz dlhsie sledujem tvoj blog a mam ho velmi rada. A prave dnes som si zalozila svoj vlastny!
    Dufam, ze ti nevadi, ze som vo svojom poste o blogoch ktore nasledujem, spomenula tvoj a takisto tam
    nechala aj link.
    Budem rada, ak sa aj ty mrknes na moj blog, zatal tam vela nie je, ved dnes je moj prvy den :)

    Lucia http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  47. strašně ráda zkouším pleťové vody a snad jednou z nejlepších, jakou jsme kdy měla, je právě od značky Ryor z Rossmannu, zhruba za 80Kč, proti mastné pleti, skvěle zmatňuje a čistí! a hlavně je levná:-) .. jinak jsem tu poprvé na tvém blogu áá už putuje do oblíbených stránek ;-) jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  48. Balea je naj, je veľmi lacná, má užasné vone a proste dokonalosť.
    Ten šampono vyzerá dobre.

    OdpovědětVymazat
  49. Balea je vcelku dobrá značka a používam ich, mala som už dva z prava a sú fakt dobré :)

    OdpovědětVymazat
  50. No nic, zatím čtu blog bez komentování, ale teď se musím ohradit. Pracuji jako doručovatel Mediaservisu, tzn. že já jsem ten kdo v jistých částech |Brna nosí Instyle apod.Nikdy by mě nenapadlo vybírat dárky. A myslím, že by jste byly velmi nerady, kdyby na Vás doručovatelka zvonila. Chodím do práce 2.45, to jen pro představu, že začínám cca 3.30, nevím, jak by vám to bylo milý. :-)
    Jinak blog super a určitě zůstanu u častých návštěv.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡