Nová kosmetika v ČR

Pár slov úvodem..
Přestože jsem druhý týden ve škole, už teď mírně nestíhám. Musím si po dlouhých prázdninách opět zvyknout na nějaký režim a věřte, že to jde ztěžka. (:DD) Od rána do večera se nezastavím v úterý, středu a čtvrtek. Pondělí a pátek + víkend mám volnější, ale už teď pracuji na větším počtu seminárek, abych je měla hotové, co nejdříve. Chci mít čas na blog, přítele/přátelé a práci, užít si Vánoce v klidu a ve zkouškovém se soustředit opravdu jen na zkoušky.) Nicméně nějaké malé nákupy a pochůzky po obchodech si odpustit nemohu (od čeho jsou tříhodinové pauzy mezi dopoledními a odpoledními přednáškami, že? :DD) a díky nim, jsem objevila jednu skvělou novinku, o kterou se s Vámi musím podělit!

Je dost možné, že už jste slyšeli o značce CATRICE cosmetics, kterou vyrábí stejná firma (Cosnova), jako značku Essence. Kosmetika Catrice je dekorativka zaměřená na věkovou skupinu kolem 25 let. V ČR je naprostou novinkou. Kompletní stojan se nachází v Praze 1 v obchodním domě My Národní Tesco. Ale pozor - již není jediný! V pondělí jsem objevila kompletní stojan Catrice v Rosmannu v Ústí nad Labem na Mírovém náměstí! Povídala jsem si s paní vedoucí a Catrice má údajně přijít postupně do všech (větších?) Rosmannů v kompletním novém stojanu (už žádné pouhopouhé krabice s měsíčními limitkami, ale kompletní nabídka, včetně limitek samozřejmě). Výrobky jsem dnes v rychlosti okoukala a řeknu Vám, že je na co se těšit. Ceny jsou o něco vyšší než u Essence (ale opravdu mírně), design je jednoduchý, nepřeplácaný a elegantní. Modelky na fotkách v knížce s výrobky jsou krásně nalíčené, v reklamě na řasenku nemají umělé řasy a jsou celkově dost přirozenými typy. Dost povídání. Už se těším na můj první nákup. S limitkami jsem byla dosud naprosto spokojená. Článek je pro všechny dámy, které mají rády kosmetiku, ale dosud neměly tu možnost si prohlédnout letáček a stojan Catrice cosmetics. Je tu vše, co mě zaujalo (leták je silnější a obsahuje i kompletní ceník, což je super!). 
Pokud Vás zajímá obsah letáčku, rozklikněte pokračování článku :)



Zaujalo Vás něco? Líbí se Vám tato kosmetika? Máte už nějaký výrobek doma (z ciziny)? Jak jste spokojené? 

Mně osobně se velmi líbí Smokey eyes set (ten je hlavně pro začátečnice naprosto ideální!), fixy a nádherně barevné rtěnky na rty, velký výběr z odstínů make-upů a konkrétně dost chválený make-up Photo finish liquid foundation, primer pod oční stíny, barevné korektory, hranaté a průhledné obaly výrobků a laky z nude kolekce! :) 

57 komentářů:

  1. U nas na slovensku je tato kozmetika od leta :) mam 3 laky su strašne kvalitne plus oranžový ruž je syty a dobre sa nanaša :)
    Mala som aj make up a bol krasne svetly na moju pokožku :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám od nich 1 lak na nechty :)

    OdpovědětVymazat
  3. smokey eyes paletku mám (viz zde http://ordinarylife-my.blogspot.com/2011/09/catrice-nabidka.html ) a jsem s ní spokojená! laky na nehty také nejsou špatné a na rtěnky jsem také slyšela chválu, ale zatím žádnou nemám :)

    OdpovědětVymazat
  4. ruze su dokonale, farbia, hydratuju, a drzia.
    laky taktiez vydrzia velmi dlho, a co mam najradsej je paletka 5tich korektorov ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj úžasný článek :) taky sem dneska na Míráku koukala, a proto se tě chci zeptat (i když to sem moc nepatří:) studuješ pořád na UJEPU ? Na starším blogu sem četla,že obor co studuješ tě moc nebaví, tak sem jenom zvědavá za co jsi ho vyměnila ? :) taky tam studuju na filozofický fakultě a právě se mi zdálo, že sem tě tam dneska viděla :) teda doufám, že nezdálo - moc ti to totiž slušelo! :) Adéla

    OdpovědětVymazat
  6. jej než se to objeví u nás:/ (Havířov to asi vůbec a snad Karviná) Tak doufám, že budou brzo alespoň v Ostravě, zatím nemám nic, jen jsem okoukávala zatím, ale líbí se mi odstíny - laků a taky ten fix na rty

    OdpovědětVymazat
  7. uz jsem videla pripravene regaly na catrice v rossmanu ve vodickove ulici (vedle cukrarny Mysak) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ked som tuto kozmetiku zbadala hned som po nej skocila..kupila som si tri laky, ruz, puder a lesk.. ale vyrobky ma nejako neočarili..snád ten lesk používam celkom často, ale inak mi ostatne lezi na dne suflika..
    ..radsej sa vzdy od nej presuniem k znamej essence :-) no ako sa poznam, este od nej urcite nieco kupim, najma z nejakej limitky.. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ultimate nudes laky na nehty! Ty chci snad všechny! :)

    OdpovědětVymazat
  10. wow, konecne sme mali na slovensku nieco skor ako vy :D my to tu mame od juna, mozem doporucit ruze, su neprekonatelne ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě že jedeme se školou zrovna do Ústí hned se tam mrknu :D

    OdpovědětVymazat
  12. chci všechno:D ok ne uplně všechno, ale tak kdyby mi někdo sponzoroval aspoň polovinu, nezlobila bych se:D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ja pujdu urcite do te paletky korektoru a asi zkusim i nejaky lesk a smokey eye set. Akorat si rikam, jestli to nebude to same co essence, akorat v jinem baleni. Preci jen ty gelove linky mi prijdouuplne to same, i baleni...

    OdpovědětVymazat
  14. Už se na to těším,snad dojde i k nám:)

    OdpovědětVymazat
  15. super, díky za tip! takhle z fotek ta kosmetika vypadá hodně dobře! doufám, že už je i v brně :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvic me zaujaly laky! Ty nude z posledni fotky vypadaji skvele! A navic ty essence jsou skvele!
    http://theautumnchick.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. prave dnes som tuto kozmetiku okukovala v DM u nas na SR, zobrala som si aj katalog, produkty vyzeraju zaujimavo, urcite cosi skusim, kedze ceny su dost priaznive

    OdpovědětVymazat
  18. WoooW Vypadá to dost dobře.. :) Asi se zkusím podívat i do Našeho TESCA jestli tam něco nemají :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super super super! O Catrice stojanu v My na Národní v Pze vím už delší dobu, na něj pořádám "občas" nákupní nálet(pracuji v Praze), ale jelikož bydlím v Severních Čechách a do Fóra do ÚL jezdím také často, tak na Mírák do Rossmannu zcela určitě zaběhnu:)Mimochodem, před chvilkou jsem si zrovna nalakovala nehty mým posledním úlovkem od Catrice 030 My Café Au Lait At Notre-Dame a jejich rtěnky jsou také super.:)Těším se na další tvé články. Klára

    OdpovědětVymazat
  20. Keďže na Slovensku je Catrice v DMkách, tak už som stihla vyskúšať lak na nechty - pekný odtieň "Mona Lisa is staring back", no v ostatných faktoroch ako schnutie a výdrž taký priemerný. Bronzer - úžasný! matný celkom prirodzený :) A lícenku, ale tá je na môj vkus až príliš pigmentovaná, takže treba dávať pozor, aby človek nevyzeral ako klaun :) Celkový dojem mám veľmi pozitívny. Škoda len, že limitky dosstať u nás len občas :(

    OdpovědětVymazat
  21. Super, doufám že to vážně dorazí všude... líbí se mi jak je to zatím v tom stojanu krásně nerozhrabané a neopatlané od nenechavým dam a slečen :D

    OdpovědětVymazat
  22. tak tentokrát jí v tescu neminu, potřebuju tvářenku a laků na nehty není nikdy dost..dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
  23. V úterý do Ústí jedu, tak už se moc těším, že nový stojan taky omrknu :-) Nejspíš si vyberu nějaký z těch nude laků a možná i stín.

    OdpovědětVymazat
  24. Hodně mě zaujaly laky už sem na ně koukala kdysi :D Ale pak sem si vždycky řekla,že jich mám moc... A také pár věcí jako tužky na oči a pudry a tak tak uvidíme určitě tý značce dám šanci. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jéé tak to sem ráda, že je Cartrice i u nás.. :) jen nevím zda to bude i u nás ve městě :D :(

    OdpovědětVymazat
  26. juu v UL jo? :) no zrovna včera jsem tam chtěla mrknout, ale šla jsem do levných knih :D a už jsem pak Rosmann nestíhla, ale co nejdříve tam skočím! :)))


    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. noo tak na to sa pozriem u nas v rossmanu tiez tie nude laky by som aj ja brala vsetky a hned!! :)

    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. cenovo prístupné, mám len laky , ale sú dosť riedke...

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Anooo, konečně včera jsem byla u nás v rossmannu a už to tam chystali:)

    OdpovědětVymazat
  30. Zdá se mi to nebo je fakt v tom letáku u make-upu Photo finish napsáno "bude tvoje pleť vypadat jako maska"? Protože po tom fakt každá holka touží. :D :D No ale jinak to vypadá dobře. Určitě něco nakoupím.
    Khami

    OdpovědětVymazat
  31. Je super, že si mi o tom řekla, sem na koleji v Ústí, tak aspoń vím kam mám jít :) Byla sem tam v pondělí, ale měli tam jenom stojan a nic v něm, teda něco jo, ale nic co by tam patřilo.. Takže si mě rozhodně potěšila :)

    OdpovědětVymazat
  32. mě zaujaly ty laky z nude kolekce , určitě se po nich podívám :)

    OdpovědětVymazat
  33. V My je neustále skoro vše vyprodané :D ale už mám tři rtěnky, make up, set na obočí a laky z nude kolekce. Se vším jsem moc spokojená, jen ten nejsvětlejší make up byl na mě moc tmavý, tak ho musím míchat. Catrice je nyní moje nr. 1 spolu s Make-up Store.

    Sára

    OdpovědětVymazat
  34. Tuhle značku znám a rozhodně půjdu vyzkoumat, jestli už v Rosmann drogerii je. Líbí se mi designy výrobků a ty ceny vážně nejsou nějak vyšší. Takže děkuji za takový článek, docela jsem ho potřebovala aby mě někdo nakopl něco od téhle značky vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  35. Mio kam chodíš na VŠ jestli to není tajné..typuji nějakou oděvní nebo žurnalistiku

    OdpovědětVymazat
  36. pridavam sa k slovenkam ktore mali moznost kozmetik ucatrice uz otestovat,ja mam doma niekolko nude lakov od nich a jeden taky tmavy zeleny a musim povedat ze drzia dobre :) a tie makeupy! ♥

    OdpovědětVymazat
  37. ummm<333 proč je Praha až na druhé konci republiky, a doufám, že se Catrice nedostane nejen do velkých, ale i měnších rossmannů ♥ (co nejdřív :))

    OdpovědětVymazat
  38. jéé musím jit omrknout drogerii jestli už taky máme stojan :) snad jo určitě by jsem vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  39. Poblíž mého města se taky objevila CATRICE cosmetics v Rosmannu, kde jsme ukořistily 2x laky po 5-ti korunách :D A jsou úžasný. Už se těším až dostanu kapesný a koupím si další, ale teď už za plnou cenu :(

    OdpovědětVymazat
  40. Tak to vypadá velmi dobře :)) Vidím samou chválu, a až pojedu do RYORU tak se na Národní stavím :D Musím tu nádheru vidět na vlastní oči! :))

    OdpovědětVymazat
  41. Podle mě je Catrice trochu lepší,než Essence,ať už třeba intenzitou barev a to jak rtěnek,laků nebo i stínů. A přijde mi,že v Německu mají Catrice stojan možná i větší :D

    OdpovědětVymazat
  42. Strašně se těším,až značka bude v celé republice dostupná :)Mám ted docela období,kdy testuju make-upy a pudry,takže jsem zvědavá na výrobky od této značky :) Jsem ráda,že i ceny nebudou nejvyšší,protože by to bylo poněkud neobchodní kdyby nová kosmetická značka byla drahá .. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Táto značka je už chvílu na slevensku ale stále neviem čo mám stade vyskúšať:D

    lifebysuzie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Ach ne, zase se mi všecko líbí, to bude trochu průvan v peněžence... U nás v Rosmáči zatim jen mini stojánek, snad něco přibide! :)

    OdpovědětVymazat
  45. o téhle kosmetice jsem už hodně slyšela, ale ještě jsem jí u nás nikde nezastihla, hned v sobotu se zaskočím podívat v Budějovicích do rosmanna, jestli my máme štěstí.. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Tahle kosmetika mě celkově moc nezaujala, ale ještě jsem ji neviděla naživo, takže uvidím. :) Každopádně ty nude laky vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  47. všechno to vypadá zajímavě! už se těším až na ni někde v obchodě natrefím :))

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  48. Nějak mě tato kosmetika neláká, ale zase minimálně nějaký lak určitě vyzkouším...

    OdpovědětVymazat
  49. jj, narazila jsem na ni už v My, ale zatím jsem si nic nevybrala /kromě asi 5 laků, ale ty se teď snažím nekupovat/ :)

    OdpovědětVymazat
  50. Vidím záplavu hnědých očních stínů všech možnách odstínů!:D asi vyrazím na nákupy!! Navíc by mi bodla i nějaká tvářenka! Díky za tip!!;))

    OdpovědětVymazat
  51. Catrice mám moc ráda, doufám, že ji v Ústí seženu:-)

    OdpovědětVymazat
  52. z téhle kosmertiky jsem nadšená a je super, že se bude rozšiřovat, zrovna včera jsem byla na Národní a okukovala catrice, nakonec jsem si odnesla jen jednu rtěnku, ale to jen z toho důvodu,že jsem se nemohla rozhodnout, co vlastně potřebuju a dost jsem pospíchala .D, příště určitě zase něco pořídím!

    OdpovědětVymazat
  53. U nás ve městě už tahle značka je takže jsem si od ní hned koupila na zkoušku tvářenku,tak uvidím jak bude dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  54. Asi se u nás taky kouknů do Rosmannů jestli někdě neco takovýho najdu :) a uvidíme,co se mi zalíbí :)))

    OdpovědětVymazat
  55. V Pardubicích už je taky, dnes jsem si koupila tu řasenku s červeným obalem, jen za 80 Kč a spokojenost :-))

    OdpovědětVymazat
  56. Anonymní01.06.12 9:47

    prosím, neví někdo, kde se dá tato značka v Praze sehnat?
    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡