Silvestrovský party make-up

Přemýšlela jsem, jaký bych Vám dala tip na zítřejší make-up, pokud vyrážíte někam na party. Třpytky, glittery a flitry jsou už moc profláklé a pro někoho příliš odvážné, časově náročné nebo kýčovité. Mým oblíbeným obdobím, které se jak v módě, tak i v make-upu neustále vrací na mola jsou jednoznačně ŠEDESÁTKY! Inspirujte se make-upem Twiggy a Audrey Hepburn. U tohoto make-upu nemusíte složitě vymýšlet, jaké oblečení k němu bude nejlépe pasovat, protože je dost variabilní. Jeho dominantou jsou oči! Musí být super velké. V tomto článku Vám dám pár tipů, jak si tento make-up vytvořit a kde hledat inspiraci. 
VOGUE
OČI
Budete potřebovat: Umělé řasy (Můj tip: Set řas + lepidla by Paris Hilton, seženete v drogerii DM), objemovou řasenku, kleštičky na řasy, šedou tužku, korektor, neutrální hnědavé a béžové oční stíny a oční linky.


TVÁŘ
Budete potřebovat: Bázi pod make-up, krycí make-up, fixační pudr, bronzer na kontury (zúžení obličeje) a světle růžovou tvářenku.


RTY
Ty jsou na Vás. Odvážnější můžou zvolit tmavší rtěnku, ale já bych si vybrala spíše matnější růžovo-běžový odstín rtěnky a přes ní výživný balzám. Když už výrazné oči, uberu s make-upem na rtech a tvářích.
Základem je absolutně čistá pleť (takže důkladně pleť sjednotit pomocí make-upu a korektorů) a velké výrazné oči (k tomu nám dopomůžou linky a umělé řasy). Pokud se umělých řas stále bojíte a neumíte to s nimi, rozhodně si je nelepte zítra v rychlosti. Raději na ně zapomeňte, protože to chce procvičování. Místo nich však svým řasám věnujte několik vrstev objemové řasenky! (A nezapomeňte na kleštičky.)


MŮJ TIP: Protože je tento make-up na pohled velmi jednoduchý, můžete ho ozvláštnit drobnými detaily. Zkuste si třeba pod oči vytvořit pomocí očních linek malá srdíčka nebo hvězdičky! Budete velmi originální a každý se k Vám bude chtít přiblížit a podívat se, co to tam vlastně máte. (Ideální pro nezadané! :DD)


Je na Vás, jak bude make-up výrazný. Záleží na tom, na co jste zvyklé, ale je to poslední večer tohoto roku, tak se nebojte trochu experimentovat! .)

+ můj oblíbený návod od pixiwoo:

VOGUE

27 komentářů:

  1. Takové úžasné líčení. Bych si nedokázala na obličeji vytvořit ani kdybych chtěla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, já bych si chtěla dát zítra umělé řasy, ale ať si je zkouším nalepit před jakoukoliv párty tak mi to proste nejde a nevím proč :X Lepidlo mam z dm a moji sestře drží jen já su asi gramloň :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! Zobžňuji make-up á la Audrey! :)

    OdpovědětVymazat
  4. France baby: hahah:)) Nelep si je na kůži ale na řasy hlavně! :DD

    MŮJ SUPER TIP! Vždy (při lepení řas nebo při nanášení řasenky) se dívejte do malého zrcátka, které držte v úrovni ramen. Ano, opravdu - mějte ho až pod bradou a dívejte se směrem dolů. Řasy budou více natočené, zbytečně si neušpiníte make-up a s větší pravděpodobností je ani neslepíte, což je super. Většina dívek se líčí tak, že se dívají do zrcadla směrem nahoru, mají divně pokřivený krk :DD a časy stejně nenatočí a ušpiní si oční víčka.
    Od té doby, co si řasy líčím tímto stylem ,,dívat se dolů", nepoužívám kleštičky. .)

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo Miuško já už viděla tolik videi, návodů a všeho, že já vím aj z paměti jak to lepit, ale za boha mi to nejde no :D

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa páči hneď prvý obrázok! tie hviezdičky sú superské!
    najviac sa mi páči ako si tam napísala to ideálne pre nezadané :)
    uvidím, zajtra asi nahodím konečne umelé mihalnice :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hvězdičky jsem už kdysi zkoušela, vypadají moc roztomile i na boku očí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super líčení, ale já bych ty hvezdičky teda určitě nezvládla :D ale jsou moc hezké.

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Právě přemýšlím jak se zítra namalovat:D Jsme pozvaní na akci ve stylu 30.let, tam nevím jestli půjdeme tak se kdyžtak namaluju "na šedesátky", stejně je to moje nejoblíbenější líčení a přidám nějakou tu hvězdičku nebo srdíčko pod oko:)díky za tip:)
    Koukám na fotky a dost mě zaujalo černo-bílé líčení v pravo dole:)Tak uvidíme:D

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj mius, prosim te, ukaz nam ten sedy kabat za sedm tisic od Olsen, jak pry mas jako pavlina :) dekuju, vazne bych rada videla, jak v nem vypadas..

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle tipy se mi přímo hodí před zítřkem, asi zksuím umělé řasy. A ten youtube návod je perfektní, děsně jí to sluší, ale to bych vživotě nezvládla:D

    OdpovědětVymazat
  12. super príspevok, aj video:)

    OdpovědětVymazat
  13. Řasy chci už dlouho zkusit,ale ty jen co se dávají na konci. :) Uvidíme co si vyplodím na obličej zítra :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné líčení, umělé řasy jsou u mě taky v plánu, tak jsem zvědavá, jak se s nimi poperu :o) Jinak přeji krásného Silvestra a hodně nových čtenářů v roce 2012

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkný článek, taky mám hrozně ráda Audrey :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne líčenie, síce na zajtra plánujem niečo iné (jednoduchú linku a výraznejší rúž), takýto štýl sa mi veľmi páči a nosím ho hocikedy, nemusí byť ani príležitosť :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Jak to, že mi unikly dva takové bezvadné články od Tebe? Pořád jsem sledovala na liště, kdy bude nový článek, ale nějak se to pokazilo a neobjevovala jsi se mi tam, naštěstí spraveno a dočteno :D! Musím říct, že líčení z minulého článku Ti sekne všechno, ono taky co by Tobě neslušelo, ale 60´jsi mě nadchla, já je miluju, dokonce jsem v tom duchu měla i svatební šaty :). Myslím, že je to příjemná svěží změna a taky plánuji nějaký návod, protože si o to už spousta lidí psala a hlavně jsem fanynka Twiggy, ted jsem ji viděla v Amerika hledá topmodelku a ta ženská vypadá úžasně i po tolika letech :). Jinak ty hvězdičky pod očima jsou super, já už na to nemám věk,ale jinak bych do toho šla! :). Miuš, přeji Ti vše nejlepší do nového roku, hodně štěstí, zdraví a pohody a nám, ať nám stále píšeš takové skvělé články, děkujeme!<3

    OdpovědětVymazat
  18. šedesátky jsou věčné, jen by mě zajímalo, jaktože všechny ty super ženy té doby měli tak krásně hladkou plet? :D mě se tvoje tipy budou dnes určitě volit, večer se posunu ještě o 30. let zpět a zkusím ovládnout líčení a účesy 30. let :D a tobě přeju krásnou párty a hodně štěstí do nového roku! ;) :)

    OdpovědětVymazat
  19. šťastný nový rok 2012! :)

    OdpovědětVymazat
  20. mě se strašně líbí ty hvězdičky pod očima , teď vážně přemýšlím že bych něco menšího udělala :)
    děkuju za tip , skvěle jsi to napsala jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten návod je parádní :) je strašně krásná v retro makeupu, ani přehnaně namalovaná, ale přesto hodně výrazná :) děkuji za inspiraci, dneska se mi bude hodit, u nás v Rock Café je retro silvestr :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty hvězdočky i srdíčka jsou parádní :D.

    OdpovědětVymazat
  23. DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE! :)

    Anonymní: Ahoj anonymko, přehlížím Tvůj jízlivý komentář. .) Nemám potřebu nic ukazovat. Nejsem fashion bloggerka.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡