Oční linky od Catrice

Předem Vás upozorňuji, že jsem vstávala ve 4:30, v 7:00 už seděla v aule ve škole a tyhle fotky byly pořízeny v 17 hodin odpoledne a linky drží na místě celý den a jsou stále tak intenzivní, jako po aplikaci. Mám obrovskou radost a vůbec jsem to od nich nečekala. Tohle vydržely jen linky od Bobbi Brown! Jenže ty stojí okolo 600 kč, kdežto od Catrice je pořídíte za stovku. 

Název: Gelové oční linky
Značka: Catrice (Cosnova)
4 g v kalíšku
Výroba: Itálie

,,Pro výrazné oční kontury a dechberoucí look: Díky své jemné struktuře se gelová oční linka jednoduše a přesně nanáší. Jsou dostupné ve čtyřech intenzivních odstínech." 

Doporučuji si k nim zakoupit bázi pod oční stíny, díky ní ještě lépe drží a speciální štěteček, pomocí kterého linku uděláta lehce jedním tahem. Linky jsou opravdu gelové, takže žádné prášení, nahřívání u topení, apod. Jsou intenzivní, ,,měkkoučké" (jemné) a lehce se s nimi pracuje. Obal se mi také líbí - elegantní černý a do výrobku je vidět. 

Název: Báze pod oční stíny
Značka: Catrice (Cosnova)
2,1 ml
Výroba: Německo

Této bázi rovněž nemám, co vytknout. Je světlá, jemně třpytivá a podle mě o celou třídu lepší, než báze od Essence. Pro mě téměř srovnatelná s ArtDeco (no dobře, ne na 100%, ale silně jí konkuruje). Je voděodolná. Barvy stínů se na ní stanou více intenzivními a zářivými. Dokonce i jemně kryje a rozjasňuje. Aplikuje se pod stíny, linky a vše, co na oči chcete nanášet. Výsledek je takový, že vše pak mnohem lépe a hlavně déle, vydrží.
Vytvořila jsem si takzvanou ,,půllinku". Opticky se tím zvětší a protáhne oko a vypadá tak trochu, jako kočičí. .)

Dnes jsem měla velmi jednoduchý outfit (jednodušší snad ani neexistuje -> zítra Vám ho snad ukážu v článku), a tak jsem si řekla, proč si jednou zas nenalíčit linky. Občas na ně takto ,,dostanu chuť". A co vy, nosíte je často? Máte nějaký z uvedených výrobků? Jak jste s ním spokojeni?

PS: Moc zdravím milou slečnu, která mě dnes oslovila ve vlaku! Byla opravdu miloučká a udělala mi, po tak náročném dni, opravdu radost. :)*

39 komentářů:

  1. to se mi hodně líbí! díky za tip, mio! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky chci nějakou věc od Cartrice ale u nás není , to už píšu asi po desáté , linky používám každý den stejně jako ty protože mám tak trochu úzké oči a potřebuju je rozšířit měla jsem jedny tekuté a byly skvělé teď jsem si koupila fixu a jsem strašně sklamaná

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem si od catrice koupila normalni vysouvaci tuzku a jsem trosku zklamana. Odesla jsem s ni ve 12:00 z domu a ted uz ji nemam skoro na ocich. Je sice pekne kremova, ale kvuli tomu se taky hodne jakoby rozpije na oku. Skoda :-(
    Tak jsem rada, ze aspon ty gelove jsou na tom o hodne lepe!

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Catrice jsem ještě neshihla vyzkoušet, ale snad už se konečně příští týden dostanu na Národní třídu, i když to mám kousek od domova prostě nemám čas tam zajet :D :// ... Tak snad koupím i něco od catrice :)) potřebuju korektor tak snad ten :))

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice je podľa mňa značka, v ktorej nájdeme výrobky skvelé ale ja nie až tak dobré. Ale celkovo ju hodnotím dobre. Ja som si nedávno kúpila od catrice ceruzky na oči a tie naozaj neodporúčam :/ (písala som o nich aj u mňa) Gélové linky som však ešte nikdy nemala ale narobila si mi "chute" :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Catrice je podle mě fakt dobrý! Má strašně dobře pigmentovaný stíny a dlouho drží :)

    OdpovědětVymazat
  7. Linky nosím:) ale tyhle půllinky jsem ještě nedělala:)

    OdpovědětVymazat
  8. no přesně takové linky bych si na sobě představovala! moc bych je chtěla nosit, ale za 1, neumím si je nalíčit a za 2, mi přijde, že bych v nich vypadala stejně divně :(((

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Linky ani tužku já vůbec nenosím, ale díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Catrice, z*****ná Catrice, u nás to prostě není že.. Ale ted jsem u Plum Foolery četla, že ji konečně mají i v Brně, no nejedu tam o víkendu? Jedu! Takže hned nakoupím. A s těmi linkami mi děláš radost, gelové jsem chtěla vždy vyzkoušet, navíc mají i stěteček a bázi k tomu, děkuju moc za článek!
    Půllinky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  11. Linky mám Veryme (Oriflame) od mamky jen tak na zkoušku a moc mě to baví. Ale tvůj článek mě natolik nadchl že si asi koupím Catrice. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na gelové linky se chystám už delší dobu, s Catrice mám zatím dobré zkušenosti, tak zřejmě moje první koupě gel.linek bude od Catrice..původně jsem totiž pokukovala po těch od Essence..Jinak jako bázi pod oč.stíny používám už několik let dlouhotrvající oč.stíny v tyčince(dříve Voděod.oč.stíny v tyčince) od Avon odstín Diamond lehce pod obočí a Perfect petal na celé víčko, které je v tělové barvě a na ně se může použít jakákoliv barva obyč.oč.stínů. Jsou naprosto skvělý, výdrž na oku snad nekonečná :) a navíc snad ani neubývají! :) Ale musím říct, že asi zkusím i tu bázi od Catrice, navnadila si mě na ni..:)Klára

    OdpovědětVymazat
  13. Tak už vím na jaké gelové linky vsadím! :) děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  14. Já si chci pořídit gelové oční linky. Přemýšlím nad Elfem, Maybeline a Topshop. Máš s nimi zkušenosti? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já dávám přednost klasické tužce, tohle by asi nebylo nic pro mě. Zato se mi ale líbí ta báze, tu si asi pořídím, takže díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  16. Půllimku musím vyzkoušet. Vypadá to opravdu skvěle! Děkuji za tip. snad bude Catrice i u nás v Rossmannovi. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mio, super článek, pro ty linky i bázi si v sobotu doběhnu, děkuju! A jinak jo, linky jsou moje oblíbená záležitost, dělám si je víceméně pořád :)...

    OdpovědětVymazat
  18. líběj se mi, ale radši nosím obyč tužku..páč když si nandávám linky, tak se mi hrozně klepe ruka :D

    OdpovědětVymazat
  19. zrovna jsem je chtěla zkusit, ale neměla jsem odvahu protože přeci jen s tím štětečkem bych spíše zápasila :D linky miluji a jsou mým každodením líčením ;) mimochodem koupila jsem si od elfu krémové oční stíny a přijde mi,že nejsou vůbec vidět, myslíš že ta báze by pomohla to zlepšit?:)

    OdpovědětVymazat
  20. na gelové linky se chytám už dlouho, ale bojím se že mi to s nimi nepůjde :D používám většinou tekuté linky od essence, ale málo vydrží :/

    OdpovědětVymazat
  21. teda to je paráda:)

    OdpovědětVymazat
  22. teda musím říct, že jsi mě dost navnadila :) já požívám 4 roky tekuté oční linky od maybelline, ale chtěla bych vyzkoušet něco nového.. a tohle vypadá dost dobře :) jenom by mě zajímalo, jak se s tím štětečkem pracuje?

    OdpovědětVymazat
  23. Tak táto linka je urobená velmi pekne a elaganne! Dakujem za tip na výrobok

    OdpovědětVymazat
  24. musím říct že tyhle půllinky mi přijdou asi i jednodušší než ty normální, že bych je možná zvládla i já :D a možná že mi přijdou i hezčí. rozhodně jsi mi nasadila brouka do hlavy ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Já nosím linky docela často :) Ale rozhodně jen když jsem 100% vyspaná :D Což se teď mockrát neděje :// Používám tekuté od ASTOR a nestěžuju si, hlavně jsou parádně odlíčit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já nosím vrchní linky už asi 2 roky, nejprve jsem je dělala tužkou, pak tekutýma linkama. Nedávno jsem si koupila gelové od Essence a jsem nadšená! Jsou nesrovnatelně lepší, líp vypadající než tekuté linky nebo tužka. :) Chtěla jsem si pořídit i bázi od Essence, ale asi půjdu do Catrice, když je podle tebe lepší (nemám s žádnou bází zkušenost).

    OdpovědětVymazat
  27. Linky nosím každý den,miluju je a tobě moc sluší!

    *Tvůj blog je skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  28. Nasadila si mi brouka do hlavy:) Začínám o nich přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj, skvělý článek! Mohla bys prosím porovnat gelové linky od Essence s těmi Cartrice? Mám doma kelímenk těch od Essence, tak jestli jsou ty Cartrice o tolik lepší, že si mám pořídit další jejich :)
    dik

    OdpovědětVymazat
  30. Nosím vrchní linky snad půl roku, ale zatím jsem nenašla ty správné, které by mi vydtržely syté celý den a myslím, že potom jak jsi vychválila tyhle jsem je našla.Děkuju! :))

    OdpovědětVymazat
  31. ocko krasne namalovane ;-) navnadila si ma takisto na bazu pod tiene... ale teraz pouzivam Alverde, tak az sa mi minie ta :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Na tyhle linky jsem taky koukala :-) Ale nějak jsem na ně neměla odvahu (ani s tekutýma mi to moc nejde), tak jsem zvolila ten fix. A pro mě výborný. Krásně černá barva, dobře se s nima maluje a vydrží celý den. Takže pro "amatéry" jako já super volba :-) Cindy

    OdpovědětVymazat
  33. ja mám gelovú linku od essence a nemôžem jej nič vytknúť, nanášam ju tým menším štetčekom(tým zahnutým) Catrice.
    bázu som si tiež chcela kúpiť, ale nevedela som, či je dobrá a nechcela som zbytočne vyhodiť peniaze, takže teraz, keď si napísala recenziu bežím do DM po ňu :D

    OdpovědětVymazat
  34. oční linky teď používám od essence ty gelové..ale ne přímo černé, jsou takové šedočerné :) jsem s nima spokojená, vydrží nekonečně dlouho...štěteček taky používám essence :)
    mám v plánu si pořídit ještě nějaké černé, tak asi sáhnu po těchto catrice :)

    OdpovědětVymazat
  35. Téda, ty linky vypadají moc dobře. Ikdyž jsem gelové nikdy neměla, musím je vyzkoušet, ikdyž mi to s nimi ze začátku asi moc nepůjde:D

    OdpovědětVymazat
  36. Zatím od Catrice nic nevlastním, ale tyto linky mě hodně lákají. Přemýšlím ještě nad těmi krémovými od ELF, sakra to je dilema :)

    OdpovědětVymazat
  37. tak o značce Catrice jsem se dozvěděla od kamarádky, která líčí, vubec jsem nevěděla, kde ji shánět, protože jsem ji ještě nikde neviděla, ale den nato jsem šla utrácet za líčidla..obešla jsem tři Rossmanny, a až v tom poslednim koukám Catrice! tak jsem vyzkoušela snad všechno co tam měli, až jsem narazila na tyhle linky a štěteček. Vždycky jsem to obdivovala v tutorialech a nevěděla kde to sehnat a levně, takže jsem neváhala a hned koupila. Už podle obalu mi bylo jasné, že budou skvělé. Zkoušela jsem je zatím jen párkrát, ale štěteček je luxusní, a linky taky. Bázi jsem si nekupovala, mám už jednu od Urban Decay od srpna(malé balení) a ještě se nevypotřebovala (vřele doporučuji, na ní vydrží stíny i 48 hodin s fyzickou zátěží, zakoupeno na E-Bay asi za 150 kč i s dopravou). Jinak k těm linkám, od Essence mám dvě "fixy" na linky, jedna má špičatější štěteček a je přesnější, a vydrží také celý den, při náročném dni chce ale občas opravit, a ta druhá je víc jako fixa, taková seříznutá, a ta je taky úžasná, protože také vydrží celý den(i druhý, např. po akci) a navíc se vůbec neobtiskává (mám s tím problém, linky se mi občas obtiskávají na horní víčko) a nerozmazává, vydrží v syté barvě celý den, a co je na nich nejlepší, každá ta "fixa" stojí 39,90! :)) no nekup to P.S.: tyhle fixy se po chvíli používání zdají vyschlé, ale není tomu tak, musí se pořádně protřepat(zavřené! :D) a po otevření je na fixe zase barvy dost:) ( už je mám rok a to je používám docela často, taky mívám tyhle "linkové choutky :) )

    OdpovědětVymazat
  38. Jinak kdybyste někdo sháněl Catrice v Plzni, tak kolem náměstí je 3x Rossmann- v Plaze, na rohu kousek od knihovny a hned u hlavní pošty, Catrice mají jen v tom u hlavní pošty(myslím že v těch zbývajících prostě není místo) a já obešla všechny 3, nakonec jsem tam nechala 1500..:D skvělej pocit z nový kosmetiky, a zároveň výčitky za takovou útratu, klasika no :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡