Outfit: 25.10.2011


,,Po 100 letech" jsem provětrala tuhle koženou bundu. Připadá mi, že ji moc neumím nosit. Vysloveně nesnáším kombinaci, kterou potkávám každý den snad na každém rohu: např.  fialová koženková bunda + velbloudí boty (pozor, jsem hodná a nepíšu bílé kožené boty, o těch ani nechci slyšet!). Proto jsem se alespoň snažila, aby barva bundičky a bot nebyla příliš odlišná a bijící do očí. Ale stejně. Zkrátka, nejsem si touto kombinací jistá, ale tak snad se džínami a přírodními tóny nedá zas tolik zkazit. Dnes tu jde o oblečení - absenci make-upu proto prosím moc nestudujte. Ono vstávat ve 4:15 není žádná legrace. :DD :( Možná je to trochu nuda, ale bylo mi pohodlně. 

Budu ráda za všechny názory, s čím bych tuto bundičku měla ideálně kombinovat /jsem trochu bezradná../ a nebo jí mám rovnou zahodit? 


PS: Vlasy jsou zvlněné natáčkami. Koupila mi je, už dříve, babička a vypadají přesně takhle. Nejdřív jsem s nimi absolutně neuměla pracovat, ale chce to cvik. Nabírat úzké prameny a jde to rychle. :) Jsou super, pokud máte raději přirozenější objemnější vlnky, než klasické přesné lokýnky!

83 komentářů:

  1. Mia si strašna kočka pristane ti to ! <3 :) a krasne vlasyyy :)) ..

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasy jsou opravdu naprosto parádní! A s koženou bundičkou nemam zkušenosti no, ale tak vzala bych si jí k teniskám a pruhovanýmu tričku ale i k šatům klidně. Každopádně ti to tady moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty zvlněné vlasy ti vážně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš tady fakt nádherný vlasy!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nahodou moc ti to slussi :D

    OdpovědětVymazat
  6. odkud ty veci mas ? ?:D myslim obleceni :D

    OdpovědětVymazat
  7. TY vlasy úžas..! =) A bundičku bych si vzala normální jeansy, klidně černou kabelku a černý boty a k tomu třeba nějaký černý topík..;) A nějaký doplnky

    OdpovědětVymazat
  8. Moc Ti ty vlasy sluší, stejné natáčky mám taky a poprvé to s nimi byl teda boj! A sladění se zdí domu je dokonalé ;) Z.

    OdpovědětVymazat
  9. nevis kdy bych sehnala valenky tu barvu jak z mela z Benetonu ?? Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Vlasy máš nádherné! I oblečení pěkně sladěné :-)

    OdpovědětVymazat
  11. mas to vsechno krasne sladeno, vcetne zdi :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi nejkrásnější, moc ti to slušelo!
    Já koženkovou bundu moc nemusím, sama bych jí na sebe neoblékla, takže žádné tipy na nošení nemám.
    A vlasy máš krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nad těma natáčkama jsem přemýšlela:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tady ti to strašně sluší. :)) A máš úžasný vlasy!:)

    OdpovědětVymazat
  15. TY vlasy vypadaji fakt super, nechtela bys udelat nejaky tutorial? Ja si ted oblibila konickou kulmu a ty vlny taky vypadaji super. Jinak cely outfit je na jednicku, akorat ja bych v tomhle asi umrzla, a to si rikam, jak je v Brne nejtepleji :-)

    OdpovědětVymazat
  16. mě se ten outfit moc líbí, myslím, že jsi to celkově sladila na výbornou :) a vlasy vypadají jemně zvlněné úplně romanticky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak za prvé - vlasy skvělý. Takhle se mi to líbí, vypadá to přirozeně. Za druhé - bunda je super, všechno bych nechala a boty černé nebo podobně hnědé kotníčkové :)!

    OdpovědětVymazat
  18. ty vlasy jsou úžasný! a kde se dají koupit ty natáčky?

    OdpovědětVymazat
  19. omyl Mio, velice ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Za prvé - nenamalovaná? Pane Bože, já bych řekla, že na tobě pracoval tým vizážistů :D Vypadáš úžasně :) Za druhé, ty natáčky musím vyzkoušet. Vždycky jsem se toho bála, ale jelikož mi to s kulmou moc nejde, nejspíš se k nim odhodlám :) A za třetí - mám podobnou bundu a nosím jí většinou s černými legínami a vytahanějším trikem nebo tunikou. A boty se také vždy snažím doladit do barvy bundy ( moc dobře vím, o jakých stylech typu ,,každý pes jiná ves,, mluvíš :) ). Jinak se mi to tvoje sladění celkově moc líbí :)
    chocolatepralineblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Vsetko super, outfit velmi pekny aj ty! Jedine co mi vadi, ze na kazdej jednej fotky spulis a divne vykrucas pery. Ved sa usmej prirodzene a nie tak pokrcene.

    OdpovědětVymazat
  22. moc hezké!jen ten usmev chybí co nás všechny okouzlil minule:)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty vlasy ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ještě k té bundičce - za mě zahodit! Vídávám ji hrozně často, ne že by nebyla pěkná, ale tyhle bundy nosí hrozně moc holek, už se mi prostě okoukaly. Radši nějakej pěknej kabátek! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se to moc líbí! Přírodní barvy Ti moc sluší, je to skvělá kombinace. Vlasy - takhle Ti to fakt moc sluší, se zvlněnýma se mi líbíš víc, než s rovnýma. Co bych vytkla - jak píše jeden anonym - ty divně "vykrůcené rty". Děláš to na hodně fotkách....Laura

    OdpovědětVymazat
  26. ta bundicka je super, rozhodne ji nos vice, hlavne ti ty prirodni tony strasne jdou k pleti a k vlasum....
    a vlasy taky uplne ebzvadny... proste ti to strasne slusi! :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. no já bych řekla, že si to trefila naprosto skvěle, v tomhle by mi bylo taky príma:)

    OdpovědětVymazat
  28. já myslím, že tahle kombinace je perfektní! na to, že vstáváš tak odporně brzo vypadáš skvěle, ostatně jako vždy! .)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Já osobně bych si koženou bundu nekoupila už jen proto že jsou teď všude (některý holky to nosí fakt v katastrofálních kombinacích), ale takhle sladěné to vypaďa celkem fajně :)) jinak moc se mi libi vlasy fakt ti to sluší ;))

    OdpovědětVymazat
  30. Ty vlasy ti takhle moc sluší

    OdpovědětVymazat
  31. Neuvěřitelně ti to na fotkách sluší, líbíš se mi v tom :)

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní26.10.11 0:33

    božee vykrúcené rty má Mia proto, že má už dlouho rovnátka a nerada se s nima směje,ale naposled nám ukázala jak se kásně umí smát i s rovnátkama :). Moc ti to Mio sluší a tahle kombinace je skvělá, já bych neměnila :)
    kalamara

    OdpovědětVymazat
  33. beautiful outfit!!! amazing blog!! compliments!!!i'm following you!!!!if you like mine,do the same!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Aby som bola uprimna, mne sa ta bunda nepaci - farba je fajn a velmi ti pristane, ale konkretne tento styl bundy, u mna nie. Inak mas vsetko zladene velmi pekne, ako vzdy ... Tolko moj skromny nazor :)

    Lucia
    http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Super sladeno :) a k tem natackam.... Ja je pouzivam casto, akorat me to teda na mikadu udela krasne lokynky, ale itakhle to vypada hezky :)

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní26.10.11 7:49

    strašně moc ti to sluší, ty vlasy jsou úžasné!:-)

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám úplně stejné curlformery a udělají mi přesně krásné malé lokničky, záleží myslím spíš na typu vlasů. Občas bych chtěla, aby na mých vlasech uměly to, co umí na Tvých.

    OdpovědětVymazat
  38. vlasky krasne ;-) a take iste natacky mam aj ja, suhlasim, akonahle sa clovek nauci s nimi pracovat, je to moc fajn :-)

    http://rianaslife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  39. Ty vlasy ti takhle moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  40. hnědá ti moc sluší a ty vlasy? nádhera!

    OdpovědětVymazat
  41. Taky mám podobnou hnědou bundičku a taky ji moc nenosím, protože si myslím že to s ní prostě neumím a navíc mi přijde že je mi velká:/Radši mám svoji klasickou černou:)
    Ale tvoje kombinace se mi líbí moc ti to sluší a jsi krásná i nenamalovaná:)
    Ty natáčky mám, dostala jsem je od bráchy a jsou super, akorát se chci zeptat jestli v nich spíš? Prý se to dá, já to zkoušela, ale nemohla jsem v nich spát pořád mě tlačily:(

    OdpovědětVymazat
  42. Ty vlasy ti takhle moc sluší! Tu bundičku jsi nakombinovala dobře, klidně bych jí nosila i k šatům, černým nebo tmavě modrým :)

    styleontheroad.com

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní26.10.11 9:53

    Náhodou, mne se takto fakt líbíš! A vlásky ti taky navlněné moc sluší.Tyhle natáčky jsem viděla, ale nakonec jsem je nekoupila, no možná se naně půjdu podívat... Bundu bych nezahazovala, dá se podle mne docela dobře kombinovat.
    Sluší ti to!

    teensmajdicka
    http://teensmajdicka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Jeee Miuš musím ti rict, ze mas krasne vlasy! Zda se mi ze je mas lepsi nez predtim.. Cim to je? Nechavam si narust dlouhe vlasy, tak bych byla rada za kazdou radu ohledne pece:) Myslis, ze je to tim samponem od Biodermy? :) Jinak skvela kombinace, mam taky bezovou kozenou bundicku, ale nosim ji malo je tezke to kombinovat :( :) Slusi ti to! :) Anet

    OdpovědětVymazat
  45. Pro kalamara: Já jsem rovnátka nosila taky - jak fixní, tak vydělávací a rty jsou vykrůcené neměla. Jen taková neškodná poznámka;) Sluší Ti to, Mio! Tamara

    OdpovědětVymazat
  46. to jsi v tech natackach spala nebo jsi kvuli nim vstavala brzo vzdyt jsou na mokre vlasy a pak schnou tak 3 hodiny

    OdpovědětVymazat
  47. sakra, tobě to tak sluší :) máš krásné vlasy !:)

    OdpovědětVymazat
  48. krásný vlasy a super outfit :)

    OdpovědětVymazat
  49. zdá se mi to, nebo máš trochu víc blonďatější/světlejší vlasy?
    Jako kožená bunda ti sluší, ale nelíbí se mi její střih.. dá se nosit úplně se vším, ale jednodušší je kombinovat věci s černou bundou :) myslím, že takhle je to super!

    OdpovědětVymazat
  50. takto natočené vlasy Ti pristanú, pekný den

    OdpovědětVymazat
  51. takhle jsi to zkombinovala skvěle , ty barvy jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat
  52. Hnědou barvu mám ráda spíš na šálách, kozačkách a doplňcích, ale tobě sluší! Hnědá barva je pro tebe jako dělaná, moc se mi líbí tahle kombinace, ale možná bych změnila botky - hnědé wedges, nebo nějaké kotníčkové :) A abych nezapomněla, ty zvlněné vlásky jsou překrásné! :))

    OdpovědětVymazat
  53. Bundička je pěkná, ale taky mám pocit, že ji fakt nosí každá druhá holka. To mi vždycky nějakou věc úplně zprotiví. I když barva je pěkná a moc ti sluší. Škoda, žes neudělala fotku z boku, moc by mě zajímalo, jak vypadají botičky z profilu. :)

    OdpovědětVymazat
  54. ahojky přijd se podívat na můj blog prodávám tam oblečení,doplňky a knihy. Jinak..tu bundu určitě nezahazuj:D sluší ti

    OdpovědětVymazat
  55. bundicku nezahazuj, je skvela! a zrovna ta dnesni kombinace je pekna, tak bych ji nadale nosila v podobnem stylu :)

    OdpovědětVymazat
  56. Bundičku bych určitě nezahazovala! Vypadá skvěle a strašně ti tyhle barvy sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Mio, koupila jsem si ten samoopalovák protože jsem hodně světlej typ a jsem strašně spokojená,poprvé po krému nevypadám jak přepálenej pomeranč, tak tuhle zimu nemusím do solárka.doufám jen že nebudu flekatá a mít obarvené oblečení, ale i tak MOC DĚKUJU ZA TYP;)

    OdpovědětVymazat
  58. Nechtěla bys jsi mi tu bundičku prodat(teda jedině,že by jsi se jí chtěla zbavit,já bych jí koupila a za kolik ?

    OdpovědětVymazat
  59. Neskutečně Ti to sekne, nic bych neměnila. :)J.

    OdpovědětVymazat
  60. Sluší ti to a ty vlasy jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  61. Hlavně, že byl pohodlný té outfit a máš u mě plus, že zvládáš stávat tak brzy. To já bych na tvém místě nezvládl :D :)

    OdpovědětVymazat
  62. OPRAVDU MOC MOC DĚKUJI za Vaše komentáře! Jsou hrozně milé. Jsem ráda, že mám tak fajn čtenářky a blog Vás stále baví, i přesto, že času nemám teď tolik, jak jsem měla dříve.

    K tomu špulení se snad už ani nebudu vyjadřovat. Minule jsem se smála, ale už jsem několikrát psala, že mám rovnátka a že se s nimi tak často na fotkách nesměji. Pusu nekřivím schválně. .)

    A teď odpovědi na otázky :)

    Anonymní Lucka: Béžové válenky jsem už dlouho nikde neviděla, takže moc neporadím. :(
    PlumFoolery: No, možná se pokusím, ale právě jsem zjistila, že to s nimi teda údajně dělám špatně. Nejsou na spaní a já v nich spím. :DD
    Suzie: Například na www.lokny.cz
    Anonymní kalamara: Opravdu Ti moc děkuji za Tvůj komentář. Moc mě potěšil. :)
    Terča: Slyšela jsem, že nejsou na spaní, ale spím v nich. :DD A tlačí mě, máš pravdu. Nedávám si je úplně ke kořínkům, aby mě to při spánku netahalo.
    Anonymní Anet: Vůbec nevím. Je to možné, i když já ho používám jen občas. Používám teď značku Cien z Lidlu a jsem moc spokojená. + Se snažím vlasy co nejméně sušit fénem a nijak je tepelně neupravuji.
    Anonymní: Vím, že jsou určené údajně na mokré vlasy, ale já v nich spím. .)
    janiShka: Nevím, nic jsem si s nimi v poslední době nedělala. Bude to možná tím, že byly zvlněné. :))
    Anonymní: Jsem moc ráda, že nejsem jediná, spokojená. :) Určitě Ti bude nadále vyhovovat.
    Anonymní: Promiň, ale ne. :)

    OdpovědětVymazat
  63. och boze, vstavat o 4! mne da zabrat vstavanie o pol 7:D
    poslednu dobu frcim na hnedej tiez, cize za tuto farebnu kombinaciu mas u mna plus:)
    a krasne vlasky mimochodom!:)
    a k tej kozenke, viem o com hovoris:D obklopuju ma stovky dievcat s kozenkou, no ja jej stale neviem prist na chut a ziadnu nemam!:(

    OdpovědětVymazat
  64. já jsem viděla v gossipkách, že koženou bundu zkonbinovala s černými džíny a černobílým pruhovaným trikem ;) a vypadalo to prostě famózně! :)

    OdpovědětVymazat
  65. takhle ty vlasy máš super,změna k lepšímu od těch rovných :p
    forever free

    OdpovědětVymazat
  66. Strašně mi s tímhle učesem někoho připomínáš ale nemohla jsem si vzpomenout koho a teď jsem na to přišla! :D připomínáš mi tu slečnu jak hrála hlavní hrdinku v českým filmu taková normální rodinka!!! :))

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, sluší ti to:-) Jinak vidím, že jis taky milovnicí kosmetiky Catrice a já jsem dnes objevila novinku...nádherné paletky pod názvy Berlin, Sedney, London a New York, kterou jsem si hend koupila:-)Obsahujíé šest stínu, dvě tvářenky, černou tužku na oči a aplikátor...dopuručuji koupit:-) Měj se Kiraska

    OdpovědětVymazat
  68. strasne ti to slusi!a kombinace bundy a bot je taky super!!

    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  69. si veľmi pekná ....vieš o tom ? :) hnedú bundu môžeš nosiť s tyrkysovou farbou ...skús ....možno sa ti zapáči :)

    OdpovědětVymazat
  70. moooc ti to slušííí!! :)) a děkuju moc za pochvalu magazínu :))

    OdpovědětVymazat
  71. máš skvělej blog a strašně ti to sluší a to úúplně všude! :-) tak projíždím i tvůj starej blog a chci se tě zeptat, odkud nebo kdy jsi koupila ty termo hrnky na kafé? jeden máš od starbucks, další tally weijl a třetí nepoznávám, kde se to dá sehnat? třeba v tally weijl jsem nikdy na žádný nenarazila :-O áá strašně ho chci do školy :-)

    OdpovědětVymazat
  72. nadherne vlny se daji udelat i zehlickou, pro me je to idealni,je to rychle a ja mam hodne vlasu a hlavne mi i bez zalakovani lakem na vlasy nadherne vydrzi dva az tri dny:))jinak ti to Mio moc slusi:))

    OdpovědětVymazat
  73. Jako vždy velmi povedené :)

    zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  74. strasně moc ti to sluší ! :))

    OdpovědětVymazat
  75. Koukám, že už máš docela dlouhé vlasy. A Ty vlny vypadají přirozeně a moc Ti to v nich sluší! :-)
    Koženou bundičku v podobné barvě mám a myslím si, že určitě nestojí za zahození, barva Ti sluší a máš to vše hezky sladěno, tak nač ji vyhazovat:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  76. nemůžu si pomoct ale si fakt krásná..máš super vlasy..všechno ;) si taková..roztomilá ;) a ten outfit je skvělý ;) ..krásně podzimní ;)
    www.rabbit-and-wolf.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  77. Aha tak já myslela,že když píšeš zahodit tak že by si jí prodala...

    OdpovědětVymazat
  78. jů, vidím, že se budu šíleně opakovat, ale ty vlasy ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  79. Opovaž se ji zahodit!!! Je nádherná a oblečení máš pěkně sladěné.. Tenhle styl mám nejraději ;-)
    A mám stejný šátek jako ty ;D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡